Кремъл: “Лицемерната политика“ на САЩ уби руски генерал

Кремъл обвинява “лицемерната политика“ на САЩ в Сирия за смъртта на руския ген.-лейтенант Валерий Асапов, който беше убит при обстрел на терористите от ИД.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл: “Лицемерната политика“ на САЩ уби руски генерал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът тръгнал да убива сирийски жени и деца! Ама отгоре гледа Господ, и решил да се намеси, Тръмп не е господ!

Вероятно някой руски вертолет е стрелял "погрешно" по съветника-генерал, свидетел на какво ли не от своите. Много руски генерали започнаха да мрат мистериозно напоследък.

Може снаряда , който е убил генерала да е бил произведен в Сопот

100% е руски, иначе нямаше да има такъв смърдеж! Калашници - руски, патрони - руски, гранати - руски, миномети - руски, мини - руски, артилерия - руски, снаряди - руски, самолети - руски, бомби - руски, зарин - руски! Кой ще ти даде да конкурираме Русия?

Генерал убит в командния си пункт?!!!!! Путин разчиства свидетелите.

Анджък, това го пише даже в руските СМИ!

И без генерал Валерий Асапов, подло убит от американците ...

И кого е победила, след като тя съществува едва 24 години?

Когато Наполеон е нападнал Русия, германите са били само едно от племената, населяващи Бавария.

Лицемерната политика на някакви си тъпи кравари, най-тъпите в света, убила руски генерал! Тия ни смятат за идиоти! Ако го беше застрелял някой полицай в Нью Йорк, пак нямаше да повярвам, че краварите са витовни! Руски генерал постъпва жив и здрав в болница да профилактичен преглед и хоп инфаркт, дългата ръка на краварите е виновна! Преди седмица друг генерал загина в зверска автокатастрофа, пак краварите виновни! Още трима генерали, между които и шефа на ГРУ, и шестима посланничи ги тресна пак краварски инфаркт! Нещо не станаха ли много станаха жертвите на "лицемерната краварска политика"? В руските СМИ се коментира че е настъпил мор на видни руски гинерали, дипломати и политици!

Предположи какво следва ако е вярно ::;: :::::::::::: :::::::::: ;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

тея кравари бяха вече на луната, а ти беше да пъсиш офсети.

Ако бяха толклва тъпи нямаше да управляват целия свят, включително и Русия. И там доларът е по-важен от рублата, която освен за такива като теб май за никой друг не е важна...

СИРИЯ Е ГРОБА НА РУСИЯ.

Тоя "генерал" е убит от своите , 100%. Няма как някой друг да го убие в щаба. Може руски самолет по погрешка да ги е ударил. Или сирийски.

Или ФСБ, най-вероятно.

Много правилно изказване. Лицемерната политика на САЩ прави още много други неща. Тя, все пак, е първопричината за войната в Сирия. Неудобно правителство - опит за преврат. В повечето случаи е успешен. Тук видяха зор, защото се намеси и русия.

Ами то няма да е политика, ако няма лицемерие... Само ние вървим с рогата напред, щото толкова ни е акъла :).

Като тръгнаха да превземат България през първата световна война ген Иван Колев хиляди руснаци изкла в Добруджа.ген Зайончовски едва отърва кожата и после книги написа как руснаците загубили България.

да си беше стоял в Русия щеше да е жив.Какво майкината си търси в Сирия.

Ако руския генерал не беше изпратен от Кремъл в Сирия щеше да е жив...все пак там се води война и на всички е ясно че рискът е голям!

Където са намесени краварите дяволът е излишен.

бей много лоши тези американци, бей..чифути с чифути, ц,ц,ц

Брейййй, сега па Америка им била виновна! Демек-Кой ми се оака в гащите:)))

ами Путин с такива лицемерни партньори трябва да работи там , които серат с гащите на целия свят

Vladimir Borisov

Нищо не викам, глупако! Аз пиша. А ти ако щеш-викай, врещи, пищи... И кой се е оакал в съветските си гащи-видно е.

