Караниколов: Нямам пръст в разрива между ”Кинтекс” и ”Емко”

Министърът на икономиката Емил Караниколов беше категоричен, че не е давал указания да се спират договорите на държавния оръжеен посредник „Кинтекс” с „Емко".

Обратно в новината

Коментари - Караниколов: Нямам пръст в разрива между ”Кинтекс” и ”Емко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е брутална наглост от този келеш..министърчето Бойко да го маха, че ще ги завлече вкупом.., което може и да е по-добре! Разсипва работещо предприятие!

Този Кара... ли е Пара... ли е , надмина и ментора си в лъжите. Но да попитам - как така изработената продукция е "опасно " да се съхранява в завода на производителя,а не е опасно на пристанище Бургас ?!? Кой ще плати неустойките ? И откъде този екземпляр е сигурен че индийците ще чакат и ще се съгласят да им бъде подменена поисканата стока от "Емко " с тази на ВМЗ ? И последно ,но не на последно място - нито звук не се чува по проблема от посоката на "светиня " му ?!?

Поредния грабеж на политическата ни олигархия. Съсипаха ни икономиката тези идиоти.

Този господин е роден български политик.Лъже и унищожава икономиката на страната си по поръчка на чужди сили и ни гледа нагло в очите когато го върши.Но как няма да е така като е избран и покровителстван от шефа си,който по всяка вероятност му е поставил задачата.

Пръст може и да нямаш ама задник на 100% си подложил на тези дето те командват...Когато един водещ се за министър не знае закона за лицензите които са за производствен цикъл и ги набърква с търговски дейности не е никакъв професионалист а подложена калинка

Ами за това говоря и аз. В България живеят много малко истински българи. Моята фамилия е много стара БЪЛГАРСКА фамилия.

вероятно за това си толкоз тъ..п!

Как е възможно фамилното ти име да е съставно от турската дума "кара", което означава "черен" и българското име Никола. Какво се намеква с това, имайки предвид българската история. Какъв е проблемът, този човек да се казва Николов. И за какво е това "кара", отпред, някаква принадлежност ли подчертава. Това ли е поредният "патриот" , който милее за България. И кой му е дал това фамилно име.

Кой докара работниците с толкова много автобуси в София? Кой!

Интересът на работниците. Интересът на директорите. Интересът на собствениците (акционерите). Какво имаш против Конституцията?

Много тъп въпрос. Ама сигурно е някой по-умен от този, който е докарал теб. Научи български, пред да седнеш да пишеш.

Е къде да ги закарат, в Гърция ли?

Няма пръст в тази работа ... само е затънал до гуша в нея! И той ще отнесе всичките пасиви от скандала! А началника му - Прасето Пеевски - ще отнесе активите! А работниците от ЕМКО и данъкоплатците ще го ду...аме!

Е тва мекеренце ще бутне герберунгелите, а не Антон Шайката.

Ебати и наглия мошеник. Гледа те в очите невъзмтимо и ти говори глупости на търкалета.

Индийците няма да вземат друга стока освен тази на Емко-там вече е свирено и платено!

Твоето ресто връща надежда.Разбрахме,че сме предубедени,платени и прости.Мерси!

Дори са поръчали и кораб за да вземе стоката,той е пристигнал и си е заминал празен.Кой ще плаща?Караниколов ли?

ами то ти личи по умната физономия

Доста просто момченце!Защо преди анализа на търговският риск "Кинтекс" са приели продукцията с официален приемопредавателен протокол.Бойко ,да ти е...м представителите,министрите и съветниците,калпави са!

този човечец е министър на ПП "Атака", следователно човек на Волен. И понеже Волен е човек на Пеевски, следва, че и министъра е министър на Пеевски. А това обяснява всичко.

г-н Емил Караниколов ще бъде първият български министър в раирани дрехи в най-новата история на наща територия.

Оръжейният бизнес е тънка и хлъзгава далавера. Доста държави произвеждат това което произвеждаме и ние. Но,трябва да намериш точният човек,който за точни пари ще убеди купувача,че трябва да закупи твоето.Ако го нямаш-делкай си боеприпаси и си ги складирай.Емко са имали такъв човек и са ангажирали Кинтекс,защото е държавна фирма и им дължи доста милиони.Сега новите производители ще си продават стоката на нещо,като сомалия .....

А,къде ти е пръста бе герберски тъпак роднина ?????

Единственото спасение за БГ и за справяне до някъде с демографската криза е национализация на промишленост енергетика селско стопанство а пък който иска да инвестира.в БГ добре дошъл ама аз като гледам няма наплив с тия мафиоти по върховете докато не ги изметеме и да ги качиме на бесилката нещата няма да се оправят като слушам секи се гласи да бяга някаде

Ква национализация бе, каскет? Това да не ти е 47-ма година?

Врътката е много проста-"държавата" искаше да лапне акциите на Дунарит и след това след" преговори със стратегически инвеститор" да ги хариже на определените обичани от всички хора.Но, Емко ги изпревари,купи акциите и сега нападжиите ги търсят за да ги вземат Защото въпреки решението на съда " някой" не ги е вписал в регистъра..Какво му е сложното.

