Мъж нападна и уби две жени с нож в Марсилия

С викове "Аллах Акбар" мъж нападна и уби двама човека с нож на централната гара на Марсилия, преди да бъде застрелян от френски военни.

Обратно в новината

Коментари - Мъж нападна и уби две жени с нож в Марсилия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ВСЕ СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ:ОБЕЗУМЯЛ"БЕЖАНЕЦ",НЕВИННИ ЖЕРТВИ,СЪБОЛЕЗНОВЯНИЯ И КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАПЛАЧ С ПИСАНИЯ В ТУИТЪР И ФБ!!!ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ СА ПОЗНАЙТЕ КОИ!

Само преди година подобна новина щеше да бъде водеща, а сега минава между другото, че и не ѝ обръщат много внимание. Свикват вече западняците с новите дадености. Така ще е, като пуснаха милиони потенциални джихаджисти в уредените си страни.

Нещо вече не ми е ясно? Тоя къв е бил? - Бежанец? - Емигрант? - Ислямист? - Джихадист? - Умерена опозиция? - Борец за демокрация?

Попитай любимеца ти путлер. Той изби и изгони хората от там и ги превърна в уроди.

Тия "бойци" на идил все жени нападат, явно на мъже не смеят....Дано Путин ги изтрепе до крак!Тия са по-гнусни и от хлебарки!

Макрон демократче с либерални мисли ! Виж мишок какво става , искаш с изкуфялата бабушкерница Европа да командвате , акъл толква нямате - оставка и .....!

предлагам председатея на балгарския хелзински комитет...които не знае каде е хелзинки дазе...да му скасаме газа...хаиде софянци..кадето го видите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

две жвни не са двама човека; още малко ще изкарате и баба меркел човек!

"Едната от двете убити жени е с прерязано гърло" Тия станаха като у ФАЩ.

Малко им е. Напълниха се с брадати, че и нас искат да напълнят

Ама къде е френския хелзингски комитет да видим защо полицията е убила убиеца. В България изнасилвачи,крадци, убийци от ромското население тероризират българите,а полицията не може да ни защити,защото циганите бият и полицията и те им се дават.

Не полицията, а военните. Това е показателно, че сме война!!!

Абе тези ислямисти са много объркани хора... защо викат "алах е велик", когато трябва да викат "да живее Меркел!"

културни особености, те са свикнали да колят жените като добитък, не да ги въздигат до пророци ..

Не съм сигурен, дали женската част на човечеството осъзнава напълно тази култура какво точно означава. Как жената е навряна в кучи гъз, да не си отваря остата и може да бъде физически премазана по всяко време, та дори и убита само по подозрения в изневяра и други от сорта. Тази с култура и алах фанатизъм, не цъфтят като добри места за живеене, а след като свърши петрола, ще са си жив ад.

Защото неблагодарниците нещат да имат друг идол, освен алах.

++++++++++++++++++++

вижте ние тука в Българя повече се биеме и от време на време некой си заминава де ама се пак по добре отколкото да се коляме като във Франция нали така

Ами преди да стигнем в Марсилия бяхме 8 дни в Ница, а преди Ница бяхме в Рим. Папата не го видяхме, защото беше Събота, но естествено че бяхме във Ватикана и St. Pete's Basilica. Ще ти кажа нещо, в Рим метрото е гола вода. В Софето метрото е в пъти по-добре. В Рим навсякъде е мръсно, в Южна Франция е мно-о-ого по-чисто. Със здраве.

казах ти, седи си на село да те еба в мангала и вдишвай доволно говеждите лайна, Европа не е направена за комунистически подлоги да идват тука, да шпионират и да пакостят, обещавам ти в твоя чест, че следващия като видя ганьвски номер на кола, ще ги напавят да съжаляват че са посмели да пъплят тука, далече извън комунистическата си кочина

Що за отношение и изказ? Тръгнали са с колата на екскурзия, обикалят известни и не до там известни места. Показват на децата стойностни неща съобразно времето, плана, интересите си... не е като да се рзплуят на Мармарис, въпреки, че и там има какво да се види... Що за озлобен гастарбайтер си!?

Дир, време е да спрете да пишете името на този сатанински идол алах с главна буква. Нито е Бог, нито е религия. Обикновена военна доктрина, без ценности, но с крайни и налудничави цели...

Николай Марков: Ислямът не е религия, a военна доктрина!

