Златев: Всеки втори литър гориво от внос е на черно

Всеки втори литър вносно гориво е без платени данъци, съобщи председателят на Петролната и газова асоциация Валентин Златев.

Обратно в новината

Коментари - Златев: Всеки втори литър гориво от внос е на черно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евала догодина очаквам всеки 5 литър да е законен....

А какво означава "актуалните данни за 2015та". Не трянва ли актуалните да са за миналия месец, миналата година в зависимост то разглеждания период?

контрабанда на цели цистерни нали е ясно, че това става пред очите на митници, НАП и всички по веригата на наистина големите пари. Държавата не работи. Премиерът да седне и да работи, вместо да се е загрижил за руските санкции да се загрижи, че европредседателството ще се проведе в една усмърдяна от корупция и кражби помийна яма.

Крадеца вика дръжте крадеца! Безсрамник!

Не всички комунисти са крадци ,но всички крадци са комунистически изчадия като този дебил!!!

Ей мазен руски помияр, при тебе всеки литър от частния нефтен терминал Росенец е на черно бе. Правите си каквото искате и на входа и на изхода, и никакви данъци не плащате, и Путин натиска здраво така да остане, за да може да смуче безкрай кръвта на българския народ.

Соросово говно, ти да не светиш като фар на Росенец, че да знаеш какво се прави там бе, говно соросово нелопатостоящо??!??

О, руски боклук, нещо май ударих по болното място а? Давие и крадливите лъжливи нагли изроди. Ще дойде и за вас Видов ден.

А да те в Правешкия б.....ук.

А как стои въпроса с данък печалба на Лукойл ? Май там е пълен батак !

ВЪОБЩЕ НЕ Е БАТАК. Има поне 20 данъчни инспектора, които се занимават САМО С ЛУКОЙЛ. Ако си толкоз прост или платен, че квичиш за данъци в дир-а, значи изобщо няма смисъл от коментар!!!

Ако може и мене ме назначат, поне на Солунската митница, ако не може около Лукойл

niki_nikolov116@abv.bg

Може и двеста да се занимават но руския Лукойл източва и ограбва България с Милиарди.Не случайно тази бандитска руска фирма е разследвана.Златев е руска мутра.

ХА ХА ХА ! Тоя смърдел отново се изходи ! Нещастник, за какви данъци говориш ? Лукойл освен ДДС и акциз в бюджета не е внесла и стотинка от както работи в БГ. Тъпако това са косвени данъци и са платени от нас, нешастниците които потребяваме едни от най-скъпите горива в Европа, точно заради такива като теб. БОКЛУК !!!

ПОРЕДНАТА ГНУСНА ИЗПЪРДЯНА ЛЪЖА. Като са ти високиш цените, купувай от колониалните ОМВ, ШЕЛ и РОМПЕТРОЛ бе, тъпак!!! Що не купуваш от тях, а?????? И СИГУРНО НЯМА ДРУГ ДАНЪЧЕН СКЛАД В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ДА Е ТОЛКОВА ЧЕСТО ПРОВЕРЯВАН, КОЛКОТО ЛУКОЙЛ, бок лук!!!! ЦЯЛ ОТДЕЛ ИМАТ ДАНЪЧНИТЕ ЗА НЕГО!!!

е и !? човека го е написал - лукойл е най големия контрабандист

Глупако !!! :) аз не съм толкова богат като теб ( на идеи ) и за това зареждам при Марешки. Само тази година съм заредил при него над 2000 литра гориво. Смятай километрите сам :) Хайде пий една ракия със стотинките които ти плащат за тъпите ти постове.

slavy_@abv.bg

Ти да не си на заплата при Вальо Златев? Дано да ти плаща добре, че чувам че бил стиснат!

Айде сега... Понеже лукойл плаща много данъци - една кръгла нула за печалба от 10 години насам, та видите ли другите не си плащали данъците. А как ще внесеш гориво, без да мине през данъчен склад? А кой държи данъчните складове - пак лукойл. Ама за големи балъци ни мисли тоя с вид на селски бакалин.

Лук Ойл има господстващо положение на пазара ползва отстъпки от едноимената рафинерия, пуска 10 ст отстъпка и въпреки това бензинът на Марешки е по- евтин. Понеже Златев е и председател на петролната и газовата асоциация, той вече говори от името на закона. Питам на колко от вас прави впечатление това? До кога Лук Ойл ще извършва дейността си на загуба в тази държава? До кога рафинерията ще работи на загуба? До кога този народ ще мълчи пред руснаците и няма да иска да спазват законите, а не да ги пишат?

Поредната порция глупости от психясал нещастен соросоид. Лукой ПЛАЩА данъци. За 2016та е платил 440 МИЛИОНА ДДС. 5 години няма данък печалба, защото се приспада ИНВЕСТИЦИЯ от МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА (!!!!) ЕВРО, в новата инсталация за хидрокрекинг - ЕДИНСТВЕНА на Балканския полуостров. Лукойл има ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ (36!) процента от продажбите на горива в България. А колкото до магарешки - той отчита 18 МИЛИОНА (!!!!) ЗАГУБА от продажба на горива за 2016-та!!!

