КЕВР намали цената на газа, на парно и ток не

Комисията за енергийно и водно регулиране утвърди по-ниска цена на природния газ - намалението е с 27 лева за 1000 куб. метра или 7.29%.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР намали цената на газа, на парно и ток не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЕВР - що не си заврете газовите тръбопроводи отзад?

изроди разбират само от бой. Докато не се гръмне някой иот тази пасмина ДКВР и министър няма да има справедливост!

Kalin

Газта пада примерно с 10% цените остават,газта се дига с 1 % цените се дигат.Тоя танц го играят вече години и само глупости ни разправят.Същото е и при горивата!

Да се направи тотално разследване на дейноста на Топлофикация от няколко независими одиторски фирма ! Всички от високите етажи в тази фирма са за затвора !

Паразити !

И направо да се радваме че сега не са увеличили парното!!!

Следващото сумарно увеличение на газа за ТЕЦ ще да е 5.0001% точно над прага от 5 % и ще наложи увеличение на парното с 5% но закръглено към по-голямото число ще е 6%. Смятате ли на колко се равняват 5 % за зимния период?!

JMM®

Защо когато прочета "Газът поевтинява, парното не" единственото за което се сещам е "Путинова Русия и бизнес" = "магаре и Космос"...

Господи, дано по-скоро да идем на погребението на всички настоящи служители в престъпния и незаконен по 3 енергиен пакет ДКЕВР!

"газът поевтинява, порното не!?..."

Иванов е ГОЛЯМ боклук!!

.... защото, това е поредната гавра с Българския Народ !

Защо гъзът поевтинява а порното не.Няма ли връзка между двете, не моа разбера.

Цената на газа намалява, таксите: пренос, превоз, достъп... се вдигат. Четем и не правим нищо по вапроса. Преди ЕРП-тата имаш 50 KW - плащаш за 50. Сега с таксите ако имаш 50 KW консумация - колко плащаш с таксите? В коя държава се продава предприятие с обещана печалба?

освен неудачи - хиперинфлация, мъжът на Моника нарави пълна банкова криза и доведе пенсиите до 3 долара и запланине на 8 долара, при вас имаше и режим на тока, а Луканов направи и купонна система при мирно време, а Станишев продаде и житния резерв - къде го има това - война ли имаше - да вземе залъка от устата на българина.

Платени глупости.

Да, няма никаква логика да се намали цената! Ще намалят цената на безина с 8 % а това означава че моите разходи в семейния бюджет няма да мръднат.....такава им е логиката на тия тъп.нари!

и защо не дигат цената на всичко. Според теб ще има повече ДДС, а те будалите не вдигат цените.

ще ви оправи!

Ами нормално.Защото, ако ги свалят ще има по-ниски приходи за режима на ГЕРБ от ДДС, това е основен приход в продънената хазна.Ние икономика, от която да влизат постъпления нямаме.Разчита се на мита, данъци, такси, ДДС и имитиране на външен дълг.

ама не свалят цента на тока и парното, а го задържат.Ама дигнете цената на тока и парното, дигнете , за да може като дойдем на власт да го свалим.

нали ГЕРБ щеше да вдига цените на всичко, а вие ги сваляте -немой така - забивате нож в сърцето на Нинова.

След изборите веднага вдигнаха цените на парното и водата,сега се правят на ударени... Скоро несимволично ще го усетим.

председателят на регулатора Иван Иванов Няма ли кой да пенсионира и отстрани този нагаждач ? Вреден е за българските граждани ! Сипе лъжи,лъжи,лъжи ! Послушен е човечеца. Който каквото му нареди изпълнява най-съвестно във вреда на хората ! Възмутително е, че се и показва !

....защото влиза в сила нов входно-изходен тарифен модел. Действително ни "влиза".

Да плащат тъпите кестени. Щом не скачат, са червени.

По нашите територии е прието газът да поевтинее а парното да поскъпне.Горе-долу и при горивата е същото. Да живее КЕВР!

Газът поевтинява - парното не,в момента, в който газът поскъпне веднага цените ще скочат нагоре?!!?? МАФИЯ!!!! И много прост народ!!!

да се "намалява". Трябва от нещо да се "избива".

путин е виновен на кевр