Жена с присадено сърце почина при раждане

Млада жена с трансплантирано преди три години сърце е починала след преждевременно раждане в дома си в петък през нощта.

Обратно в новината

Коментари - Жена с присадено сърце почина при раждане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чета коментари и мисля как в България всеки се хваща да коментира писаното, но МИСЪЛ НЯМА ,УМ НИКАКЪВ . Е, да видим - жената била с трансплантирано сърце. Е, тези хора ходят на прегледи поне на 6 месеца. Няма още 5 години от трансплантацията. Следователно дори само за сърцето да ходи, пак докторите ,които са я диспансеризирали е трябвало да усетят нещо. Няма начин да не еимала промени в кръвна картина или нещо друго. Съпругът, който е бил до нея, няма как да не разбере. Рдно дете ,което енад 2 кг е поне седмак или осмак. Така, че има разбрали, друг е въпроса , че никой не се е задействал. Сигурна съм, че едно секцио и наблюдение последните месеци, можеше на този етап да реши въпроса. За послене коментирам. Така, че Бог да прости жената , а хората около нея- жалко за тях

Явно е пълно с кретени, които са загубили представа за нещата: Това е смисъла на еволюцията. В случая жената не е създала дете за да я гледа, защото е рискувала живота си. Тази жена е била обречена с това присадено сърце. Пак повтарям, че кретените като трудно го проумяват: 12 години е средната продължителност на тези с присадени сърца + непрекъснато пиене на лекарства + непрекъснато пазене от вълнения натоварване и т.н. И ще виси на мъжа си да я гледа? Не е ли по-добре този мъж да има дете СОБСТВЕНО и да гледа него вместо болната умираща жена? Кретените продължават с тъпотията си - ми да осинови и да гледа. И как става това драги ми кретени след като тя трябва да е гледана и най-малкото вълнение може да я убие? Или да гледа дете 5-6 години и да умре? Тази жена е много по-умна от вас и е направила правилното което е трябвало да направи.

много глупаво мнение, никоя жена не е длъжна да умира, само и само да роди биологично дете.

Хората с присадени органи пият имуносупресори и други медикаменти, токсични за ембрионите. Идеята да родиш някой с увреждания не ми се вижда хуманна

А ти, освен че си невъзпитан си и лъжец и манипулатор! Средната продължителност на Живот в Африка е ниска, поради висока раждаемост и детска смъртност. Средната продължителност на живот в Русия е 70.5 г, а в Бългатия -74.5. НО ПО СМЪРТНОСТ СМЕ НА 2 МЯСТО В СВЕТА!

Няма как да имаме висока средна продължителност и да сме втори по смъртност. Двете цифри са обратно пропорционални!

Какъв е тоя съпруг, дето не е разбрал, че жена му е бременна??? И какъв е тоя екип от СМП, които са дали лекарство за болки в корема, а не са забелязали, че жената е бременна? Какви са тези малоумници в семейството и, които знаят, че тя е живяла втори живот и не са я пазили от собствената и глупост.

Що за безотговорно поведение от страна на това младо момиче? Имала е уникален шанс да живее (какъвто не всеки нуждаещ се има), но защо пък да спазваме препоръките на лекарите? Друго си е да се самоубием и да повлечем и друг...горкото бебе...и да живее не се знае на какъв хал ще е...

Следващия път да изпратят федшер. Може да успее да помогне. То е явно че докторчетата не стават за нищо.

Следващия път да вземат на тебе да ти пратят един "федшер"...каквото и да значи тая измислена от тебе дума, ама явно имаш нужда от такъв, щото си тъп и неграмотен.

А така, пишете ги ... много са тези случай , петторно пред напраднатите и бити лекари!

Да беше прочел статията до края ли, че да схванаеш за какво става въпрос ли...верно си идиот

Важното е, че първия лекар е дошъл, дал и е аспирин, аналгин и по живо, по здраво! Отчетена е работата! Чакаме следващото повикване... и какво се случва? Статистика! Пази господеи да опреш до лекари или бърза по-лошото - бърза помощ!

Не разбирам как ще даде обезболяващи и ще си тръгне?Друг е въпроса ,ако жената е отказала да бъде приета в болница.Нищо от лекаря не трябва да се крие ,за да вземе правилно решение.Та тя е трябвало през цялата бременост да е в болница.

Това с времето, става все по трудно. Особено в новия вид бракове, просто е изключено да се определи кой е мъжът, кой -жената...

