Макрон: Европа е прекалено слаба, бавна и неефикасна

Френският президент Макрон предлага да се създадат общи европейски сили за намеса, общ бюджет за отбрана и обща доктрина за действие.

Обратно в новината

Коментари - Макрон: Европа е прекалено слаба, бавна и неефикасна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАЖИ НАПРАВО КАКВО Е НАМИСЛИЛ РОТШИЛД ЗА ЕВРОПА!!! ЗАЩОТО АМЕРИКА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РОКФЕЛЕР,ИМАТ СИ РАЗДЕЛЕНИЕ ХОРАТА!!!

Макрон е умен човек и е напълно прав.

но друго върши ! изтока и запада се надпреварват кой най-много ще зариби наивниците !

Май иска само да ни ползва за ресурс, за пушечно месо .........

Вас, в рашамамистан, за такова ви ползва путеф! ЗНа нас не ни бери гайлето! Пий си там... "питието" и мечтай за танкова разходка из гейска Европа.

Мен ме интересува друго. Ще има ли общ Безусловен Базов Доход.

А общ Безусловен Базов Доход ще има ли и безплатно здравеопазване.

е кой ще ум робува тогава?!

И САЩ ще се изкевят за закупеното оръжие. А 49 млрд. евро заем кой ще връща бе овен?

баба му

ЕС не съществува докато няма собственно мнение. За сега е колония или васали на САЩ.

не е така има само гъзолизци от еу които да вземе все тая юнкер меркел порошенко и т.н.

За какво ни е ЕС. Великобритания излиза и ще искат да даваме по голяма вноска в бюджета и за НАТО отделно повече, а получените пари да ги харчим за преброяване на прелетните птици и за измислени програми за подобряване на квалификацията, вместо за реална икономика.

Те ви го още един рашолюбящ зелен! И как само аргументирано, авторитетно, едва ли не приятелски не "доказва" колко лошо е това нещо, ЕС...

Хахахахаааахаааа!.... Я, как всичкото форумен раш-трол се е хвърлило на амбразурата и плюе и храчи Макрон, отричайки разумното му предложение! Това е добър знак! Значи Макрон предлага нещо наистина разумно и ефективно за ЕС, а това е нож в сърцето на любимата мамашистанска империя! Заради това скимтят, вият и се пеняват раштролчетата! Нека. ЕС наистина има нужда от повече интеграция, особено в областта сигурността и финансите!

тука нема раш трол идиот има българи които са за европа без кравите и техните дивотии как може повече да ограбват хората с кредити и банки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

то парите ще събираме общо - това добре ,ама , от къде ше купуваме оръжия и кож ще прави търговете за еу армията . едно е ясно тия нашите военни заводи с калашниците веднага трябва да ги затворим

поредното краварско лаино !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Съгласен съм с президента Макрон, но.. Мисля, че няма да намери подкрепа нито в чужбина нито в собствената си страна...

Европа финал , време за прибиране по националните къщи и прекратяване на съществуването на нещо ЕС ! Има само един момент на ЕС за неговото запазване и той е , пълна смяна на ръководството на ЕС и намаление на заплатите на Комисари , Депутати и да има вето на някой важни политически моменти ! Стига с тази солидарност , всяка Държава има право на ВЕТО !

Гледайте детайлите. Зидарите на вавилонската кула ни говорят със символи. Обърната надолу петолъчка прави впечатлебние. Може би много хора се чудят защо Меркел я избраха за чътвърти път? Защото ако беше Шулц, нямаше да е по-различно. Както и при нас. Няма значение коя партия е на валст. Мизерията е все същата. Защо? Защото техният господар е мамона. Но е хубаво е да си припомним една проста истина. Че с целият брутен вътрешен продукт на планетата човек не може да си купи дори 1 ден живот в добавка. Може да си купи само мимолетна гордост и суета. Затова Бог ни казва: Откровение 3 "15 Зная делата ти, че не си студен нито топъл. Дано да беше ти студен, или топъл. 16 Така, понеже си хладък, нито топъл, нито студен, ще те повърна из устата Си. 17 Понеже казваш: Богат съм, забогатях и нямам нужда от нищо, а не знаеш, че ти си окаяният, нещастен, сиромах, сляп и гол, 18 то съветвам те да купиш от Мене злато, пречистено с огън, за да се обогатиш, и бели дрехи, за да се облечеш, та да се не яви срамотата на твоята голота, и колурий, за да помажеш очите си, та да виждаш. 19 Ония, които любя, Аз ги изобличавам и наказвам; затова бъди ревностен да се покаеш."

Не споменавай излишно името господне!!!

Аз не споменавам името, а титилата. Освен това няма как говоря за волята на Бога без да Го споменавам. А такава забрана в Библията няма. Как да проповядваме спасение от Бога ако не говорим за Този, чиято воля трябва да изпълняваме за да пребъдваме в благодат и истина?

вас в франция си дзи пин ще ви оправи като свърши с твоите идиоти в кравария !!!!!!!!!!!!!!!!!11нема да e за дълго и довиждане на кравите световни длъжници на всички !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Заглавието : НЕЕФИКАСНА ???!!! ЖУРНАЛИСТА - НЕЕФЕКТИВНА !!

SAmiad fagt 4isi pada po grohnali babi e pukazatelen.......

