Пентагонът представя варианти за Северна Корея

Пентагонът ще представи на президента на САЩ Доналд Тръмп варианти за противодействие на Северна Корея, ако провокациите от страна на Пхенян продължат.

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът представя варианти за Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега една задача за първолаци.Спомняте ли си последния Северно корейски ракетен тест?2700 км. За 14 минути?В задачата се пита каква е скороста на ракетата?Е от пентагона я видяха и се усраха...няма ПВО система която да я прихване....със скорост над 4000км прихващането е невъзможно....Затова вече виждаме как дават назаден....и спете спокойно удар няма да има..просто явно Кимчо ги изненада с напредъка си сериозно.А и руснаците са в шах,как може да има ракета близка по параметри с ЦИРКОН,е...последната дума е на Ким Чен Ун и тя е шах мат.Това е самата истина,затова им казаха поговорката за кервана и кучетата...само това им остава...

ДВА ВЪПРОСА. 1. КОГО Е НАПАДНАЛА ДО СЕГА СЕВЕРНА КОРЕЯ ? 2. КОГО Е НАПАДНАЛА ДО СЕГА САЩ ? Оговорете си на тези въпроси и решете кой е прав.

да бъде Ядрен Синтез....

кой пръв нападна Южна Корея. Целият свят знае кой нарушава Резолюцията на ООН за неразпространение на атомното оръжие.

Всъщност, дори западните медии бяха съобщили преди месеци, че Пхенян ПРЕДЛОЖИ да спрат своите ракетни и ядрени програми, ако САЩ спре с военните учения в региона и струпването на оръжия. А познайте какъв беше отговора на САЩ. А сега САЩ искат Корея да спре с тия неща, без никакви задължения от американска страна. Ако не вярвате - проверете архивите на сайтове като Гардиън, все още ги пазят статиите.

лъжете по московски образец.

Война няма да има, поне още една година. Щатите гласуваха новия военен бюджет, за какво им е да се напъват. Корея няма нито нефт, нито злато, нито балами и предатели. Виж, догодина по това време пак ще се насетят...

Браво Кимчо ! Така се защитава независимост, а не като нашия еврогейски президент, дето точно в деня на НЕЗАВИСИМОСТТА на България отиде на поклонение при поробителите. Това е най-срамният период, еврогейският, от цялата история на България !

Така се тика света към въоръжена борба за повече ориз.

Българските червени тахтаби защитават другарчетата си неандерталци комуноиди. Нормално е .

България ще се изправи с цялата си военна мощ в защита на USA.

и ще потопи с цунами кримския военен округ.

Хората на "рокет мен" са не по- малко луди от него. Пентагонът е безсилен. Няма как да се справиш с милиони екзалтирани пещерни комунисти, които чакат края след война със заклетия враг. И то толкова отдавна, че сега сами си измислиха война, която никой не иска да води с тях. Баси смрадта изтрещяла населява тази планета. След ИДИЛ, сега поредните паразитиращи влечуги плашат всичко наоколо с ужасна смърт.

Едно голямо влечуго иска да мачка света,но дано си намери майстора

20-ина руски атомни дълбоководни подводници, собственост на Ким, обкръжават бреговете на Щатите, и по координиран сигнал бой, бой, бой - докато се чува мучене от краварника! Останалите оцелели кравари могат да емигрират в Африка...

Дебелия има само дизелови подводници и те са от време оно стари немски подводници копирани от съветските съюзняци!САЩ ще ги потопят със един залп

И докато дотардите си извадят петардите, тя войната ще е свършила.

Пич, че ти си гений! Няма по-хубаво нещо от Ядрена война! Как ни руснаци, ни американци не са се сетили, ми си пазят ядрените бомби да пршлясват!

Получихме доказателствата за това колко човеконенавистни са били и са комунистите винаги !