Ако е криела бременноста си от роднините и бащата на детето, то човек би се запитал какви са били плановете й за самото дете след неговото раждане? Тази жена или е била със сериозни психични отклонения или е била пълен психопат.

Не мога да разбера напъните на някои жени, които не трябва или не могат да забременеят, да го наравят на всяка цена. Безотговорно е и към бъдещите деца, и към самите тях! Като е толкова зор за дете - има хиляди, лишени от родителски грижи - вземи си едно, отгледай си го... И стига сте винили лекарите от Бърза помощ. Последното им задължение е да установяват няколкомесечна бременност. Язък за трансплантираното сърце - можеше да се спаси живота на някой по-интелигентен човечец!

Само не разбирам защо не е родила със секцио...?

Със сепуко ли? Все пак, си е била у дома, вероятно -сама.

блицът е публикувал писмото от екипа на тази болница ,намерете го !

А дали е действително от перонала? И що до блиц а не до бтв?

Не е ли парадокс - лице, което е получило възможно най-специално и квалифицирано лечение и операция по присаждане на сърце, да крие бременност и да ражда в примитивни домашни условия. Поне като е решила да прескочи медицината, да беше почела малко медицинска литература, за да се убеди, че в нейното състояние е невъзможно да оцелее без лекари. Доказано раждането е най-голямото физическо изпитание, съпоставимо е само с 42 км маратон.

Е прочела е малко ,,медицинска литература ,,и е била посъветвана от ,,медици ,,които вече са усвоили пари от ,,пътеката,,,Никой не се е интересувал от състоянието и след ,,платената интервенция ,,Гадост за жалките ,,здравеопазващи,,!!

Жалко, че се е случило това нещастие, но жалко е и че някой друг можеше да живее с това сърце.

А не ти ли мина през ума, че това са измислици за да оневинят първият доктор? Не видял, че има сърдечна операция (огромен белег е това), не разбрал, че е бременна... Крила жената бремеността и сама си е виниовна. Удобно, а?

Страхотно. Трябва да си сложа и plug-in на браузъра за да ми филтрира новинарски сайтове като dir.bg. Три от четири новини съдържат насилие и смърт. Това са 75%. В други дни са 100% такива новини. Рядко 25% са положителни новини. Това не е нормално. Така се достига до депресивни състояния - постоянно облъчване на съзнателно и подсъзнателно ниво с отрицателна енергия. Новините за смърт, смърт , насилие , смърт и насилие. В страхотни времена живеем... Мъж нападна и уби две жени с нож в Марсилия Жена с присадено сърце почина при раждане Нападнаха с бокс охранител на магазин в София

Отидете да живеете в гората, там няма отрицателна енергия, стрес и насилие. Най много да ви заръфа некой вълк, ама тва си е положителна емоция :))) Отрицателната енергия, стреса, насилието, смърта, отчаянието са НЕОТМЕНИМА част от живота (най хубавата). На който не му понася - в гората при вълците :)))

...ти пък си много закоравял няма що; има и такива лайнари от гетото дето са свикнали всеки ден на простотии и дори се кефят на подобни "новини"...ясно е, че винаги ще има такива събития, но човека ти обяснява, че НЕ Е НОРМАЛНО ВСИЧКИ вести да са такива, зацепваш ли?тва е риторичен въпрос, не ми отговаряй.

Тоя Дживгар е болезнено пристрастен.

Сигурно е ГЕРБ-ерче от Хасково и му казват какво да пише!

Тъкмо си мислех,че нито един гнусен хейтър няма под новината,за да се изхрачи върху лекарите.Защото е информирана била за рисковете и е родила в къщи... Но не-положението е спасено.Появи се Детройта!Добре дошъл,имбецил!

Служители в болницата, където умря Биляна с присъденото сърце: Лекарите я убиха! ... В редакцията на БЛИЦ се получи писмо, подписано от служители на АГ отделението, според които истината е съвсем друга. Ето какво пишат те (публикуваме писмото без редакторска намеса): Вчера, на 30.09.2017 в СБАГАЛ Варна почина от кръвозагуба млада родилка. Пациентката беше приета с кървене. Докато екипът се суетеше в незнанието си какво да прави в операционната зала, почина младата жена. Тази ужасна случка не е инцидентно, единствено или случайно събитие. То е плод на многогодишното безхаберно ръководене на болницата. В болницата бяха назначени и дежурят лекари без специалност и опит. Не е вярна излязлата по рано днес информация, че жената е доведена в клинична смърт в АГ болница Варна. При постъпването си с бърза помощ пациентката беше жива и контактна. Говореше. Тя почина, защото дежурните екипи бяха неадекватни, не знаеха какво да правят с пациентката. Затова решиха да я преведат в друга болница и извикаха отново бърза помощ. Докато чакаха обаче, жената почина. Това са груби грешки. Каква е тази АГ болница, която не знае какво да прави с кървяща родилка?! Тази жена почина от кървене в болница, която би трябвало да спасява подобни пациентки.

