Активисти против ядрените оръжия с Нобелова награда за мир

Международната кампания за забрана на ядрените оръжия (ICAN) спечели Нобеловата награда за мир, съобщиха от Нобеловия комитет.

Обратно в новината

Коментари - Активисти против ядрените оръжия с Нобелова награда за мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Савецкото джепане-калашникоф,е убило стотици пъти повече хора от ядрените бомби в хирошима и нагазаки. Затова ,немиедленна да се сформира група за борба с разпространението на руско савецкото джипане!

Да накарат САЩ да си махнат оръжията и след тях останалия свят.Много искам да видя как някой ще накара ЦРУ да направи нещо,което не иска.Иначе тия парички са пак от нашите данъци.Ако аз протестирам против нашествието на извънземни,ще ми дадат ли милионче за мир?

"Белите Каски" командвани от офицер от британското разузнаване в Сирия са доброволческа и хуманитарна организация, колкото Митьо Очите е "бизнесмен".

никой не е чувал за тази организация в Женев, но й дадоха милиони. Тъпотия. Тези награди след Нобела на Обама се обезцениха

Беузсловно споделям Вашето мнение! Обама би трябвало да получи отличие за безскруполен подпалвач на всякакъев вид мирни начинния в световен мащаб!

Наградата за мир загуби тежест след като беше дадена на Обама а той потопи половената планета в кръв.

В Европе обнаружен всплеск радиоактивности в воздухе. Точный источник неизвестен, имеющиеся данные показывают, что он находится в Восточной Европе ???

Шменти капели! Единственно ядрените оръжия са причината затова, че светът все още е едно добро място за живеене и не се е превърнат в един голям бардак, като в Сирия или Либия ...

Наградата е за Ким Чен Ун - разработвайки термоядрена бомба, той смрази изперкалият селтак с рижата перука и запази мира на Корейския полуостров.

така си е, запази го, направо да се чудиш как преди да я отима тази бомба е карал все така без мир 60 години!!

Ядрените оръжия на СССР пазеха мира 50 години, после започна хаос.