МИ: Ще върнем лиценза на Емко, ако отстранят нередностите

Лицензът на фирма ЕМКО ще бъде върнат на 6 октомври, ако констатираните нередностите са отстранени.

Обратно в новината

Коментари - МИ: Ще върнем лиценза на Емко, ако отстранят нередностите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

четох следното:Станало голямо издънване с качеството на продукцията на ВМЗ Сопот, изпратена за Индия!Индийците били много недоволни и от завода изпратили група да поправи, каквото може!?Но без своите заводски машини и съоръжения, как се пипа по сглобени и затворени, взривни устройства!?Изпратената група не подобрила ситуацията!?И някой, явно е решил в опит, да замаже големия гаф, да извземе сходна продукция на "Емко" и с нея да замени продукцията на ВМЗ Сопот!?И започват вече, перипетиите!?Тъй ли е или не е ли тъй, ама като че ли, нещо работата е много мътна и мръсна, май!?

тоя тъп "линк" е заличил написаното, допълвам с български букви отново-фрогнюз.бг!

Единствената нередност е тази грешка на природата наречена министър, която унищожи българския ВПК в полза на руските и сръбските производители...

Оня ден министърът каза, че не бил той виновен, защото проверката била извършена от комисия от 20 ведомства. Ей, смешльовци! Кой бизнес може да работи нормално, при такова число проверяващи? да не говорим, че поне 19 от тези 20 са изпратили някакви неграмотници, дето даже не са знаели какво гледат, с предварително написани доклади, които със сигурност са пълни с "copy-paste" грешки.

А,кога ще се отнеме лиценза на Гроб?!

loyola

обаче има нещо гнило - има нарушения при производство и складиране, а им се отнема лиценза за продажба?! Т.е. да не могат да си вземат парите, а не да спрат производството и складирането, защото на КОЙ не мука дали произвеждат, даже му е по-добре, нали после ще гушне и произведеното...

Толкова време само дето за бельото на работещите там не се се захванали да откривате ''нарушения'' Станахте смешни и жалки в мерака си да рушите за да се награбите след това..

Е, имахме военна промишленост, но скоро и тя ще бъде унищожена, както много други стратегически за държавата сектори... И като си помисля, че всичко това е плод и на външна намеса, която се осъществява раболепно от нашите собствени предатели-родоотстъпници и мафиоти, алчни, ненаситни и без никакъв морал, направо ми се повръща!!!

СУДЖУКА СЕ ЗАДАВИ СЪС СУДЖУК :))