Вие не четете ли??? Ако жената е имала КАРДИОЛОГИЧЕН проблем, какво могат акушери, без специализирана техника да и помогнат?

Ако е искала свое дете, вариантът е бил да се прибегне до сурогатна майка, която да износи нейна яйцеклетка. Може би това е един от малкото оправдани случаи, в които сурогатството е приемливо. А не разни платежоспособни "звизди" да наемат майки, за да не си развалят фигурата.

А колко струва наеманаето на сурогатна майка, случайно да знаете?

А животът човешки колко струва?

Случайно вчера попаднах на обява. Никак не е скъпо - 20 000 лв.

Боже колко си прост. Колко лесно даваш съвети за чуждите животи. Гадост ...........

ТЪПИТЕ ЛЕКАРИ СА Я УБИЛИ !!! ... ДО ВСИЧКИ АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОЗИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ВЪОБЩЕ ЛЕКАРИ ... ГЛЕДАЙТЕ ТОВА ФИЛМЧЕ ИДИОТИ : .. A condom to save a new mum's life A film by Richard Kenny for BBC World Hacks. 01 Aug 2017 ..ДА , ДА , ПРОСТАТА АФРИКАНСКА АКУШЕРКА ИЗПОЛЗВА 1 ПРЕЗЕРВАТИВ + 1 КАТЕТЪР + 1 СПРИНЦОВКА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 5 ЛЕВА ЗА ДА СПАСЯВА РОДИЛКИ ОТ СМЪРТ ПОРАДИ КРЪВОТЕЧЕНИЕ .... ... ТЪПИ ДЕБИЛИ СА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ ...

СПОРЕД ПИСМО ОТ БОЛНИЧНИ СЛУЖИТЕЛИ В БОЛНИЦАТА В КОЯТО Е ПРИЕТА ДО БЛИЦ , Е БИЛА ПРИЕТА ЖИВА И КОНТАКТНА ..

Абе да ти кажа, доста са случаите човек преди смъртта си да е жив и контактен - и после рязко - OF. Един познат младеж навремето паднал от 4 етаж и главата му толкова силно тряснала в земята, че хората помислили, че се чува тряскане на врата на асансьор. После се изправил на крака уж нищо му няма. Момче спортистче, здраво уж. И естествено в болницата е приет контактен. Но мозъчния оток е бил силен и е довел веднага след това до смърт. Никой не е могъл да го спаси.

ТЪПИТЕ МЕДИЦИ ДАЖЕ И АНГЛИЙСКИ НЕ ЗНАЯТ :))

Много си тъп, момче

ОКАЗВА СЕ ЧЕ НЕГЪРКИТЕ АКУШЕРКИ СА ПО-УМНИ ОТ МЕДИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ

КВО ПИШЕ В БЛИЦ ???

Родила в 3 часа приелия в 7! Какво по-точно са чакали 4 часа близките и ?

Ми не са знаели че е бременна, и докато научат и че е родила минало малко време

Жената е криела бременността си, защото е било противопоказно да забременява. С присадено сърце средната продължителност на живот е около 12 години, докато бебе може да живее 75 години, колкото е средната продължителност на живот в България и може да има деца. Всъщност жената е взела правилното решение от гледна точка на живота и бъдещето на гените й. За мен тя е герой.

Айде стига с тази истерия Да си предавате гените. Чудо голямо дали след вас ще носи някой твойте гени или не. Създавате си някакви ментални бълвочи и живеете според тях вместо да седнете да се замислите. Най ме кефят кретените които Стават безсмъртни защото са си оставили гените и са точно толкова умрели колкото съседите по гробище. Пък да не казвам колко е гадно и долно да се създават деца За да ме гледат един ден... За да не съм сам като остарея... Да има на кого да оставя панелката... Щото старите ми пишат на главата... Създават се роби на изплащане, които един ден трябва да те гледат щото ти си ги гледал. Та и Гените... Ти сигурен ли си, че твоите гени няма да доведат следващи стотици животи до едно страдание щото са дефектни ама са си твой и ти си толкова егоист, че трябва да ги предадеш на всяка цена... За да те имало

Бате ти си някакво извращение на еволюцията...

