КРИБ подкрепи Делян Добрев

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) категорично обявява подкрепата си за председателя на енергийната комисия в НС Делян Добрев.

Обратно в новината

Коментари - КРИБ подкрепи Делян Добрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домузчиев /Свинаров/ и да го подкрепи и да не го подкрепи, Делянчо сам се е о...кал, вече му е паднало репутето.

Кои са тези? Пак ли трудов колектив?

Че ви е бил съмишленик в далаверите и схемите го знаем.Затова плащаме толкова много и бих се изненадал ако не го бяхте подкрепили.Ще дойде ден когато всички вие ще седнете на подсъдимата скамейка за да докажете произхода на милиардите си.

Подкрепата от тия е поредното сигурно доказателство, че Делянчо не е стока.

Домуз!Ще стигнем германците по заплати след 366 г.Какво ще кажеш,зализано ла.но,свинско,нека още по-голямата лапачка,като такива,като теб,зад..к,започне сега!?

ясно е, че крадецът домусчиев ще подкрепи кртадецът д. добрев

Мафията се подкрепя, това е световно известен факт.

Ало гелчо,май е време да подаваш оставка и ти, а после всички ние стотината фенове ще се вдигнем в твоя защита и няма да ти я приемем!

Има си хас да не го подкрепят ... толкова пари са "инвестирали" в него!

Как няма да го подкрепят,нали той им осигурява държавното финансиране.

... от заглавието на статията:) Жалка държава и жалък народ!

Щом за този великия и непрежалим спец. енергетик се хвърлят тези по корем на цимента, правете си сметка това сдружение колко е окрало народеца с неговата високо професионална помощ...ха ха ... соларни паркчета, био централки, и то все на не случайни хора...

Когато някой такъв от КРИБ се изкенза във вентилатора, ще мирише , няма как....!

Не знам кой и кога ви е упълномощавал да изказвате мнение по политически казус. Освен това специалистът Добрев е политически парашутист в енергетиката и никога не е работил на оперативно равнище в нея ,че да е експерт. По негово време пускаха и после спираха Южен поток и т.н.

Боклуците се подкрепят.

Калинка мая...

КРИБ категорично подкрепила... Ами как иначе, нали далавераджиите си делят откраднатите пари помежду си? С кого е оформял кражбите като "законни" сделки кристално честния Делянчо, ако не с хората на Киро Парахода? Затуй сега ронят сълзи един за друг!

ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА .

Нали е техен работник , каквото му кажат това ще се гласува в Парламента , и то във ВРЕДА НА НАРОДА .

Лъснаха "подводницата" в ГРОБ.Но всичко си има край. Какво се оказа, че не ГРОБ управлява, а КРИБ и вече трябва да ни прекръстят в капиталистическа република България....думата демокрация е за балъците....

Споко, какво сте се притеснили. Ще си купите друг, няма незаменими хора. И дано да не е толкоз алчен като този и да иска да "работи" само за себе си, а не за цялата си рода.

Злобната лелка, защо не разкаже за бившия си любовник Съсела, който замени половин България по партийна линия,драки срещу земи по черноморието??? Нещо за другите му далавери, нещо за другарите Добрев, Р. Овч!, Гоще, за уриниращия във фонтани, за тях кога???

А вие защо бесите негрите!

Много прост народ се е скупчил в този форум.

Хората от криб си имат вземане-даване с момчето и си го подкрепят... Ами ако се поразплете още чорапчето на момчето току виж изкочили и техните далаверки

Какви са тези в КРИБ , същите като Джуката , гешефтари и мошеници , купиха на безценица БМФ , предприятия и заводи ! Ние народа сме повече от тези които лапат безплатно Суджка ! Оставка и в Предварителния Арест , Джуката там да бъде ! Дебелоок е този с големите джуки , ходи като Циганин да се моли да го оставят ! Софиянски беше същия когато го обвиниха за Халите , този път Добрев няма да му се размине ! Съд и СЦЗ !

Алоу,разградският гел,вземи се покрий някъде и не дрънкай глупости! Имахте си далаверка с Добрев ли,що ли!?

хайде стига сте говорили глупости че ставате смешни. Такива суперлативи за личности бяха често произнасяни по партийни събрания и конгреси. Аз си мислех че сме приключили с тази епоха на застой, ама съм сгрешил. Вече сме в ерата на застой и грабеж.

Ало Домусчиев!!! Ставаш смешен. Именно Делян Добрев умишлено спря работата по АЕЦ Белене, от което е настъпила щета за НЕК в размер на 4 561 697,27 евро. Ако за тебе Домусчиев тези пари са нищо пред качествата на Добрев, нека ти припомним и още едно-точно този представител на ГЕРБ-той е човекът, който обяви решението на Арбитражния съд по АЕЦ "Белене" с руската "Атомстройпроект" за взето " изцяло в наша полза". След това последва превеждането по решение на Бойко Борисов на 1.2 милиарда лева на руснаците за "вече произведено оборудване и реактори", както каза през есента на миналата година "експертът Добрев". Твоят плач Домусчиев е Смешен плач.

