БСП разкри модел ”Добрев” и в Булгартрансгаз

Моделът "Добрев" е модел, по който се ръководи цялата държава, в частност и държавните дружества. Такова дружество е „Булгартрансгаз“ ЕАД.

Обратно в новината

Коментари - БСП разкри модел ”Добрев” и в Булгартрансгаз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо никъде в показаните схеми и цитираните имена за назначения в Булгартрансгаз не се споменава за членът на борда на директорите - Делян Димитров? Лицето е мъж на пиарката на Борисов...който всъщност му е кум! Защо се спестява това от БСП????

Ако , публикуват възнагражденията / не заплатите,ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА/ в това " държавно " дружество, ще ви заболят главите!

БСП не заслужават никакво внимание. Герб са тези, които дадоха на пенсионерите това което БСП обещаваха 20 години.

Отвратителна гледка тип ГРОБари на България! Вън от схемата тая цялата измет, негодници! Как не ви е срам шуробаджанаци, иземкяри, лападжии ненаяли се гадини! Представям си цялата ГРОБарска камарила акка е натруфена в цяла България. В Пловдив жидокметската управа слугува на Стояново-тотевата рода! В Ст. Загора един кмет практикува взятки наляво и надясно. Никога вече ГЕРБ на власт!

Герб направиха от държавната администрация една добре работеща и смазана машина. Вече всичко става бързо и не чиновника е Цар ами гражданина данакоплатец. Адмирации за това и благодарности.

Не думай :)

Всички държавни администрации, общински служби, агенции са пълни с партийни калинки - сега от ГРОБ и лъжепатриотите на Каракачанов, Симеонов и Болен! Когато дойде на власт коалиция от 5 партии - увеличава се пропроционално администрацията. При тройната коалиция беше 7-5-3. Гробарите обаче надминаха всички - всеки партиен член - в държавна или общинска служба, че и родата им. За всички се отнася - администрацията да няма право да членува в партии, да се назначава чрез отворени публични конкурси. Да се съкрати съобразно броя на чиновниците в други страни от ЕС с население около 7 млн. Да си плащат социални и здравни осигуровки като останалите работещи!

Никой никога преди не е намалявал така административната тежест както през последните 2 години. Нещо си се объркал с този пост, щото Не е вярна посоката му.

Лошото на Нинова и Овчаров е че са пълни некадърници.

Ако добавиш и Р.Р и Кирил Добрев хич няма да збъркаш.

Добрев и Станишев са като кралски особи, наследствено поели управленски постове в кралските партии на бащите си. Отглеждани са и още от детските градини и от дойките си знаят какво точно ще работят.

Докато БСП бяха 50% в парламента , поне 1 млн. Българи се изноха в чужбина защото нямаха работа и какво да ядат. Нямаха работа защото тези некадърници разсипаха заводите които си прибраха като наследство от перестройката. Война ще има, но БСП никога няма да излезат от опозиция.

изнесоха се, а те какви били подводните камъни подготвени от герберчетата...

Не те знам къв си и за кво се бориш, но Аз говоря от името свое и казвам около мен как са нещата. Хората са спокойни и не им пука за БСП.

Никога повече БСП!!!!!! Те са по лоши и от Алкайда!

Не ме интересува къв роднина на кой и т. н. Аз виждам че имам работа, жената и комшията също работят, неговата жена и тя работи. Гладни няма, безработни няма.... Държавата е държава и се строят заводи и пътища... И за какво подяволите да спирам тенденциите и да давам ухо на Нинова и тапанарите от БСП? Имаха възможност и я пропиляха! И то десетки пъти от десетилетия в парламента. Ай холум и ходете си бийте шамари докато заприличате на истински социалисти с червени бузи.

Троловете на Тиквата са по-тъпи от него. Ако си мислят, че ще внушат, че е нещо по-различно то БСП и не са свързани като кренвирши, жестоко се лъжат. А това с работата и заплатите са като мантрите на Боко за икономическия растеж.