Човекът е загинал, дали е герой или агресор, няма никакво значение. Истината е, че неговата смърт далеч от родината ще тежи на съвестта на Путин, ако разбира се, той има такава! Мир на праха му! И никакво оправдание за подла политика на някой си няма да оправдае тази отговорност.

Антихрист и съвест - няма такъв вариант!

Алоу, руските тролове, колко денги ви плащат, че да се назовавате българи???

Да пращат повече руски генерали, но и повече дървен материал, защото в Сирия е кът, ще трябва, някак си не върви да ги пращат в чували. Нали са генерали, все пак!

М, да. Как пък един натовец не предаде съболезнования на руската страна! Всички натовски поддържници коментират със нескрито злорадство и задоволство успеха на терористите. Пък после искат да им повярваме, че били се били с ИД- може ама друг път! ЦРУ и НАТО въоръжават и инструкрират ИД- даже си го накрая признаха. Всячески се стремят да отслабят тези които се бият срещу ИД и по специално Русия поставяйки й всевъзможни спънки. Западна Европа се вайка заради атентатите. Как се наричаше това на военен език- неизбежни странични щети или приятелски огън а? Хм, толкова невинни жертви само и само за да се замаскира кой стои зад проекта "ислямски екстремизъм и терор" и срещу кого специално е насочен! Какво ли се учудвам, какво да очакваме от една върхушка, която на 11,09,2001 пожертва няколко хилади невинни живота от своя народ за да осъществи своята милитаристична политика? . . .

Какви съболезнования! На тоя генерал, колко ли убити лежат на съвестта? Всички руснацив Сирия да избият, пак не трябва да им се пращат съболезнования!

и ти , както и още един балък по -долу, ги питай какво мислят за руснаците и за американците , после напиши тук

Руският генерал както и другите руснаци в Сирия са герои. Борят се и за нас. Всеки убит терорист в Сирия намалява вероятността от атентати в Европа.

е, тъй де! убит е генерала, двама полковници, преводача и още пет шест по ниски чинове! терористите в сирия вече са с десетина по малко!

Посмали, манго. Терористите са с поне 600 по-малко, от преди 2 дни. А руските герои са с 3 или 4 по-малко. Защото се сражават наистина с ИДИЛ.

Руснаците и протежето им Асад са неспособни на нищо освен терор и убийства, така произвеждат единствено бежанци , които дестабилизират Европа. Бежанците безпогрешно знаят къде е добре и никой не се лъже да иде в Русия.

Откак Русия действа в Сирия, бежанците оттам намаляха доста.

питай некой сириец- мигрант ако видиш , какво мислят неговите познати дето са останали там за руснаците и за ИДИЛ и обезателно пиши тук

Все повече герой като генерала ще са необходими на Русия за да избиват народа на Сирия!!!

Извънземния! антенките на главата ти ли са ти или в ГЪЗЪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Герой - единствено число, герои множествено. Може де се почешеш по единствената си земна антенка, докато го учиш. Верно, че всеки иска да е емигрант от България, ама чак пък "извънземен", дали не се оака.

махнете тая тъпа руска мутра, тоя е осъден за престъпления срещу човечеството и му беше забранеено да стъпва в Еврропа, ... това тука европейски сайт ли е или руска пропагандна машина

иди си зяпай еврогейските сайтове

Като чета коментарите на някои от пишещите, все едно са на заплата на ИД. Толкова ли са ви мили брадатите главорези?

не, ...тоя ни е толко противен

нема да те оножда тоя та да ти е противен друга му е била работата

винаги са били подлеци на куб. Коронният им номер е да набутат партньорите си в кашата и после да им гледат сеира. Ама това си е характерно за всички англо-сакси. Даже и взаимно си го турват. Чърчил как изгъбарка краварите - знаел е за Пърл Харбър ама си е мълчал - да набута краварите във войната

Кой ми изцапа гащите?

