7.5 млн. л бира изпита на Октоберфест

Най-големият празник на бирата в света - Октоберфест - за две седмици и половина е бил посетен от 6,2 милиона души, с 800 000 повече, отколкото миналата година.

Обратно в новината

Коментари - 7.5 млн. л бира изпита на Октоберфест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

7.5 милиона литра за 6.2 милиона посетители? Бре! Че това няма и по 3 бири на калпак. Ние, от Партията на бирата ще посетим феста през 2108 за да вдигнем консумацията на 10 милиона литра :)

Защо спряхте мненията за ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ пеерази оженили са в Дойчланд.

кажи за вашите канибали

Това е ясен признак, че ЕС се разпада.

Не прочетох нито един коментар от някой, посетил феста. Аз лично искам да го посетя, но досега не успях. След това, живот и здраве, ще коментирам. Иначе коментарите приличат на завистлив вой на хората, които никога няма да имат възможност да отидат там. Жалка картинка...

или не искащи да посещават тази помия. 84-та бях един месец в бившата ГДР....отвратих се от начина им на пиене....след втората бира всеки/а/ събува гащите и пикае където си поиска....говеда..

бахти и мечтите дето имаш хахаха. Аз бира си пия когато ми се пие, не чакам края на септември.

Бирата на Феста е от 5,8 до 6,3 % . Изобщо не слаба. Виж какво пише на тая , която я пиеш ти (ако въобще пиеш).

След седмица чакаме вдигане нивото на река Дунав.

7.5Mл са 2500 олимпийски басеина. Обаче защо, средно на посетител, се пада под литър? Особено на фона на това, че само аз съм изпил поне 10л.

сеирджии много пиячи малко

да отида в Троян на празника на сливовата,това пикливо питие не ме влече:))

Бъркате екстрактното съдържание (м/у 10 и 12Р) и алкохолно съдържание (м/у 3 и 6 при силно спиртосана бира 10% об. - преди 15-тина години имаше Каменица 'твърдо' с такъв процент). Явно сте доста далече от бирата като познания.

поне самочувствие на познавач има. Като всеки тъпанар.

Горе-долу и толкова урина се е изляла в канализацията.

а вурстчетата са станали на говна. Човещинка.

Чудо голямо, 6 милиона посетители са изпили 7,5 милиона литра бира, бе то малко повече от литър на човек. Аз имам познати, дето двата литра ги пият още сутринта, преди разсъмване, а до вечерта са направили десетака. Междувременно и литър гроздова са усвоили, абе те, Германците, много лабави ще дойдат...

един приятел навремето като бяхме ергени идваше на сбирки с каса на главата. като я изпие и си заминава. на един купон в студентски град така си изпи касата сам (не дава на никой да му я докосва и сяда отгоре за по-сигурно), изпи на момите двулитровките и каза "бирата свърши, нямам повече работа тук" - стана и си замина. пък е волейболист и то много добър.

Или купоните Ви са били по цяла нощ или нещо послъгваш. Касата (ако е 6х4) е 12л течност. Смъртоносната доза течност, която еднократно може да изпие човек, е около 7.5л. С повече бъбреците не могат да се справят и става ЛОШО.

на бавария и сега маркирана не може да се отцепи от меркел :Д В БГ пияниците изтрезняват с бира,а тези се напиват.....

путин е виновен !!!

Тия опикаха Земята бе!!!

Уау ! Много куул ! Голяма работа са германците ! Не са като руснаците, да изпият 7 милиона литра водка, а изпили 7 милиона литра бира. Е това е западна култура !

По-скоро 7 милиона литра лосион за вана. Водката е скъпа.

да ви кажа русофилистичета... германците така са с уплашили от терористичните атаки, че не излизат от бирариите. А бай раша консервира баба си в буркани и хрупка цяла зами като отпива лосиона за вана.

а колко туристки са били опипани от 'горкичките бежанци'?

Не знам колко са били опипани, но веднъж пристрастят ли се чалмите към бирено-вурстовата традиция, на имама ще му остане само да изяде корана от мъка.

И колко пикоч дава тва?

Тази година 1 халба бира струваше 10,90 Евро. А някои като се напият разливат повече от колкото пият. Купон да става.:)

е верно ли толко пара

ама поне е литрова сигурно

Да.

Да направим феста във Велико Търново, срещу бирарията. Ще привлечем 16 милиона с нашите цени.