Любимите ти кравари, печатари на зелени хартийки по-човеколюбиви ли са? Доказват го навсякъде по света: Хирошима и Нагасаки, Виетнам, Лаос и Камбоджа, Афганистан, Либия, Ирак, Сирия... (да продължавам ли?) Какво ли е усещането да бъдеш гнусна краварска подлога? Какво ли е усещането да предаваш сънародниците си, здравия си разум и всичко, което имаш, за гнусни зелени хартийки?

Краварите плашат гаргите в Арлингтън.

пътят на злото е пресечен !!! близкият изток с алянса : русия , турция и иран е голям ход на гросмаистора путин . краварите квичат пред вратата на северна кореа , която никога няма да им бъде отворена , защото там китаи държи ключа за бараката :) така че мили еврогеиски тролчета , разбирам ви но не мога да ви помогна :) ааа ... да допълня ... забравете за луганск и донбас ... времето лекува ! ще ви мине :) ха ха ха

НАЙ - СИЛНИТЕ ОРЪЖИЯ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ??? - ОБИКНОВЕННИ ГАУБИЦИ И ГРАД-ОВЕ ПОКРИВАТ ЦЯЛ СЕУЛ - 10 МИЛИОНА ДУШИ - 200 КИЛОТОНА ЯДРЕН ЗАРЯД ВЗРИВЕН НА 250 КМ НАД СИАТЪЛ ИЛИ ТОКИО НЯМА ДА ПОТОПИ НИ АМЕРИКА , НИ ЯПОНИЯ , ОБАЧЕ ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА ГО НЕ ХВАЩА , А СЛЕД ПОРАЖЕНИЕТО ПРИЧИНЕНО ОТ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЯ ИМПУЛС ТОКИЙСКИТЕ ЖЕЛИЗНИЧАРИ И МАЙКРОСОФТСКИТЕ ПРОГРАМИСТИ ЩЕ ПИШАТ С ХИМИКАЛКИ И ТЕБИШИРЧЕТА :)))

Kореиците се опитват да покажат на света че те са "жертвата" а не че те предизвикват ситуацията с деиствията си. Aко щатите решат да обявят воина на комундетата от корея то това ще стане официално с предложението в рамките на определено време дебелото човече да се предаде заедно с неговата ядрена програма, ако не - следва разруха на северна корея след еди колко си часа - така щатите обявяват воина. Aко обаче дебелака направи неизвинима грeшка тогава отговора на щатите ще бъде внезапен без предупреждение.

а дали са съгласни , руснаците и китаиците ??? ха ха ха

А кой ли ги пита...

сащ твърди,че изобщо не са обявявали война на ким .

ООН е организация да съхранява мира и безопасността на земното кълбо.Никой до сега не е говорил да иска да унищожи една държава до Тръмп.Преди това америк. зам.председателка на ООН-жена Ники Хейли и тя заплашва СК.Южна Корея замълчала,а това фактически е обявяване на война.Казва научен експерт, сътрудник за изследване на далечния изток.Преди това ЮК е заявила ,че никакви военни действия няма да се допуснат на Корейският полуостров без съгласието на Сеул.Опитите на Северна Корея са без ядрен заряд,ракетата е паднала някъде в Тихия океан.На Пентагона печалбата им е от водене на войни.Работят с хиляди компании.Те се интересуват от печалби.Сега СК им е виновна.Дано се вразумят.Войни водят глупавите хора.СК до сега никой не е нападала.

много политолози, много стратези, много нагъзени поклонници към Другарят Ким.. Чак доброволци ще ходят. Хора, шибнете си по един шамар и се събудете бе.. Иначе рискувате да умрете като мухи без иостория. Ебаси простото племе сте.. Нямало разлика от живота по време на соц-а, и демокрацията... Най- голямата простотия, която прочетох тук. Че то в България никога не е имало демокрация. Същите са си и сега- последователи на соца и възпитаници на КГБ. Само идиот може да мисли, че тук е имало някаква смяна на режима.

държавата и държавността ????