християнството и дивотията с правата на жените не е религия а доктрина за самоунищожение. това не означава, че другите не могат да имат религия /доктрина/ която да държи нациите им живи

За протокола Аллах е името на един от 30+ идоли, на които арабските племена са се кланяли пред черния камък в Мека. Всъщност това е името, с което са наричали лунното божество, т.е луната. Затова на нац, флагове на повечето муслим страни присъства полумесец. Аллах е уакбар буквално означава аллах (т.е. луната) е по-високо! Правете си с/ка оттук нататък що за религия е ислямът.

много важно, днес на пътя са умрели много повече но никой не го е страх да се качва в колата, ... звучи цинично но по добре по няколко десетки жертви на година, отколкото по десет хиледи на ден, както е било в световните войни, за опазването на мира прочетете "Агенда 2030"

Друго е. Не ти режат гълото крещейки алах велик. Но принципно си прав. Страшно много фатални случаи по пътищата. Но ... такава ни е новата генерация младежи. Аз съм по-стар и помня по Тошово време. И тогава имаше фатални катастрофи, но не беше такава сеч като сега. Много неща бяха в ПЪТИ по-добре. Имаше и негативни, но-о-о няма перфектен строй.

има хора които се приспособяват към обстаятелствата, а има и такива които се опитват да ги променят, в началото на 80-те избягах защото не можех да понасям мръсните, подли, доноснически муцуни на комунистите, а и затоова не ни пускаха да пътуваме в Западна Европа и САЩ, ... впрочем същите отвратителни хора и сега са на власт, само смениха идеологическата патформа, но си запзиха власта, ченгетата от ДС те управляват и сега, кланяки се и слугувайки вече на двма господари, това не вещае нищо добро

Ей много ми хареса коментара на един форумец по-долу ... "... такива в Сирия ги наричат опоциция... аз ще добавя Сирийски Демократичен Фронт ... само дето режат гърла, ама това не е важно за Биг Брадър и ООН.

мурзилке, върви на майка си в гъзът

Защо да съм мурзилка ? Ти поддържаш ли рязане на гърла ?

Споко. Ще го изкарат психар и БХК парле ву франсе ще ги изкара на свобода. Преди 2 месеца бяхме с жената в Марсилия, но .... само с кола. Слезнахне само пред хотела и на Notre Dam de la Garde, на върха на един хълм с излючителна гледка на целият град и залива. Естествено там имаше спец части въоръжени до зъби. Това е Франция днес.

седи си на село, да те еба в цървула нещастен

Завиждаш ли ?

Жалко, лека им пръст на момичетата. Що се отнася до извършителите, тези хора разцепват родната Европа, промити глави...

На мен родна ми е България..

ама работиш в Герания, нали

Има много българи родени зад граница, не бъди ограничен, моля те

В Сирия подобни ги наричат Опозиция Като прережат гърло в Париж обаче са терористи, нали ?

loyola

По принцип мюсюлманите гледат на жената като на непълноценен човек, и следователно не биха я напада с нож, особено по верски причини. Поне след 500г г. робство би следвало това да се знае. Ама то май го отмениха - вече е нямало робство, било е мирно съжителство (щастливо, агитаторите от СДС).

колко атаки на местни са преписани на араби?колко местни като атакуват викат нарочно алах ак бар..за да изглежда че атаката е дело на араби?защо се крие този факт?

пиша ти от черна африка...ти си един газ..като отидеш в африка...ама не като дипломат..ще видиш за кво става вапрос

Реакцията щеше да е ефикасна, ако го бяха застреляли предварително.

Защо пише мъж, а не направо арабин. Гнусен.

Аз щях да пиша да си сменят заглавието на "пе*ераст-терорист уби 2 жени", ама и така става.

Ще дам пример със себе си как ислямизацията на Европа се отразява примерно на туризма и. Следя един круиз, на който човек може да се качи в Барселона или Марсилия. В Барселона имаше атентат - отпада. Марсилия е близо до Ница където онзи камион гази хората, но все пак е спокойно и досега е нямало атентати. До днес. Не е кой знае какъв атентат, с нож и само две жертви. Но е достатъчен за да спре кандидат турист и пасажер като мен. Съвсем до скоро Европа бе оазис на спокойствието и сигурността. Вече не е. Такъв оазис сега е Сингапур. Без престъпност, притегателно и спокойно място за австралийци, китайци, японци и европейци. И круизи тръгващи оттам. А Европа губи.

