12 града с по-висок дял на контрабандните цигари

Макар и делът на потребление на контрабандните цигари да спада на 7% за България, нивото остава значително над средното за страната в 12 града.

Обратно в новината

Коментари - 12 града с по-висок дял на контрабандните цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре, тези от CNN всичко знаели?!

Щото били хванали по-малко контрабандни цигари, Ерго, намаляла контрабандата с тях! И шууум по всички телевизии колко сме надобрели! Аве, Верно ли, ве?

които работи против банда птави контрабанда

Да обобщим: 1. Процентите контрабанда ги мерим като броим хвърлените кутийки; 2. Браншът оценява волята и, ката сравнява реални стойности на реални данни, вижда резерви "за по-резултатна борба". 3. Заловената контрабанда тази година е по-малко от миналата. 4. Постъпленията от акциз ще се повишат за сметка на увеличението на размера му. 5. Данни за потреблението няма. Няма, следователно, база за изчисления, аналииз, сравнения и изводи. ИЗВОД: Докато властите се тупат по гърдите, ровейки се в кошчетата за боклук, индустрията "вижда резерви в борбата". Деликатни хора. И нагли управляващи.

Какво му мислите бе !? Подбийте им цените ! Смъкнете цигарите на 2 лв и контрабандистите ще измрат от глад !

Има ли някой представа защо цигарите в България миришат толкова лошо? Вонята от дима им се разнася на метри от пушачите. В другите държави такова нещо не съм забелязал.

Ни се вижда , ни се чува ! Какво става с реформите в СЪД. СИСТЕМА ? НИЩО ЛИ , И ТОЗИ МАНДАТ ?

Нашият Велик Премиер и Учител,др.Огнебойко,отдавна е издал декрет "СМЪРТ НА КОНТРАБАНДАТА И нейните ретроградни носители-комунистите!". В условията на нарастваща международна заплаха,тероризъм,разруха,тези 12 български града позорят почините на Партията и Правителството,за изкореняването на отколешните комунистически традиции на контрабандиране.Здравите и мъдри сили в страната,остро и категорично осъждат тези градове,станали средища на саботиране на Волята на Лидера и нашата Партия.Трудещите се се обединяват под Партийното знаме за решителен отпор на Корни и Ко-желязната лейди на провокацията и реваншизЪма! Срам за подобни български градове и съответните"българи"!!!

си цигарките в къщи и баста. Ако искате на табакерата и бандерол може да сложа:)))Мърши,при ФЗЦ 70-80 ст. продажна цена 5 лв. На всяко действие има противодействие.