Божке, да не повярваш, че Пентагонът правел военни планове за нападение и отбрана. Че какво друго да се прави там освен това? Там да не е детска градина или пансион за благородни девици?

Sm3hurk0

И следващия самолет ще бъде управляван от Северно Корейски гражданин - този който ще се разбие в пентагона. Все си мисля, че САЩ нарочно инсценираха атаките със самолетите на 11.11 ?! .... и пилотите са били американци.

Застанал Смехурко пред Огледалото на истината и казал : - Все си мисля... И Огледалото го погълнало.

САЩ пак ли се чувстват провокирани на хиляди колометри от дома си?

Че то ако с прелитане в международното въздушно пространство се обявяваше война Руснаците отдавна би трябвало да са във война с НАТО. . А де късмет да се опитат да свалят накой американски самолет там и ще видим кон боб яде ли .

Комуняги , вместо да плямпотите простотии във форума , отивайте и се записвайте доброволци при любимеца ви Ким ! Той ви чака с разтворени обятия и топла супичка от прясна корейска тревичка .

САЩ е твърде изостанала държава и загуби войната с Корея още преди да я е започнала. Не е за вярване, но е така.

...Tрамп се изложи много а за Pentagona ..какво да говорим ?!?....ще си траикат !!!...ако пак направят някоя глупост...Kитаи и Rusia ще им го варнат тапкано !!!...еии доживяхме време дето да се базикат с Pentagona !!!..и по- зле ще става (за Pentagona ) !!!

Двама се конкурират кои е по голямия убиец.

Войнолюбците се оглеждат за нова война, в Сирия не се получи, но оръжието трябва да се използва и продава, убийството носи печалба, кървава.

Американците ,като най/мощната военнотехнологична нация ще има парализира балистичните бурии на корейците с дронове . А е литнала някоя ,а са я тряснали още на километър над повърхността. Това ще се случва,докато на земята ще се сипе град от томахавки срещу радари и важни стратегически обекти. Половин час след това стотици американски самолети с прецизни удари ще унищожат летища,бараки на кашици танкове и военна техника. След това ще десантира пехотата поддържана от хиляди хеликоптери които ще доунищожат остатъците на съпротива. Пет шест часа след това войната ще е свършила с победа на великите САЩ!

си крачетата,ще замръзнат:))

Тия пък с тея овехтели джепанета на кой се репчат? Със самолети с парни мотори и продънени ръждиви подводни лодки. Ще ги намачкат като въшки! САЩ са най-великата сила на тази планета!

кажеш най-дрисливата....забравих вече името на кораба и облитащия самолет.......голямо шоу стана. Впрочем и един невидим "Стелт" се загуби в бивша Югославия....защо така бе Миме:))

Но пък сръбската авиация остана без самолети, рязко...

Какви варианти ще обсъждат, направо да хвърлят бомбите и да унищожат комунистическото зло!

Айде хвърляйте бе бъзляци. чакам от 5 години...

И педесет плана да извадят, Путин и Дзинпин недвусмислено предупредиха, че война на полуострова няма до има.

Ха сега де!американски айроплани край КНДР пък КНДР прави провокации!!!то е като-мътиш ми не мътиш водата ще те ям!!!само,че сега КНДР агнето има ядренни рога и американския вълк ще вие на гладно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОЗИ ДЪРТ РИЖАВ ОЛИГОФРЕН В РЕЧТА СИ ПРЕД ООН СИ ПЛЮ В МОЗЪКА

Мозък ? Плюул си е в празния череп. :)

дано като изпепелат Жълтурко руснаците да теглат ножа на Путин че го е допуснал, стане ли така наще мутро-милиционери ще ги избесиме тука на ръка, ... а за Боко специално, първо в килията на Живков, да спазиме традицията

Господ те е отрепал още при раждането ти бе гьотверен

Ха ха, щом почнаха да обнародват са ясни....

