Ново работно време за платеното паркиране в столицата

От 1 октомври влиза в сила разширението на зелената зона за платеното паркиране в столичните райони “Средец“ и “Лозенец“.

Обратно в новината

Коментари - Ново работно време за платеното паркиране в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да бъдат възпитани правилно всички селяндури в София, дето все чакат някой друг да им плати сметката, време е целият град да е зониран и всичкия селски плебей да плаща за общинската собственост, която ползва. Да не говорим че и в СО всичките също са селяндури начело с фъндъка прост.

Що не си е.п.м. бе тъпунгер шопски!!!

Аз живея в синята зона и бях възмутен когато я въведоха, сега обаче бих излязъл на протест, ако поискат да я махнат, защото докато е в сила места за паркиране се намират. Половин час преди да падне обаче настава кошмар и ми се е случвало да обикалям близо час докато намеря място. За тези, които живеем в тези зони е супер.

Сега селяндурите дето задръстваха лозенец с 20 годишния отпадък ще се наложи да ползват метрото а в Лозенец живущите ще паркират спокойно. Селяндурите дето си купиха имоти в Лозенец ще се наложи да си регистрират таралясниците в София и да плащат данъци както се полага.

Имам няколко имота в центъра и лозенец и всичките са с гараж или паркомясто. Айде сега всичките селски тарикати и откровени селяндури да го духат!

Това не те прави човек. Към момента показваш поведение на ИДИОТ! :)) Какво като имаш имоти в центъра на София, да не би само ти да ги имаш? А и погледнато от Европа и Света... София изглежда нещо като циганска махала. Е, дръж си имотите...занеси си ги с теб там където неминуемо ще отидеш.

Леко да не пукнеш някой кръвоносен съд бе селяк прост!

Крепостни селяни, накрая ще ви карат и въженцата да си купувате !

Когато се посегне на най-любимото на бай ти Ганя, т.е. трошката за 2000 лв, която се използва за бутане в задръстванията, за да отиде на 300 метра да си купи цигари, воя е голям :) Цяла София трябва да е зона скотове със скотовете. И ще стане един ден :)

За лузъри като тебе гроздето винаги ще си остане кисело.

Баджо, остави ни нас лузърите. За Теслата зона няма. Паркираме безплатно и завиждаме на тези с таралясниците шеста употреба за 2000лв.

булгар = овче стадо, а не народ!

Расистко изказване. Не бойте се, няма да ви изтрият. Dir не само подкрепя и пази такива постинги, направо им се радва. Съпосочни са с редакционната политика, спусната отгоре.

Ми организирайте се и ги наритайте.И без това е скука,сезона свърши,решението на общината не е на съда за да е задължително....

Има сложно! Няма да става врътката с гепенето на пари .На тези паркинги има камери,документи,авт. броячи..... на улицата е по друга.

Ако ми кеже някой, че така ще стане въздуха по-чист ще да е най-голямата глупост. Като няма къде да се паркира автомобилите се мотаят из квартала и създават допълнително задръстване. Харчи се допълнително гориво и време на хората /водачите/. Редно е около по-големите учреждения, болници и т.н да се изградят паркинги. Тези паркинги е добре да са платени, но на ниска и достъпна за всеки цена. Така всеки ще предпочете да ползва предоставеното удобство и няма да има нужда да се надлъгва с пазачите. Няма да има разкарване по улиците в търсене на място за паркиране, няма да се харчи излишно гориво и време. Е, нещо сложно ли има в задачата?

В една част мна Лозенец, в която въвеждат от днес зелена зона направиха еднопосочно движение. От 5 изхода направиха един вход и един изход. Това ще доведе до задръстване в самия квартал, а времето да стигнеш до дома си заобиколно. Как точно помагат на вредните емисии като само подпомагат увеличаването им. А, и между впрочем улиците в квартала , на които имаше знак паркирането забранено са подменени с разрешено платено паркиране. Гении

Ще ще на ул.розова долина 50 процента от колите са с всякакви регистрации само не софийски.паркират и цял ден обикалят витошка

В информацията се спестява, че "синята" зона в Събота е до 18:00, а не до 14:00, както до сега. Икономисват псувните срещу Фандыкова и Тиквун.

Селановци с по 2-3 трошки да си ходят на село иначе от догодина такса 20 лв на ден за кола в СОФИЯ .Искахте си земята - сега пустее селяндурчета мързеливи!

Слаба работа. Най-добре да се разширят зоните още повее и плащането да е за денонощен престой.

Колко ще ми струва на година и задължително ли е ? Живея на Арсеналска.

Все още не е зона (бул. Арсеналски), но тенденцията е скоро да ви "озеленят", със 100 кинта, или 150, ако ви "посинят".

Арсеналски от днес е зелена зона

Дори в Лондон платеното паркиране е до 18:30, ама в България както винаги се престарават. Изобщо проблема за момента се решава като се разшири зоната, времето, цената.... Тези методи са най-лесни и носят пари на властимащите. Защо не построиха нови паркинги?

d4

малко е! синята зона следва да е поне от Калотина до Пазарджик!! а зелената от Перник до Своге! малоумниците от ЦГМ да ги въведат веднага!!!

Учудвате ме!Г-жа Фъндъкова от два месеца говори,че зоната е по ваша молба!

Тая селска пръдня фъндъка така и не направи нищо за подобряване на паркирането в центъра.

знаем къде може да се купи билет за паркиране. но не знаем къде са ви новите парко места, боклуци крадливи!

Вчерашните безплатни от днес са платени. Разкрити са 3500 нови паркоместа /Лозенец/. София не зная, но ЗОНЯТА, расте и ДЕБЕЛЕЕ...

Съдът няколко пъти отсъжда , че зоните са незаконни, но те продължават да разширяват обхвата си по време и паркоместа. Какво по-голямо доказателство , че живеем в диктатурата на една мутра.

амче нали това искахте!

Мутрата, като кмет отмени решението на ВКС за забрана на синьо/зелената зона. Два дни само се радвахме на свободата, на третия Баце пак върна зоните.

СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА...ЗАПЛАЩАНЕ НА ВДИШАНИЯ /замърсен/ ВЪЗДУХ !!

Мутрите от паркинги и гаражи пак ще си обновяват автопарка.

Грабим яко от овцете!