Коментари - Нинова: Привикаха ОП да ги укротят с нови порции от властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Право е другарката Нинова, това е безпринципно управление! Друго си беше при принципното управление на другаря ЖАН ВИДЕНОВ! Тогава получавах 9000 лева пенсия, а сега 10 пъти по-малко! И цигарите бяха без пари Малборото струваше само 1 долар, литър водка също 1 долар, по-евтино от течността за чистачки! Да не говорим, че имах и отлична ерекция, днешние управляващи ми я отнеха!!

Госпожа Нинова много обича да наблюдава насам-натам и да прави разни умозаключения. Интересно ми е какво умозаключение би направила тя по следния казус: Германия има население 85 милиона и максимум 700 депутата, България има население 7 милиона и 240 депутата. 121 хиляди германци хранят един депутат, 29 хиляди българи хранят един депутат. Излиза, че 29 хиляди българи са богати колкото 121 хиляди германци. Просто сме си супер!

Ан така - я я виж как си знай технологиите! ама кат е вътре в кацата с меда, не ги обяснява. Що ли тъй?

Госпожо Нинова, Още не сме дораснали за интелигентни политици като вас. Заслужаваме си четиримата, които в момента ни управляват- доста семпли като интелект , но много алчни при обиране на народа.

Нинова, моля ви---сидеров е младоженец и осъден!:)))))..... .....пак ще крещи"бойко е ковра"""----след година, две....:))) ама тогава ---ти ще си на власт!:)))))

тц...няма:)

Ейййй,съска усойницата! Съдбата и прати "народната благословия" и едва не си счупи врата,но пак съска! Много са гладни вече комунистите! Не могат да си тъпчат мазните усти с народната баница! Алчни за власт и грабеж!

Ами ти бе Шинова, как те привика КОСТОВ да лапнеш приватизационната порциййка???? Или мислиш, че сме забравили!!!!

Разбира се че има нови порци за ОП ето ВОЛЕН вчера пръсна с лека ръка 200.000 хиледи за СВАТБА .А Деница шири се като кралица в апартамент в центъра на София само за 270.000 Е .Валерко трети ХОТЕЛ-мотел строи (100 МИЛИОНА за 100 КМтелена ограда си е жива гоооооооляма далавера 1м телена ограда излиза 1000 лева туй са пенсиите на5 баби

НАПРАВИ СПРАВКА-ВОЛЕН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК,КОЙТО НЯМА НА СВОЕ ИМЕ НИКАКВА СОБСТВЕНОСТ!!!ДОРИ ГАРСОНИЕРА! АКО ИМАШЕ-ПАК ЩЯХТЕ ДА РИВЕТЕ!ТОГАВА?!ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА ГИ Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ,КОИТО КАЗВАШ,ЗАЩОТО ЗАРАДИ ВАС НЕ СИ ТРУВА ЧОВЕК ДА Е ЧЕСТЕН!!!ВЗИМАЙ,ВОЛЕНЕ,НЕ СИ ПО-ПРОСТ ОТ ПРОСТИТЕ!!!

Моралната влъхва пак се изцепи.Ама костюмчето е бяло и черно,като на монахиня.

Ти що не коментираш резултата от анкетата на Алфа ризърч,че пак губиш избори според него, а ми се занимаваш да измисляш небивалици и да декламираш където свариш, за да не заспиш?

Нинова ,не плачи на чужд гроб! Гледай си твоята кочинка.Май още не си разбрала ,че изборите минаха и поста на министър председател дето ти беше сигурен още дълго ще го гледаш през крив макарон. Ама то вярнао е казал народа че бит е е*ан насищане нямат.

след стамболовистка бг на репресии ,убииства,изнасилвания от Кликата Стамб в 2017 доживяхме слуги Патриоти Некви и Слуги на USA дали се досещат кога ще се съда /Народен/ пак ще циврят и се сополисват а като КРАДАТ и УБИВАТ не виждат такива бяха преди 1876 - плебей СТАМБОЛОВИ такива бяха 1925-когато избиваха хората такива бяха 1944 като се правеха на ..... курви такива бяха 1989 - КУРВАТА СИ Е КУРВА

Явно голям глад я гони госпожата. Само порцийки ѝ се привиждат.

