Борисов: Кой идиот мисли, че стоплям отношения с Гергов

Не вярвам, че има такъв идиот в държавата, който да си помисли, че съм тук, за затопляне на отношенията с Георги Гергов и БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Кой идиот мисли, че стоплям отношения с Гергов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

огледай се около себе си.Ще останеш изненадан колко много такива ще видиш

Цветанов мисли че е така,защото ти познава в детайли грубата, идиотска демагогия.

Идиоти в държавата много,но най- големия си ти.

Борисов: Кой идиот мисли, че стоплям отношения с Гергов , а хората които изгасиха лампата при посрешането на макрон също са идиоти или искаше само да ги биеш . ......българите са гласували за човек които задник глава затрива срам и позор . честито за избора на социалнохибриднолъжлив_селси)тарикат.....наречен борисов...

Онова, министърчето, успя ли да свие Дунарит или не успя? Каква ще бъде участта му?

Дранкаите си каквото си искате за Боико, Тои е на чело Тои раздава баницата хаховци.

Но като се замислиш, на тебе не е дал нищо.

Дранкаите си каквото си искате за Боико, Тои е на чело Тои раздава баницата хаховци.

Този, който пита.

Типичен премиерски изказ. Има ли идиот в тази Държава,който да е по-голям идиот от него!? Като добавим и условието"милиардер",кръгът съвсем се стеснява.

Цялата държава от идиоти-матр'л е наясно,че си матрьошка и ще целуваш гъзове само да си на власт.Боко,Гергов,Пееф,Курнелия-всичко е един тюрлюгювеч наречен МАФИЯ.Тоя театър дето гомограеш вече 10г. никой не ти вярва.

Напил си се ти, Фил!:)))))) ...пий""""максуел хаус";пуши един "кемъл"------и лягай!:)))))))

Ами всички! Нали всички сте на хранилка на руски пари!

Те отношенията Ви с Гергата са капиталови,а посредата е общия избранник Цацаров - така, че е разбираема вашата дружба!

Аз не вярвам, че има такъв идиот в държавата. Не мнозина, един идиот не мога да си представя, каза премиерът... Така нареченият премиер да погледне в огледалото и ще види най-големия идиот в държавата

Симитлията е гузен---и се оправдава!:)))))))

Щом Борисов фучи като скъсан мъркуч значи идиотът е на прав път!

Е, по-топли отношения от това да му даде останалите 40% от Панаира къде може да има?!?!?!? И то на възможно най-ниската цена - през Община Варна където Гергов държи една дупка за която щеше да замени 20% и през Община Пловдив където съветниците са негови хора. Колко още да си затоплят отношенията?! Да се вземат направо?

Да не е излязло нещо по CNN в сутрешната Шопска Емисия

Цялата политическа каста се състио от хора влезли в политиката за да забогатяват Те са алчни корумпирани и безпринципни И са способни на всякакви циркове за да останат на власт

Vinetou

"Ние ги поканихме едно единствено нещо е водено като преговори - за председател на парламента. Тук е Гергов, да дойде да го потвърждава, коментира Борисов, като допълни, че това би спомогнало за спокойствие и задружност на пленарните заседания по време на Председателството на Съвета на ЕС." Тоест, "спокойно и задружно" да си крадете!

Въпрос с понижена трудност: КОЙ е идиот No 1 на републиката? :-D

Кой идиот мисли , че си напазарува Антон Тодоров , или може би го заплаши ?!

Едно време на т.нар. Мострен панаир беше голяма блъсканица. От градове и села прииждаха на тълпи хора. Кой с личен превоз, кой с автобус и микробус, а имаше и хора от близките села с каруци. Тогава нямаше интернет, нямаше информация и хората идваха да гледат и цъкат с език. Идваха майстори, за които панаирът бе като курс за обучение. Идваха автоманяци да видят и пипнат чужди лъскави возила. Идваха и чички с каскет от село и деца за шарени книжки и шапки. Но си мисля, че всички те са проявили някакъв интерес към техническите постижения по света и у нас. Сал един мутрафон ходи на панаир, за да се издуе колко е велик и за да обясни на шопски диалект кой бил идиот и кой не! Като онова магаре дето се валяло, хвърляло къчове и ревяло с цяло гърло на мегдана, където се било събрало цялото село. И когато го попитали защо прави така, то отговорило, че то пред толкова много народ ако не си покаже магарията, кога друг път!

Vinetou

Много точно описано и казано. Браво!

Като имаме пред вид , че си единственият в държавата и аз се чудя кой ще да е пък този идиот.

Аз пък питам , кой пък е този идиот, който мисли , че ги охлаждаш ?

Матряла си знай, че нещо - което си е топло, няма нужда от претопляне.. Само идиот може да говори за таквоз нящо.. Квото и да си кажуваш със свинаро си мечтаете за широка коалицийка - кат таз на фюрер Танте. Само, че си спомни как тя ТРИ месеца я къдри таз коалицийка в преднио си мандат.. Щот сега ша са повторва ситуацийката.. А теб.. Видяхме те как я претупа коалицийката с реанимираните мумии.. В коалицийката БЛЯН с агент Гоце и Радан..

Брей тая тиква бил голям простак.Така ли трябва да говори министър председател на една държава.Явно България бавно загасва.

Човекът, който купи за 5 лева Пловдивския панаир, че и не го е срам да се показва на снимка ;))) Виж, Курни и Цацаров, дето му го продадоха, ги е досрамяло и ги няма на откриването..

А Борисов през миналата година му прехвърли и останалите 40% и то по най-изгодния за Гергов начин - през ОС Варна и през ОС Пловдив. :)

Какво и наливаш на тъпата тиква в главата. Семе има тя там и няма място за мозък. И отзад е пълна със семе!

Този ББ се върти като пумпал , когато му кажат истината в очите ! Оставка на този и цялото Управление на Държавата до последната чистачка ! Нови избори , нови хора умни и национално отговорни с българска индиетичност ! България може да излезе от блатото за сега , след това ще е трудно !

- Гергов!

Трудно ти е да си представиш, че съществуват по-умни хора от теб. Но това е от границата ти на интелектуално развитие...

БОКолук до БОКолука сте бе "идиоти" (последното е Негов цитат, който явно не накърнява "доброто" Му име)...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Па пОгледни се в огледалото и че видиш!

Що за речник имяш,бе?Да не би ти да си по-малък идиот

Всичките в групировката ти начело с теб...Защо бе боко докато всичко е скрито покрито си траеш а ако стане напечено се чудиш кого да обвиниш...Та тия около теб посред ден да им кажеш че е нощ ще те възхваляват за ''истината'' което е само доказателство че идиотите са около теб и подражяват на главния идиот. Сега може да ме скриете за ''нецензурни думи'' ама боко ги каза на много хора