Два моста и магистрала обмислят България и Румъния

България и Румъния търсят инвестиции за три важни проекта. Това са втори мост при Русе, нов мост Никопол-Турну Мъгуреле и магистрала от Констанца до Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Два моста и магистрала обмислят България и Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едвам пъплеща реконструкция на ж.п. линия София - Елин Пелин, Имитации на дейност по Струма 3.1 и безкрайни дискусии за креснеското дефиле и то от 2 гидини на сам.

Кашата която забърква тоя идиот е неимоверна, едва завършен видинския мост на дунав, присвоената "гордост" на Борисов 1, ръждясва и е постоянно в ремонт поради недомислици, магистралата и ж.п. линията Видин - София - Кулата, която трябваше да "съживи" северозапада и за която бяха хвърлени милиони за предпроектирне и проектирне е забравена. След мистерията от преди месец за връзка Русе - Пловдив - Гърция сега нова мистерия Констанца - Бургас. Това са мокрите сънища на един болен мозък.

Според мен трябва електронни винетки, ГО и много автоматични камери които да проверяват мпс-то издавайки автоматично акт на собственика ако му липсва някой документ

Национално предателство е Борисов да не иска съвместен проект и магистрала след Дунав мост 2 при Видин. Там е българският интерес.

Понеже светни пътища до Русе няма, няма и проект, като построят втория мост при Русе камионите ще се въртят преминавайки през единия мост в едната посока и ще завиват обратно през втория. Уникална простотия.

тоя е по-голем от тебе!

Магистрала от Констанца до Бургас ? Абе направо като сте на вълна мостове, един и там да се построи между двата града - хахахахахах

НюЙорк построява моста Джордж Вашингтон през 1930г при оригинално проектиран трафик 20-25000 мпс дневно, по което време мостът е бил на едно ниво.90г по-късно и добавено през 1965г долно ниво, мостът в момента е най-натовареният в света и по него минават средно около 300000 мпс, като голям брой са тежкотоварни камиони. Носещата конструкция на моста е оригиналната, дело на швейцарски инженер, автор на едни от най-известните и здрави мостове в САЩ. Но тогава е важал друг принцип:Направи го веднъж, но както трябва! А сега Има едни пари, дето едни наши хора трябва да усвоят!

и къде ще отидат от никопол нагоре? а до никопол през слънчогледа ли ще се минава? нали и в бг и ро трябва да има адекватна инфраструктура!? ооох герберска му работа ...

ко има ЩЕ, просто ще ви таковат майката.

ходи виж в съседната статия.... как сте се накачулили в Булгартрансгаз.

На първо време майора от пожарната не е лошо да препише от румънците закона за тяхната бърза помощ че всички виждаме и страдаме от бакиите в здравеопазването ни , както и закона им за борба с корупцията, че да влезе в затвора някой например бившия му зам. министър по земеделието продал земи край Несебър за стотинки. Но на тоя в главата му има само асфалт и спортни зали . Нищо Друго !!!

На боко това му се е паднало.

Аз наете ли че, Винету ходи до Правец нощно време и Разтрива Ушите на един Паметник ТАМ

не могат да завъртят!

Очакваме до месец два банкянският рекордьор по плюскане на суджуци да открие и завод за цели проводници!!

Са като започне едно НАЗНАЧАВАНЕ на РОДНИНИ по всички Финансови Местенца

Тя нема кабинет там!

Пак ще го напиша, долни дирници, вие пак го изтрийте, борисов, с малка буква, е уникален простак и долен престъпник!!

Свищов да мре, а ?

от три букви си изпуснал между уникален и политик..... Прилагателно е....

Браво, дирници, от сутрин до вечер ни го показвайте тоя плюскач на суджуци, що не го покажете и на последващата безплатна софра!Ще доживея ли, някоя дръжка на микрофон да го попита за миналото му преди 2000 година, за образованието му, за Мишо бирата, за преизчисляването на пенсиите, за доходите и т.н.!?Едва ли, въртете му свирките от сутрин до вечер, нещастни лизачи!!!

колко ти беше пенсията при жан виденов бе дядка?

Пенсията ми е от 2004 година, цървулкьо, при лошият Станишев ми я увеличаваха с по 10 процента всяка година, Коледни по 150 лв., при тоя банкяански селяндур, по 3 процента, никакви Кледни...А бегай да бачкаш, тъпанар, щото аз се пенсионирах на 60, теб не те виждам, на 66, а ако стигнеш до пенсия, ще се окаже, че парите ти са окрадени, ха, ха,бачкай и ми изкарвай пенсията, говедо, а аз ще чатя тук и шапка на тояга, събудя ли се сутрин, 20 лв. под възглавницата, а ти, тъпо говедо, трябва да ги избачкаш....

За мизерните пенсий най виновните са крадците комуняги.А сегашният не си мръдна пръста,а мисли само да строи,защото от там се присвоява лесно..Та не само Боко е виновен

Нали България и Румъния щяха да влизат в Шенген? За какви гранични пунктове се говори тогава?

Тук 2-3 червени изопачаври храчат ,как Бойко не бил направил нищо ,защото сме били най бедната страна в ЕУ- сега с 400 евро ср зпалата? А какви бяхме при -вас дрогарите само преди 15 години с 2 долара пенсия и 5 долара средна заплата,гниди недоизбити?

Пак на СЪЩИТЕ ЗАПЛАТИ, но с 45% по-ниски цени. Още нещо интересували те?

