Белгийски политик се самоуби заради расистка карикатура

Млад белгийски политик се самоуби, след като предизвика скандал с расистка карикатура-колаж със снимка на реална жена.

Обратно в новината

Коментари - Белгийски политик се самоуби заради расистка карикатура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според мен това е поредното предупреждение на неолиберастката европейска хунта към всички, които са решили да правят подобни колажи-карикатури и се опитват да разкрият истинското лице на шайката, завзела властта в ес. испанската хунта предупредила пучдемон, че ще последва съдбата на луис компанис, който през 1934 г. обявявил създаването на каталунска държава. след това бил арестуван, а по-късно е бил екзекутиран. въобще неолибераст-хунтарите действат точно, като техните хора, които разстреляха шарли абдо.

Ти пък, да не мислиш, че една студентката е само. Не знаеш ли какво те правят за подобни неща на запад? Не си ли чул за американката която си позволи да напише расистки коментар в туитър. Цяла Америка я обяви за НЕчовек, изритаха я от работата, никой не я нае отново, отритнаха я от всякъде. Жената се самоуби. На запад за една грешна реплика и ти режат главата.

Ако беше в България , политикът да е завел вече дело , че .... така са изтълкували картината му ....

Евро-толерастката пасмина не би се самоубила, ако ще всички възможни видове цигани да и се изредят ! По-скоро ще и хареса !

Първото лекарство срещу европедалите в ЕС!!!!

Либерална диктатура в ход!

ако ДИР.БГ се бяха засрамили от своите тъпи статии да се бяха самоубили по милион пъти досега

пълна тъпотия . как може да повярва някой че той се е самоубил за някаква си карикатура на която при това е изобразена жена от противниковата партия . самоубил се е заради нещо друго или някой му е помогнал

Някой му е помогнал

Карикатурата е правдива и описва реалността в Зап. Европа. Дано ние, източните, начело с Орбан не заприличаме на тях.

И как разбрахте че това е причината ? Просто опит да се свържат две събития...за да се извлече определен политически девидент

Хахха, ай ся !

Това НЕ Е расистка карикатура. Това е политическа карикатура и лявата велкомен жрица е точно на мястото си в характерна поза. Да се определя всяко различно мнение за расистко е тоталитаризъм. Мръсен ляво-либерален тоталитаризъм.

Нещо не мога да разпозная като причина за самоубийство публикуваната карикатура. Още повече, че карикатурата прекрасно илюстрира обективната действителност...

И той се е "самоубил" както Йорг Хайдер (австрийски политик), защото беше спечелил 24% крайно десни гласове.

И от какво се разбира, че "Белгийски политик се самоуби заради расистка карикатура"?! От статията не става ясно - може да е убийство, може и да е самоубийство по някаква причина... Според мен пък "по всичко личи", че историята с тази онодена на карикатурата девица единствено в лявото ухо е бил отминал епизод за този човек. Извинил се, отказал се от партията - щото не го защитила, а се разграничила от него, намерил си друга партия. Кво толкова - минало-бешело. Ако е щял да се самоубива заради карикатурата, щял е да го направи доста по-преди. Аман от тъпи опити да се прави пропаганда от личната трагедия на хората.

ChatGPT

Самоубили са го. А иначе от кога истината е расизъм? Плюс това като пишете използвайте правилната терминология. Казва се мийм а не карикатура. мийм: картинка, текст или видео, което набира популярност бързо в интернет. В повечето случаи са повлияни от актуални събития, но има и завръщащи се, които се използват в определени дати

Сигурно съвсем умишлено е ползвал реална снимка с опонент. Иначе трябва да е съвсем глупав. Хора се самоубиват заради неща, които после можеха да оценяват за нищожни дори те. Всеки случай е индивидуален. Дори може да са го "само"убили. Ама за такива глупости едва ли си заслужава. Може и изобщо да не е свързано с политиката.

Кое му е расисткото. Изобразени са сириец с белгийка в специална поза. А меркел доволно се подсмихва. Нали това искат всички политици като допускат 90% мъже нискоинтелигентни дезертьори от сирийската армия и афганистанци и всякаква измет в държавата си.

Де такъв късмет и с български политик! готов съм да нарисувам 240 карикатури на момента!

а дано и нашите политици последват примера му, ама надали

Много лабава психика имат тия млади белгийски политици , бре! Без бой ще се самоубият пред арабелите! То така няма да им е интересно и на арабелите ...!

ами да!

