Българинът започна да плаща задълженията си

За първи път от 2013 година насам средният размер на необслужваните задължения в страната намалява и то значително. Размерът му се понижава с 34%.

Обратно в новината

Коментари - Българинът започна да плаща задълженията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А туркините и циганките кога ще започнат да спрат да паразитират?

Apollony

Много дразнеща статия, с още по-дразнещо заглавие... БЪЛГАРИНЪТ винаги си е плащал задълженията, а това, че вече има по-малко неплащащи е по причина, че банките и особено ДСК, спряха да дават пари на ЦИГАНИТЕ.

15 процента от внимащите кредит нямат намерение да връщат парите. Плащат тези които които добросъвестно си връщат кредита, с високите лихвите.

15 процента от внимащите кредит нямат намерение да връщат парите. Плащат тези които които добросъвестно си връщат кредита, с високите лихвите.

" Асоциацията на колекторските агенции в България (АКАБГ)" Тия трябва да бъдат обесени на Орлов мост.

Обикновения човек в България е подложен на геноцид Управници смилете се над народа си. Не остана нищо и

колекторски - разбирай грабителски.

Правителството СКУБЕ НАРОДА ОЩЕ ПО-ЯКО, затова! Мръсни ГЕРБери!!!

Да задоволим все по-нарастващите потребности , на политици, управници и роми . Друго не виждам .

Защото вече не броят КТБ, за това...

е, това е типичен фейк нюз! намалял е с 34% размерът на необслужваните дългове, не броят на нобслужваните дългове. тоест хората пак не си обслужват дълговете, ама сега средно дължат по 700 лева, а не по хиляда. Ако аз взема 1000 кредита по един лев и не ги обслужвам, средния необслужван дълг ще падне, но общата дължимост- не!

Поставените за гласуване на Национален референдум за освобождение на България от финансово робство и управление чрез пряка демокрация въпроси са: 1. Да се забрани ли на банките да променят едностранно лихвите и условията на договорите за всички видове кредити за физически и юридически лица ? 2. Да се отмени ли чл. 417 и чл. 418 ГПК, който задължава районния съд да постановява незабавно изпълнение ? 3. Да бъде ли освободено физическото лице от всичките си финансови задължения в срок до една година от обявяването на несъстоятелността си пред съда на основание Регламент (ЕО) 1346/2000 ? 4. Да се отмени ли частното съдебно изпълнение ? 5. Всички актове и действия на съдебния изпълнител да подлежат ли на обжалване от страните пред окръжен и апелативен съд и да се разглеждат в открито съдебно заседание ? 6. Да бъде ли задължен съдебният изпълнител при определяне на началната цена за всяка първа публична продан на недвижим имот да назначава независим оценител за определяне на пазарната му стойност ? 7. Да бъде ли създаден финансов омбудсман, финансиран от държавния бюджет, пряко избиран от гражданите за срок от четири години, който безплатно да разглежда жалби и спорове между банки и потребители ? 8. Да имат ли право всички потърпевши лица и организации да завеждат колективни искове, без да им се налагат ограничения от държавата или съда ? 9. Да се провежда ли национален референдум по всички въпроси от компетентността на Народното събрание, поискан от инициативен комитет с подписка от 100 000 подписа, събирани в продължение на не повече от една година ? Всеки български гражданин, който подкрепя искането за провеждане на референдум по горепосочените въпроси, може да се подпише или да събира подписи... адв. Светлозар Николов

Това,което пише тук е ОК. Въпросът е какво от това ,като се направи референдум? Преди 10 месеца имаше един. И к'во? Нищо не се промени. Политиците така са измислили нещата,че с референдуми нищо да не се променя. Други приьоми са нужни.Малко по-силови...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Обикновения българин винаги си е плащал задълженията. Българските мутрисмени обаче освен да лапат и да изнудват, друго не знаят....