5 партии призоваха БНБ да не одобрява Мавродиев за ББР

Пет извънпарламентарни партии се обявиха против предложението Стоян Мавродиев да оглави Българската банка за развитие (ББР).

Обратно в новината

Коментари - 5 партии призоваха БНБ да не одобрява Мавродиев за ББР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са тези партии?! Аз за първи път чувам за тях, а вие?!

Иди на една сбирка на соросоидите и ще им знаеш всичките членове по именно.

5 партии се обявиха против избора на Мавродиев за ББР Мавродиев не нищо друго освен един амбициозен партиен "въжеиграч".

d4

ами то в Бантустана останаха само "експерти", "бизнесмени", калинки и мутри. читавите хора отдавна избягаха и не е чудно, че избора на шеф на ББР се е паднал на "експерта" Мавродийчов!

Е! Ма к'во искате вие, бе?! Ак, като му чета подвизите и професионалната експертиза, го намирам направо за "Перфектен!" Еле пък експертизата му в офшорките;) Таман ще успокои притесненията на икономическия министЕр - щото той пък се притесняваше, че Емко били собственост на офшорка...;))

ТОЗИ Е "НАЙ-ПОДХОДЯЩ" ЗА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ! КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРАСТИ И ЩЕ ОКРАДАТ И ТАЯ БАНКА!ЧОВЕКЪТ Е "ЕКСПЕРТ" НА ГЕРБ- Т.Е. ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК И КРАДЕЦ!

уточнение: Мавродиев не е единственото длъжностно лице проспало КТБ, но той е един от главните виновници.

уточнение 2:всички останали са приятели на бб от банкя .

нормално е ,гражданите за евр..ското разграбване на българия да имат подобни финансови мошенници ,иначе как щяха да са на почит и власт ?!

Експерт на ГЕРП. Виждаме в какво състояние е Държавата след СЕДЕМ ГОДИНИ. НАЙ-Бедната страна в ЕС и извън ЕС

Е за затвора,а не да го повишават.Това доказва,че тази пирамида е дело на всички партий досега Бсп,Дпс и Герб.Толкова ли свършиха честните и добри икономисти,та стигнахте до тази компроментирана личност.Не съм трол.

така е,но БГ е най-богата и уважавана в ес .

*БГ мафия е най-....

Възходът на Мавродиев започна като икономически експерт на ГЕРБ. След победата на партията на изборите през 2009 г. той оглави КФН и изкара пълен мандат. Човеко нема един ден трудов стаж на ръководна длъжност и е доказан некадърник. От експертите на Винету Магнолиеф-ЕДНОКНИЖНИЯ

нещо като станишев, но мааалко по добре!

НЕ СТАВА ЗА НИЩО ТОЗИ ЧОВЕК. НЯМАМ ДУМИ

става,става за добро фалиране на ктб та .

Не знаех че тези партии все още съществуват.

Ако само половината от това, което се пише за Мавродиев е вярно, то той е доказан мафиот. Т.е., изцяло логично е да бъде назначен.

лошо му се пише на мавродиев! цели пет партии! по пет души, това са огромна , непреодолима сила!