”Газпром”: Иде дядо Мраз

"Газпром" заяви, че Европа съвсем скоро ще има нужда от нови транспортни мощности за доставка на руски газ.

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром”: Иде дядо Мраз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Гъзпром... пошли нахуй

Кого плашат? Ще има загуби за европейската икономика, но няма да има хора които да студуват. Топлофикациите ще минат на мазут а ТЕЦ от студен резерв ще бъдат включени. ГАЗПРОМ си мислят че без тях живота свършва хаха.

Перуката ще компенсира със ЗЛАТЕН ГАЗ.

В Европа ударно се изграждат м/у 20 и 30 терминала за втечнен газ. Този който е готов в Латвия е с годишен капацитет 4 млрд.кубика (при потребление 2 млрд) Полският също е готов. Поляците строят тръба от Норвегия и ще бъдат НАПЪЛНО независими от руския газ и смятат да се откажат от него. Терминали ударно се строят в Франция, Испания, Хърватска, Гърция... А САЩ имат готовност да доставят до 100 млрд.куб.м т.е. малко повече от 1/4 от Европейското потребление. Газопроводи се строят и от Азърбейджан и Израел. Делът на ВЕИ нараства всяка година. По-добре е Милерчо да внимава малко с предупрежденията и заплахите.

Ал

Баце ви, само и само да Го оставят неговите задокеански приятели да обира трохите от българската софра, заГРОБи българския народ поколения напред.

Газът най-малко за коли се ползва.

Как така 8 ? Само осем ли ? От дойчевелето казаха за към осемстотин училища ? И не било "целенаправлено", ами ги чакали децата да излязат в голямото междучасие и тогава хвърлили бомбите ! :) :)

Намек, че 2019 г. изтичат всички договори за транзит през Украйна.

На мигрантите в Еуропа ще им замръзнат цървулите от студ тая зима..

Да се връщаме? Ама тогава ще трябва да те уволнят, че сме по-квалифициран от тебе. :))) Вярваш ли, че немците не са си направили сметките? :)) Опряха значи до това, руснаците да им правят прогнози за потреблението... :)))))) Ти що не отидеш в магазина да ти направят едно прогноза за потреблението ти? Може и през банката да минеш, да ти кажат от какви кредити имаш нужда и по-добре да минеш сега, че след това опашките ще са много дълги, пък те мислят за тебе. :))

С ЧЕРВЕНИТЕ ДОМАТИ ПОТРОПА ДЕДО МРАЗ ВСИЧКИ ХХХХХХСТИ ТРЕПНАТ ВЪВ ЗАХЛАС :))

"Иде Дядо Мраз" - какво По Лаконично - Говорящо от това, за Тези Управници в Европата, дето Акъла им се е спотаил в Гъзовете.

Газпром: Иде Дядо Мраз Европа : Ако дойде Дядо Мраз у нас , то у вас ще дойде Дядо ГЛАД ;)

Отново примитивна руска пропаганда за наивници.Нали след Майдана украинците щяха да замръзнат без руски газ. В Москва вече трета зима ги чакат, а те гадовете не замръзват. Даже цената на газа им свалиха и пак не искат.

Русия има договори с Украйна за транзит за 2019 г. И го спазва, точно сега не и е изгодно да го нарушава.. Все още се строи Сев.поток-2 и двата газопровода до Турция. Тъкмо ще ги завършат и спират транзита през Украйна. Това намеква Медведев. И още трасета ще са нужни, потреблението на руска газ расте. Европа тъкмо се е оправила от кризата през 2008 г. и потреблението на енергия от промишлеността расте. А украинците наистина са в неизгодна позиция. Щом са тръгнали да карат въглища чак от САЩ на двойна цена ... Но ще се вразумят и те.

НАЛИ ИСКАШ ПО-ДОЛУ ОПОРНАТА ТОЧКА .... АЗ ТИ ПОДАВАМ ЦЕЛИТЕ 20 ИНЧА ГОЛЯМ ЧЕРВЕН :))

Аааа, при нас няма да дойде. Да ходи в Русия, при нас идва дядо Коледа!