Не виждам защо Симеонов ще иска без особена спешност точно през отпускарските юли и август да има съвет. Не разбирам и акъла на Нинова която се опитва да се възползва от тази му грешка. Толкова ли БСП е изчерпана идейно? А още по-неразбираемо е защо Нинова използва интервюто на Симеонов и във все по-разгарящата се вътрешно - партийна война за власт. Толкова ли Нинова няма няма какво да предложи на БСП, та прибягва до това да напада Гергов чрез нещо което той може дари и да не знае, защото не участва в него? Много слабо и пошло. Като махленска свада. Като скарани махленски перачки.

тя да не е нещо повече от перачка ?

Напоследък нямаме диалог с Бойко Борисов и коалиционните партньори. От два месеца не сме правили коалиционен съвет. Управлението е общо и отговорността е обща. - казва Симеонов Другото което казва е - "По думите му един от основните проблеми са безпринципните партийни назначения. Оплака се също от диспропорция в назначенията не отговаряли на пропорцията на ГЕРБ и Обединените патриоти в парламента." Та къде Симеонов е казал това което върши работа на Нинова за пропагандни цели и го повтаря на ляво и на дясно, моля? Никъде. А срещате не е това което на Нинова й се иска, защото Симеонов ни съобщава в предаването "Лице в лице" и следното: "Че е поискал от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в началото на следващата седмица да се състои политически съвет между партиите в управляващата коалиция." Тоест, срещата е планирана и по молба на патриотите и там няма да се раздават постове както ви говори Нинова, а ще се възстанови нарушен баланс в пропорционалния квотен принцип на разпределение постигнат с коалиционнно споразумение. Да припомняме ли на Нинова Тройната коалиция, за да стопли за какво става дума? Манипулира ви.

А не се ли раздават постове наляво-надясно, на верни партийци? И като гръмне някой скандал, веднага се дистанцират от съответното лице. Защо предварително не проучват хората, на които поверяват отговорни длъжности? Много е несериозно, съгласете си! Не съм фен на БСП, но живях в чужбина и видях в друга държава как се подбират хората. У нас нищо не се променя, защото такъв ни е манталитетът.

Това е друг проблем и той съществува. Безспорно. Но аз говоря за друго. Тези в коалицията имат да си оправят техните вътрешни отношения в коалицията и го правят. Идва обаче Нинова и ви казва - Сега ще ги купят с постове. А те си стърсят назначенията и не го крият, защото няма нищо за криене. Назначават калинки.Разбрала Нинова, но Симеоново казва друго, че са назначени хора в сектори които са за патриоти. Нинова свързва безпринципността с калинки, защото толкова може жената. И накрая бомбата. А Гергов още иска коалиция с ПП ГЕРБ заявява Нинова с намеците си и без да споменава името му.

Беше млъкнала за кратко и стана спокойно в държавата. Щом се появи - започва да вони. Другарке, гледай си твоята къщичка , сънувай си вашата коалицията 8:5:3 и не си рови носа там, където работата върви въпреки твоите изцепки.

Това е напълно логично. Видяхме какво стана с Янев, който щеше да "уволнява" ББ. Виждаме в какво се превърна авторът на "Шайката..." Логично е същото да се случи и на онези, които се самоопределят като патриоти. Щом влязоха в коалиция, това е началото на края им - рецептата за "опитомяване" действа безотказно.

Тази защо не се скрие, па да започне да се търси.

Баси дзвера!

...и Нещо ДостаСтрашно (за Вси'наште') : - при Всякакво преглеждане на историческиНаличните Данни отн. Нетърпимостта на 'управляваните' към 'управляващите' - НЕ се намират такива които да са ДориЛекоНаподобяващи Реалността у Нас... - а какво Следва при ЧакТакава Нетърпимост - Ясно .

Зловонието определено идва от съдържанието на гащите ти.

Голяма досадница и смръдла

Кво ти пука, гледай си Симеонов и Каракачанов, какви са чаровници, укротени.

...не всеки е остроумен и сипе "бисери" по всякакъв повод. Друг въпрос е, че шегите са смешни само за подмазвачите. Другите ги е срам.