N. S.

И, който ти е сложил минусчето, ще има ли възможност поне да излезне, и да си обоснове позицията ? С кое от казаното от теб не е съгласен, кое не е истина ?

Така ще е вече в Еврохалифата-- със столица Ал Берлин и хатиже -султан Меркел!:))))))... ..и главен евнух--Макарон Баба!:)))

+100! Прочетете и "Джамията на Парижката Богородица" на Елена Чудинова... Книгата е излязла през 2005-та - почти 10 години преди баба Меркел да пусне резнаците и описва ТОЧНО каквото става сега :(

Нямам думи!!! Значи ние, в Европа, да не си ходим по нашите гари, нашите паркове, нашите летища, нашите улици и площади????? За да угодим на ислямските термити... Абе, еврогейове, защо те си е-ете мамата и не ни освободите от наглото си присъствие по високите етажи на ЕС. Всеки ваш ден в повече във властта ще ни носи огромни беди и означава агония на Европа...

Защо ислямските главорези нападат мирни граждани , а не посягат на политици , магистрати и прочие отпадък ?! Защото терорът трябва да всява страх , а не да носи радост на хората .

Политиците и магистратите ти не ги мисли-те по такива"народни" места не ходят... Взели са си париците да натресат навляците и после-тук не ходете,там не ходете... Тая Европа вече е пълна порнография...Да не се сърдят на Тръмп когато им го казва.

Да живей Педалсъюза! И неговия Райхсфюрер Бабуля Меркел фередже Хабиб! Дето ни изтърси милиони и милиони ислями мюслита и Джихади Джота! Благодаря ти, за това добро самарианско дело, майнфюрер Мреркел! От признателните народи на бивша ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА...И НАСТОЯЩА МЮСЮЛМАНСКА ЕВРОПА!!!

Направо откачам ,като чета подобни новини и все се заричам ,че няма да влизам в тоя сайт ,поради негативизма, но вие сте цял театър "Сълза и смях"--ами зезвеци сте и въпреки,че повечето сте за лудницата ,ви харесвам.

Що сте му дали минуси, бе тъпаци!!! С какво не сте съгласни. Смотаняци скапани.

Французите не искаха Льо Пен. Предпочетоха Макрон. Германците харесват Меркел, едва 12% бяха за АзГ. Така е и в Австрия, вижте кой стана президент. Така е и в Холандия. Е как да ги жалиш тези хора. Каквото искат, това получават. За да гласуваш за Макрон, трябва да си напълно наясно, че гласуваш за ислямизация и заселване на орки. Същото е и у нас. Борисов печели мощно избори след избори. Българина явно е жаден за евроатлантически ценности. Щом е така, спокойно приемайте суджуци, мигранти, толерантност към ромски безчинства и не се оплаквайте. Утре арабите ще ни почнат и нас тук, да не мислите че ще ни се размине. Да живее ЕС/НАТО. Това е ЕС/НАТО-орки с беконтролни и безгранични права и балъци да ги хранят, а те да ни колят.

Той новият Хитлер расте някъде...Само въпрос на време е... Ноо, много кръв ще се пролее. Тия не са дошли,за да си ходят доброволно...

Както бе разкрита схемата: не е важно колко са гласували за тебе, а кой брои гласовете. Сталин си им е казал че прави същото като тях, само дето те правят под масата. Микрон не го избраха французите, нито Б.Б. - ние българите. Назначени бяха чрез изборни фалшификации на високо ниво, промиване на мозъци и използване на привилегированото тъмнозелено малцинство. И това става и при всички други "избрани от народа". Така че по-леко с обвиненията към народите.

Забележете реакцията на еврогейците !? "Хората да избягват да минават покрай гарата в Марсилия " !?? Хората трябва да престанат и да пътуват и гарата да бъде отстъпена на джихадистите !????

Точно като с привилегирования етнос у нас, променяме нашия си начин на живот, жевеем в перманентен стрес, като разбира се, им плащаме междувременно разходите за всичко и им отглеждаме децата, при положение, че приносът им е само да ги направят. Чий болен мозък измисли това безумие?

Имаме нещо предвид... И определено не сме "болен ум" ;)

ако си наистина моше-плана за велик израел се знае...

в марсилия само една гара ли има?!