ДЕДО МРАЗ ЩЕ РАЗБИВА ЛЕДЕНИТЕ ВИСУЛКИ ОТ ЕВРОПРОСТАТИТЕ С ГОЛЕМИЯ ЧЕРВЕН ... А СНЕЖАКА ЩЕ МУ ГО СМАЗВА С АНТИФРИЗ :))

да събере цялата шайка на заплата при едно посолство и шест месеца да хапват боб ,само така ще захранят хъбовете на Борисов,и народа ни щастлив ще го избере за четвърти път

да събере цялата шайка на заплата при едно посолство и шест месеца да хапват боб ,само така ще захранят хъбовете на Борисов,и народа ни щастлив ще го избере за четвърти път

Орешарски и Борисов ,които легнаха на Макейн и подариха на султана ,милярдите от южен поток,докато народа им умира от глад.От 10 ноември само продажници избираме

Ded Moroz...

ей, от години висиш в този форум и позицията ти не само е русофобска, но и антибългарска - пускал си драсканици с явен антибългарска насоченост - ти си някакъв туркофилски провокатор. убеден съм, че си втръснал не само на мен, но и на много други с плоските си и агресивни мнения. чудя се само как не си омръзнал и на себе си, ама да, ти си от дебелокожите морони. вземи и се скрий в дупката си най-накрая.

Що бе, ти на него ли ще го смучкаш?

Не е важно кой ,какво казва ,какви трети пакети вади , а какво решава Германия.Останалите са просто бекграунд.А за САЩ е най-ама -най-важно да не се допусне икономическо сближаване на Русия и Германия ,което може да прерасне и в друго сближаване.

Много трудно ще се сближат Германия и Русия. Абсолютно различни манталитети. В Германия все още вярват, че ако учиш имаш шанс да успееш в живота, че ако си почтен и трудолюбив всичко ще е наред. В Русия това го вярват по малко хора и от в България.

stan_posta@

Ами ето и за Турция го имахме още по-невъзможно сближаването, пък сега първи дружки, Ердоган през месец ходи в Сочи. Да се плацика на плажа, вероятно !?

Какво ще кажат сега управляващите екс комунисти во главе с вожда. Не само сме най бедната страна в Европа, но ще плащаме транзитни такси на Турция Гърция, вместо тена на нас.

Преведено от руски това означава ,европа пак ще лапа на путин тръбата.

путкинска работа .....

хехехе споко САЩ ще ни доставят газ в бутилки от кока кола за без пари не сме Умрели за тея пияни рашъни :))) ше си зъзнем геройски и ще дочакаме безплатният дар от демокрацията

А в следващия пост ще обясняваш, как глада не плаши руснаците и че те са готови на всичко за националната си гордост... :))) Последно, лошо е да имаш или да нямаш нещо? :) Щото едновременно сте все хора на духа, дето презират материалното, но имате най-бързите коли, най-големите телевизори и най-яките с най-големите очи мацки, които ви чакат кротко, но с нетърпение в най-луксозните апартаменти в най-престижните квартали... :))) Разбира се, всичко това се срива, като повишат тока и водата с 4%...

От тез руски лсйна С тях и без тях в Европа ще е топло Ама ако те не продават газ на Европа в кочината ще има ГЛАД :)

Е как да не ти писне? Все ги ядеш и все има...

газпром се притиснява като фалира Россия какво ще прави ЕС без доставки на газ.

За коледа някой ще цирика " Рашъните ни изоставиха,спряха ни газа и водят хибридна война"

Газпром достава ПОД 1/3 от газта потребявана в Европа. Западна Европа постепенно СЕ ОТКАЗВА от употребата на газ за БИТОВИ НУЖДИ. Дядо Мраз да си го завре Газпром на едно място.

Да, но на Германия доставя 40%. И потребелението расте. Само тази година на 6%. До 2025-та в Германия 50% от газа ще е руски. То си личи от газопроводите, които трескаво строят - Сев. поток 1, после 2. А иначе Англия и Норвегия си имат собствен газ, южна Европа черпи и от Алжир.

