Спасен от Ердоган самоубиец стана убиец

Мъж, когото турският президент Реджеп Тайип Ердоган отклони от намерение за самоубийство през декември 2015 г., е убил човек преди няколко дни.

Обратно в новината

Коментари - Спасен от Ердоган самоубиец стана убиец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където пипне мустакатия, после трева не никне. даже популистките му "спасения", "преврати" станаха за резил пред целия свят, евтина постановка.

Това със спасяването от самоубийство на моста си беше едно доста неграмотно ловене на боядисани врабчета ... ма явно доста шматки му повярваха! Когато кортежът на резняка минава по някой от мостовете, охраната му доста преди това го е затворила за движение, както и го е почистила от излишни зрители като този режисиран самоубиец например. Евтин ПР-сценаприй ... но явно доста шматки му повярваха!

Ето сюжет за нова турска сапунка - поне 200 серии... Ама, ако трябва да говорим сериозно, изводът е, че дори и самозабравили се политици не трябва да се бъркат в Съдбата.

ама голям злобар си - много ги изреди. А аз мразя само Курнела и Путин, е- ако се напъна малко може в компанията да сложа и Деса-простакеса и старшинката.

Бойко от Ердоган ли гледа и се учи на доброта и справедливост?

Сложи си очила - не е решил да убие нея, а любовника й.

Затова не се бъркай в работата на съдбата. Според една легенда, когато бил на 4 години, Хитлер се давил в река и бил спасен от самоотвержен чичко.

Брей! Ето нещо, което нашия вожд не се е сетил да приложи в репертуара си...спасване на самоубиец

За това пък ДПС другарят има уникален-сапунски номер. Пищов дето засича и бива спасен на косъм от смъртта.

murena

Шегите на Съдбата

Ердоган, Путин, Тръмп, Меркел, Бойко.... мразя ги еднакво

Пфу! Женомразец!

Човек, който е склонен да създава проблеми и да търси публичност, винаги е опасен. Маниак, който получава известност, става още по-опасен.

Добре е направил човекът! Всички курви трябва да си получат заслуженото!

Е да ама в случая, тя е жива и ще си начеше катерицата с друг....

Точно в слячаят, Ердоган не е врачка, че да предвижда, какви ще ги направи непознат.

Мръсната османска пасмина трябва да се изгони веднъж завинаги от Европа.

добре дошъл във вилает румелия:)))

Ердоган обича само такива убийци и прилага насилие само да е на власт

Едно време доколкото си спомням Баташкото клане разбуни целия свят и Велика Русия спря ни освободи, но сега вече няма да е така. Даже вече и любимото ви слънце му пари вече от "насочените към нас руски ракети". Какво ще кажете другари демократи, дали тези от Анадола няма да ни режат с триончетата защото те вече пуснаха джихада и в училищата. А между другото вече и Майчин дом вече е Аджъ Бадем така че учете децата си на "любов към родината".

Не говори глупости, Майчин дом си е Майчин дом, ти говориш за Токуда, която сега е Аджъ Бадем, но тя не е държавна, а частна и никой не може да каже на основателите - японци, с кого да сключат сделка по продажба.

Щяхте ли да подготвите тази публикация, ако самоубиеца някога е бил спасен не от Ердоган, а от старшина Николов, например? Каква важна за населението на България новина е представеното словонатрупване?

Тва е турския ГЕРБ

Едно време е имало доста истории за анадола ... но ето напомняне.

Сега българските мазни каскети и продажни русофили със или против рязания ердоган са, след като Путлер е пръв приятел с анадолския сатрап?

Сега българските мазни каскети и продажни русофили със или против рязания ердоган са, след като Путлер е пръв приятел с анадолския сатрап?

За Боко какво ще кажеш?

Нищо! Тук питаме за Ердоган и Путин! Боко грам не ни вълнува!

ти нещо друго можеш ли. Ясно, дадено ти е разпореждане, но в случая сценария е само за Турция. Оправи се с разни Карадайъта и хвалебствията за Наим (Ноа) Сюлейманоглу (синът на Соломон). Нема отърване от чифутите.

Не се плашетеот тоямодел на поведение,ние сме пинизчии

на тоя пак ще му се размине, според Шарията изневярата се наказва със смърт, развратната кифлата го е докарала до отчаяние и самоубийство а сега и е го върнал, ашколсум, в целата работ тъпкача е отишал фира

da my beshe nameril i nova jena...

Поредния пример, че от де мине ердоган и трева не никне.

Цигански страсти.

BULGARIN MANGAL komentar

абе знаеш че сте 100 години назад в соцялно отношение. аиде да не ти напомням как някакъв турмен уби хубаво момиче дъщеря на депутат от дпс.

те и американците, англичаните, и евреите се режат, макар че маи няма логична причина за това. е може би за да не могат да мастурбират без вазелин, което си е проблем в пушилката на анадола.