Това е смисъла на еволюцията. В случая жената не е създала дете за да я гледа, защото е рискувала живота си. Тази жена е била обречена с това присадено сърце. Пак повтарям че кретените като тебе трудно го проумяват. 12 години е средната продължителност на тези с присадени сърца + непрекъснато пиене на лекарства + непрекъснато пазене от вълнения натоварване и т.н. И ще виси на мъжа си да я гледа? Не е ли по-добре този мъж да има дете СОБСТВЕНО и да гледа него вместо болната умираща жена?

Какъв герой? Тези гени на сърдечно болна само биха утежнили живота на детето. Толкова деца има в домовете за осиновяване - хора, не бъдете себични, не се смятайте за най-съвършените на света и не се страхувайте да осиновите дете - то може и да носи по-добри гени от вашите, но дори и да не е така, може да го направите човек.

Важно и "уместно" решение е взела покойната, няма що!Хората и дарили втори шанс за живот, нечие семейство е взело трудното решение техен близък да стане донор, за да живее тя - младата, лекари са вложили специализиран труд и старание, похарчени са маса пари... И накрая умницата, за да си угоди на идеята за размножаване е плюла на всичкия труд, чужда саможертва и солидна сума пари.Дори и да приемем, че е нямала средства за сурогатно майчинство, какво е пречело да осинови детенце?Чудо голямо, ако не го е родила тя.Нали идеята е да отгледаш, да възпиташ човек и да го направиш нещо, а не толкова да го създадеш.Понякога човешката глупост е безгранична!Дано поне детенцето оцелее, а таткото, който няма начин да не е знаел, сега ще си сърба попарата да е единствен родител.Ще има цял живот пред себе си да премисля, какво щеше да бъде, ако са потърсили навременна медицинска помощ, още при установяване на бременността.

Вместо дс го туряш на някого,си го сложи на себе си И си тури пред себе си един учебник по трансплантиране на сърце и чети,чети докато се побъркаш.Товс наистина е уникална операция ,но хората пият после до живот лекарства,които сигурно са несъвместими с бременност.

жалко... спасен живот с трансплантация и след това загубен.... След такава интервенция.... бременност.... а желанието за дете е чудесно, но след трансплантация ... има толкова дечица без д.ом, може да бъде осиновено

Това е уникален медицински случай в света и ... Трябваше ,,на ръце да я носят тази жена,, медиците, Млада е, храни се, сърцето тупа , ЗАЩО ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ?..!

По същата причина, при която човек с херния не трябва да вдига тежко, човек с инфаркт да не яде и пие като провален, човек с диабет да не нагъва толумбички като невидял и още колкото медицински случай се сетиш. Ама на Бай Ганьо все някой друг му виновен, той забрани не признава. Виде ли че пише - не минавай, идва влак, веднага маха табелата и после такива като теб идиоти пълнят форумите с коментари.

ОК де противопоказно забременяла(дали умишлено или случайно няма значение!!!) В нейното състояние е трябвало първата и работа да отиде в болница ако ще и цялата бременност да изкара под наблюдение... Слушал съм за случаи в които родилки са били на болнично легло по 1-2месеца преди да родят и са живи и здрави и дечицата им също!!!

Жената е криела състоянието от билзките си??????Това поражда толкова въпроси колкото съмсложила.Родителите и знаят ли,че тя с трансплантация?Като има мъж,той знае ли,че бременноста и е под голям въпрос?.Тя от всички е крила.Лекарят няма вина.Може и него да е излъгала.Жалко за нея

Какво да излъже, бе говедо? Че има газове ли?

криела е бременността си

Всички обвиняват младата жена която въпреки че е болна е искала дете за разлика от други здрави и не искащи деца жени. Решила е и е рискувала. По-нататък. Лекар от бърза помощ дава обезбиляващо на бременна която я боли корем и си отива. След като не в час има линейка която за 2 минути е в АГБ. Извинявайтв но аз без да съм лекар щях да я отведа в АГ. Странно защо близките не са го направили. Улицата е на 1 км. от АГБ. А от 3 до 7 има безкрайно много време и не се знае дали при адекватни действия резултата можеше да е друг. Най-лесно е да обвиниш умрелия. Въпросът какво е направено да не умре. В случая нищо и виновен на първо място е некомпетентния лекар от спешното.

