Горанов: Ще има и за хляб, и за пътища, и за зрелища

Почти всички сектори, които се финансират от бюджета, ще получат увеличение на заплатите. Ще има и за хляб, и за пътища, и за зрелища.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Ще има и за хляб, и за пътища, и за зрелища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зрелището скоро ще ви го гледаме.....

Явно изборите ща са по скоро от колкото предполагаме!

С аккциийте на данъчните (НАП) ще бъде скапан дребният и среден бизнес. Проверяват и обикновенните продавачи (частни лица ) които продаваат през сайтовете за обяви като Базар, ОЛХ и др. Да не се окаже, че като сме си продали лаптопа, телефона или телевизора вече и ние сме лошите. Тези от ГЕРБ искат да искормят народа, все пак се учат от БСП/БКП. Ти си следващият наказан от НАП - разбирай от Горанов, Борисов, ГЕРБ!!! Целта е всеки едни български гражданин или фирма да бъде превърнат в "данъчен престъпник" и глобен - така ще има пари за тези които не работят!!!

Нежни глоби от НАП за всеки. Нови такси в банките. От 2018 разплащане само до 5 000 лева в брой. За всеки българин глоба. Спомняте ли си , че по влоговете нямаше "глоба" 10 % от лихвата. Сега по депозитите няма лихви, но кредитите са си на практика същите. И на всякъде такси, такси, глоба, такса паркиране, толл такса, такса за плажа, нови цени на билетите за София, разширяване на синя и зелена зона, такси, такси = ГЕРБ . Е при БСП няма да е по-светло.

До тАпанара с минусите. Ти или си идиот или ти е кеф да глобяват - обират теб, близките ти и приятелите ти. Няма значение каква ти е политическата или сексуална ориентация - те те ГЛОБЯВАТ под формата на скрити и явни такси, данъци и акцизи. Срещу платеното от теб не получаваш нищо - това се нарича мафия, СИК, ВИС и т.н. Хубаво е , че нашият примиер няма нищо общо с това, нито ГЕРБ нито БСП, ДПС и т.н.

От себеуважение кучкарското зрелище няма да коментирам. "Според Стоянова няма отлив на чуждите инвестиции, напротив, очаква се и там да има ръст от 4,2%." Гербокучкарите за какви ни мислят??? "Чуждите инвестиции в България за първите седем месеца от годината достигат 431.8 млн. евро, което е с 534 млн. евро под сумата на вложенията от същия период на 2016 г., сочат данните на БНБ." 2007-А год. ПЧИ са НАД 9 МЛРД. ЛВ.! Година след година срив. ПП. В Средносрочната макроикономическа прогноза през следв. години също е заложено намаление на ПЧИ като % от БВП. Сеирджии!

"Ще има и за хляб, и за пътища..." и за мен ще има бая...

много пък ни подценяваш.Ако на теб ти стигат хляб и зрелища,то напълно отговаря на фейса ти. Има интелигентни и по-интелигентни от теб.За мен това е обида.Изявявате се като шутове

Ха, Този /Горанов/ се взе много насериозно. Явно се чувства почти кралска особа.Той "дава' на плебса хляб и зрелища. Еее, това вече е достатъчно, в една светска демократична държава, да му се поиска оставката. Абе какво им става на тези политици?Загубиха всякаква мярка в изказа?Скандали ден след ден!!!

"Ще има и за хляб, и за пътища, и за зрелища" Тия мутрополитици се изживяват като римски императори, а ние сме плебса, да им ..... ......! Трябва ни един Спартак, да им понамали бройката....

Влади, Влади !! Пак не казваш цялата истина ! Обявяваш ,че за народа ще има хляб и зрелища, но не казваш какво ще има за роднините.

Вярвам напълно на обещанието на г-н Горанов за зрелищата. Зрелища в РБ има и сега и ще има и в бъдеще в изобилие, особено след като в цирка се включи и кучето на г-н Дончев

За ЗРЕЛИЩА---виждаме , че има!!!!!!!За останалото НЕ СЕ УСЕЩА...

А за суджук ще има ли или пак да си го вземам без пари?

Влади , за хляб ще има , ама за салам нямааа, това е проблема .

А суджукът - изяден от неизвестен извършител!

Важното е да има за хляб, зрелищата са осигурени в пълен размер от политиците, както и личното им финансиране чрез изграждане на само разрушаващи се платени пътища!

