Учени опровергаха доказателство за извънземен живот

Астрономи от Копенхаген опровергаха твърдението, че съществуват извънземни цивилизации, за чието наличие би могъл да свидетелства органохалогенът фреон.

Обратно в новината

Коментари - Учени опровергаха доказателство за извънземен живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горко и на вселената . ако ние сме най-разумните същества ! Както сме тръгнали май, скоро няма да има изобщо разумен живот -така ли ?! ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА !!!!! Аман от разни ''учени ''дето лапат пари за нищо !!!!

Този път Датчаните се изложиха яко с тая глупост..........

днес краварщад доказа че теса наи големите маниполатори в в света !!кацнали на луната кацнали на п......ката си маина !!!!!!е това което са направили на луната е истина или филм на холивоод

абе опровергали, ами мутра ага банкенлията

Доказателствата в/у ЗЕМЯТА са свидетелство за намесата на извънземна цивилизация и участие!Как ще се оровергае това?

Хубаво, но според логиката ви остава въпроса в тази извънземна цивилизация кой се е намесил?

Вселената е нещо толкова голямо за което не е дадено на човек да разбере. Освен това е една от най-уязвимите форми на живот.

Извън земни има .Те са тук и са у кампютрити и командват от там сичко.Плъзнали са насекъде и у дира също има

Извънземните са на планетата Нубира и от там на наблюдават

Учен доказва, учен опровергава, учен патки пасе.

А където се заселят краварите и СеРеУ-то се ре, там няма морал и трева вече не никне.

Имате грешка--моята жена е извънземна.Устата и не спира,като воденица и вечно има нещо ,което е забравила да купи от магазина,та аз да го купя, облещва очите като не е на нейната---все сигурни признаци,че е извънземна.

Знак=Доказателство Насинко, много ти е объркано в главицата. Няма да е зле да се върнеш в училище, да позапълниш голямата празнина между ушите си.

Занимават се с глупости за да ни замажат очите. Доказателства на извънземни има предостаръчно и на Земята. Писмени доказателства на по 10 000 години. Ма не ни ги показват по телевизията нали? Там ни показват как аборигени в Африка без познания за колелото с по един камък в ръка и малко въжета са построили великите пирамиди. За има няма десетина години. Днес за толкова време ние само камъните не можем да изкопаем. Питайте който искате обикновен миньор как се копаят 3 милиона камъка по 2-3 тона всеки и се полират до 1мм точност. Има и няколко по 80 тона. И тн и тн.

Кофти бе... аз искаше да имигрирам при извънземните. Ся какво да правя...

Аз се чудя каква е причината остта на въртене на Слънцето да е наклонена на 7.25 гадуса спрямо перпендукуляра към орбиталните равнини на планетите в слънчевата система?

До колкото си спомням някъде към края на 80-те години през миналия век се събраха учени от ЦЯЛ СВЯТ в гр, Талин, Естония и стигнаха еднодушно до заключението, че НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗТЕЛСТВА за наличието на разумен живот във Вселената!Търсенето на подобен живот е равнознано на търсенето на 'ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ"! САМИ СМЕ!

Само откровен идиот може да нарече тая платена шайка - 'учени'.

Като те чета, стигам до извода, че и на Земята няма разумен живот!

Ей, нямат умора тези "учени"., когато трябва да си заработят заплатите!

Докато дните, месеците и годините са свързани с ритъма на астрономически явления, Кой и с каква цел установи ритъма на седмицата, който не е свързан с такива явления? Кой настрои размерите на Слънцето и Луната и разстоянията между тях и Земята така, че да може да любуваме на красивото и уникално за Слънчевата система явление пълно слънчево затъмнение?

Вероятност за случайно събитие?

няма нищо случайно!

ТОВА БОЙКО ЗНАЕ ЛИ ГО....

Ами наш Щерьо той си е типично извънземно. Така де предците му са дошли извън нашинте земи освен това се държи като ни лук ял ни лук мирисал.

Човекът се занимава с изследване на процесите и закономерностите в прецизно настроената вселена, дефинирана и поддържана от абсолюти независими от времето и положението в пространството, като всички физически закони, константи и фундаментални силови взаимодействия, защото очаква тя да има рационално обяснение. Това очакване призлиза от факта, че вселената и човекът сме създадени от един и същ рационален Създател, Който ни говори чрез своето могъщо слово и дела. Ние сме създадени като съзнателни, интелигенни, морални и целеви същества с естествен стремеж към любов, истина, справедливост, мир, смисъл, красота, хармония и бъдеще. Със стремежа да търсим нашият Създател и способността ни да го намираме и познаваме чрез Неговото слово и дела. Ако ние вярвахме в Него и като последствие в рационалното обяснение на порядъка в битието в което живеем, никога нямаше да се занимаваме с наука. В действителност всички звездни системи са на възраст около 6000 години. Има извънземен живот и той е се намира в Божието царство.

...Ако не вярвахме в Него и като последствие в рационалното обяснение на порядъка в битието в което живеем, никога нямаше да се занимаваме с наука.

Потърсете какво казва Нийл деГрас Тайсън по темата. Доста е интересно.