Каква сочна тиня си сътворихме! И колкото повече се бършем от тинята, толкова по-дълбоко затъваме в нея! Спасибо вам, братушки для свинските лайна, в които ни набутахте...

Тъпо парче си ти . АКО НЕ БЯХА Т.Н. БЛЯДОВЕ ..... ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е ФАКТ .

Какви са тия свободни съчинения? Мурзилажа не може ли да измисли нещо по-смислено?

ти сам си се набутал в лайната , кви блядове , кви 5 лева

Краварите са затънали в лайна, това го знаем, макар че доста заобиколно го каза.

Американците и руснаците мислят само за война и интриги.Така че всеки заслужава съдбата си.

Тази нощ американците вече си платиха за подлостта. Още мирише на изгорели джихадистки бради и американски партенки

смрадливите партенки са патент на руснците, другите народи използват чорапи

явно си от модерната гвардия , дето не е ходила да види пушилка на барут сигурно си с маратонки адибас

Краят на всеки руски генерал, войник и посланик ме прави щастлив!

За всеки има край, дори за теб

Как е времето в Петербург, руски троле?

а мен ме прави щастлив да ти се изсера в устата

Русия има достатъчно военни пълководци - генерали и маршали. Тази нощ отговорът на руските ВВС не закъсня. Бяха разпердушинени 3 илямистки бази. Хвърчаха чалми и шалвари и няколко американски съветника отлетяха при Аллах .....

Има ,има , да пращат към Сирия

И от къде е тази "точна и изчерпателна информация"??? Ако е от руски източници е 1000 / хиляда /% дезивформация!!!

Дори Тръмпи каза, че най-дезинформиращи са американските медии, които са блато от лъжи

Информацията е абсолютно сигурна - идва от "РАДИО МОСКВА ВРЕТ(ЛЪЖЕ)"

е беше ли медията, която Тръмп заклейми? Егати майтапа - президента да плюе собствената си/на държавата/ медия. И после руснаците правели fake news

Жертвите на комунизма да повечко от жертвите на Хитлер!!!

а от болести са умрели в пъти повече отколкото на бойното поле са убитите

Русия е имала и винаги ще има големи генерали- пълководци, печелили битки и войни. Руската армия с жертви не можеш да я пречупиш, това краварите явно не са го разбрали. Това не са паркетни лъвове или продукт на рекламни клипове от СNN. Нощес СУ- тата ги изравниха със земята, сега очаквам поредната краварска нота за нехуманно отношение към ИДИЛ.

Тази нощ руски СУ-та са бомбандирали празно пространство, ако въобще са бомбандирали нищо де!!! Само да попитам, още ли руските самолети са със залепени с тиксо GPS???

ТЕ СИ ИМАТ ГЛОНАС ТЪПАКО .

Информация от руски гъзета. Комсомольские.

Жертвите на САЩ по света след ВСВ са повече от жертвите на Хитлер!

Направо си кажи че Хитлер ти е любимец..

Чак любимец не бих казал, но в сравнение с чичо ти Сам, направо си е пич.

Тоя е бил в Чечня, Осетия, Абхазия , Донецк и Сирия. Представлява пълна енцикопедия на руските мръсни и тайни операции , която и сто историка не могат да напишат. Знанието на толкова много тайни и компромати за властта е несъвместимо с живота в Русия. Дали своите пряко или просто е доставен като мишена няма значение. Това, че го ползват за пропаганда срещу Запада, още повече прави сигурно ликвидирането му от Москва. Там винаги планираното убийство върви с издигане на паметник на жертвата и ползването на името и за истерия срещу врага. Да му е честита славата, живота и смъртта на марионетка.

Ти пък от къде знаеш? Май не ти е чиста никак работата и на тебе.

Там нали нямаше рушки войски ? Или пак няма само генералите им ходят там в отпуск....

