Скандал заради къщата на Иван Вазов в Сопот

Директорът на къщата-музей "Иван Вазов" в Сопот бе изненадващо уволнен, което предизвика напрежение в града.

Обратно в новината

Коментари - Скандал заради къщата на Иван Вазов в Сопот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Община Сопот Управление Кмет Деян Дойнов (БСП)

И до дядо Вазов ли стигнаха, той е мой набор. Сигурно искат да го правят русофоб и без това в учебниците за литература се споменава в 1-2 странички.Кмета от герб ли е или пейтриът.

ПАТРИОТИТЕ ОТ ГЕРБ В СОПОТ ДА ОБЕСНЯТ ЗАЩО ШЕФА ИМ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ИГРА КЮЧЕК НА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН В ХАРЕМА НА ЕРДОГАН В АНКАРА :))))

скандал заради къщата на Иван Вазов !!! някой би ли ми казал едно нещо ,което не е скандално на тази територия ?поне едно ,че да мога да заспя .

А снимката към новината е на Вазовата къща в София!

Те журналистите така я разбират "илюстрацията" :) :)

ами чичко гугъл това показа като написах "къща Вазов".... тя простотията обикаля като журналистите из нета....

Путин има пръст, обзалагам се , и най- вече среден

Политиците са паразити. Партийната принадлежност е без значение. В конкретния случай те са от БСП , но можеха да бъдат от всяка друга партия. Почти съм сигурен ,че инициатор на акцията е местният дерибей зам-кметът Новаков. Не го познавам лично , но съм говорил с доста хора, които са имали вземане - даване с него. Описват го като абсолютен мошеник. А кметът очевидно е един мишок, който се опитва да мине за смелчага. Въпросът е защо избираме все овчари и говедари да ни управляват . Отговорът е ясен-защото сме народ предимно от овце и говеда. Поздрави на всички в обора(кошарата)!

Да позная - не е от 'нашите', затова го уволняват. На цялата държава и е писнало от тия назначения само 'защото е от нашите'. Кой знаяе кой недоклатен недоученик са замислили да турат на това место.

Искам да си върна личната карта на президента. Отричам се от тази мрсна нация, отричам се от името "българин". Срам ме е, че съм такъв. Плюя на полуробската ви история, плюя на героите ви, плюя на знамето и герба ви. Вие сте превъплъщение на всичко долно и мрсно в човека.

плюеш значи? навярно си русский! те на всех плевать.

Трябваше да ви изколят турчулята, всичките. Трябваше! Имаха пет века, защо ви пожалиха? Турски глупци.

Много си тъп! Ама М Н О Г О ! А и Радев не е прав да ти носи картата в къщи, и да те насилва да я вземеш, та сега се налага да му я връщаш!

Няма нужда да страдате от патриотизъм към тоза пркажен народ и подобието му на държава. Те не го заслужават. СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мрсен народ сме, гнус ме е, че съм българин.

Готов за предател - иди у Београд. Да уживаш. ?!? Може ли такова нещо! Не те ли е срам? Тук си се родил - тук ще живееш, сред лайната, това ние съдбата! Ако не - бий си камшика и заминавай, ама не се връщай като евентуално се оправим.

Новината е от Сопот, а на снимката - къщата-музей в София.

Загробват всички,които имат някакъв пост но....не са техни хора. До болка позната мръсотия.

ти прочете ли новината що се мъчиш да коментираш? иди.от!

Кметът и зам.-кметът са от БСП. Тези двама идиота съсипват цял един град, посегнаха и на къща-музей" Иван Вазов". Нека Корнелия да си ги възпре...

абе ти от гроб ли си или българин ???стига стези идиощини за това че този е бсп ане гроб сдтига а !!!!!!!!!!за годините на гроб видяхне не малко !!!!!!!!! 1цецо крадецо с 6 апаратамента еи така боико с неговата фирма ипонд очите коиравият цъки мъки и всичкият болук в бг !!!!!!!!!1кривото правото цар тодор цар мангал цар ит.т.

докато гроб е на власт всики сме в блатото !!!!!!!!!!!!!!!идиоти от гроп и вазов насраха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!