по радикализацията! Е, те това е квартална длъжност, плащана от данъкоплатците, която трябва в най-скоро време и ние да си организираме! Като сметнем колко квартала има в България, доста роднини на управляващи ще се уредят. Оплакваш се на кварталния специалист и виновният се самоубива!

Белгия-изкуствена държава.-френско говорящи и фламанци/английски,френски,холандски/Взаимна ненавист.Пълна бъркотия.Само в Брюксел -19 общини и 6 полицейски участъка.Моленбек-терористичните актове са обмислени именно там.За радикализацията в Белгия са виновни имамите и социалистическите партии в Белгия.Социалистите се заигравали с мюсулманите,мароканци,турци,мигранти.Белгия се е превърнала в център на радикален ислям.Отдавна не е тайна ,зад оргиите на миграцията стои отворено общество.Така ,че този млад човек,може да е бил заплаха за някои кръгове.

ДА ЗАЩИТИ РЕПУТАЦИЯТА СИ, МОЖЕШЕ ДА ГО ОСЪДИ И ПАРИ ДА СПЕЧЕЛИ !!! ЯВНО Е БИЛА ОБРАБОТВАНА ОТ АРАБИ, ТА И ГИ ЗАЩИТАВА - ДА СИ РАСИСТ СПРЯМО СОБСТВЕНИЯ СИ ЕТНОС СИ Е КУРВЕНЛЪК !!

Слаба психика имаше една медия правеше шоу за да изкарва пари от трафик на посетители и така карикатурираха снимки на форумци и се мислеха за много страшни и че ще ни уплашат.Самите те станаха за смях.Жалко за него не издържал на психологически натиск.Слаба психика му казват на това нещо.

,,колаж,колаж,, ама като я гледам ми се вижда ,,доволна,,...!!! този да не е взел снимката и от ,,наръчникът на толерантноста,,...???

като се ,,радикализираш,, по европеиски-се ,,самоубиваш,,....!!! като се ,,радикализираш,, по ислямски ,,самоубиваш,, и други около себе си...!!!

По-скоро е самоубит, защото не се е вписал в еврогейската норма за "толерантност"....

ил на педи az като тебе?

Жалко за нормалния човек! Вече е забранено да се мисли!

тоя пък глупак,откога в името на истината трябва да се самоубиеш,защото това ,което е изобразено на карикарурата е самата истина...какво толкова,едно финансово извинение би свършило чудесна работа на тази студентка...

Откъде става ясно, че точно заради тази карикатура се е самоубил авторът ѝ?!? Писмо ли е оставил? Колажирал я е, извинил се е после, напуснал е партията и е отишъл в друга организация. После по някаква подбуда се е самоубил.

Нещо куца яко в тази статия. Какво точно доказва, че именно колажа е причина за самоубийството? Да не би да е споменато в предсмъртното писмо? Защото аз доколкото разбрах, само човек качил колаж се е самоубил след време. Може да са съвсем други причините или изобщо да не е самоубийство.

Горкото момче, заради навлеците в Европа го отнасят достойните, макар че може и да са го самоубили.Но, жалко!

Е кое е расисткото? Като изключим, че е използвал лице на момиче без нейно позволение - откога да кажеш истината, както я виждаш е расизъм и престъпление?

ИНСПИРИРАНАТА МАСОВА МИГРАЦИЯ НА ТЪМНОКОЖИ МЮСУЛМАНИ !!! В ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ СИ АРЕСТУВАН ВЕДНАГА ЗА ПОДОБНА ИДЕЯ !!!!

да бе ,интересно ,сами си удрят шамарите ,които са за други....и въобще в цяла европа,много се пазят,да не ги обвинят в расизъм,голям страх,от който исляма се възползва...ще кажеш че в ислямските държави,инаковерците са добре приети,и едва ли не трябва да им се отвърне със същото..

Белите хетеросексуални християни са излишни!

Е ГРЯХ !

швейцарски шоколади !

СТОЕШЕ РЕАЛНО АРАБСКО ЛИЦЕ, ЩЕШЕ ЛИ ДА Е РАСИСТКО ?! ЩОТО ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ В ЕВРОПА ВЕЧЕ !!!

Жалвала се при "Кварталния специалист по радикализацията ".... а въййййййй!!!!

А у нас всички сме "специалист по всичко"

НЕУДОБНИ ИСТИНИ ГО САМОУБИВАТ !!!

малко са го самоубили човека

Колажът си е колаж, но вероятността и в живота да ѝ да е било така е 90%. Леви в какъв смисъл са тези? Шарено леви или леваци?