Тодоров бил неправилно разбран, но се извини на Николаев

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, който каза в ефир на журналиста Виктор Николаев, че думите му може да му изядат хляба, отрече да го е заплашвал, но се извини.

Обратно в новината

Коментари - Тодоров бил неправилно разбран, но се извини на Николаев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внимавайте....да НЕ ВИ изстинат клавиатурите.....

Типичен ГЕРБерски боклук. Нагъл, арогантен и примитивен като всички герберасти. Станахме за резил пред света. От всякъде вече ни бият шута.

Бащата на Антон Тодоров Диньо Костов Тодоров е бил Герой на социалистическия труд. Работил е като багерист в рудник-2 на СМЕК Марица изток, където получава високо звание Герой на социалистическия труд. Като съвестен работник е изпращан е на специализации в ГДР, Чехословакия и СССР. През 1984 г. при битов скандал Диньо Тодоров нанася с мотика тежък удар върху човек, вследствие на което му разцепва смъртоносно главата. Осъден е на 9 години лишаване от свобода. Това го срива тотално. Осъждан е и за кражба на алкохол.

Това звание бе по скоро ,ммм,проклятие...Помня как и при нас избраха ,,героя,,.Избраха наистина най ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК/с всички добродетели и до този момент УВАЖАВАН ОТ ВСИЧКИ....ДО ТОЗИ МОМЕНТ!!!!!!После що ЗЛОБА СЕ ИЗЛЯ,обърнаха и живота и тя прокле наградата заради ЗЛОБАТА НА ДРУГИТЕ!Отврат племе....А наистина ТЯ БЕШЕ ЗА НАГРАДАТА,по признанията на всички!!!!!Това е ШИБАНИЯТ ИНДИВИДУАЛИЗЪМ>>>>.....

това мръсно ДС нищожество Тодоров трябва най сетне да бъде изметено от политическата и обществена сцена. Срам и Позор е за България такива подлоги да са политици.

Какво стана с Жотев ?

Ако тази ФУРНАДЖИЙСКА лопата,този ИБРИКЧИЯ се беше родил в началото на миналия век,положително щеше да бъде клиент на НАРОДНИЯ СЪД през 1945 г.!!!!

Ъхъм. Извинил се, а: Двама се скарали за нещо и единият казал: - Аз ще ти е.. ....та! Другият: - Ти що псуваш на майка, бе?! - О, извинявай! Грешно си ме разбрал! Нямах предвид майка ти, а жена ти!

Политическата зган,няма край.До кога ще ги търпим?

Неприятна личност. Цялото му държание е изключително противно. Да си казал нещо пред огромна аудитория, а след това да обясняваш, че не си казал точно това и не си искал точно това, а друго нещо си е безобразие. Аз лично гледах предаването и твърдя, че господина пак се измъква. Както с тази реплика за петте милиона. Уж бил казал нещо такова, ама не в тоя смисъл, а около него. Такива като тоя трябва да ги накараш да говорят много бавно за да се разбере какво казва и освен това след всяко изречение да се подписва. Не само, че говори куп неистини, ами се и извърта.

Ето вижте се бе отрепки безмозъчни.Промити и глупави същества.Хвърлят ви едно камъче и сте готови да унищожавате без капка мозък.Гледах цялата сценка.Гледам и сеира на българския политик, журналист и юрист.Всеки се обявява за дерибей, че всичко му е позволено.И както казва Въргала "Поставени сте в една тъмна стая с най-близките си и отгоре като ти шибнт един шамар, ти удряш най-близкия си и понеже и той е шамаросан се изпотрепвате сами един с друг."Какво толкова е станало-Николаев задава въпрос и Тодоров му отговаря по факти.Стола на онази нагла плямпалка празен ли е-празен е.Някъде Тодоров да отправи думи които да съдържат лично отмъщение.Задава се неудобен въпрос , отговаря се подобаващо и толкова.Ама вижте за съм депотат-не като обикновените хора-цитат на Цацка.Не се месете в работата на съда-корупция и престъпност, защото няма адкватни наказания.Борба с фалшиви и поръчкови новини-ама журналистите си кютат.Тахнотолично пространство да не се нарушава,а те си врат гагите навсякъде и файда (полза) от мурафетите им никаква.Не ги видях до сега в една община да се врат и да питат кой с ккаъв конкурс е назначен, кой директор на учреждение или учебно заведение как се е докопал до поста.Чудеса се изговориха за млади професорки от Стопанска академия -Свищов, ама Вики и Ани си кюскат от студиото със слушалка в ухото.Не така драги, не така.Иначе ще си стоите в лайната и ще се мяткате от един х.й на друг.

Четвърта власт? Кой ги е избрал? Кому са нужни устатници с лично мнение, представяно за официално? Тънки въпроси с тежки отговори. Не е проста работа. Кой кив и кой прав, съда да решава на момента, до часове Тодоров или Николаев. Шамар за един от двамата и другите , независимо от кой са, да знаят какво да дрънкат. То превърнаха България на безотговорна говорилня. Идиотщина отвсякъде. Заливат хората с помия и глупости.

Не беше необходимо. Той е пътник.