а кой е спрял договорите на ЕМКО? Аз ли..

що ревете комундели? частника е загубил поръчка, сега печели държавната фирма! комунделите трябва да сте доволни!

Печели свинята мафиот пеевски чрез пордната си пачавра, ако още не си разбрал. А стотици остават без работа в глад и мизерия.

що да остават? вмз сопот работи по поръчките!

Ако има възможност, българската държава ще го придобие, но на пазарен принцип, не говорим за национализация. " Някой може ли да ми преведе това изказване,че нещо не ми е ясно - каква пазарна цена и КОЙ ще го купува с чий пари...

ми държавата ще го купува, тъ..пи! държавата с нейни пари, които всъщност са наши, но тя разполага с тях! което ще рече, че ще станем собственици на печеливш бизнес! лошото е, че и ти ще си собственик, андрешко!

национализация ли ще правим..Ще видите инвеститори на върба.

Благодаря за обяснението.Дано да стане така, дано си и вярваш. Не те познавам,за това немога да ползвам епитети. Жив и здрав да си.

Отново имам въпрос - ( извинявай,ако те тормоза но аз съм си Андрешко и не съм наясно както ти с ТОЙ) - та , на кого ще плати Държавата,с нашите пари,след като Държавата казва,че собственик е някакъв си банкер в изгнание или на някоя офф шорка с неизвестен собственик.Та после след като и договорите се осраха,как ще се печели. Много искам да си отворен и да говориш истината,много ти се доверявам нали ти си ТОЙ,а не КОЙ.

Боже, боже! Комунистите при социализма са ангели при тези гладни акули!!! Народеее, толкова ли си тъп че си докара това (вече 28 години псевдо демокрация).

комунистите пожелаха свой капитализъм, другите не знаеха идеите на партията им.

дядо СТОяне,дядо СТОяне - забравили вицовете за моя човек,човека на моя човек и т.н. Ние Българите си поддържаме старата система и се чудим сега. Невиждаш ли , че и 6 годишни деца вече си продаваме само "нашият човек" да е добре. Къде са Кочо и Балканджи Йово?

Лъжливото пуделче на Шиши и Бибитко.

Набуте се между дзверовете СИА и КГБ и ако не отнесе нещо ще е добре за него. Големите използват такива като него да са глашатаи за неудобни работи и маши за горещи картофи, Войната спира, къде ще отиде непродадената поръчана продукция?

да лъже като най-долнопробен циганин!?От родата му ли иде тоя лош адет, който е подхванал да ползва, кой да знае!?Обаче, лъже безспир като разпран!?

министър има пръст изобщо в нещо в нашата държава?

Сигурно не е давал указания. Той самия изпълнява указания. Ако има някой, който трябва да носи отговорност, то това е шефа му - Бойко Борисов.

valentor

по всичко изглежда , че две туземни глутници се сдавиха , и на повърхността се вижда хвърчаща перушина

Отново когато атовете се питат магаретата го отнасят

Не с пръст , а с пета.

Разбиха ИГИЛ и нуждата от боеприпаси рязко спадна. А като свършат парите, почват караниците.

Този е нагъл до безобразие.

Този лъже повече от Циганите ! Мръсниците са навсякъде в Правителството на Герб , защото искат за кратко време да станат Богати ! Народа е прост и схваща с закъснение , но схваща ! Искаше банкрот на ЕМКО , за да се продаде за жълти месингови монети ! Запомнете този с мангалски мераци !

Интересно ми е този нас ли смята за ДЕБИЛИ или самият той е такъв. На всички вече им е ясно, че се опитвате да съсипете едно печелившо предприятие. НАП отдавна е престанала да бъде безпристрастна, а се използва от ГРОБАРИТЕ за политически поръчки.