Бил в отпуск в Сирия- не че има такава държава Разхождал се като турист и Бум станал курбан на Путя и бандата му.

Изтрепаха десетки хиляди жени и деца в Сирия Кога дирниците ще пишат за това?! А рассия е известна сред резаците като Малкият Шейтан. Нвма как да се задържи в Близкият Изток да е и с цената на прославутата руска жестокост

има една невероятна думичка в езикът ни: възмездие! това е възмездие!

Нсправих си труд и устсноеих че за цялата история на САЩ има само 5 пет генерала, загинали на война 1 в гражданската 1 с индианците 1 въе ВСВ 1 при самолетна катастрофа Виетнам 1 в Афганистан при атентат Руските генерали капят като зрели круши Ако не е врагът, ще е алкохол или ги самоубиват някъде

Вярно си писал. Друга особеност , че в русия всеки натегач става генерал, така бащицата си осигурява вярна армия от плазмодии, готови на всичко за бащицата и срещу всеки неудобен ногатона властта му. Когато някои генерал понатрупа повече изяви и слава обикновенно според нуждите на пропагандата го убиват о приписеат това на други, често го самоубиват или ращат в някоя касапница , изкарват враг на народа или в най-добрия вариант му изработват някои компромат, който го държи насран и встрани докрая на живота. Сега специално Путя се нуждае от герой за ореола си и злъчна антизападна истерия- убийствотото на тоя е идеално за това, а освен това вади от играта знаещ почти всичко за игрите на Путя човек. У нас при соца под руско влияние имаше повече генерали от цялото нато , без да са помирисали война и стреляли по жов човек, само в трудови войски се подвизаваха цели шест действащи генерали, дори болниците имаха генерали.

А може би това означава, че влизат по-малко в бой и повече гледат от бункера отколкто на терен.

Да загине генерал в бой не е недостойно. Напротив !

АБЕ ТО И ГЕНЕРАЛ ВАЗОВ Е БИЛ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ЗАГИНЕ ПРИ ДОЙРАН И ЗАТОВА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ СИ ОБЛЯКЪЛ ПАРАДНАТА УНИФОРМА ПРЕДИ СРАЖЕНИЕТО .

"Траурният марш на руските генерали" - тази РУСКА статия си заслужава. Силно препоръчвам!

а колко още майки можеше да разплаче изрода му русски!

Падне ли Асад,нито един сириец няма да търпи руското присъствие там!След хилядите жертвина деца ,жени и цивилни от руските бомбандировки,не виждам как руснаците ще оцелеят в Сирия!

О, лицемерната политика на САЩ убива много хора, милиони индианци не само в самата Америка, но и хора по целия свят- веднъж чрез пряка военна намеса но и чрез финансиране и обучение на теростични и подривни военизирани групировки. Ако човек започне да ги смята, ще установи, че са повече и от жертвите на Хитлер! Разбира се това е само под предлог да защитават "световната демокрация" и застрашената от агресори Америка . . . Лицемерие непознаващо граници, и извисено до виртуозност. Лицемерие коренящо се в англосаксонското средновековие. Лицемерие обобщено като "ЕвроАтлантически ценности".

тъпи, а русские да не би да са завладели една седма от световната суша с любов и цветя!

Проблема на Русия е точно такъв, какъвто е и на САЩ, Руснаците ''изнасят'' ''братска любов'' към по-малкте народи, американците пък ''изнасят'' ''демокрация'', която народите, на които я ''доставят'' биха им върнали с удоволствие. Но, изглежда големите държави, великите сили страдат от подобен синдром на ''всеобхватността'' и ''непожеланата помощ'' в мисленето си.

вероятно е тъй, само дето за да дойдат хамериканците пишеш молба, а на русские като ти дойдат, се молиш 40 години да си идат!

Когато САЩ изпращаха въоръжение и суровини на СССР през ВСВ, какво беше?