Пръдле, къде ги видя тея заводи дето се строят? Щото аз виждам само едно безсмислено саниране за 2-3млрд лв дето осигурява заетост на мангалите и подсигурява бъдещия вот..

трябва да ни е ясно, че тези и онези са еднакви ! как ги наричате няма никакво значение, методите им на работа, целите и идеите са абсолютно едни и същи. много имена ще излизат и за добрев и за плевнелиев и за КОЙ ли не. пълен кенеф е тази държава

Ега си и родата на Делянчо Плескавицата !!!То не рода а цигански клан се указа тази върла крадлива пасмина!!!!!!

СЕГА ПОЧВАМЕ И НА КУРНА РОДАТА ДА РАЗПЛИТАМЕ:ДА ВИДИМ ДАЛИ НЕ Е ПО-ДЪЛГА,А ПРЕЗИДЕНТЧЕТО САМО ТЪЩА СИ И ЖЕНА СИ НАЗНАЧИ;)

На БСП избирателите пак са хвърляли пари през балкона в Пловдив. БСП пък все България ще оправят и накрая гражданите вече 28 години от секс гащите си немогат да вдигнат. Единствените които работят реално и видимо за България са Герб и БСП и тях нападат с кофи пълни с помия от остатъците на БСП електората.

Моделът роднина-милиционер-роднина -милиционер е български патент.ГЕРБ развиха този модел и го усъвършенствали до съвършенство.

ЦЕЦО е идеологът на този модел

няма капацитет за идеолог, хайде стига плоски смешки! Моделът е доста стар, работещ добре, когато има рая вместо общество, а тук раята е от много специално култивирана порода- за златен медал на всяко едно международно изложение.

Това е модерен американски модел. Целият свят е американски

loyola

Хуббу де, ама това май не е наказуемо ?

И що да е? Всички във въртележката на властта си знаят-преяждат с власт, после гладуват здравословно в опозиция, после пак преяждане...никой от тях не говори за забрана на подобни модели със закон, иначе ще им остане само здравословната диета и метене на улиците по временна заетост.

Ако и това се окаже вярно ,баси излагацията настава

Комунистите от БСП са безктупулни. Щом още се обръщат по между си с другарю, нищо добро не може да се очаква от тях. Денем и нощем мисля каква каша да забъркат за да вкарат страната в още по-голяма конфронтация. Този път обаче ще няма да им мине номера.

Комунистите не са само в БСП - там останаха по-интелигентните и образованите, другите си направиха свои партии. Лошото е, че част от народа не го разбира и на изборите прави лош избор. Резултатите ги виждаме.

Я да почнат поред всички общини - от най-големите градове, та до малките села. Където намерят "модел Делян", веднага оставка от всички политически постове. А новите депутати добре да се замислят какво ги чака, ако уреждат родата и приятелите. Тогава мажоритарният избор сам ще се наложи.

И ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТЕ ВАШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ЧЕ АКО ВЗЕМА ДА ГИ ИЗРЕЖДАМ МЕСЕЦ НЯМА ДА МИ СТИГНЕ , ЧЕ И МЕЧКАДАРЕН НЕМОЖЕ ГО ИЗПЯ !

Това е модел навързани свински черва, натъпкани с телешки суджук.

ОСТАВКА

ТРЕТИ МАНДАТ НА ФЕОДАЛА И БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ВСЕ ПО-ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕ!!!МИСЛЕТЕ НА ИЗБОРИТЕ,ЗА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ПОРОЧНИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ!!!

КОМУНЕТАТА РАЗИГРАВАТ ПОРЕДНИЯ КОСТИНБРОД,НО Е ВРЕМЕ ДА ИМ СА НАМАЧКА ФАСОНА;)

Нали точно това става в момента! Мачкат се фасони, взели се на сериозно.

