Намалено с над 50% времето за регистрация в КАТ

Промени при регистрацията на автомобилите в КАТ улесняват шофьорите и намаляват значително времето за тази процедура.

Обратно в новината

Коментари - Намалено с над 50% времето за регистрация в КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В КАТ работят само комунисти!

А в другите държавни институции въобще ''няма'' комунисти !

КАТ е най-корумпираната структура! Там всички са некадърни, защото се назначават по роднинска и партийна линия! Трябва да бъдат изметени до един!

Какви 2 часа?!!! В КАТ Шумен колите се регистрират за 1 ден в най-добрия случай!Средно отнема по 2 дни!Служителките в КАТ са толкова мудни и дебелокожи,че се държат така сякаш си им длъжен!Срамота!!!Това е държавна институция на която вички ние плащаме заплатите!!!

Докато не се премахне регистрацията на автомобили от КАТ и се прехвърли към общините както е в Германия няма да имаме напредък. Зад всичко това се крие лобизъм. Става въпрос за заплати, категории труд, като в момента работещите в тези структури се възползват от полицейските придобивки.

Какви 2 часа? Два часа съм чакал само на опашката за подаване на документите. Като съм отишъл в 9:30 сутринта и си тръгнах от КАТ към 17часа.

За регистрация на кола в кат Бургас - от 8 сутринта до 16 часа на същия ден, е това как му казвате уважеми фуражкови толупи, дано по скоро ви намалят бройката.

Пълен спам е това и нечия реклама. Нищо в КАТ не става по-бързо. Пос терминалите обикновено не работят или принтера е повреден. Поне така казват, защото лелките трябва да изпишат една папка хартия за всяко плащане с карта. Те дори банковите гишета в КАТ нямат пос терминал. Хендсфрита тръгнали да раздават... Гола вода!

Поредната лъжа. Идете в КАТ Бургас. Всичко си е същото. Заявление, канали, 1 и 2 гише. Три пъти ми искаха гражданската при условие, че още в началото ми я провериха и я вписаха в заявлението. Аз бях за смяна на двигател. Бях го купи от фирма с договор и фактура. Върнаха ме като ми искаха декларация за внос от фирмата, което е пълна глупост. Взех декларацията и отивам на другия ден. Влез ми викат пак на канала за втори оглед, щото канала го минах предния ден. И бях потресен. Погледнаха ми само рамата, а аз бях за нов талон за да ми впишат новия двигател.

Заради някакви лобистки интереси половин България е принудена да виси на опашките в КАТ.Въпросът може да бъде решен за няколко седмици ако има съответната политическа воля за това. Има стотици примери как е организирано това в другите държави.Тук организацията е от 60-те години на миналия век,когато автомобилите бяха рядкост.

Що за словоред в заглавието?!

Даже и за под 45 Мин. става ама срещу 200 лв. на едни младежи дето се подпират по сълбовете пред КАТ.

питайте бургазлии за КАТ Бургас, за да видите какво става - регистрация без бавене, само с подкупи - това казват масово!

Пълна лъжа. Вчера синът ми половин ден регистрирва кола и то в провинцията.

къде е това 2 часа сега,че не се сещам. Аз си взех отпуска и дообяд ми замина...

В Шумен става за ден с двама човека. Единият чака на едната опашка, вторият на друга. Ако някой не варва, да отиде на място. Това е от времето на първата ми кола(199х), а може бии преди това. Всеки път ходя в КАТ с термос кафе и сандвичи...

Вчера регистрирах кола,и нито хендсфри дават,нито пък се чака толкова много,бях в 6:30 в кат,и бях пета,те в 7:35 отвориха и ме мотаха след каналите,да чакам номера,макар че и пенделите на каналите се заяждат за номера на двигателя....която е сменяема част в другите страни....

ама си направил джулай морнин едновременно))): що не отиде в 4 :30, да си първи?

45 минути за пререгистрация? Да бе... Час докато подадеш докъментите и час поне да изпечатат талоните.

Само да се внимава тулупите да не се изсипят от бързане и напъване.

Ураааааааааа, напредваме успешно назад !

Щом най тъпите мръднат малко,може и да се подобри положението

Нарочно гърчат хората. С висене за регистрации по цели дни, с презаверяването на актове, с висенето на всякакви опашки

- Пътна полиция" до този момент през 2017 г. загиналите на пътя са с 9 по-малко - Няма как да намалеят катастрофите, понеже колите стават все повече, все по-мощни, хората стават все по-тъпи, застрояването в градовете все повече, стреса и напрежението в обществото огромно и т.н. Тоест няма никаква промяна в згиналите, защото това са променливи величини без никаква закономерност в образуването, днес няма нито едно ПТП със загинал, но утре има 3 ПТП-та с 8 загинали. Така че общо взето това е най-голямата заблуда, както и най-голямата далавера да имитираш благородна дейност като започнеш от КАТ и минеш през авто-инструкторите.

Как да проверя дали имам някаква глоба за плащане, без да се ходи лично до КАТ ? Има ли някакъв сайт, където са описани глобите, някакъв код или нещо подобно? Как по пътищата служителите на Кат проверяват дали имаш неплатена глоба...

Има такъв сайт. Потърси го с гугъл, че тук не дават да се постват линкове. Трябва ти само номер на шофьорска книжка и ЕГН.

ziveia v uk 10 godini nikoga ne sam hodil v dvla smenil sam 10 koli

Е как ще отидеш? Виж се че 2 реда не можеш да напишеш на родният си език,камо ли на ханглийски!

в UK не се ходи до КАТ, а само се праща по пощата отрязък от талона при покупко-продажба. Това иска да ти каже човека и си го каза съвсем ясно. Само абсолютен тъпанар и нищоправец може да изтърве смисъла по същество и да се заяжда за глупости.

Koга ще закрият този цирей КАТ ? Не знам защо всичко е толкова сложно в бг?! Не може ли като в нормалните държави....всеки пункт за прегледи извършва и регистрация.А прехвърлянето на автомобила да се извършва на страницата на КАТ като се влиза с токен код на банка. Така е във Финландия и до сега никога за 28 години не съм видял опашка за регистрация или за прехвърляне на автомобил.

във Варна е цял ден

даже цяла седмица един приятел пропиля. Всеки ден ходеше в 6 часа сутринта, и следобед идва някакъв шапкар и им казва - пичове, номерата свършиха. А същевременно бизнеса на ''професионалните регистратори'' мотаещи се в КАТ - процъфтява.

я го направете електронно , стига глупости бе тате

В София като получават хендсфрий, по другите райони с отстъпка ли се регстрират? Защо само в София?

Стига глупости! Преди процедурата отнемаше два - три часа, ако не минаваш през каналите. В момента с минаване на канали е 4 - 5 часа. Преди 5 дни регистрирах кола и мога да кажа , че се минава за това време.

А в Русе се радваш ако успееш да минещ процедурата за два дни. Миналата година ми отне 3 дни