БСП: При провал с ”Емко” ще търсим сметка на министъра

Надявам се на 6 октомври лицензът на "Емко" да бъде възстановен и фирмата да изпълни сключените си договори. Това ще успокои 1300 души работници.

Обратно в новината

Коментари - БСП: При провал с ”Емко” ще търсим сметка на министъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От позицията на какъв ще искаш сметка на министър,бе галош миризлив комунистически? Да не би ти да управляваш? Кой си ти? Жалък комунистически изтърсак!

Как така да прескочим миналото и да гледаме твоето бъдеще? Как без да си осъзнал миналото гледаш бъдещето? Това означава бъдещето ти да бъде минало и и миналото ти постоянно да се възпроизвежда. Ако това лично теб те устройва или устройва груповия ти, кастовия ти интерес, то мен не ме устройва и ще се боря против неплатената вина на българските комунисти. Не ни натрапвай подмяна на истината и подмяна на миналото!

Поне две неща са ясни по въпроса: 1. Мафията, чрез Държавата, разбива целия военно-промишлен и търговски отрасъл в България, заради финансово-властовите си войни за преразпределение и влияние; 2. Ако наистина българските производители и респективно външно-търговските фирми в бранша не успеят да си изпълнят договорите и задълженията, към външните контрагенти, те ще бъдат автоматично изхвърлени от съответните пазари, за минимум пет-годишен период, през който, логично, местата им ще бъдат заети от конкуренцията... Това ще е равносилно на "тотал щета"! Но, кой знае, може би точно това е целта... А основният въпрос остава - КОЙ всъщност стои в основата на тази поредна конспирация?! Ясен отговор, обаче, вероятно никога няма да има...

И какво, като търсите сметка! ГЕРБ вече овладяха всички институции по такъв начин, че каквато и да е опозиция нищо им не може! Докато в Брюксел ЕС се ръководи от ЕНП, управлението на ген.Бойко Борисов е незаменимо и недосегаеми са покриваните от него!

Това, което се случва с Дунарит и ЕМКО, е брутално престъпление на цялото правителство! Борисов 3 вече официално е най-наглото и корумпирано управление до момента!!