Нов фалшив имейл от НАП

Поредни фалшиви имейли бяха разпространенит от името на Националната агенция по приходите (НАП).

Обратно в новината

Коментари - Нов фалшив имейл от НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

работя с 3 ел подписа на 3 фирми с НАП. И на трите получих вируса...Как пък точно на тези мейл го пратиха, а на личния ми мейл не?!? Явно някой има достъп до данните на НАП и си праща смело на хората после вируси...Пък нападжиите ще кажат че те са невинни, никои не ги е хакнал и никои не продава личните ни данни на този които си плати...

Винаги съм се чудил Защо аджаба монтьорите не си правят колите чистачите не си чистят а компютърджиите да си ползват компютрите. не може всеки да бърка където не му е работата.

ЩОМ АЗ ПОЛУЧАВАМ ИЗВЕСТИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ В АМЕРИКА ЩО ДА НЕ ГИ ПОЛУЧАВАТЕ И ВИЕ В БЪЛГАРИЯ ???? ....

Пак Путин е виновен! Лично той е пуснал вируса за да събори декларацията на Росен Плевнелиев!

НАП СА ВИНОВНИ ЗА МНОГО ПРОБЛЕМИ!!! ИЗПРАТИХ НОРМАЛНО ДЕКЛАРАЦИИТЕ ПО ДДС НА ОСЧЕТОВОДЯВАНИТЕ ОТ МЕН ФИРМИ ЗА М. 4 И5,2017. НО НЕ РАЗПЕЧАТАХ РЕЗУЛТАТА-ПРИЕТИ. И СЕГА ПЛАЩАМ ПО 500 ЛВ ЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ -НЕ БИЛИ ПОДАДЕНИ. А ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ВИРУСИТЕ В ТЯХНАТА СИСТЕМА. ДО КОГА НАП ЩЕ ГЛЕДА НЕСЕРИОЗНО НА СИГУРНОСТТА НА СИСТЕМАТА?!?!?!?! ДО КОГА ЩЕ НИ ТОВАРИ С ГЛОБИ И.....?!?!?!ТОВА Е ТОРМОЗ!!!!!ТЕ СА НЕНАКАЗУЕМИ, ТЕ СЕ ВИНАГИ ПРАВИ, ТЕ МНОГО ЧЕСТО НЕ ПОЗНАВАТ ДОБРЕ ЗАКОНИТЕ, НО.... ТОВА Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА СИВАТА ИКОНОМИКА У НАС.

ти си пишман счетоводител. При мен всичко е ок. Там не припарвам да ходя. Вс по нета правя. Само като се наложи някоя корекция заради предходен счетоводител дето е водил фирми, дето е омазвал нещата, ама правя корекция и давам молбата на човека сам да си я носи в напа.

Последния който получих от НАП е с домейн регистриран в Япония в 3 посред нощ , зачудих се отгоиз НАП имат офиси в Япония , за часовата разлика некоментирам , Та разширенията преди домейна мой са нападжийски , обаче домейна ако са го купили НАП са си направо разхищения на Държавни пари и трябва да им се търси отговорност

Да , това е много ВАЖНО ! Нека всички имат предвид, че държавните институции, които изпращат мейлове няма да направят това след 20.00 часа или преди 6.00 часа. Това е един от най важните критерии да се усъмните че не е от НАП или която и да било държавна институция. Ееее, сега за ДАНС не знам , но мисля че те не са по пращането на мейли :) !

Държавните - м/у 09:00 и 15:00. Това с 06:00 до 20:00 е от друга държава.

Каквото и да се получи от НАП, все е вирус.

Не знам но нищо чудно автора на вируса да е лично засегнат от крайните действия на данъчните напоследък. Особено ако е изгорял с големи суми. Щото НАП знае и 2, и 200, нали ...

Имам усещането, че НАП знаят много добре за проблема не случайно ни карат да пращаме имейлите си-не им давайте никакви СЛУЖЕБНИ ИМЕЙЛИ щото пращат ВИРУСИ И ВИ ПРИХАВАЩАТ-БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ АКО ДЪРЖИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ НА НАП ЩЕ ВИ ГИ СЪБЕРАТ ДО 14 ДНИ ПО ГПК ИЛИ ЩЕ ВИ ДАДАТ НА ПУБЛИЧЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ВЗЕМАНИЯ АЗ ТРЯБВА ДА ПРОВЕРЯ ТОВА ДАЛИ Е ЗАКОННО ВЪОБЩЕ КОЕТО ГО ПРАВЯТ ОТ НАП?МОШЕНИЦИ!

