Трифонов: Медии превиват врат пред самозабравили се политици

Шоуменът Слави Трифонов се обяви срещу заплахите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и намеците на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев.

Обратно в новината

Коментари - Трифонов: Медии превиват врат пред самозабравили се политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРЦАЛ!!!

този 4алгопитек стом взе и от свобода на словото да разбира! все пак си има и ниакаква журналисти4еска етика коиато на6ите журналисти са иа пропуснали при обу4ението си а и аз ли4но не 4ух заплахи а само констатации - все пак ниакои знае ли засто виктор е сам- кад е ани???

Ти на кого служиш?

Аз лично помня как Слави ПРЕВИВАШЕ ВРАТ пред банкянската Тиква и Цвъки в нетолкова далечната 2009 година.

така е,Слави-сганта е на върха и ни тормози....

На кого се кланяш,за манги,а?

Защо пък трябва да се кланя?

...до "шоумена" .....едните подкупни и корумпирани се подмазват на властTа и си jивуркат ....други не подкупни ..с морал и достоинство ритат срещу властта и биват заплашвани ,уволнявани ,гонени ,преследвани ! ...а ти "шоумене ", уж не си от парвите ама не е много сигурно...не си сас сигурност и от вторите (от колко години говориш каквото ти поискат и срещу всеки и нищо не ти се случва) !...можеш ли да ни обясниSh по някакав "прост " начин ,че да те разберем ние обикновените и неизвестни хора ....този твои "касмет" ...този твои имунитет ...тази твоя привилегiя...тази твоя изключителност ?!?...уж всички ги било много страх от теб?!?...ама за какво ?!?....защо например не ги беше страх от един Petar Volgin и го свалиха от ефир...а тебе си те дарjaт и почитат...че и "проекти " ти позволяват да правиш и иницiaтиви разни ?!?....защо ?!?

ОТ ПРОКАЖЕНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ?

Аз-Не!!!

В мрачната зима на 1996-97 г.,1 долар достигна цена от 3000 лв. Тогава,Слави Трифонов пак запя. Започна с "Пътнико свиден-пътнико Офф".После подкара по улици и площади патриотични песни и.....в крайна сметка,пътникът Жан Виденов си отиде.Първо тръгна Трифонов.Доста по-късно,другарите Иван Костов и антураж,гушнати с Ахмед Доган,яхнаха вълната на площадното парти.После се заговори за първият у нас,платен израз на бунт...не знам. Факт обаче беше,че първите бяха Трифонов и Ку-Ку .

МИСЛИШ,ЧЕ ЕДНА ШОУ ГРУПА МОЖЕ ДА СВАЛЯ ИЛИ КАЧВА ПОЛИТИЦИ! ПРОСТО СДС И БСП СИ ИЗТЪРГУВАХА ВЛАСТТА СРЕЩУ ЕДНИ 8 МИЛИОНА ДОЛАРА/КАЗВАТ ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ/!!!

Учиндолецот съвсем изпуши! Погледнете му сурата .....

ТОЗИ ТАТУИРАН ЧАЛГАР С ОБЕЦИТЕ, ТРЯБВАШЕ ПЪРВО ДОБРЕ ДА ИЗСУША ИНТЕРВЮТАТА, И ТОГАВА ДА ЯДЕ ПАСТИ !!! ТОЗИ ГЕЙЧО НИКОЛАЕВ СИ Е ЧЕРВЕНА ПОДЛОГА И НЕ ГЛЕДА ЕДНАКВО !!!! КОГАТО ПОЛУЧАВА ОТГОВОР ЗА БЛИЗКИТЕ НА ГЕРБ БИЛО КУМГЕЙТ, А КОГАТО МУ КАЗВАТ ЗА КУМГЕЙТ НА КОМУНОИДИОТСКИТЕ КМЕТОВЕ, ОТГОВАРЯ,,,,,, КАКВО ЛОШО ИМАЛО В ТОВА !!!! ЗНАЧИ ЗА ЕДНИТЕ ОСАННА, А ЗА ДРУГИТЕ РАЗПНИ ГИ !!

Марш в краварника недоубит фашага.Чакай си реда.

СИ МИ НАБОР, ОТДААААВНА ДА СИ В ПРЕИЗПОДНЯТА С ТОЗИ ПРАЗНА КРАТУНА !!! ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНИ ПРОСТРАНСТВА !!!