ЩО ЗА ИЗРАЗ Е ТОВА?

Излишъка в бюджета да не е случайно от недофинансирани сектори като образование и здравеопазване. Какво като има излишък в бюджета, а болницата във Враца е пред фалит.

И за Боковия суджук...

ЗА ПЪТИЩАТА !!!!!!!!! ТАМ ОТ КЪДЕТО НАЙ-МНОГО СЕ КРАДЕ.....

Т.Е. ЩЕ СИ ФИНАНСИРАТЕ ЦИРКОВЕТЕ..... ЛЕЛЕЕЕЕЕ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НИ - ЗА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, А ТЕ ПЪК СИ ГО ВРЪЩАТ И ГЛАСУВАТ ЗА......ВАС......

Това се отнася за всички бюджетни плъхове, а другите дето си изкарваме хляба с честен труд какво да правим? Ние сме подложени на постоянен рекет и тормоз от държавата. Затова ставаме все по-малко и ми е интересно, когато в държавата останете само бюджетни плъхове и ман-гали какво ще правите? Или си мислите, че сте вечно на власт! Вервайте, жестоко се лъжете! ПП: Мозък, виж отдели малко пари, та да си свършиш образованието, щото с това полувисше училище в Свищов ти се смеят дори бирниците, които броят кокошки и мисирки по дворовете.

ВДИГАТ СЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ - ОТ КЪДЕ - ОТ НАШИЯ ДЖОБ, УВЕЛИЧАВАТЕ ПЕНСИИ - ОТ КЪДЕ - ОТ НАШИЯ ДЖОБ, А КРАЖБИЕ ЗА КОИТО СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ - МЪБЧИТЕ - С ЕЗИ КРАЖБИ, КОЛКО ХОРА МОЖЕ ДА НАХРАНИЕ - ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ И ТОВА КОЕТО ИЗНАСЯ САЩО ДИКОВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

Защото не ги вади от джоба си бе! Нали се опитват да ни съдират по четири кожи годишно! На чужд гръб и сто тояги са малко!

....... хайде сега! Пусто самочувствие.... Да знаеш само как не ти прилича.... такова изказване. Много си подценяваш народа с вирнат нос. За това ще се влачим на опашката след Бангла деш по заплати , култура и здраве....

Не е нужно да има за зрелища. Форсирайте магистрала "Хемус" и други инфраструктурни проекти в северната част на страната. Разделихте ни, с вашата напълно съзнателна и дебалансираща политика. През последните 4-5 години изливате милиарди (български и ЕС средства) в инфраструктура в южна България и почти нищо в северната част. Защо .... не казвате?!

Изказал се е в стил римски император, но защо си мисли че няма да ги застигне съдбата на римската империя.

Ще има и за хляб, и за пътища, и за зрелища.. Горанов се изказал , като римски император бре- хляб зрелища и пътища и "материалът" ще бъде доволен.

Хляб и зрелища, ниво преди 2000 години на робовладелски строй

Тя, народопсихологията не е мръднала и на йота за тези години. Аз се дразня от факта, че няма да има пари за връщане на взетите заеми.

Трошици хляб и скандални зрелища. Това е ГРОБ за България.Чат- пат и асфалт върху филийка хляб,щото мас има само за вождът- бог.

80% от бюджетната администрация са членове или привърженици на Герб. Истината е,че точно те трябва да бъдат съкратени, а не с разни "хуморески" да им се увеличават заплатите на всички. Да се увеличават на тези, които са необходими и вършат работа, а не на тези, които не правят нищо освен да гласуват за Герб.

За две неща съм убеден-пари за асфалт и за зрелища 100% ще има. Зрелищата обаче са скъпи-управляващите и депутатите ни ги сервират ежедневно.А самите те се финансират от нас.По-добре кино или театър.Че политическият цирк е доста солен.....

А за някои ще има и за ПАСТИЧКИ

Ще има за бюджетните хрантутници. И гласувалите за ГЕРБ. Цените препускат. За пенсионерите зрелища.

неуместен ,циничен ,просташки хумор,ако е опит за шега ,разбира се.Ако не е, се е взел много насериозно ,като всеки класически простак.Последният да затвори вратата.

А пенсионерите в графа зрелища ли попадат. Готино и ..... звучи.

Ключовата дума е ЩЕ! Бъдеще сънувано, недосънувано с елементи на криминале.