На Шинова главата и пак завряна в чуждото канче!!!!! Че там според нея има благинки, които БСП-то скоро не е помирисвало и е глад страшен!!! Не случайно дори за служебния кабинет имаха мераклии за 7 правителства, по нейните думи.

Това е проблемът! У нас е важно къде отиват благинките, а щом някоя партия грабне властта, за народа изобщо не мисли. Ако в БСП бяха различни, герберите нямаше да помиришат власт, но и те са същите.

И теб КУРнелке яко те е яд, че теб не те викат за порцийки, а?:)))) Хахаха! Еми, така ще е , сори.,.няма да има за вас порцийки...дълго време ще е така, свиквай! Давай пресконференции, лай, квичи...но свиквай!:)))

Има някакъв "трап" между Суджуците и Патриотарите. И този "трап" май са го изкопали Суджуците. Грижливо, но по Милиционерски се мъчат да не се разбере за тази "дупка в асфалта" - те са Майстори на "Дупките в Новоположения Асфалт" така образно да се изразя за тази Насила създадена управляваща коалиция. Патриотите не ще приемат да са "забавлението", а други да лапат "Филетата". Щото сега им подхвърлят "Пилешки дробчета със зеле", че даже и ние от простолюдието го разбираме ...

Калайжиътъъъ ! ... Каалааиийжжиътъъъ ! (нали Така се провикваха Баш по това време на годината...било за лебец, било за дрешки ;-) Вижте, Хора... ---> Двустъпковатаааа !!!

какво имаш предвид с "двустъпковата" ?

...стъпка Първа - Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята която 'наште' ('избранници'/'елит') шлякат ! ...и Едновременно стъпка Втора - Изграждане на Адекватно&Ефективно Управление чрез Работни Групи Експерти ! ... Хора Знаещи&Можещи, Реални, Доказани и с АбсолютноНикаква партийщинка. Селектирани и Работещи ОТ и ЗА Нас-Всички в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност. (Благодаря Ви !)

театрални изпълнения и разруха. ДО-КО-ГА???

ТочноДоСтартаНаДвустъпковата.

физиономия....не оставяш никакво съмнение за електората ви.

Те са тандем.Ще се събират,ще си разпределят и ще си управляват до безкрай.Няма по-читави от тази управленска коалиция на политическият ни небосклон,в момента.

Вие си за порцията , ама пак не я привикаха за кокалче

За пореден път Нинова е права и нормалните и млади българи го виждат,все пак ОП- това са си урвите на Бойко,хахаха!!! ХО ХО ХО

Не мога да разбера защо Нинова не се занимава с нейната партия. На тази в устата и е само Борисов. Спечели едни избори, направи коалиция с някоя или няколко партии и виж тогава дали е лесно. Но по-лесно е да критикуваш, да повтаряш само колко е лошо положението, колко лошо здравеопазването, колко са бедни хората, как ги няма младите, как няма раждаемост... И от тук простолюдието веднага ви припознава като тези, които ще решите всичко това и гласува за вас. След това знаем какво се случва всеки път!!

Ама другарко нинова недейте така! Първо и ние сме яли хлеб при станишев благодарение на схемата 3-5-8, второ как да ти повярваме, че не участвате в схемата за новия ВСС, като цел народ го видя. Ама много лъжете, бе другарко! Дори за комсоциалист пак много лъжете и нема кой да ви верва вече!

Тази кукумицинка Курнелия стои стои и излезне изведнъж пак да манипулира и лъже простолюдието, което е основен избирател на партията и!

Кобрата си съска , керванът си върви . Никой не я сайдисва поне малко .

За такива мишоци , като Бацето , най- подходящо е кобра за неотрализиране на вредителя. Грешка и пропуск няма.

Господа,част от изречение на г-жа Нинова: - "...това ще бъде безпринципно управление не на базата на програма, не на базата на политика, а за власт и за постове, не ни повярвахте...". 1. Отделните му съставки са несвързваеми - г-жата противопоставя разнопорядкови категории, но това в случая не е от психично заболяване, а от невежество. 2. Г-жата не подозира, че "политика" е чуждица за "управление". 3. Г-жата не подозира, че управление не може да има без власт и не за власт. Но не само от невежество са дивотиите й. Социалистическата алчност за власт е от дивашкия стремеж на слуга да е над други слуги - да властва над тях. В Манифеста на Карл Маркс пише: "Социализмът е продължение на феодализма и реакция на прогресивните капиталистически отношения." Е, и той е писал от време на време и някои истини. Ако не вярвате, проверете.

