”Емко” под прозорците на властта: Спрете войната срещу нас!

Стотици служители на „Емко“ скандираха под прозорците на Министерския съвет близо 2 часа днес.

Обратно в новината

Коментари - ”Емко” под прозорците на властта: Спрете войната срещу нас! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след последната серия на "просешката тояга на демо-клептокрацията" ще изгасне автоматично лампата !

Мафията е точно там-в МС-правят каквото на тях е изгодно,народ не зачитат,престъпници ни управляват....

Дорогие ребята,държавно не означава обществено!

първо го ,,национализираме,, , а след това ,,приватизираме,, за някои ,,баджанак,,...!!!-герп.

шайката герб разиграва пред населението филма али баба и 4000 те разбойника

виновни са циркаджиите ,които се забавляват с "цирка",а после недоумяват .

БОЙ ПО ДРАГАЛЕВСКИЯ МАНГАЛ И КРЕАТУРИТЕ МУ БОЙ!!!!

Пичове, вие плакати ли произвеждате или оръжие? Ако е оръжие, защо сте дошли с плакати? Мислите ли, че тези тепегьози ще ги стресне някакъв плакат?

а бе що всички умници дето плюете тука, не проверите чие е това предприятие, и да се сетите чий бизнес защитавате??

Какво значение на кого е, докато се рекетират измамниците по между си, останалите гладни да стоят, и накрая да е за тяхна сметка, не само стачки ами и бой трябва да има.

еее, нали във вмз сопот работят?! прояви малко пролетарска солидарност

продукцията, за да компенсира с нея Параниколов, голямото издънване пред индийците, с некачествена продукция на ВМЗ Сопот!

Сега ще видите : връщат им лиценза за износ,върви проверка от НАП //!?!?!?/ и после веднага ще им вземат лиценза за производство. На КОЙ му пука за некакви си 1200,че и повече работници и семействата им ?!?После ще им измислят може и едни профилактични медицински прегледи и всякакви други шутовщини,само да се довърши активното мероприятие както СА го поискали....е ,вече и децата са наясно КОИ,защото не е само КОЙ !

КОЙ майка му и ББ

ще го съсипят за да защитят интересите на американския оръжеен бизнес в Близкия Изток. И до сега не са казали какви са "оркрити нередности при производството и съхраняването"....

Десетки пъти съм бил свидетел на корупционни практики от разни гербери (еврофондове, обществени поръчки, ремонти на пътища), но такава брутална кражба на частна собственост е прецедент в историята ни след 89-та.

крадат всичко и не зачитат никого те назначават шефа на полицията на данс главния прокурор над тях е само господ

Третия тиквенски мандат ще бъде рекордно нисък. Скоро тиквата ще хвърли бялата кърпа!

С НЯКОЛКОТО ПЛЮСЧЕТА ЩЕ МУ ПРЪДНЕШ НА ПАТКАТА.НАЙ МНОГО ДА СЕДНЕШ НА НЕЯ;)

Беше ли?

Какво викате?Сега ли разбрахте,че тия до един са мафия?БКПмафия с дечурлигата си БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ.Това са големите котета,а има и малки ДСкотета.

Задава се нова приватизация на работещо предприятие и нали трябва да се продаде на свои , трябва да развали , унищожи предприятието ! Мислете му Гробари !

ЕМКО беше единственото работещо предприятие ! Защо не им върнете лиценза да работят хората спокойно , или искате Гербаджий проклети да продадете кокошката носеща златни яйца на безценица !

Връщат им го, но им вземат продукцията и с това оборотните средстава, сега трябва да работят без заплати, за да заработят...вземат им и договорите. В някои градове тези предприятия бяха единствените работещи.

Ще дойде лявото крило на БКП и ще смени дясното. След 2 години пак, но обратното упражнение.

Горките протестиращи, явно не знаят, че БСП и ГЕРБ са едно и също ЗЛО за Бг!

Това е ясно, но нима не трябва да протестират? Проблема ни е, че сме закърмени с пословицата: "Преклонена главичка сабя не я сече!"

Тези Корумпирани боклуци ще докарат комунягите насила на власт.