ChatGPT

"Аптека, банка, кино, публичен дом, казино... на тълпата даваш хляб и зрелище и вино! Идва нов сериал - забравете стария, кажете к'во остана от велика България!"

Ти си във вечна кома. В Трън и всички малки населени места,знаем как Цецо лъжецо печели изборите. ГЕРБаджии са наплашили и притиснали старите хора и те са оринудени да гласуват за тях. Хорицата тайно се оплакват.Така ГРОБ печели изборите в цялата държава.

За зрелища най-вече.

"Ще има и за хляб, и за пътища, и за зрелища"... И бесилки и камьне и дрьве ще има! Много, амам много скоро!

Е не мога да проумея как , с какви манипулации ги избраха трънчани тия.

По голямо зрещише от вашето властване няма как да видим ама щом ни обещаваш ''хляб'' - до къде я докарахме- значи трябва да сме ''предоволни'' от зрелищата ви:(((

При липсата на истински хора избраха тези... Кого друг да изберат,като няма...?!?

Хляб, пътища и зрелища ! - т.е. нищо ново от Римската империя досега ! Само че не сме Римска империя ...

Дори и империя не сме,че и държава,ами разградена кочина...

И докога ще ни скубете-нас ,дето не сме от държавния сектор!?Вдигате прагове,от там ни вдигате осигуровките и пълните бюджета,за да НЕ плащат държавните служители осигуровки!Айде сега и заплатите да им вдигнете,та да се вдигне и следната ЛЗ за страната,че от нея си формирате и депутатските заплати-и тях ще вдигнете.А частния сектор и пенсионерите-кучета ги яли!Нали пенсионер,който е здравно осигурен ,уж от държавата,ако има фирмичка и работи-пак го цакате здравно-два пъти!Да има и за електората,оня манговия!Социалната политика ви е за тотална смяна!

Майка ми е със 165 лева пенсия - работа в селското стопанство. В момента се нуждае спешно от операция на окото, която струва 1000 лева. Г-н Горанов, помогнете й!

Вече би трябвало да е с значителните 200 лева.25 % -тно увеличени както обича да се изразява бургаският крадец на винкели.

Скоро в тиквената кочина ще останат само тиквениците на тиквата и мангалите хахахахах

недей тъй!?Натъпкахте им на тия българи джобовете с пари до спукване!?Сега то, не остана нищо да заделите, накъм финансовите офшорни зони!?

АКО КОПЕЙКИТЕ НЕ СТИГАТ СЪЗДАЙ ФИРМА И ПЕЧЕЛИ КОЛКОТО СИ КАДЪРЕН;)

фирма създаде, впиянчен кретен!?

И най-вече за крадене.

ТО МУТРИТЕ - СЛУГИТЕ НА САКСКОБУРГОТИТЕ ВЕЧЕ ИЗБИХТЕ 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В КОЛИЗЕУМА НА ДЕМОРАЦИЯТА :))

Пяна и плюнки хвърчат от устите на платените лайномети. Колкото и да храчите, държавата върви напред и нагоре, а това е най-добрият финансов министър от всички години на прехода.

Към отвъдното. Ти ли тъпако , ще ми обясняваш в каква среда живея аз всеки ден , всеки час.

АКО НЕ ИМ СЕ ВЯРВА НА ЛАЙНОМЕТИТЕ ДА ВИДЯТ ВЧЕРАШНИТЕ ИЗБОРИ В ТРЪН;)

Колеги, тоя с разстройството на речта "Дървосекачът" пак изпълзя от афера на весето... не трябва да му обръщаме внимание, нещастник е човечецът...

УРА,да живее бкп и вожда му !

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ПО 30 ГЕРБЕРАСТИ В ЕДНА КЛЕТКА БЕЗ ЯДЕНЕ - САМО ВОДА И КЕНЕФ .... И ИМ СЕ ДАВА НА 30-ТЕ ГЕРБЕРАСТА САМО 1 ВИЛИЦА ....

КОЯ РЕВОЛЮЦИЯ БЕ ПИЛЕ?САМО ВИ ЧАКАМЕ ДА СЕ ПОДАДЕТЕ ТА ДА ВИ НАТРОШИМЕ КАНЧЕТАТА;)

ЗА 8 ГОДИНИ ГЕРБ БЪЛГАРИЯ СЕ Е СТОПИЛА СЪС 700 000 ДУШИ :))