Ако тази ФУРНАДЖИЙСКА лопата,този ИБРИКЧИЯ се беше родил в началото на миналия век,положително щеше да бъде клиент на НАРОДНИЯ СЪД през 1945 г.!!!!

Ама защо се извинява, те ГЕРБ така си уоравляват, чрез репресии. На кое мяато сме по свобода на словото? Просто тоя единствен имаше самочувствието да каже истината.

И двамата са прави и са реагирали точно и на място! Само Слави се опитва да се намести по "модела Нинова"... А истерията по тези случаи е част от безпринципната наглост на Нинова и сие "беквокали" от трупата на Позитано.

Голям смешник е този.Едно говори,а после не помни какво е казал.Колко пъти и на кого ли не се е извинявал заради глупостите които ги казва в ефир.Не му давайте думата вече.Този човек не е добре с главата.

Какво обаче ще се получи ако приложим същия подход към самия Антон Тодоров? Той твърди, че ако баща ти е бил комунист, то и ти си поне с комунистически убеждения, или ако баща ти е бил агент на ДС, то и ти си неминуемо агент на държавна сигурност. Ако наистина тези заключения са верни, да видим тогава кой е бащата на Антон Тодоров? Баща му е бил съден и осъден на 8 години затвор за убийство, а брат му е виден бандит свързан с мафиотски структури. Според методологията на политологът Антон Тодоров, която той прилага за другите, след като баща му е съден за убийство то и самият Антон е убиец или поне в най-скоро време ще стане. Виждате ли абсурдността на подобни твърдения и колко далеч можем да отидем с тях?

Ама той затова ли е приет в ГЕРБ,че брат му е бандит.Сега ни се изясниха нещата.Събраха се.

А сеатра има ли този Тодоров бе.Ами дай име на бащата и брата.Поне малко инфо.Защото и аз мога ей така да кажа, че вчера видях майкаите ви ,на теб и на 123 на магистралата да обслужват тираджии.Не става така.Факти и имена.А ти мизерна"123" си такъв лапни-шаран-пенисан, че просто си срам за дира.

Тази многоцветна хлебарка е срам и позор за парламента.

murena

замлъкни, бе идиот! Колкото повече клатиш въздуха, толкова повече затъваш в лайната си

Какво се обясняваш... Оставка!

От днес преставам да гледам българска телевизия. Нова и журналистите й показаха, че са на толкова ниско ниво и така интерпретират въпросите, за да се изкарат жертва. Всеки, дори и малко интелигентен човек, разбра, че Антон Тодоров се пошегува и каза за уволненията. Боже,журналистите в България били репресирани!!!! Всички реват от всички телевизии в един глас, че били заплашени, за да заработят тлъстите им заплати.

Ангелова, Нова телевизия няма да пропадне, че ти няма да я гледаш. То така или иначе не ти влиза в главата. И странно чуство за хумор имаш, след като си в защита на този модел - Тодоров.

Проблемът на медиите е в самите медии!

Далавери Симеонов и Мустакат Тодоров да внимават,че знаят колко бързо може да падне правителството.....и ако боко борисов се ояде на пари...то те едвали , колкото него....аз предлагам да отидем пред парламента и да уволним тази шаика....депутатите се самозабравиха, заради кои са в парламента?

Антон е, Антон е,много подлеци има и ти си голям трън в техните очи.

Какво заплашване бе хора !?!?!? Антон Тодоров просто направи лек намек на Николаев. Това е нещо нормално поне в последните 8-9 години. Ако Виктор има поне малко памет ще си спомни за Мишо Бирата, съпругата му, Ваньо Танов и други невслушали се в съветите на управляващите. А А. Тодоров си е просто един изрязан галош- става на всеки крак !!!!

Виктор Николаев не задава въпроси ,той провежда разпити, щото е журналист и може всичко-да ,ама не!!!

ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ !Докога бе хора - ДОКОГА ???????? Що за народ сме ние , не можем ли да живеем нормално ?! Или ще е някакъв ДИВ комунизъм , или ще е НЕразбрана демокрация , или ще е ГРАНДИОЗНА ПРОСТОТИЯ ?! Защо всеки ден трябва да доказваме , че сме най-простия , най-дивия , най-невъзпитаният и най-крадливия народ на света ???!!!!! НЕ мога да разбера , Нямате ли една причина , за да си изправим главите и да заживеем нормално !!!!! Срам ме е че съм Българин , колкото и да обичам България !!!!

Боко се напъна и излезе Антончо.