Всяка власт е от БОГА! Слави да не се прави по-голям от БОГА!

Ама каква глупост "изрече". Ти си типичния пример,че глупоста ходи по хората.

Глупост, ама тая "глупост" , изрече неотдавна Патриарха Всея Руси АЛЕКСИЙ! И него ли го е посетила глупостта! Май и тебе също!

Да, това момче Виктор Николаев е единственият, за когото си заслужава да се говори тук. Такива хора трябва да управляват България, а не износени некачествени партенки. За това и искат да го махат, първо защото подсъзнателно му завиждат за смелостта, която те нямат и второ, заради страха, че такъв човек лесно може да им вземе мястото, което и без това не е за тях. Викторе, пази се от тези паразити.

Гледай си здравето,харчи си милионите и се радвай на внуците.

Не ми се слушат вече за семейните свади на Трифонов-Борисов. И двамата се държат сякаш само те са важните, а ние дори не съществуваме за тях.

Абе, Слави, ти май си забравил как стана големия и богат водещ. Не помниш ли, че мутренските групировки те спонсорираха и те поставиха на това място, дето си сега. Хората, на които пееше по запоите и лижеше краката те спуснаха от някъде, не си се преборил заради добрите си качества, а си превивал не само врат. Лицемерно е да се държиш така и да съдиш хората точно ти. Нямаш това морално право, въпреки, че каузата е правилна. Спрете да омерзявате всичко в тая държава и ти, и Борисов, дето сте от едно котило. Как не разбираш, че не си ти човека, който ще тръгне да протестира срещу превиването на вратове - изглежда направо гротескно.

Не мислите ли, че е късно за оправия. Какво е България без българите? Нищо. Географско понятие. Полигон на САЩ за война с Русия. За какво оправяне може да иде реч. Иде още по-сериозна емиграция сред младите. Те герб са прави - крадат като за последно, защото последно вече иде. Долу гробарската партия, мутренска, крадлива.

Слави се скара с братчето си Бойко, когато онзи като кмет на столицата, не му отпусна част от Борисовата градина /имам предвид Парка на свободата, не градината на Борисов/. Какво по-патриотично от това, да дойдеш от Долно нанагорнище и да притежаваш лично част от сърцето на Столицата. Аман от тая мания за величие, а е късно и психолог да помогне. Много изтървани личности в тая държава. Къде са спали родителите им навремето. За Симеонов, дори не коментирам, на него пък ТРЯБВА да му даде Борисов клетка в зоопарка.

обратното е дори самозабравили се политици превиват врат пред медиите

Аз не разбрах Слави новият си "патриотичен" албум ли рекламира или не е съгласен с изцепките на двамата олигофрени, които ние сме избрали и донурим във властта. И ми писна от "патриоти" на маса и на бюро. Сега Трифонов и Симеонов, кученцето на Борисов, ще се джавкат кой е по-голям патриот ли.Патриотизма, че е нещо, за което се говори. Патриотизма е качество, което се доказва с дела. Патриотизма е начина ти на живот и начина ти на мислене. Представям си Ботев, или Левски, или Вазов седнали на едно бюро или на маса, да разказват колко големи патриоти са. То чак е смешно. А да си никой и да казваш на всички какъв патриот си, без да си направил нищо за нацията е пълна идиотщина и само показва какъв долен боклук си.

Идем сган проклета напред със дупета

Да му клатите шишарките малки ГРОБ-ави Герберчета на Слави, за туй даже не ставате. Инак мойте мо'ж да ги поклатите, за утеха.

ЛИ ИМА?! АЗ ПЪК МИСЛЕХ,ЧЕ Е СБЪРКАН НЕЩО...ЩОТО ВСЕ Е КАТО ВКИСНАЛ ОЦЕТ!!!

каквито политиците, такива медиите и работещите в тях. код - жълто. едните са жалки слуги на злото, но и другите - също.

Слави само да си мръдне пръста и събира на ст."В.Левски",70000 души.Смятате ли, че тези хора са чалгаджии? Хората, които го плюят са комплексирани мишоци от партията на Винету.

НЕ СА ЧАЛГАРИ , А ОТРЕПКИ СЛУШАЩИ ЧАЛГА СЕЛСКА ПРЪЧКО СИГОРНО И ТИ СИ ЕНИЧАР !