За да НЕ УМРЕ на тъпата кифла й е трансплантирано сърце...Сърце от някой, който е умрял и неговите близки са направири великия жест да дарят с ъ р ц е т о му... А тя е решила да се размножава, въпреки некачественитте си гени и за да се докаже...на кой, за какво?! За да обрече едно дете да живее без майка? Ето, затова няма да има донори в България!

Путката ти ..лелина!

Знаеш ли какво? Кифла е жена ти , че търпи такъв идиот като тебе.

не разбрах защо лекарят и е дал обезболяващо какво е целял с това?и казал ли е на жената че след няколко часа ще умре?

Ето до какво води невежеството. Четете малко бе, хора, четете... Не само "Винету"...

Този топ АГ специалист доц. Емил Ковачев дали е роднина на онази топ акушерка Емилия Ковачева?

само и е син.

Да, дайте да обвиним лекарите, защото някой е решил сам да рискува живота си.

Бог да прости жената, а вината за случилото се си е най-вече и само нейна.Ти да не оцениш, че ти е подарен втори живот, че нечие чуждо сърце бие в теб, за да те има и да тръгнеш да забременяваш, та и да криеш!По-малко майка ли щеше да бъде, ако беше осиновила?То, кученце вземеш и след месеци се чувстваш, като негов родител, а камо ли детенце!Хайде, направила глупостта и си ходила по ума на кухата лейка да забременява, а за нея доктори нямало ли е?В такава ситуация, дори от първия до последния ден на деветия месец да се изкара в здравно заведение е абсолютно оправдано.Ей, глупостта не ходи по камъните, а по хората!Мъжа и, и той същия умник...

Ооооо...!!?? Бандата на некадърните и корумпирани псевдо лекари се е активирала!! Праскат минуси на ляво и на дясно!!

Това доказва, че нашите лекари не са никакви лекари! Ето защо ги бият редовно като закъсняват на адресите!

Хем не са никакви лекари,хем ги бият,като закъсняват?!Щом ги считат за некадърни,да не ги викат.Иначе излиза,че ги викат само за да ги набият.

Пристигналият лекар дал обезболяващо и си тръгнал. Добре де, това може ли да се нарече лекар? Бременна, присадено сърце, раждане вкъщи, усложнения. Дал обезболяващо и си тръгнал... Извинявайте, че е трябвал ода се разходите...

Прав си. Викат доктора, той пита Какво има... Ми боли ме стомаха, къде и как те боли вика... Ми ей тука... Повръщане? Милиони... И тогава нормата е да я хвърли на дивана и да и направи гинекологичен преглед... Ясно е, че е трябвало да си носи и очилата за виждане на присадени органи и да познае, че тя има присадено сърце. Най вероятно роднини и мъж имат повече вина за ситуацията от доктора. Ама те си знаят. Някои даже прекалено много. Мнозина говорят неща и мачкат хората а когато нещо стане цъкат замислено и викат Вай,вай,вай що така бре... Пълно е с откровени психопати по тези ширини

Ха, че кой лекар като види млада жена с корем и мъж до нея няма да се усети? Е, затова да му се отнемат правата, че е тъп гъС.

В други медии пише, че не е казала , че е бременна, пък бърза помощ не си носят ехографи и тестове за бременност.

Той оня путьо, мъжът й, не е ръзбрал , че е бременна, дато спи до гъза й, та лекарите ли ще познаят?! При идване на Спешна помощ се пита пациента какво чувства, от каква се оплаква.Тая, като си е затраяла...Те боб ли да хвърлят или на кафе да й гледат.

Какво е виновен в случая лекаря, че отново безотговорни хора решават да раждат в домашни условия и в ситуацията имаме дори присъдено сърце.....за което не може преди това съшата да не е била добре информиран какво е натоварването и дали е възможно раждане особено с предприети действия самостоятелно не в болница....аман се лекарите Ви виновни то за това в България няма дима и бърза помощ и медици в болниците.....

