Организации в туризма против оставката на Ангелкова

Националният борд по туризъм и Съюзът по СПА туризъм обявиха подкрепата си за ресорния министър Николина Ангелкова, след като туроператори поискаха оставката й.

Обратно в новината

Коментари - Организации в туризма против оставката на Ангелкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са туроператорите да искат оставаката на тая хухтавела! И цялото ѝ министерство от некадърници да си заминава също заедно с нея! Всичките рекламни клипчета, плакати и "инициативи", които съм виждала, са нелепи, да не кажа по-точно - глупави и бездарни! Ясно е, че се дават едни големи пари на едни свои хора, които обаче са неспособни да измислят и заснемат нещо качествено, което би могло да привлече туристи от по-висок сегмент, не само пиячи и е.ачи от Скандинавските страни, бедни западни пенсионери и извратени англичани в търсене на циганските проститутки! Всичките им "инициативи" излизат ялови като реализация! За какво тогава да седят на топлите си местенца?! Само защото ни предстояло председателство за 6 месеца ли?! Айде, де! Те досега нищо не направиха, та за времето на председателството ще наваксат, може би ... Ама не би! Няма да я бъде тая - защото нито езици като английски и руски се учат за няколко месеца на такова ниво, че да може да се работи с тях, нито маркетинг или реклама се научават за няколко месеца седене в офисите в центъра на града, и само чакане да дойде края на месеца и да си вземат заплатите ... Представянето на страната ни пред света е под всякаква критика!

Как може :) Тя така добре се справя със сервилнеченто и карането на водни ски !

На тая никаквица и бездейна кукувица отдавна е времето да си ходи. Тя не е свършила и за пет пари работа. По правилно ще бъде да се изгони.