Нападателят в канадския град Едмънтън е бил вълк единак

Канадските власти заявиха, че нападението с кола и с нож срещу полицай е терористичен акт, извършен от нападател, който най-вероятно е действал сам.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят в канадския град Едмънтън е бил вълк единак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"че става дума за поредното престъпление от омраза" констатирал канадския премиер все едно е приказка за деца или анимация

дкми

Това е от бежанците, които приеха. Сега им се отплащат по техен си начин.

Що полицая не го гръмна !

Щото тва е Канада бе братчед.Там сигурно полицая и ще му се извини, че го е арестувал....Да пробват в Тексас тея тарамбуки прости да видиш кво че стане.

Заедно с търговското споразумение СЕТА, Канада се задължи да приеме 500 000 емигранти.Много вероятно тоя да е от новите канадци.

Хазарската система в действие.Има обаче много предатели дето им служат безропотно.С тях трябва да се почне.

Канада поради разумната си и умерена политика до сега изглеждаше имунизирана за подобни неща, но се оказва, че фанатиците не разсъждават

Какви единаци, какви глупости в Корана има стотици стихове, които призовават за избиването на друговерцигте. Всеки мюсюлманин е потенциален убиец

Мечтаят си за Идил от Калкута до Калгари.Няма да стане, но ще има много жертви.

Канада има предимство. В този климат хлебарки виреят само в южно Онтарио и Ванкувар. На другите места им е прекалено студено за да се размножават

Ела да видиш у монреалско що хлебарка се е развъдила и си живурка баровски, ако че е ладно (некъде около -30 си е нормално през зимата). Де има папу, за което не требе да се работи, хлебарката е там, барабар с хлебарчетата, женските хлебарки-люпилни и яйцата, дет' са на път да се излюпят. Лебарка до лебарка си е там. Не знам как е у ванкувърско и торонтско, ама ми се чини да е по-бело или поне по-жълто + пако-индийско. Ама нашто хлебарко е по-европейско от насекъде из канадско, щот' мели на нек'ъв диалект френски, дет' ората с французки филологии им требе поне половин година за да вденат кво им плещят местните, а после като вденат и започнат и те да се опитват да си говорят оня европейскийо френчки, местното табарнак се блещи ко му думат. Та въпросът беше за хлебаркото - е па нашто хлебарко е най-изисканото хлебарко, щот' дума на френчки. Казах!:))))

канада ,,изнася,, терористи...??? пример...??? ,,сарафово,,...!!!

трюдо - макрона канадский е доволен, че настига ес по показателя подкрепа на неотолерастите за умерените бунтовници.

баси тия пезевенги кога преплуваха океана

с пари всичко се постига

А последната новина защо забравихте: На остров Тимбукту крокодил нападна и изяде 2 месечно маймунче.

В Канада,в Марсилия,във Виена-това само в една спокойна неделя.А една от новите партии в Бундестага,каза,че трябва много бързо да депортират1,5млн.имигранти.Тогава с автомати ли ще ни избиват д жагалите?

алооо българкатаааа ... нека мъж ти доиде в моята страна , бомбардира дома ми , избие жена и деца , за да ми налага неговата си демокрация , и да видиш как ще намеря начин да гътна поне 10 от твоите ...

що не ги оставиха да се изколят у родните си страни, ами ги приемат за бежанци...

Както турците са я подкарали, скоро ше висът и те на нашата ограда, че ги бимбардирали.... Те нека си разпердушибнът жената децата и дома, пък ти тепърва ше избиваш.... Будали, не се видите, че с едни гащи насрани искате света да фанете в задната дупка ....

Канада съвсем доскоро беше в топ 10 на най-безопасните и мирни страни в света, но явно вече не е и така ще е... културните осолености на мигрантите ще й валят рейтинга.

Много по-евтино излиза да насъскаш неудачниците в противниковата страна да всяват терор, отколкото да я нападаш.

Какво стана с холивудските звезди Дениро, Шер, Мелиса Макарти, които щяха да се местят в либерална Канада, в знак на протест срещу мигрантската политика на Тръмп?

преместили се

Не е верно! При нас са - жулат българска пърцуца, лекуват се със шкембе чорба и зелев сок и лющят певачки, актриси, биг-брадърки и секва такава сволоч. После се правят на недосегаеми. Ей тва е голата истина в най-общи линии, без да задълбаваме в подробностите:)))

Получиха си хонорарите от кукловодите, и толкова.

В Канада такива работи не стават и няма да стават! Там канадците са толкова толерантни към всички м-ли, че те опъват яко да бачкаш, за да ти гепят всеки месец половината от това, което си изработил, и да го поднесат на тепсия на ония с 10-те чаавета. Така че тези с чааветата трябва да са вечно благодарни. За какво им да трепят тия дето ги хранят! Ама това е нашата сбъркана логика, а тяхната (на тия с многото чаавета и няколкото женки дома) си е "Аллах акбар" и аре да те нема повече на тоя свят, че си гяур.

Този коментар е много верен. Но веднага сега излезе един мюфтия, намериха го, пуснаха го по телевизията и той обясни как м-литата са много толерантни, как това да са мили и е в религията и как това било някаква откачалка. Така че пак всичко е спокойно. Няма за какво да се притеснява човек. А за Марсилия онзи викал "Господ е велик" не "аллах акбар" Т.е. малко да се позаглади случката, дето се вика, всеки би го направил за неговия си бог.

Какво става само. От най-скучния ден в седмицата, когато дори новини няма това се превърна в най-кървавата в глобално отношение неделя от много време на сам.

Така е, не защото няма новини в Неделя, а защото те облъчват на определена вълна. В хибридни сайтове като този, рядко можеш да видиш положителна новина. Противоречи на целите им.