Не е нанесъл щета, ь е спестил едни пари до 10 000 000 000, които искаха да ги похарчат БСП. Целта беше да ни продадат на Мамашистан , а и да приберат поне едни 10%!!!

щяхме да имаме реактори в АЕЦ Белене, а сега имаме голи мъде и ще купуваме ток след някоя и друга година....!

И вие от КРИБ ли правите, като Делян - назначавате кумуве, братовчедки, роднини, шуронейки и т.н. на високоплатени отговорни длъжности, а после.... се оплаквате, че "нямало" кадри или същите били "непроизводителни"?! Хем ви сърби, хам ви боли.... но иначе се поддържате!

Герберските гъ.облизци веднага изпълзяха и се легитимираха като такива. Шайка, крадлива пасмина със зъби и нокти иска да запази статуквото за да продължи да смучи до последно от народа. ГЕРБ = ГРОБ за България!

Шуробаджанащината е бич за нашето общество. Момчето е висш политик, но са го хванали, че е подредило роднини и кумци, та затова трябва да си носи политическата отговорност.

Кой гохвана бе, драги? Йончева? Виж кой застава зад него и кой зад Йончева.

Ама хванат ли е - хванат е. Ае свий перките и кротувай да няма шамари!

Не е важно кой те е хванал, а дали е истина! Защитата по партийна линия не ме интересува.

Дори и да грешиш, ти пак си права Партию любима!

В името на единия баланс в държавата( и стабилността, разбира се) Кирето и Валерко застанали рамо до рамо на амбразурата - да бранят Добрев! Иначе са "врагове" , моля да не се забравя!;) Ей за т'ва мат'риала оди като шашардисан - луди ни направиха кога са си заедно, кога са разделени, кога са карат, кога са земат?!;)

Толкова са тъпи тези т.н. работодатели! Сега и на последния цървул му стана ясно кой командва държавата и че Боко е само една кукла на конци! А плачат за ботоксовото масонче, защото им раздаваше огромни средства от общ. поръчки и еврофондове - без контрол, само срещу комисионна!

КРИБ са Перачите на мръсните Политически Пари. Затова те получават всичките държавни поръчки

... Боко не е куклата на конци. Явно ги мрази тия "гейтове", та е посъветвал Делянчо да се маха.

Мутра на Мутра око не вади! На кой му пука какво мисли Гелосаният и подобните му за един нечистоплътен политик? За такова нещо не само изхвърляне отвсякъде трябва, а и съд! На хората им е писнало от некадърни, нагли и крадливи кумове и баджанаци!

Какъв голям специалист в енергетиката може да бъде този хамстер, който дори не може да смята?! Бил съученик и със Президента??!! Как ще е бил съученик, като имат 15 години разлика във възрастта?Когато малък Дилянчо е тръгвал в първи клас, Президента вече е бил завършил висшето си образование?Ако така ги е мятал и в енергетиката, нищо чудно , че е на този хал?!

не всички ритаме топка в "Лудогорец'.

провинциялните етюди!

Има си хас КРИБ да не подкрепи едно мекере!? не може да позволи да бъде изгубен за енергетиката един от най-големите експерти в тази област? Мооля???? Този жмульо експерт? По какво е експерт бе? С фалшива диплома по изкуствата, експерт по енергетика и ядрена физика? За идиоти ли ни вземате бе? Абе тия съвсем се оляха вече!! Иначе това е съвсем вярно: винаги е бил наш съмишленик в борбата срещу схемите и далаверите в отрасъла, концентриращ огромни интереси ... Явно сте си крали дружно и ви си ще още, та сега ви е мъчно за ратайчето....

Там е работата, че всичко което изнесе г-жа Елена Йончева е доказано.

Aleko

Този казус стана много интересен по много причини.

Мдааа, особено,след тази яростна подкрепа на един от големите крадци, за такъв невероятен "специалист",който, не е влизал в енергийно дружество.

Куличка от Карти. Духни долната и глей ко стаа

Еваларка, Домузоглу! Така здраво сте преборили далаверите в енергетиката, че направо сте ги туширали. За съжаление, барабар с нея.

Като СУДЖУЦИ са се навързали всички и НАВСЯКЪДЕ.

ama koi sa tezi murshi krib ili skrap? lainari!

Краставите магарета се надушват отдалеко!

Днес, никой никого не подкрепя и толерира ако не е заслужил.Не се меси, където не ти е работата байно.Много станахте пенкилерите в България,затова сме най бедния и обрулен народ.

Ха-ха, естествено,че ще застанат зад него,нали всички лапат от една паница.

Не е за учудване че точно КРИБ и Домусчиев застават в защита на доказано корумпиран политик.Ние така и не сме видели нито едно от изброените качества на този политик но дори и да са налице това не е повод да лансираме корупцията на каквото и ниво да е тя.Делян Добрев се видя принуден от фактите да подаде оставка и е странно да бъде подкрепян точно в такава умопомрачителна ситуация. Сами си правете изводи за КРИБ и Домусчиев.

Много добре написано и обяснено, немога по-добре да се изкажа и за това подкрепям коментара. П.С. "червата" се разплитат полека...

Неее, по-скоро се заплитат още повече и се вмирисват

Ха ха ха ха, Та те са първи дружки.