то сега ногу трудно да събереш стадион с чалга примати в България .. опитай да събереш за филхармонията

Нищо подобно. Не сме от партията на Винету. Славчо е същата мутра като него. Изберете го и той ще ви оправи, както царя и всички останали - все оправят.

Ще превиват , защото са тяхна собственност !!!Докато ти си пееше чалгите , и си обикаляхте по турнета , те изкупиха всичко и всички , и сега Ви остава само и единственно да ''превивате врат '' - Нали ''Преклонената главица сабя не я сечало '' - Народна ''мъдрост '' !!!!

Пак питам червените изпачвари? 1. Уволни ли днес Антон Тодоров Виктор Николаев за въпроса за някаква шайка?А извини ли се после? 2. Уволни ли директно Орешарски Николаев и Цолова за въпроса пре 2013 КОЙ ПОСТАВИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС? А извини ли се после?

Ха , депутат от герб може да заплашва ,ама дотам,колкото да знаят червените мръшляци кой командва парада! Славуцо мастио червена, къде беше когато червения ибрик Олигарски уволни директно през метежа 2013,с благословията на Позитано -Цолова и Николаев ,Десилава Найденова,Кулезич ,Диков и др, само за един въпрос - КОЙ,КОЙ ИЗБРА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС??

Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери! Все чалгари сме заклети, всичко свирим за пари..."

Неприятно е Славчо нали , политик да се заканва на журналист!И обратното също е неприятно , журналист или медийна бухалка /например Шоуто/, да се заканва на политик!Правилната позиция според мен , един даскал, е иронични отметки по слабостите на политиците!В Шоуто обаче има тънка разлика в "ироничните отметки" спрямо тия които са на власт и другите!Тия които са на власт се галят нежно с перушинка , а всички останали с бухалка по главата!Защо така бе г-н Славчо Моралния?

Даскале , за това си има понятие : '' Силните на деня ''! Може би това ще ти помогне да си обясниш някой неща ?!

Славчоо, тези медии са собственост на политическата олигархия. Ти стига спа и се плъзга като змия, или прави нещо или си гледай шоуто и спри да мрънкаш.

Бъдещия президент Антон Тодоров свърши работата на всички тия псевдожурналисти и смешници като Слави! Антон Тодоров е тоя който извади много неудобни факти покрай мошеника Радев и Грипените, докато платените драскачи и смешници мълчат като пукали и искат сега да му запушат устата че много истини изкарва! Кой е за свободата на словото, тоя който изкарва фактите и неудобните истини или тия смешници които искат да му запушат устата?

На червената глутница на доминиращата кучка,Антон Тодоров и обърна сърмите само за един ден,баце!

Дирчо

Антон Тодоров за президент!

защо ли във всички медии виждам само грозна и проста паплач?????

Тоз чалгаджия що не ходи да си гледа вече пенсията? Стига сте му давали грозната мутра и да се прави на стожер на морала. Хайде въс че ни писна вече от маймуни.

да си направят едно общо шоу с другия спасител- баречката.

Не зная Слави дали е гей, но както казват ти виждал ли си го с жена?

Слави, гледай си долнопробните шоупрограми, за друго не ставаш, мутра с мутра!

Fatal мълчи. Ти си много прост. Че ако има световно първенство за прости ти си толкова прост че ще изпуснеш и първото място.

Баче Слави се прави на света водица....

Този човек има психични проблеми само на снимка като го видя и ми е ясен .....

Аз пък се чудя, защо въобще журналистите канят политици в предаванията си.

Всичко това е така, но и ти си от същата сган. А ние ще дойдем за вас. Не се присламчвай към онеправданите и борците за свобода! Кой целуваше ръка на Гоце, Доган и викаше, че Кунева е неговия кандидат? Кой, бе Славчо?

Има ли разлики ? Слави беше приятел на Бойко и искаше да управляват заедно. Ритнаха му канчето и сега е срещу него. Тодоров написа книга за "Шайката" и плюеше по Бойко, днес е първи негов телохранител. Кое е порочното ? Парите драги колеги раздавани под масата от Герб !

славуца се беше навел и разкрачил пред гоце пардянов

Идем, идем, сган проклета!

Сичкити са руски кавали

Снимката трепе . Коментарите са излишни . Уникален дупедавец .

Снимката е специално подбрана от някой хейтър. Идеята е да се насади омраза.

Тва си му е дежурната физиономия.