Фрауке Петри напуска АзГ

Фрауке Петри съобщи, че напуска АзГ само 2 дни след като тя зае трето място на изборите за Бундестаг. От партията обявиха, че в парламента ще смекчат тона.

Обратно в новината

Коментари - Фрауке Петри напуска АзГ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

its

Всичко е театър. Като при Брекзита. Има един отпред за лице. И като се постигнат целите, той се оттегля.

За съжаление и при германците има лош матриял, като тая кака! Избрана вече - и тогава се сетила Мара/Фрауке!

медиите си позволяват да се месят в политиката по един отвратителен, джихадистки начин, което няма нищо общо с демокрацията, свободата на словото, конституциите и правата на човека, които уж се били спазвали, но само ако си със "силните" на деня. хората го виждат и са откровено отвратени и ако някой си въобразява, че като си крие главата в пясъка и си мисли, че задникът му не стърчи навън жестоко се лъже. следващите резултати ще са направо покъртителни за "силните" на деня. със или без петри и каквато и да е агитация. а докато всички търсят вината навсякъде другаде, а не у своята пагубна за цяла европа политика, положението само ще се влошава.

петри пък къде успя да види "агресивната кампания" на афд, след като афд бе най-добре скриваната от всички казионни медии тайна. както ежедневните изнасилвания. сакън да не се оплачеш от наглостта на някой от завоевателите поканени от неолиберал-троцкистите, който отгоре на това е търсен за убийства в собствената си родина. дава се подслон на терористи, криминални, изнасилвачи и психопати за сметка на данъкоплатеца. и за сметка на нарушението на конституции, закони и правила. ако си бял, хетеросексуален и посмееш да споменеш нещо в своя защита, то веднага ти слагат печата на десен радикал, хомофоб, ксенофоб и фашист. това е елементарното мислене на амеба, характерно е и за неолибералните троцкисти..

Мюретата на баба Ангела се изнесоха.

Дайте малко инфо за водачите на радикалното им крило бе. Може ли да се възмущаваме от нещо, което не познаваме?

Шило

Кой ли се интересува от нея?

Все пак е германка и усеща, че с поведението си намалява възможностите на страната си да дава уроци по демокрация на разни балкански серсеми, примерно, но и не само...

сериозен опит с разни "Червени бригади","Бааден-Майнхов" и др.п., та някаква АзГ ли им прави проблеми ? Ще я отнесат както бръмбар сламка.

онези бяха терористи, а тези се борят легално, в парламента.

много от терористите и диктаторите първоначално легално на избори са избрани, а после са превзели държавата и са я превърнали в частна собственост. Примери много - Хитлер, Ердоган, Путин и т.н. и т.н.

Хуйло не е платил достатъчно, че и не я е турил начело на листата- и айде, чао. А кака Алис Вайдел, дет' я замести, се изцепи гордо от трибуната, че била, хм, "нетрадиционна". Не че ми е работа кой с кого и как си бърника по дупките...

Не харесвам крайно десните, но това е факт . "Ще сменим предизборната риторика" Изглежда това е редовен трик на политиците -т.е. ще променим предизборните обещания. Изфинтирани са избирателите гласували за тях. Изглежда това е редовен трик на политиците. При нас не е по различно.

"... Изглежда това е редовен трик на политиците ..." И затова избирателите ще ги накажат на следващите избори! В този мандат ще е възходът и падението на АзГ.

служби, та да не си мечтаят разни путинофилчета, че нещо ще направят. Толкоз ли сте гламави, че някой ще допусне руската агентура да си прави безконтролно партии в Демократичния Свят ??? Ще я разпаднат за нула време.

Какъв демократичен свят бе нещастник, не виждаш ли че си зависим от всеки и от всичко!

Паисий

ми то това е демокрацията - хората с парии власт командват останалите и ги манипулират

NA KUKLOWODITE

изглежда така, сякаш Петри не може да преглътна че Гарланд я измества. Тя отстрани предишния лидер на партията, а сега не е първа. Явно няма да стане канцлер в тази партия и си търси друга възможност.