Що не бяхте толкова чувствителни Цв.Василев като беше бис-бизе с Пеевски? А сега не щете сам Пеевски? Ами ясно заради интересите на Цветан Василев. Открадна 4 милиарда и сега плаща с тях на стачкуващи и политици от БСП

Това може да го напише само или много неинформиран, или семпъл човек! Да ти обяснявам ли или да не си губя времето?

Тези работници нали работят в оръжеен завод? Странно, защо са дошли да протестират с голи ръце ... няколко Калшника щяха да са много ефективно средство за диалог с управляващата Мутра!

Какви са заплатите във военните предприятия- частните? Има ли сив сектор там? ИМА ЛИ? НАП да провери доходи- жизнен стандарт. Проверете и гр.Русе

ГЕРБ се клатушка от всякъде

Клатушкат му се топките и търсят ципа на пижамата на столетницата.

Не знам дали си Ги е намерил вече СветиняВи в джоба, или още ги търси?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

много скалъпена история от хорат а на този министър на икономиката. Можеше да реагирт по друг начин , а не да провалят международние договори. Но нали трябва да съсипят завода и да го приватизират.

Целта е да го лапне Пеевски! И за тази цел е впрегната цялата Държавна Машина! Все пак той е на Бащицата пръв приятел, да не забравяме ...

Отговора на въпроса ти се крие в изказване на министъра в новината "Върнаха лиценза на Емко" 10:16 "В отговор на въпрос за включването на дружеството от Държавния департамент на САЩ в забранителен списък, министърът заяви, че това е неприятен факт".

да го приватизират? сериозно?? а как се приватизира нещо, дето е частно, а не държавно?? може би искаш да кажеш национализират?!

Този път "бухалката" на БОКо за рекет и присвояване на фирми и бизнес (НАП, полюция, и т.н.) беше строшена на парчета...!!! Но докато не бъде строшена и кратуната Му, нищо в България няма да го бъде...!!! Дааа...!!! ГРОБ за ОПГ"герб", за да я има България...!!!

И ще дойде друг клон на мафията, тоя номер ни го играят вече 28 години и сЕ минава ???

16.00 часа е и протестите продължават. Не заблуждавайте хората

Обаче затихват вече!

Сигурно им свършват цигарите...

Абе нямат пари, обаче пушат цигари и след себе си оставят килим от фасове?! Вие това разбирате ли го - това културно ли е, според вас?!

Фасовете ли са важни, или това че 1000 семейства остават без препитание. Голям праз, че са им върнали лиценза, след като са им задържали, т. национализирали всички сключени договори

Е, това не е важно, онова не е важно и накрая бунище от горе до долу. Не го разбрахте и това си е.

Корумпираните от управляващите и неадекватни Български профсъюзи КНСБ и Подкрепа мълчат ,като насрани деца. Каква безочливост и слугинаж .

Ето как се взема и се разсипва фирма и бизнес!!Това е специалитета на Борисов и ГЕРБ,когато печеливш бизнес не е техен!!Кагато паднат ще излязат чудовищни неща!!

на входа и изхода на българските предприятия? Кой носеше чували с пари в банките, които после фалираха!

Да разбираме ли, че смяташ за нормално в 2017 да се оправдаваме със нещата станали отдавна? Каква оправия търсите, след като си я карате по старому и се оправдавате с "ама и те така правеха" ...

... ленчето йончева ни нарисува палкатите.... много добри....

Мафия управлява България - на входа и на изхода !Използуват властта си да си чопнат най-печелившите военни заводи!

Държавата, това съм - АЗ!

Га източвахте Кинтекс не ривахте, а..? Пишете едно протестно писмо до Британските Вирджински острови, кутия 178.

А на протеста присъстват хора от БСП по съвсем обясними причини, поради които хората си правят офшорки.

Кинтекс ЕАД прекратява едностранно три договора с фирма ЕМКО ООД." Та как точно са източвали КИНТЕКС?! И ако СЕГА могат да прекратят едностранно договора с ЕМКО - защото КИНТЕКС е държавния посредник, кое им е пречело и преди да го направят - когато, горките, са били "точени"?;))

Точно така, драга Пипи! Кинтекс дава на частна фирма държавни поръчки, които с лекота могат да бъдат извършени от ВМЗ.

"На протеста присъстваха заместник-председателят на ПГ на БСП за България Жельо Бойчев и други депутати от парламентарната група на партията"