Като свински черва са, но не отрежем ли главата няма оправия

Слушам го горкото момче на брифинга и му се чудя. Поне достойно да се оттегли и да не пробва детински оправдания. Вместо да признае фактите, той прехвърля вини към други хора. Където има виновни, нека си понесат последствията. И той е в кюпа, затова по-добре да се скрие и да запази достойнството, което му е останало. А за този Ненков отдавна се знае, че цялото семейство са все годни да заемат най-високи длъжности. Ако имат детенце, сигурно е отговорник на класа, в който учи.

намаляха парите и комунистите започнаха да пищят. едно време като си крадяха само те, всичко беше наред

За Хасково ли става дума? Някои днес там със сигурност страдат, защото губят доходните постове.

Като "котешки черва" са - "шуробаджанащината" е безсмъртна! Няма оправия, трябва ни Пинечо

Едните са бръкнали в кацата на другите, вторите от своя страна опищяха Земята. Тоя хубостник от снимката, който едва се е побрал в нея,може ли да каже само броколи с яйца и зелена салата ли е ял за да се докара до това положение? :))

малко ми малее, тия са само некви крайни пипалца, така за подплънка

А като сте тръгнали така, кой е бащата на Гергов?

оставка на гроб

ИЗЛЕЗ Я ПИСКАЙ БЕ ТРОЛ НЕЩАСТЕН

ЕЙ СМЕШНИК И ТОЗИ МАНДАТ НЯМА ДА ГО БЪДЕ ДО КРАЙ

Добре ... КЪДЕ БЯХТЕ ... от 2009 та ДО СЕГА .... КЪДЕ БЕ ... Всичко ДОБРЕ ... ГЕРБ - ясно нито партия нито политици - обикновенни некадърни неуки лакоми крадци и лъжци ... ама ВИЕ Другарки Другари Госпожи и Господа от БСП ... ВИЕ ЗАЩО допуснахте този очеваден пладнешки ОБИР .... включително и КТБ който ГЕРБ подготвиха и ви го натресоха ... ВИЕ НИЩО НЕ ЗНАЕХТЕ ... ТАКА ЛИ .... обяснението е просто ... И ВИЕ ЯДЕТЕ МИРИЗЛИВ СУДЖУК .... това е ...

Чий ли е модела "роднина-милиционер-роднина"..ха.ха

Моделът безспорно е на БКП! Само че в новите демократични времена и БСП, и ГЕРБ го надградиха и доусъвършенстваха: роднина- милиционер-кум-съдружник или пък партиен другар- роднини-милиционер- партиен другар. Изобщо - сложни станаха моделите на управление у БГ! Само резултата се запазва непроменен - най-бедни и най-корумпирани!

Това е фирмата, която трябва да изгради реверсивните връзки с Гърция и Турция и останалата инфраструктура на Бойковия хъб. Ако им видите техниката няма да знаете да плачете или да се смеете. Същата е и ситуацията с тези дето им печелят търтовете. Единствената цел естествено е да се лапа, но така че да има и за тях и за партията закрилница. А част от тези парички отиват после по избори, но не за агитация естествено, а за "спечелването" им.

Е какви да назначават,от БСП ли?!? На БСП пресъхна касичката и сега провиха!!! Когато беше БСП на власт ставаше същото! Че дори в президенството сега е същото,а там е човек на мафията БСП!!!!

Който и да е на власт, прави ли същото, трябва да бъде изобличен! Не разбием ли модела "роднина-милиционер-роднина", няма шанс да оцелеем. Разберете го и не давайте подкрепа на гербер, само защото харесвате партията му.

Тия сладури искат те да бъдат начело на Булгартрансгаз

Не им стига "Петрол" начело с Гриша Ганчев-много БСП човек.

Преди беше модела БСП,сега е модела ГЕРБ! Да не говорим,че част от тези бяха и към БСП преди,те са с всяка власт и се пребоядисват винаги,когато знаят,че ще падат парички! Просто народа трябва да изригне и да изтрепе всички от БСП и ГЕРБ хиени в управлението...