МУШМОРОК УСМИХНАТ, СКОРО ЩЕ ТИ СЕ СТЪЖНИ УСМИВКАТА! ТИ НЯМАШ НЕ САМО ПРЭЪСТ, ТИ СЕ ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И ПОДЛА МАША В НЕЩО ЧУДОВИЩНО-ГОВОРИТЕЛ-ЗАЩИТНИК НА ЕДИН КРАДЕЦ, НА ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ КОЯТО ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА В МОМЕНТА Е ПРАВИТЕЛСТВО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА! Д О К О Г А ЩЕ ЛЪЖЕШ ЧЕ ЕМКО Е БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ИЗНЕСЕ ПРОДУКЦИЯТА ЗА ИНДИЯ? ВЪНШНИЯТ ДОГОВОР Е НА КИНТЕКС И ЛИЧНО ТИ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕКСПОРТНАТА КОМИСИЯ СИ ИЗДАЛ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА ИЗНОС И МИТНИЧЕСКО ОФОРМЯНЕ НА КИНТЕКС. ТАЗИ СТОКА Е ПРИЕТА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ИЗПИТВАНИЯ И ПРЕДАДЕНА НА КИНТЕКС С ПРИЕМО-ПРЕДАВАТЕЛНИ ПРОТОКОЛИ. ПОСЛЕДНИЯТ ИЗПИТАТЕЛЕН ПРОТОКОЛ ОТ ПОЛИГОН ЗМЕЕВО Е С ДАТА 31. АВГУСТ.2017Г. ПОДПИСАН ОТ НАЧАЛНИКА НА ПОЛИГОНА ПОЛК. ДИНЕВ. СТОКАТА НЯМА НИКАКВИ МИТНИЧЕСКИ ТЕЖЕСТИ КОИТО ДА Я СПИРАТ ПОРАДИ ОТНЕТИЯ ТОГАВА ЛИЦЕНЗ НА ЕМКО, СОБСТВЕНОСТ Е НА КИНТЕКС И САМО ТИ, КОЙТО СИ ИЗДАЛ НА КИНТЕКС РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА ИЗНОС МОЖЕШ И СИ СПРЯЛ Н Е З А К О Н Н О ИЗНОСА. И СЛЕД ТОВА СИ ПРЕХВЪРЛИЛ ПАК НЕЗАКОННО ТЕЗИ 2 ДОГОВОРА НА ВМЗ. ТРЕТИЯ ДОГОВОР ЗА КОЙТО ТВЪРДИШ, ЧЕ ЕМКО САМ ГО Е ОТКАЗАЛ ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА--ЕМКО ИЗТЕГЛИ ФАКТУРАТА ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ОГРОМНО ДДС ПРЕДИ ЕКСПЕДИРАНЕ НА СТОКАТА ОТ СТРАНА НА КИНТЕКС, ОЩЕ ПОВЕЧЕ , ЧЕ ТАЗИ СТОКА НЕ БЕШЕ ПРЕДВИДЕНА ЗА ЕКПЕДИЦИЯ С ТОЗИ КОРАБ КОЙТО ВИЕ ВЪРНАХТЕ ПРАЗЕН . ТАЗИ СТОКА ОЧАКВАШЕ ПРИЕМКА ОТ ИНДИЙСКА СТРАНА. СЛЕД НЯКОЛКОКРАТНО ОТЛАГАНЕ ИНДИЯ ИЗПРАТИ ПИСМЕНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА НАЧАЛО НА ПРИЕМКАТА НА 2.ОКТОМВРИ. 2017Г.СТОКАТА БЕШЕ ПРОИЗЕДЕНА КЪМ 4.09.2017Г, ОЧАКВАШЕ ПРИЕМКА И ВСЯКАКВИ ПРИКАЗКИ ЗА МИТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ НА ЕМКО СА ЛЪЖА. И НАКРАЯ- ВСИЧКИ ДОГОВОРИ ЗА ИНДИЯ СЪС СТОКА НА ЕМКО ЧРЕЗ ТЪРГОВСКИЯ ПОСРЕДНИК СА НАПЪЛНО ЗАКОННИ, ИЗПЪЛНЯВАТ СЕ ОТ ЕМКО ПЕРФЕКТНО И ВСИЧКИ ЛЪЖИ, ЗАГУБИ, ИЗМАМИ ЗА ПО-ВИСОКИ ПЕЧАЛБИ И Т.Н. И Т. Н. СА ЗА СМЕТККА НА ВСЕ ОЩЕ МИНИСТЪР КАРАНИКОЛОВ И НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНАКОПЛАТЕЦ АКО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НЕ ОЗЪПТИ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО КАРАНИКОЛОВ

НАГЪЛ Е,ЗАЩОТО ДЕБЕЛИЯ И ПОЖАРНИКАРЯ СТОЯТ ЗАД НЕГО.ПО СЪЩИЯ НАЧИН КАТО ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЯТА ПО ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ ЛЪГА И СЕ КРИ,КАТО НЕЗАКОННО ЗАТВОРИХА СОФИЯ БТ.ЦИГАНИНА ЗА НИЩО НЕ СТАВА, НО ТАКИВА СА МЕТОДИТЕ НА ВСИЧКИ МОШЕНИЦИ ОКОЛО НЕГО

гнусен герберопитек си ти,мамин сладък олигрух...!!!!

Той няма пръст в тази работа, пръстите му са в онази му работа и търсят G-точката.

Ти си маша на Пеевски. И нямаш пръс,а друг орган. Не в Емко, а в отверстието си. Да припомним, че си от квотата на патрЕотите.

Тоя амнезия ли има. Слушах го в интервю като казва, че е разпоредил всички договори на Кинтекс да се насочат към ВМЗ.

Добре, че не каза- "нямам среден пръст"

Млад и зелен- бърка с пръста вряла супа! Емката ще издуха половин милион където трябва и проблема е решен........!

нещо нещата изглеждат се едно задникът ти е и на пеевски

Той няма пръст, той просто слуша и изпълнява. А пръстите му са завряни в ... абе знаете къде са.

Нямаш пръст, защото пръстът ти е наврян в едно място, където слънце не огрява! А после си го ближеш!