Я си е. мамата , бе АНАЛизаторе.

Антисоциалисте, да твърдиш, че ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО СА ЕДНО И СЪЩО,/САМО ЧЕ ЕДНО Е БЪЛГАРСКА ДУМА А ДРУГОТО ЧУЖДИЦА/, Е ИЗРАЗ НА ПЪЛНО НЕВЕЖЕСТВО!!!!! Ти управляваш автомобила си, а НЕ ПРАВИШ ПОЛИТИКА С НЕГО!!!!Или може би политиканстваш с автомобила си, или с велосипеда си !!! И да знаеш, че СОЦИАЛИЗМЪТ не е за ограничени и незнаещи хора!!!!

Нинова,кога ще разкараш боклуци като Гергов от БСП,за да гласуваме за вас?

..че то от БСП ако махнеш герговчетата, ще останат само пенсионерите и циганите ;))

при БСП,а при Герб.

Тази Коалиция е проклятието на България , вечно гладни и лакоми , а нищо не правят за обикновения Българин ! Симулират движение , уж строят , уж решават , а лапат Коалиционния Суджук и си закриват очите на Афери , Суджук Гейт , НДК , Калиакра с унищожаване на Българската природа ! Корнелия трябва да се изчисти от старите крадливи кранти в ръководството на БСП и народа дружно ще повярва на Корнелия , както казват : ситият на гладния не вярва !

3:5:8

Нинова първо трябва да направи БСП партия на работническата класа, каквато трябва да е една лява патия, след това да ни занимава с това, какво е казал някойси.

Тази жена имитира опозиционно поведение, но горчивата истина е, че тя няма никакво намерение да организира предсрочни избори. Защото ако ги загуби. тогава дъртите партийци, които тя разкара ще и подпалят шортите. Ще изхвръкне не само от Позитано, но и от БСП, и ще трябва да си търси работа в "прогнилата" съдебна система, където ще има началник, който бързо ще и свие сърмите.

То им е за последно на мизерниците от ПФ. Не е зле да прочетат предизборните си обещания и безумията които вършат в момента. Да видят съдбата на предните "държанки" от РЗС и Яне Янев, те са следващите обладани и изоставени от ГРРОБАРИТЕ. Колкото и да папкат няма да им стигне, същите мизерници ще си останат.

По - тревожно е че БСП тръгват да подкрепят "чантаджии", "мантаджи" с което показват , че предпочитат да "викат" от трибуната , без да излизат на терена......

Не се тревожете - оправило й се е вратлето! Направо ми липсваха шутките й и чаках с нетърпение да се върне на плювалника. Ако, все пак, ви е любопитно какво се случва в БСП има проста рецепта да разберете - вижте в какво обвиняват другите. Викат му "номерът Станишев" - обвини другите в собствените си проблеми и го остави да се обяснява.

Ти слушай мазния хипертоник какви шегички пуска на Герговата софра!

Абе то и за бай Тошо такива шегички пускахме.. Въобще одобряван политик няма - да се чудиш кой ги избира такива ;))

Госпожо Нинова , задавате ли си въпросът , ЗАЩО НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА ''ХОРА''? Явно вашата партия е много по-зле от новите артисти в управлението . За 20г., вие доказахте , КАКВО НЕ МОЖЕТЕ , СЛУГУВАЙКИ НА ДПС . Не ви ли е срам , колко хора напуснаха БСП , заради НЕМОРАЛНОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ С ДПС ?

Затова и скачат Герговци,Миковци,Янакиевци,Мерджановци.....искат да векуват в парламента и да се правят на опозиция на Борисов! Браво на Нинова,държи си на думата и ентусиализира младите хора.

курнелио, недей тъй с партньорите си, щото вече никой няма да иска да ти е мандатоносител!

Какво и дреме на сухата петифура какво и как си говорят. Тя да мисли себе си и другаря Гергов, който вече и крои капата.

крой капата...залага и куркапан.