Тези дипломати от комунистическата робска държава са ден до пладне...Не мине много време и някой от тях избяхя в Южна крея и оттам вСАЩ

Сегал и пр. Холивудски артисти избягаха в Москва, не говоря за спортисти от САЩ. Всеки 1 от тях с9е равнява на 100 000 души руснаци избягали в САЩ

Сегал си живее в САЩ. Взе руско гражданство ама получи 20 милиона за това

Освен Сегал няма други. Сегал е с комунистически убеждения, но получи и много сериозна сума за да вземе руско гражданство. А в момента си живее в Щатите:) А че 1 американец се равнява на 100 000 руснаци...прав си:)

Ако ще става ядрена война, то поне ще се знае кой я е предизвикал и за това Китай и Русия би трябвало да насочат всичките си ракети към терориста, че един път завинаги да бъде унищожен световния терорист, а след него потоп!

До война не вярвам да се стигне, независимо още колко приказки ще се изприказват, колко ракети ще бъдат изстреляни и колко бомби ще бъдат взривени. Виж, Китай е друга тема. Те притежават огромна военна мощ, но намеренията им към САЩ са по-скоро финансови ... с намеренията си да търгуват петрол в юани, предвид златното покритие на юана и абсолютно неизвестната стойност на долара, скоро може да се окаже, че господарят на света се е сменил.

Китай е великан с глинени крака и брутен дълг от 37 трилиона долара

Гордия европеец го нема. Явно в реалността е руски канибал ;)

Америка наистина отдавна се е превърнала на инквизитор на останали свят, след като държавни "мъже"като Тръмп, по детски искат да накажат с обезглавяване на цял един народ па макар и комунисти!

Пентагонът си е поправил главният вход. Самолет намерихте ли:))) Мръсни маймуни.

Холивуд одавна е извън рамките на киностудиото си-медиите са част от холивуд-изнасят ни се бесплатни преставления и очакват да се хващаме като канарчета на всяка тяхна нескопосана режисура жалки са! Девизът им :дръжте хората в страх!! В психологията това се нарича внушена безпомощност!

Яяяя, как изведнъж богатите се стресираха, независимо кои и откъде са, а га крадохте не мислехте, ама сега ако стане ядрения взрив, май няма кой да ви харчи паричките и ривете ли ривете! За всичко май вие сте единствените виновници, защото в мисленето ви за пари и пак пари, забравихте, че някой може да ви думне и всичко да отиде по дяволите!

Дано да се избият и двете държави и да вървят на майната си!

Ако се стигне до война, Северна Корея ще загуби, неизбежно е. Обаче това съвсем не значи, че останалата част от света ще даде по-малко жертви. Казвам "останалата част от света", а не "враговете им", защото при ядрен конфликт всички ще гризнем дървото, без значение от политически пристрастия, симпатии и местоположение. Въпросът е искаме ли да платим тази цена в името на нечия победа ... или заради нечия загуба?

Докато ФАЩ водят такава политика, целия Свят е "гризнал дръвцето" по един или друг начин. Така, че почти е без значение дали ще има ядрен взрив или не.

Факт! Осен това само те се конфронтират със Северна Корея, а Северна Корея заплашва само тях. Аз досега не съм чул за претенции към която и да е друга държава ... дори към Южна Корея Ким се отнася неутрално.

САЩ могат и най вероятно ще се справят със Северна Корея и без да използват ядрено оръжие.

Кравари нещастни, скоро ще бъдете размазани като гниди от великия северно-корейски народ!!!! Дойде най-сетне и вашият час. 200 години тероризирахте света, 200 войни рзпалихте, стига ви толкова. Смрадлива шайка военнопрестъпници.

ко праят афроамериканците в Корея?

Сеят мир, свобода, просперитет, щастие, благоденствие и други благинки на демокрацията....

Пентагона да състави анализ за това какво е положението в момента при демократизираните държави от Америка. Навсякъде е грабеж, граждански войни, престъпност, липса на здравеопазване и образование... и грозна бедност.

... ама пък продават/подаряват евтино петрол на когото трябва ...