Чаена лъжичка от пуснатата отрова може да убие бебе

Една чаена лъжичка етиленгликол – веществото, използвано за отравяне на бебешки храни в Германия – е напълно достатъчна да убие бебе.

Обратно в новината

Коментари - Чаена лъжичка от пуснатата отрова може да убие бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е работа на някой пиян рушняк

Доакато нашата агенцийка по безопасност на храните реагира вече ще сме поизпапкали антифриза

Най-вероятно ще хванат този ненормалник, но той вече даде пример и идея на други оскотели индивиди и терористи как да държат в масова психоза или да предизвикват фалити и трусове. Дано не стане мода!

е сега мигрантите ще ви Е... мамата с този супер практичен начин за трепане... много добра идея от извратения германец...

Едва ли идеята е на германеца... Още един начин да се стресира населението и да се отклонява вниманието от съществените проблеми.

Преди няколко месеца четох един доста стар роман на Ридли Пиърсън. Там точно така един луд тровеше детски храни като внасяше отровени продукти в супермаркетите. Заплахата си е съвсем реална щом властите са пуснали предупреждение (напълно е възможно опаковката на продукта да е ненарушена и пак да е отровен. Препакетирането се извършва изключително лесно).

ФЕЙК НЮЗ ДА СЕ ПОСТАВИ НЕЩО НА РАФТ В НЕМСКИ МАГАЗИН Е НЕВЪЗМОЖНО - ИЗОБЩО И СЪВСЕМ - БЕЗ ТОВА ДА БЪДЕ РЕГИСТРИРАНО ОТ ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО (явно и тайно, официално и законно) в ВСЕКИ ЕДИН, дори най-задръстен магазин от "ГОЛЯМА ВЕРИГА" някой който живее в Германия може да си направи живота интересен ако иска да провери това взимайки без да плати ЕДИН БУРКАН нещо - тук ни съобщават МНОГО БУРКАНИ, МНОГО МАГАЗИНИ.... и не бъдете тъпи - тук наистина има свобода, демокрация и справедливи съдебни процеси за всички престъпления, НО КОГАТО Е НУЖНО (10 мил са много пари) който трябва "отива в Испания" и никой нито го търси нито споменава за него А ТОВА Е НОВИНАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЪЛНИ немските НОВИНИ ВМЕСТО ОБЯСНЕНИЯТА ЗАЩО МЕРКЕЛ ИМА 30 А НЕ 40 ПРОЦЕНТА И КАК И ЗАЩО НАЦИОНАЛИСТИТЕ ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА

То е регистрирано бе пич, има си снимки на извършителя. Просто това, че има камери не значи, че някой ги гледа постоянно. То даже и да ги гледа, в едно хале, кой ще ти следи всяко ъгълче!? Камерите са за превенция и в за тежки случай, но не и за охрана в реално време.

Изключително зомбирани овце. Пуснали снимка от видеонаблюдение на някакъв. Като могат да си пуснат каквато искат снимка, на всеки! Нооо, как! По ТВ го показват! Безусловна истина! Лелелее, все повече ставате! Айде, търкайте билетите, че виж как печелят милиони по ТВ!!!!

Как, КАК точно е добавена отровата в детските пюрета? Ако се пробие опаковката с игла или ако се отвори тя се разхерметизира. Аз лично проверявах всяко бурканче докато се отглеждахме като бяха малки децата. Не заради отрова, разбира се. А защото се разваля храната.

Крайно време е да се преразгледа това опасно лудите да се движат свободно и интегрират сред другите хора.

От тая Европа какви ли не отрови дойдоха - по крави, пилета, яйца, месо, гъби, сега и някакъв луд пак с храните.... лятото имаше епидемия с птичия грип по птичарниците защото нашите внесли пиленца от люпилни пак от Европа.... а после ние сме черните... нулев контрол имат тези европейци, но пък на самочувствие го докарват.

Веднага да им кажем да намалят самочувствието! Щото отровната гъба * се чуства комплексиран! И на всяка отровна гъба по еднин мерцедес! Нищо че е европейски!

За да е коректно заглавието, правилно е да се напише "... може да убие...", но сега звучи "по-журналистическо"...