бате говори за някакъв ирански газ , ама те иранците нещо с демокрация имат проблем , затова не щем , руския газ много агресивен един такъв ,може да ти анексира печката ,както си приватизираха крим . е като гледам турския наи ни пасва , а като построят немците северен поток 2 , тогава проблеми нямаме ем демократичен ,ем евтин , абе германска му работа

"Газпром": Иде дядо Мраз Европа: Да не дойде дядо Глад

видите, какво е ЕС и солидарност с членовете му. Ние ще студуваме, но ще сме щастливи, на слугата малко му трябва, важно е чорбаджията да е добре!

какво ще видим :) , в европа газпром държи около 30% от пазара , другото не е руски газ. а най-големия и плащаш клиент на газпро е европа :))( . кое да гледам и на къде да гледам :)))

В гъзъ си гледай щото при теб руския газ е 100% и ше се топлиш с пръдни като резнат укрите.

Не ми дреме какво ще прави Европа. Какво ще прави България. Ще спират ли тока чуждите енергоразпределители-грабители.

Е, все ще има един късметлия, при който Снежанка ще скочи от шейната!

Снегурочка отдавна е скочила, а Дед Мороз е минал на ръчно...управление.

з ще си поръчам за зимата да ме топлят две руски Снегурочки..ха.ха.ха

Много точно се ориентираш ..просто сменяш ....Лявата, па Дясната. .!

Те снегурочките са с три крака, двата на врата ти, третия в г....а ти. За това си радостен, долен ляв педал.

като гледам и европа се отказа от газа в контеинери !!!!!!!!!!!!!!!маи неим изнася цената която труми им предлага !!!!!!!!1а и не е това газ а смесица от елементи и не гори така както обикновенният природен газ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

време е тая зима шопът да постудува. Да свирят свирка и маат тенжери и черпаци пред парламента

добре, че идва глобално затопляне, щото иначе направо си отидОхме...докато се накарат кой откъде да кара газта, па за колко пари, па с каква надценка, и т.н., тежко ни и горко...ама Господ си знае работата.

Пак ли? .. да карам грипа от тази шейна?

Ще ти направя една запарка/! Заварка/

Клатуркам цяла нощ бабата и.. така пестим от свещи, бе !

Ясноo ! ИСЛЯМИСТИтЕ просто трябва да ,,бухнат,, Тръбиците към Европата и не им трябва никакво Мадридско, Берлинско.., и Лондонско метро.. !?

Когато природния газ се е формирал в недрата на земята понятия като американски, руски, китайски не са съществували... Просто чебурашките са временно късметлии, че група казаци завладя Сибир от китайците.

Оправи си познанията. Китайци никога не е имало в Сибир. Не е имало дори и монголци. Чингиз Хан е дошъл в Европа, а не е бил в Сибир. Студеничко е за нежните човечета като теб.

Е, ясно колко са ти познанията и по история, и по география, и за политиката. Ченгис Хан няма как да прескочи Сибир и Русия, за да дойде направо в Европа. Сибир има много по-разнообразен климат отколкото си мислиш. Виж в Гугъл и дори докато пишем сега в Сибир се стичат китайци... п.п. Гледам имаш нет, не го ползвай само за голи снимки и тролене.

Газпром своевременно напомня на ЕС, че идва дед Мороз. Понякога северният дядо е много лют, а европейците са свикнали на топлината на руския газ. Американският газ е некачествен, скъп и некункорентен

Някой изненадан, при условие, че имаме поборници за Православието със звучните славянски фамилии като Шаломин, Гайдар, Березовски, Ходроковски, Ротенберг, Абрамович, Греф, Чубайс...

Какви славяни, какви 5 лв. То и като погледнеш Путьо какъв витяз е - 1,50 и може би малко отгоре (ама с високи токчета), или като им погледнеш дръпнатите очи бая е са "поработили" татарските и половецките орди. Нищо не е останало от викингите на Рюрик...

путкин(шаломин), елцин и горби са основните виновници за разрушаването на естествения съюз между двата братски народа - българте и руснаците, а местните путкинофили ще бъдат съдени и изтребени, също като фашистите...

като гледам радостта на руско-съветските мекерета от заплахите на Газпром, така да ми се иска да ги изправя до стената. И да ги почна с любимия им автомат Калашников. Добре го е проектирал инж Хуго Шмайзер - ни един няма да оцелее.

Идва Народен съд. Твоята присъда е ясна - куршум в тила

..по-леко..Ще го напием и ..ще го бутна у гьола!