Пак замириса на суджук. Нищо ново под слънцето!

При БСП всичко е на семеен принцип! Повече от 2/3 са потомствени социалисти, по наследство , баща/майка - син/дъщеря! Този наглец на снимката е по същата схема в политиката, пардон бизнеса с наивни избиратели! САМО СИ СПОМНЕТЕ КЛАНА СТАНИШЕВИ, БОКОВИ, ВЕЛЧЕВИ,ЗАЩО НЕ И ДОБРЕВИ И МНОГО ДРУГИ !

Не им стига "Петрол" начело с Гриша Ганчев-много БСП човек.

.. не е от вчера, обаче през 2009 герб додоха на власт, че ще борят срещу корупцията и шуробаджинащината. след 8 години тези политики вместо да бъдат премахнати бяха прегърнати от герберуните. такива като елена йончева трябва да има повече и нека герб разкрие далаверите на бсп. затова образованите и кадърни българи напуснаха и ще напускат понеже се назначават само некадърни връзкари.

'Големанов".Винаги актуален в България.

сигурно и в мариците е така щото патриотите щяха да развалят договора ама сега забравиха

Шуробаджанащината е част от народопсихологията на българина. Забравихте ли какво беше казал демонът на криминалния преход Иван Костов-"всички в бг сме братовчеди".

За сетен път повтарям:Българинът ще влезе в демократичното общество, когато излезе от родово - общинния строй!

Абе прав си.То сега сме в ерата на родовата и шуробаджанашката демокрация.

БСП нищо не е разкрило. Биволъ разкри схемата на Добрев. Освен това и децата вече знаят кои фирми и банки на кой са, кой с кои джипове се движи и към ГЕРБ или БСП е с позиции. Няма нищо за разкриване. Който е поискал, отдавна да се е информирал. Никой няма да припознае БСП като морални хора ако ще да разкрият група човекоядци. Просто защото отдавна разбрахме и те що за стока са. Същата. Единствения въпрос е защо си мислим, че ГЕРБ са по различни? По голямо навеждане към Русия не сме имали от влизането в ЕС. А ББ вече намеква за свалане на санкциите. Това и Корнелия не смееше да го изрече.

БРЦК

Вярвам на БСП. Модела 'Добрев' те са го измислили и знаят много добре за какво иде реч. А Бойко не може да им каже и копче. От 10 години е на власт - що не вкара БСПарските добревци в затвора? Масларова, Гепчев,оФФчаря,Гергов, Батко,Братко и тн и тн.що нито един не е на топло???

Защото в България обвинява прокуратурата! Предишния главен прокурор беше един Борис Велчев от БСП, сегашния Цацаров е същия! Те обвиняват , а не Бойко.

БРЦК

Ахахахаха. Викаш Цацата е виновен а Боко е чист като момнина сълза. Само да те питам КОЙ назначи Цацата и КОЙ кове законите?

Една поправка: Батко и Братко са наши - на ГЕРБ!

БРЦК

Аз доколкото си спомням бяха хора на СерГея. Ама карай. Подробности.

БРЦК

Нашихте ми мунусите , ама си кажете: 1. Щото се БСПари и не сте съгласни ,че те са измислили модела 'добрев' 2. От ГЕПИ сте и не сте съглсни ,че бойко е виновен за свободното разхождане на старите крадци на БСП. Кое от двете е другари?

големи шлемове между вождове на БСП и руснаците, които плаща цялата нация.

Е, злобата на комунистите е безкрайна. Сега остава всички бесепари да се изредят и да обясняват, кой на кого е кум, сват и т.н.

червената метла пак започна, уф, едно и също, като не и се получават неща, започва да рови, абе защо няма свестен народ да хване да я иска да се забрани тази партия със закон!

Партия като ГЕРБ ли или НДСВ или ДПС или СДС ли? Че партия ГЕРБ не си различава то БСП! Сталинизъм батка!

БСП е приемник на бакиите на БКП.