Трябва внимателно да се разследва, да не би ,,случайно,, това да са първата и втората съпруга на този ,,сиромах,, .. !?

Докато нормалните хора в ЕС търпят този терор няма да спре а напротив - ще ескалира. Без да играе тоягата няма шанс за успехи , арабите са като кучета които разбират само от тояга. Предполагам че до 1-2г ще има поне съпротивителни движения макар и не масови в някой държави , всичко все пак зависи от броя на невинните жертви.

а бре , я ми кажете когато го имаше садам , кадафи и т.н. къде другаде имаше терористични актове освен на британскят остров от ира ??? и кога започна всичко това ??? или имате къса памет и не помните как нато след измисленият 11 септември изби стотици хиляди невинни хора в северна африка ??? ела и убии децата ми заради шибанят петрол и ще гътна наи малко 10 от твоите ...

Точно по времето на садам започна радикализацията на сунитите в Ирак. И именно остатъците от режима му създадоха ис с помощта на хамериканците... а що се отнася до кадафи... знаеш ли какво е цялото наименование на Либия и какво символизира знамето й?

Социалистическа народна либийска арабска джамахирия

Пустинните маймуни в цялата им прелест...

Може да сме се лутали сума ти години из пустинята, но не сме маймуни!

Много добре знаеш, че става въпрос за арабелите...

Там където обаче се провикват по подобен, но леко различен начин Алла, я в бар подобни неща е трудно да се случат.

Направо ме ,,разплака,, с този ..хумор !

То гарата сега е най безопасното място бе малоумници

защо го наричат терорист? ами ако е умерен бунтовник?!

Убиват твой съграждани ,няма ли да поемеш отговорност за невинните хорица,а искаш още убийци да вкараш,а уж да ги интегрираш шизофреник такъв.Психопати грижете се за хората които ви дават заплатите и данъкоплатците.които благодарение на тях държавата съществува,а вие живота не може да им опазите

може да е от демократичната опозиция

...маината и на френската полицiя как разглеjDадала нападението !!!...европеиските чиновници са за публичен разстрел !!!

Случайно ли е ,че в един ден стават намушквания на случайни хора в Канада, Франция и Австрия?

Откакто обявиха прословутата борба "срещу" тероризма резултата е обратен! Не е необходимо да си гений за да разбереш,че тези които официално се борят срещу тероризма са всъщност неговите създатели и подбудители.

Да избягват гарата като че ли убийците аа тъпи там да убиват само

Най-големият проблем е , че радикалният ислям набира своята база не от други,а от така наречените нормални мюсюлмани. докато те допускат такава измет и не сигнализират,а си траят антимюсюлманските настроения ще растат защото ние няма как да разберем кога иначе нормалният мюсюлманин Мюмюн ще се събуди радикализиран и ще заколи някоя жена на път към Ада.

Затова единственото решение е мюмюн да си стои в родната кочина, а мюмюнулюбците да бъдат мъчително умъртвени.

Ако не вярвате, или ви се струва фейк нюз, вижте в сайта бултимес.ком, който очаквам да закрият скоро. Таен план на френското правителство руши или набелязва за рушене над 2500 църкви под различни предлози. В същото време джамиите никнат като гъби. В почти всички страни на ЕС се въвежда строго изискване за забрана на носене на кръстче на обществено място, за да не се обиждали мюсюсюлманите. Вероятно ще премахнат и кръстовете от храмовете. А ние спим ли спим в евроатлантическа дълбока дрямка. Сладък сън желая на спящите.

Нещо като ЛИДЛ... Нормално, ГОЛЕМИТЕ (нямам предвид лидълчето, разбира се) не искат християнство и съпътващите го ценности.

Това са глупости. Няма как да никнат църкви когато българина ходи там два три пъти през живота си. На кръщене, сватба (евентуално) или когато го погребват.Аз лично не мисля, че църквите са антидот срещу мюсюлманският наплив.

Не е въпроса в църквите, дали ги посещавате, вярващ ли сте, антидот ли са и прочее. Въпросът е че когато премахнат християнските символи, изкореняват културния и цивилизационен код. Изтриват ти уиндоуса. И после инсталират Бог знае какво. Ислямът е просто оръжие срещу нас, той не е крайна цел.

Много е велик "Алах" напада жени и деца и то въоръжен, а те беззащитни...Просто мюсулманите са лош човешки материал...увреден...това е...