Е нали точно при "другарите" влязохме в ЕС :) Нали точно "другарите" водеха едни предприсъединителни договори.

Къде я видя тая 400 евро средна заплата у нас (вожда ти казва 500 евро) ? Масово е 500лв "средната". Лева, не евро. Има маааалка разлика.

Румъния отдавна се натиска да има мостове, при които да се пътува по-дълго в нея. Това е от икономическата полза. Добре е че построиха моста при Видин който отговаря на съвременните логистични изисквания. Той отговаря на съвременните търговски изисквания и оставя печалбата за нашата страна. Ще се види колко процента транспорт минава през новите мостове.

По римско време е имало 4 каменни моста над река Дунав в Българския и участък. От тогава технологиите са се поразвили и би трябвало да не е такъв проблем да се построят нови. И един при Силистра и един при Никопол или при Свищов. Моста при Русе трябва да стане с поне 4 платна или да се построи още един. Също ми се струва по-необходима магистрала Русе - Бяла - Търново. Но аз съм аматьор в материята.

хм. кой е бил българският участък на дунав по римско време?

Бойче, не се прави на дръж ми шапката, ами ни КАЖИ, КОГА, ЩЕ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ, ГЕПЕНИ ОТ ОБЩИНА ХАСКОВО?

Бла-бла, да отворим прозорците да излетят канарчетат. Правят пътища за софиянци. Северна България кучета да я ядат.

Тол-таксите ще привличат инвеститори - пак разпродават България на чужденци !

Браво, засрамихме и испанци, /каквото и да значи това/, и англичани... Балканите с бате направо изгряха!

ГЕРБ крадели и нищо не били направили за България!!! Хубаво, щом е така според вас. Хайде обаче ми кажете, какво са направили БКП/БСП и техните побратими от ДПС??? Цанков камък, Белене, Бургас -Алексондруполис, ЮП, магистралата от Перник до София или нещо друго???? Питам, защото не се сещем, моля да ми припомните.

А ГЕРБ, какво са направили? Освен това, че сме най-бедната държава в ЕС и извън ЕС

За това, че сме най-бедни в Европа и защо е така питай Курни, вярното протеже на Масква!!! Голямата съсипия на България започва на 09.09.1944!!!

Сикаджията построи 7-те магистрали и 7-те скоростни пътя в България и тунела под Шипка и се прехвърли на Румъния.

Първо постройте път до Дунав мост 2, защото мост за милиони левове има, а пътя е трагичен и с много катастрофи заради тировете. Трябва магистрала София - Видин, иначе през Сърбия ще минава трафика, а на Дунав мост 2 по-голяма част от приходите е за България.

Поне от 15 години слушаме как трети мост на Дунава ще се изгражда край Силистра, а сега ново двайсе....втори мост до Русе. А с тировете чакащи на митница Силистра и пречещи на движението в града какво ще правим? Румънците печелят от тях като ги прехвърлят с фериботите си, а силистренци им дишат само праха и газовете.Иначе всяка година големи срещи между общините Силистра- Калъраш, големи проекти, накрая едно голямо НИЩО.

9 години им трябваше на шайките на костов,доган,царя и станишев да набият едва подпорите на Дунав мост 2 край Видин,а окрадоха 5 пъти повече./2000- 2009г/. При Б-1 за 3 години /2010- 2013/останалите 80% от моста бяха построени в срок ,без открадната стотинка!

много е находчив г-н Борисов !!видя ,че моста при Видин нещо "издиша",мине немине ремонти,пътната настилка пропада особенно след острова посока Румъния и бъра да дублира ,ако колоната пропадне,за всеки случей !!та да питам кога ще направят катари на този мост,дано на новостроящите,проектантите да не "забравят"да ги проектират като на Видинският !!!браво братле !!!

На теб кутю ли ти каза ,че пропада моста,мижитурко?

ГООООООООЛЕМО КРАДЕНЕ КЕ ПАДНЕЕЕЕЕ!!!!!ДЕЛЯНЧО МАМА ,КЪДЯ СИ ТРЪГНАЛ ДА БЕГАШ!!!

Ке падне големо крадене

малка му е вече тая глава, трябва по-голяма за такова туловище .

jingiby

Както се казва на циганска сватба: сега само се обещава, а не се дава. По този повод си спомням една среща на Борисов преди години със сръбския премиер, на която те обещаха, че до края на 2017 г. всяка ще изгради своя участък от магистралата София-Ниш. Ние още не сме я започнали, а сърбите наистина ще завършат до края на годината своя участък, който е в пъти по-дълъг.

балканци...гледат те в ръцете!

Kalin

Те пътя до видинския мост не са оправили а......Преяла кокошка още просо сънува!

луд умора нема,това е строителя на нова България !!единят беше бай Тошо,вторят е неговият бодигард,кой казва ,че няма приемственост ?!само ,че тошо не крадеше ,а човека му и със задника си !!хвала!!

Каква инфраструктура обмислиха и построиха досега разпасаните уличници на рада дълбоката и червените дегенерати на курнела лъжкинята,освен луксозни ремонти на собствените им бърлоги- драгалевския вертеп и позитанския бордей?

събрали се тиквите долу в махалата за да си направят хеллоин по нашенски,ние едвам един мост изкрънкяхме от европеалите,тия даже два замислили,а за магистралата ше се съглася когато хемус стане готова,щото тиквта гази на тато по стъпките,ама няма гяволъка на правешкия тарикат