Ще ме прощавате, но 2 кг бебе с опипване на корема се констатира. Та и на къде е обърнато. При коремни болки това е първата част от прегледа

тук пак се изредиха вечните путлерски форумни експерти, да оценяват и да дават акъл :)

Значи населението смята, че няма никакви отговорности, та дори и към себе си. Вероятно никой медик не е знаел, че тя е бременна, не е имало следене нито на жената нито на детето. Мъжът и е пълен дебил, знаейки, че не трябва да я забременява си е гледал само кефа. Можеш е да си кръцне онази работа в дронголите и след половин часова операция да няма проблеми, можъл е да си слага презерватив, ама Ганчо е велик па другите майната им. Трябва да има отговорност към собственото ти тяло, към децата и близките. Единствено докторите не с а виновни но статията се пише за да насъска стадото. Много обичат да озлобяват едните срещу другите. Срещу даскали, полицаи, доктори... Общо взето идеята е стадото да се мрази и подозира един друг и да се мачка един друг. Тя си е мълчала, мъжът и се е правил на разсеян щото така му изнася, родители и роднини и те ... Няма приятелки, няма някакъв елементарен поглед за света.. Лека и пръст Повечето злощастния са лесно предотвратими.. Не пийте преди да карате, преглеждайте си колите, ходете на доктор веднъж годишно и много неща могат да се избегнат. Отговорността за спасяването на давещите се е дело на самите давещи се

Ще ме прощавате, но 2 кг бебе с опипване на корема се констатира. При коремни болки това е първата част от прегледа

Дано бебето да е добре и да даде утеха на бащата! След такава трагедия нямам сърце да чета злобни коментари на неулегнали утрепки! Да почива в мир жената!

Най-накрая един адекватен коментар, успокоих се малко че има хора мислещи като Вас!

При трансплантирано сърце бременността е строго противопоказна, но младата жена все пак е забременяла и вероятно е криела състоянието си от близките си. ...Дано поне бебето й се възстанови,че с това аспириране на вода-не е много сигурно...

иди да нахраниш кокошлите и остави интернета на мира.

Кво да кажа, пълни глупаци и роднините и "извиканият" доктор дал обезболяващо.Вместо да е в АГ болница и да роди с цезарово като много жени които нямат никаква нужда от това тая кокошка родила в клозета,а мъжа и който е някакъв малформант вместо да я закара в болницата сигурно е пушил на терасата.

когато гласувате срещу костов, за продажници като симеон и бойко борисови, какво ви кара да мислите, че ще имате някакво здравеопазване?

ПЪРВИЯТ ЕКИП ЛЕКАРИ СА ЗА ПРЕБИВАНЕ И ЗАТВОР.НЕ СЕ НАЯДОХА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИИЦИ.

На този срок на бременността трябваше да знае и личният лекар,а също и да е следена от акушер-гинекло.Жената отчасти сама си е виновна.

не "отчасти" - 1000% тя си е виновна!Да почива в мир.

А ти си голям глупак!

Има други начина да станат майки, какъв е тоя зор да раждат болни?!

Ти си трай! АМИ ОНЗИ ДОФТОР, дето е дал обезболяващи и си е вързал уя та си заминал.. при трансплантирано сърце.. Касапин да беше дошъл - повече щеше да напрани!

.....като си такъв разбирач да беше отишъл ти... И ще е хубаво да не се изказваш ''компетентно''...затова някои хора учат с години...и няма как да станат ясни всички неща на неразбиращи хора! Затова се казва кой за каквото учил...

Поне мъжът й не е ли знаел, че е бременна!?

На мъжа нищо не се казва,на лекар всичко се показва,но става въпрос за едновремешните лекари,които разпознаваха бременната жена при преглед.

Ако бременна се разпознаваше от пръв поглед, доста миндили нямаше да успеят да си хванат балъци.

Да се вложат толкова усилия и пари при трансплантацията и ти да не оцениш това и след като си забременяла да не си под лекарски контрол немога да си го обясня..Да е живо и здраво детето и лека и пръст на жената..

Егати бързата помощ - прегледали ли са я изобщо? Не може да опипаш корема на раждаща жена и да не познаеш, че е бременна!

вече не е била бременна ,защото е била родила .

Та те родата и незнаели а и тя е казала че има болки в корема а вие искате спешната лекарка да и прави гинекологичен прегле ли...В този случай спешната няма никаква вина че някой не е оценил помоща преди години дето му е дадена..Не се ли ходи на някакви редовни прегледи след трансплантация???

би трябвало при обикновен преглед лекар да познае напреднала бременост. Този спешен екип какво ще направи, ако отиде на една катастрофа при която има бремена жена и не занаят............