Под псевдоним Примаков командвал зелените човечета от първи руски армейски корпус в Донбас , Украйна. Известен като Куция. Дълбоко скърбя за тази свиня. Квото търсил такова намерил. Най вероятно по традиция джуджето е почнал да се чисти от неудобните- този знае много за интервенцията в Украйна. Обичайната съдба на натегачите на тирана, прости момчета, които за няколко години галене от бащицата попиват мръсните му тайни, стават опасни и накрая заминават преждевременно с пуля от своите и вечно служат за ореол на убиеца си. Ха честито товарищ Асапов.

Една от версиите бе, че е изтекла информация. Ами те си говорят на руски, език използван и от ИДИЛ, така, че що да не изтече.

Един участник в този форум каза, че в Сащ на почит са парите и е напълно прав. В Библията Сащ е вторият звяр (символ на царство) , който излиза от сушата (рядко населени райони), с два агнешки рога ( символ на младост и протестантизъм), но говорещ като змей (с управление инфилтрирано от представители на църквата на сатана - римокатолическата езотерическа църква, която е получила своята сила и власт от змеят - Сатана). А във Ватикана (папството) - който е първият Библейски звяр, който излиза от морето (народи, езици множества - гъсто населени райони - централна Европа), приличащ на леопард по характер със седем глави (разположен между седемте хълма в Рим и десет корони (насленик на десетте царства на които се е разделила римската империя, и десетте региона, на които ще бъде разделен света в края на времето чрез икономичеки, политически и религиозни договори), на почит е бащата на лъжата луцифер, вместо Бог. Символиката е красноречива. Затова има силна симбиоза между двата звяра и вторият звяр Америка чрез своята военна и икономическа машина, ще наложи белегът на авторитет на първият звяр (паството) - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед, която неслучайно започва с думата "Помни". С което ще се опита да наложи авторитета на тленният грешен човек над авторитета на светият вечен Бог, наш Създател, Поддръжник и Спасител. И който се поклони на тленният грешен човек вместо на светият вечен Бог, ще пие от виното на Божият гняв, което е приготвено чисто в чашата на гневът Му и ще го сполетят поселдните седем язви. Тези хора ще изгубят вечността.

Я виж каква стана! Въздушно-космическите сили на Кремля щяха за два месеца да прлиключат с ИДИЛ!!! Колко пъти да ви го припомням ДРУГАРИ РУСОФИЛИ? Пък и намаше да има сухопътна намеса в Сирия от страна на БРАТСКАТА ви Русия. Е сега ги трепат!!!

МЧИ ТЕ ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ МАРИХУАНЦИТЕ БОМБАРДИРАХА 5Г. И РЕЗУЛТАТ = 0 . НЕЩО ДА КАЖЕШ ?

Ами ще кажа, че американците казаха че няма решение на проблема в Сирия докато Башар Асад е на власт!!! Та руснаците просто се изложиха за пореден път а вие гъзолизците им облизахте и нааканото!!!

От САЩ светът не може да очаква добро.Там на почит са парите, а не ЧОВЕКЪТ !

комунистите винаги се оправдават с някой друг......те гадюхите никога не са виновни, ТАКА ЛИ?! Лицемерни, червени боклуци!

Комунистите отдавна са мизерна опозиция в Русия. Комунистите отдавна са подкрепяни от Франция и Германия...

Точно лицемерната политика на Запада и САЩ е причина за войната в Сирия и възхода на ИДИЛ. През 1991-а, когато им трябваше "коалиция" срещу Садам Хюсеин режима в Сирия не беше нито диктаторски, нито тоталитарен, а питайте самите сирийци дали са имали повече свобода и права при бащата на Башар Асад или обратно.

На руският боклук все някой друг му е виновен

Ей сега вече никой не може да спре падането на Стелтове други чудеса на еврейско-американската техника....

Цял свят познава наглите, страхливи и лицемерни кравари.

Този генерал е жертва на лицемерната политика на Путин