тоя фашисбесилото незабавнона т

МНОГО ТЕЖКО Е ДА СЕ ПРЕЯДЕ С ВЛАСТ, А И ВЕЧЕ СИ ЛИЧИ ДО СТЕПЕН, ЧЕ И НАЙ-ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОТ НАРОДА ДА ГО РАЗБЕРАТ. МАКАР И БЪЛГАРСКА ХУБАВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА Е, ЧЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОРЕКЦИИ. "Аз продължавам с риск да мина за старомоден политик да имам дълбока вяра в демокрацията, в националната демокрация и в парламентаризма. И най-голямата моя вяра произхожда от едно че тя е режим, който сам себе си лекува, че тя има всичката гъвкавост, всичката приспособимост, за да може да отговори на най-разнообразните и най-променчивите нужди на един народ. Всички други режими имат нещо сковано и свършват с катастрофи." Атанас Буров

ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ НА ВИКТОР МУ Е НАРЕДЕНО ДА ЗАДАВА ТАКИВА ВЪПРОСИ ЧЕ ДА ЯДОСА И ТОДОРОВ И СИМЕОНО ЗАЩОТО ГЕРБ НЕ ИСКАТ И ЕДИНИЯ И ДРУГИЯ И ИЗПОЛЗВАТ ВИКТОР НИКОЛАЕВ А ЗАЩО ТОЧНО ВИКТОР ПОМИСЛЕТЕ СИ ОТГОВОРЪТ Е ЯСЕН СВЪРЗАН Е С .......

НЕ ВИ СЕ СТРУВА, НЕ.

Антон Тодоров се самоопредели като"мумия". Явно дълбоко непознавайки методите на балсамация. За да направят от един труп мумия и египтяните и др.народи,първо премахват мозъка.

Значи лекари и сестри могат да ги бият, а журналисти не могат да ги заплашват?

Антон Тодоров зае много достойно своето място в БГ "политиката". Той доказа и показа на слепите и глухите,що е то истинското лице на днешният полит"елит",най-вече на този на ПП ГЕРБ. Думите му към Николаев са пряка заплаха за саморазправа.И не виждам,как др.яче могат да бъдат разбирани. Имало един пияница.Винаги ходел по баровете и кръчмите с пудел. Не че много обичел кучета.Просто водел пудела,за да може да плюе върху него,за да не го прави на пода и да го гонят от заведението. Или др.притча на Геройко към Цветанов за пържолките......

Аз пък смятам, че Виктор Николаев на моменти е много нагъл.

тоя го каза в ефир пред цяла БГ и сега се обяснява като п...а, че някой не го бил разбрал. не понасям и комунистите, но герберастите ги бият по тъпотия от всякъде.

Абе хора , в тази държава те циганите , джепчиите и телефонните измамници не еб...т да отговарят на въпроси на журналисти , и отговора им е : '' Махай се , не ме занимавай - ш ти счупа телевизора '', Вие се възмущавате от политици с власт ?! С каква корупция ще се борите бе - Божеее !!!!!

lu4ka

ПОМИЯРИ!

Човекът НЕ е бил разбран - Сиреч ще Ви трябват има - няма още 30- тина години , докато го разберете !!!!

Изключително нагло и неадекватно поведение имаха тия така наречени "политици". Поведението им не подлежи на извинение, затова направо да си подават оставките поради липса на морал.

Защо ''имаха '' - те още си го имат , а икакто се разбра те НЕ си приемат оставките , защото са много ценни кадри ?!

тошо ти си няма да казвам какъв. В стремежа си да се изтъкнеш се усра до ушите- Не само заради Виктор, но по принцип си пълен--- Твоят колега от Бургас е същия. По. добре си вървете по мило по драго и не дразнете народа, преди той да Ви е изхвърлил от държавната ясла.

Не съдете човека, той е очевидно тежко психично болен. Освен това играе ролята на шут, за да развеселява аудиторията - в парламента и извън него. Така че нека възприемаме изявите му от комичната страна и да се забавляваме с тях. Какво други ни остава?

иде те си по мило и драго

николов бил неправилно избран, но не се извини на избирателите си. как не случиха на народ тези славни политикани бе ейиии. как тоя прост народ все не ги разбира тях, възвишените, високоразвити умове, дошли от чужда галактика да ни спасят нас, простите и тъпите. прави са да ни казват, че не ставаме за референдуми. то и меркел май не я разбрахме, а тъкмо да се справи с нас...

Любопитна съм да разбера,кой го е пробутал на г-н Борисов този елемент?

Типично поведение за управляващите.

Виновен е Николаев!Вместо да му каже "кой си ти бре сульо" и автоматически да му тегли десен прав в десетката между очите,той почна да мига на парцали.Аз,ако бях тоя льольо вече щеше да е с придружител!

без да съм тренирал от година ама само с една ръка ще ти навра главата в пърдялника ...качпиш ...а капута Николаев става само за чалга водещ да ходи при славко цървула

Николаев се държа много достойно и интелигентно. Аз не повярвах на ушите си като чух тези долни заплахи и като каза тоя, че щом в други държави фирмата е давала подкупи, значи и на президента са дали. Това ако са доказателства, да почне да ходи на училище отново, а не да хвърля думи така наслуки. С това май се изпуска, че първо съчинява нещата, а после изработва доказателствата.

Този може да е тъп бойковист, ама сутринта просто се шегуваше, че Пеевски може да уволни и Виктор Николаев, както уволни Цолова. А когато каза, че ако е директор на телевизията, за такъв въпрос уволнява, го каза защото въпросът не беше въпрос, а тъпо дребнаво мрънкане за някаква детска градина. Виктор Николаев, ако е мъж, да не се крие зад всичките си тъпи защитници, а да излезе с изявление дали наистина го е разбрал като заплаха.