този лалячо на родшолд се прави на голем бабишкерник ама лае ли лае ние в европа сме никои а кравите са първият свят да ???идиот е този от къде се взе това недоразомение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

да почнем конструктивният диалог със съобщение от НАП , преди няколоко дни : има видимо от фирмени баланси 2000 такива данъчни обекти които в касова наличност държат повече от 100.000 лева . И обобщен излиза средната наличност от около 500.000 лева . После в медиите станало дума за скъпи кюр-фишеци, платена чака-рака, неоправдано тинти-риминти и прочее. Така , пример : едно Метро 500.000 в край на работен ден мното или малко ? 2-о : оборотна плажна дискотека с по места 5000 много или малко , когато приижда навалица от шведи, поляци , немци ? Отговор : нема кюр-фишеци, нема тинти-риминти, нема чака-рака а напротив нема оборотни фирми Рез Публика Българском. Това е извод по числата . Сега - второто Макрон : Той, самият има да си оправи Jhonson-Act 1920 USA , защото в последната сесия ООН излезли с една Joint Declaration Paper откойто видимо че не си поискат вече в по-централната част на Африка така наречена CFA валута . Д.Т. Godfather веднага сложил страната Чад на черният списък , явно там говорят вече или малко-по-малко повече китайски, корейски вместо английски, англо-американски. Извод, обобщаване:

Макрон предлага- дайте да дадем.

Това е руска пропаганда...

е, тоя стигна до извода , който ние от 100 години им казваме. със "силни сме , с вас сме , с палене на свещи" нищо не се постига. време е тая гей-сган да се омита от небосклона.

Където мине САЩ , икономика не остава . ''Приятел'' , който си има И-Н-Т-Е-Р-Е-С-И .

Не се ли разбра ? Без заповеди от САЩ , Франция и Германия не могат да решават нищо , и те са се ПРОДАЛИ на САЩ .

Това е разумно и икономично- защо да не купуваме заедно оръжия с румънците и да оптимизираме отбраната? А най- добре това да става централизирано с общ бюджет на всички и общо разпределение.

Аха, общо разпределяне. Иначе много цвилите срещу комунизма :)

ти за Съветският съюз и Сталиснистката Централизация чувал ли си? ЕС е точно копие на CCCP като политическа структура и такива празнотиквеници като теб, дори още централизация искат. ЕС има Полютбюро съставено в случая от група Евро-Комисари, които никой на никакъв демократичен принцип не избира. Но има много кухи хора, дето неразбират нищо, но гласуват, за това дереджето е такова и на БГ и на Европа и двете умират, но с различна скорост!

Френският президент Макрон предлага да се създадат общи европейски сили за намеса, общ бюджет за отбрана и обща доктрина за действие. И КОЙ ЩЕ ГИ УПРАВЛЯВА и в чий интерес? Не, мерси!

по-добре първо разпуснете НАТО.

Отново , САЩ !

Какво ЕС може да вземе от най-бедните и най-корумпирани държави , като България ? Естествено , че е на загуба .

лъже! европата (ЕС, Шенгената, Шантажата)е най-ефикасния механизъм за крадене, убиване, осакатяваме, отвличане, развращаване, разрушаване, който някога западът е създал! те е по-ефикасна дори от неутронните бомби и бактериологичното оръжие!

Бабоебът много ги чува тези работи.

дрън-дрън, бла-бла и накрая "Дайте още пари от такси", които ние да разпределяме.

хора, мислете, това означава през задната врата Германия да се сдобие с ядреното оръжие на Франция. За който не знае, като следствие от Втората Световна на Германия й е забранено да има ядрен арсенал, но Франция има може би най-гобемият в Европа, другите са Великобритания, които са в процес на Брекдит. От историческа гледна точка, а историята винаги се повтаря, държавата запалила не 1, 2 световни войни е крайно притеснитерно да получи достъп до ядрен арсенал през задната врата!

Германия е васална държава от края на световната война. Германия няма собствена политика. И ако искаш да знаеш, може би точно Германия има на територията си може би най-големия арсенал от атомни бомби, разбира се собственост на господаря САЩ.

САЩ прегази и ЕС , и то без война , по мирен продажен начин , от страна на Европа .

За разлика от Меркел , Макрон представя истината за ЕС . Преди дни също каза : ''САЩ и КИТАЙ ни съсипват икономиката'' ??? Къде е мястото на България в тази мътна вода ? Отново ли ще сме на ГУБЕЩАТА СТРАНА ? А защо се допусна това ?

Е, как къде е!?! Ние тука всички "Парле ву франсе"!

Много отдавна България е продадена , от продажни управници .

Искаме НАТО , НО БЕЗ САЩ .

Какво каза Шойбле , министърът на финансите на Германия : ''На ЕС ни трябва , ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ,....НАТО Е ОТЖИВЕЛИЦА '' ! САЩ си закупи евродепутати , които гласуваха това което им се заповяда от САЩ . Така САЩ не допусна да има по-силен от нея , и военно , и икономически , и с най-голям авторитет ..., ТОВА КОЕТО ЕС ПРИТЕЖАВАШЕ . САЩ провали 8 европейски проекти , и ислямизира ЕС .

Няма ЕС защото в БГ МРЗ е 240 евро, във Франция е 1450 евро. Няма как да сме в съюз с такива огромни социални различия. На Макрон му е удобно те да са господари а ние роби.

Макарончо явно не прави разлика между Европа и ЕС. Аман от дебили в политиката.

Тя Европа е като жена ти, стара, слаба и неефикасна!

Защо се продадохте на САЩ ? А сега , ближете рани !