май си пишман бизнесмен. Аз съм счетоводител, ела да се разберем да ти водя фирмата, че съвсем ще я втасаш.

Получих такъв имейл и веднага ми светна "лампата", че е вирус. Както и да е, това не ме притесни. ОБАЧЕ бях доста притеснен, че ми го бяха пратили на имейл-а, с който съм се регистрирал в НАП. Ей това е големият проблем! Как са се сдобили с този имейл И какво още са докопали от НАП за мен и не само?

Абе някой няма ли да разкара от порно сайтовете вируса дето НИ КАРАТ ДА КУПУВАМЕ НЯКАКВИ МАГИЧЕСКИ ХАПЧЕТА ДЕТО ГИ ПРОДАВАЛИ ПРОСТИТУТКИТЕ ДА НИ СТАВАТ ОГРОМНИ ПЕНИСИТЕ ЗА СЕДЕМ ДНИ И ДА ПРАВИМ ПО-ЦЯЛА НОЩ СЕКС С ЩРЪКНАЛИ ПИШКИ-РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ПОРНО СПАМОВЕ!!

Нап да докажат истина ли са глобите и исканите по бърз начин дължими осигуровки с три години назад да се платят незабавно и веднага.Искат на фирмите по 2000 лв на месец на разсрочено плащане по 6 месеца.Почваме да се съмняваме да не е някаква сериозна финансова схема за източване на пари от държавата на фирми които и без туй са фалирали за да ги карат да си разпродават имуществото и да точат парите си.Ако имате проблеми с публични изпълнителни на вземания на осигуровки и данъци внимателно проверете дали наистина е точно така или не става въпрос за ДЪРЖАВНА ИЗМАМА!АКО Е ТАКА ЩЕ СЪДИМ КОЛЕКТИВНО ДЪРЖАВАТА ЗА ТОВА!ДА ИСКАТ ПО 2000 ЛВ ОТ ФИРМИ, КОИТО НЯМАТ И ЕДИН ЛВ ПЕЧАЛБА В ДЖОБА СИ НАГЛОСТ И СРАМ ОТ СБИРЩИНАТА НА ЦАР БОКО БОРИСОВИЧ ОТ СЕЛО БАНКЯ.

реч за вирус, не за дългове.

"От калпаво предмониторно, спасение от вируси няма" - древна компютърджийска поговорка. Когато трябваше да давам ел.поща на напърите, аз създадох една нова на abv и съм я дал само на ТЯХ - с ПИК-а.Еми нищо различно от напърските писма не иде там.... А мои клиенти - овце: казвам й на козата - НЕ ОТВАРЯЙ ВСИЧКО НАРЕД! А оная: Еми защо? Може нещо важно да ми е написал човека (не замо от НАП а и спам всякакъв). И по някое време ревне: АУУУУ СТАНА НЕЩО ТУКА! И после:Какво ми стана с ексела и т.н.

Дай комбинация да правим

Е-mailи за балъци. Четете АДРЕСА и като не е на НАП - изтрий. Сложи си безплатна Avira и даже и да сгрешиш веднага блокира вируса.

+1. Добавям - НАП ти пишат на мейла, но не ти знаят името :)

Самото отваряне на архива не води до зараза - вътре се вижда вече въпросният вирус с разширение .exe, .scr, .cmd, .js и какво ли още не. Ама тъй като народа е тъп, той отваря и изпълнимите файлове, игнорирайки последващото предупреждение - 3 последователни идиотски стъпки

Точно в десетката. Браво!

СтриктноПроцедурно : НАП, както И Българското интернет Пространство - СА субект на Двустъпковата .

Ти съвсем изперка бе!!

Мейлът не е от НАП, адресът му е съвсем различен. То предупрежденията са хубаво нещо, че не хората не отварят зиповете, а бабичките спират да хвърлят пари...

Ми...и аз да съм хакер - и аз ще зарибявам от НАП. Хората са толкова подплашени от бирниците на Горанов, че изобщо не мислят какво са им изпратили.

СтриктноНезабавно : За Всяко неправомерно действие на Държавен/Административен служител към Данъкоплатец - Следва да Осигурим Надеждна форма за Съответен Шамар от страна на Засегнатия Данъкоплатец.