Как да ти кажа драги, толкова си прост, че не мога да те опиша. Прочети какво е ДДС преди да пишеш простотии тук. За останалите ти глупости просто NO COMMENT !!! ПЕДАЛ

Aбе боклук нагъл, Лукойл не е платил ДДС, А Е ВЪРНАЛ ДДС на държавата, което е взел от нас и го е ползвал месеци наред без лихва. И Лукойл няма повее от 10 години печалба. Но дори и последните 5 да гледаме. Дружествата на Лукойл държат 82% от дизела и 92% от бензина на капацитета на дъчните складове. Т.е горе-долу толкова държат и от пазара на горива. Самия Златев тука ти говори че 60% от данъчните постъпления от горива идвали от Лукойл, т.е. че през 2015 са държали МИНИМУМ 60 % от горивата. А всъщност много повече, защото продават на едро. Та очевадно си нагъл лъжец, което за путлераст и то руснак си е нещо естествено.

А ве охлюв сибирски неграмотен, ДДС-то не го плаща ЛУКойл, а аз и такива, като мен, когато застанем до колонката да си зареждаме таралясниците. Тези пари от ДДС само минават през касите и сметките на ЛУКойл, на път към Държавния бюджет! Виж се само колко си тъп! Сигурно си заел второто място на конкурса, а?

..... прав е бизнесмена. 40% минават директно към бензостанциите..... защо ще им плаща акциз и ддс.... Нормално е. Китайското карго не е ли същото..... хайде сега празни приказки.

ЧЕ " Всеки втори литър гориво от внос е на черно" !! ТРЯБВА САМО ДА УТОЧНИШ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ФИКТИВАН ИЗНОС и внос на горива. КОЙ ЛИ ПРОИЗВЕЖДА ТАКИВА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ГОРИВА БЕ ЗЛАТЕВ?? НЕ Е ЛИ ТВОЯТА /пардон на работодателя ти/ РАФИНЕРИЯ БЕ ПРАВЕШКИ СЕЛЯНИНО? ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ СТАНАХТЕ ВИЕ ОТ ПРАВЕЦ! ТОЙ И БОЙКОВИЯ БАЩА Е ОТ ТАМ. С него си ритал топката , а той е ял филиите с мас. Затова врата му е изчезнал като част от тялото му. Неговата шия не е от трушия ! И твоята също!

Заради цитираните 3 млрд.лв. АКЦИЗИ си отиде ген. ВАНЬО ТАНОВ! Пи и той едни бири като МИШО БИРАТА , който почина в хотела ти в ПРАВЕЦ. ВСЪШНОСТ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ТЕЗИ ТРИ МИЛИАРДА НЕВНЕСЕНИ АКЦ;ИЗИ ОТ ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ БЕ ЗЛАТЕВ?! НА КОГО Е ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ И КОЙ СТОИ ЗАД НАЙ ГОЛЕМИЯТ МУ АКЦИОНЕР -Инг груп?! Някои казват, че е на Ротшилд. Ако е така значи работодателя ти Златев е Якуб Ротшилд. В неговата банка работят и синчето на др. Нинова , и сина на Царя. Лека му пръст на ВАНЬО ТАНОВ! НЕ ЗНАЕШЕ С КОГО СИ ИМА РАБОТА ЧОВЕКА. Търсеше ги тези милиарди от акциза и намери смъртта си.

Не е ИНГ груп. Преди повече от 10 години ИНГ Груб държеше близо 30 % но отдавна си продадоха дяловете и сега тя е основно руска и на шефовете й, като Вагит Алекперов. Сега путлерастите много се заиграват с това минало и ИНГ груп и лъжат, че не е руска, а на Рокфелер

Златев, не се ли наяде, отрепко? Твоя приятел, престъпника от Банкя, вече драйфа от преяждане!

не зареждам при теб,горивата са помия,отделно манипулираните колонки. Пий си бензина.

нещо,защо в най-бедните места горивата са най-скъпи....забрави да ти бъда клиент.

пристанище със терминали Росенец,български контролни институции имат ли право да влизат и проверяват.Или е "малая земля" на Русия.Гиди правешки шоп - лъжлив,крадлив,продажник,рубладжия и руски слуга.Акъл ще раздава.

А "Лукойл България" кога ще започне да плаща Данък печалба?

Какви ги говориш? Те акцизи не плащат , пък камо ли данък печалба. То такава няма. На загуба са. Питай този дебелобузест приятел на ТИКВАТА кой му плаща и кой му е РАБОТОДАТЕЛЯ. Собственика на рафинерията бил ИНГ ГРУП. ВИЖ ТЯ НА КОГО Е!

slavy_@abv.bg

Рафинерията е 100% собственост на "Лукойл" !

ГЛУПОСТ_И !!! Сигурно има нелегален внос, но е абсурдно всеки втори литър да е внос, макс е 5-10%!!!

Златев: Всеки втори литър гориво от внос е на черно Тази зализана мутра, тръгнала да говори за внос на черно.

Че кой друг? Той е най-запознат ... нали той го вкарва незаконно през пристанище Росенец и Лукойл в винаги на загуба. Има едно решение .... отнемане в полза на държавата и обявяване на търг на 70% от акциите. Основно условие е компанията да е истинска,а не офшорка. Да няма ни най-малко съмнение за руско участие в нея. Останалите акции са собственост на държавата, за да има регулация, а не свободия.

А този пък е самата "Невинност"!