За по-лесно ще го пусна тук. Само да уточня - моето мнение е, че въпросът с това, което наричаме Бог е много комплексен. В крайна сметка това е една разказана история, за която свидетелствата са... да не кажа 0. Аз за себе си не искам да вярвам в нещо, което някой ми е разказал и в което някой иска аз да вярвам. Аз вярвам на себе си и на това, което аз виждам, чувам и усещам. Да, има усещане за нещо извън мен, което е уникален източник на, нека да кажем енергия, но по-скоро за себе съм убеден, че това е съвкупуност от природни закони, които заедно образуват това, което ние наричаме с име. Връзката с тези константни физични величини - иска ми се да я има и да е под формата на диалог, но знам, че е е по-скоро еднопосочна. Отплеснах се. Ето какво казва Тайсон: "Не искам учениците, които биха могли да извършат следващия голям пробив в сферата на възобновяемите енергоизточници и междупланетните полети, да са израснали с идеята, че всичко, което не разбират и което все още никой не разбира, просто е създадено от някакъв бог и следователно е недостижимо за интелектуалните им способности. В деня, в който това се случи, ние просто ще си седим вцепенени в потрес от това, което не можем да разберем, докато наблюдаваме как останалият свят смело достига до места, където досега простосмъртен не е стъпвал".

Търсил съм източници на информация и съм открил за себе си че само Божието слово и обещания едисвнео ни връщат любовта, истината, правдата, смисъла, надеждата и бъдещето в нашият живот. Господ ни е дал своето слово имащо сила да променя сърца и съдби чрез патриарсите и пророците вдъхновени от Святият Дух - Духът на любовтта, истина и живота. За да не ходим в духовният мрак на суетните човешки философии и да не се препъваме в собствените си заблуди породени от страстите на тленната плът. Ако попитаме някой привърженик на езотериката (окултизма), понеже обичат да боряват с модерните научни понятия, какво е енергия, съм сигурен, че не могат да ни обяснят, но пък постоянно се опитват да и придават някакви божествени качества. В действителност нашият Създател е свята личност. Той е изявил ясно и категорично в своето слово какъв е Неговият характер, воля, закон и спасителен план за човекът. И за да укрепи вярата ни, от началото на света ни казва какъв ще бъде краят му. Чрез Неговите пророчества, които се сбъдват със свръхестесвена прецизност, ни разкрива детайли от бъдещето, за да могат тези които познавам словото Му защото търсят истината Му, да сглобят цялата картина, за да подготвени за последните събития. Направил е всичко възможно за да Го познаем и да бъдем спасени чрез Божият Син от греха и тлението. Така че тези които се отвърнат от тази спасителна истина остават без извинение, понеже са избрали лъжата пред истината, и да служат на тленният грешен човек, вместо на вечният свят Бог вседържател, Чието жизнено дихание ни прави живи съзнателни същества.

абе за по лесно кажи:като ме засърби гъзъ, отивам някои да ми го начеше

Учените ги признавам, ако опровергаят факта, че България се управлява от мутротиква :)

България се управлява от Господ българина, чрез една Kürbis-тиква.

Основната задача на науката е да опровергава глупотевини и проект-коректни ентусиазми от вида на марсианските спекулации на НАСА доста популярни в последно време.

Още в 1926-та година има американци, посетили Марс. На нас ни пробутват фейкове, но те си имат няколко летателни апарата, дадени им в замяна на поробване на Човечеството от извънземните, по договора на Дуайт Айзенхауер с тях. И сега в "Зона 51" и Фашинктон е пълно с ШЕЙПШИФТЪРИ. (Реална история за Рептили Шейпшифтъри Real Story about Reptilians)

Грешно са ти подали информацията. Аз лично бях там още през 70те години на 16 век. И искам да ти кажа, че горе е рай! Зелени марсианки по монокини ми сервираха марсианска бира и мога да ти кажа, че няма нищо общо със земната. Даже догодина пак ще ходя. Остави ги кво ти приказват, не им вярвяй за нищо!!!

Вчера видях 3 летящи чинии-значи не са били извънземни.

Естествено, че не са били, нали жена ти те замеряше.

що за щуротии. явно тези дето са вече тук ги броят за земни.... що се касае за елементаарни форми то и наблизо си ги има - водните луни на съсердните планети покрити с лед са идеално място за такива

а Антон Тодоров?????

Поредния пример как едни "учени", поради липса на задълбочени проучвания, бъркат причина и следтсвие... и така подхранват сензации докато някой от колегите им не се задълбочи в "доказателствата" върху които се крепи теорията им;)

няма време за задълбочени проучвания. трябва да се трупа наукометрия и да се дават титли.

какви извън земни....човека стана по голям звяр от тях така че е необходимо унищожение.

оф,олекна ми като знам че няма зелени човечета

а, има и то любезни

Първо да оправим земния. После ще му мислим за другото.

Ще оправиш първо земния..., ама друг път! Нещата са комплексни, взаимосвързани! 1.Вселената и Човекът- сме създадени от един и същ Творец/Създател! Съществуват негови Вселенски закони, които явно не познаваш! 2.Изначално от Създателя не ти е дадено всичко да знаеш, но ти като хитреца -Дявол провокираш, предизвикваш и си мислиш, че всичко знаеш и можеш ...и че ще заемеш мястото на "баща си"-Създателя! Хайде холан...

Принципно си прав, но ти праснах минус, защото си намесил религията.