Оставиха в ареста Гринго - гаджето на Софи Маринова

Районният съд в Айтос остави в ареста 32-годишния фолк изпълнител Тодор Давидов-Гринго - приятел на известната ромска певица Софи Марината.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста Гринго - гаджето на Софи Маринова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Хелзинкския комитет къде е? Защо не се самосезира?На Гринго са му нарушени човешките права,а ония дремят.

Както е казал някой мъдър човек:"Хубава работа ама циганска".

Като чете човек може да умре от смях . Сега се сетихте че са ма..ли , но няколко десетилетия им щракахте с пръсти по ЧАЛГОТЕКИТЕ - нали ????? И докато те си пълнеха гушите с пари и ви заливаха с помия , тогава не се сещахте че са мутри и ма..ли !!! ДА ще обжалват и ще си правят каквото си поискат , защото имат ФИНАНСОВИТЕ възможности , а Вие драги ми ''моралисти , ще си хапете за..те !!!! И не сама тези двамата - тепърва ще им берете гайлето на такива , защото се мислехте за големи тарикати всички , а те станаха ''VIP ове'' , и си развяват простотията като знаме , а Вие само ще гледате !!!!!

Къв Гринго,бе? Гринго беше героят от филма "Сбогом гринго". Този е един дринго от маалата. Друсал сливата на някаква марината.

сега тая мангалка ще напише сърцераздирателна балада по случая.... оп, забравих че не може да чете....

d4

хубава работа, ама тъмнозелена...

тъпи чалгаджииски мутри - срам за българия че натуи отгоре тоя мандрил ми взел прякора от детсвото

ОБИКНОВЕНА ТЪПА МУТРА...

Прозира скрит заговор срещу чалгата. ХАХАХА

Такава чалгаджийска измет в дранголника доживот какво ще обжалват изгради

Сбогом Гринго

Ама пуснете Гринго, Софито страда сега...

кои е този гринго ????мангал 3 поколение или недосегаем че е видял софи без гащи !!!!!!!!!!!!!!!!!!ебати дивотията в бг !!!!!!!!!!!!софи циганка с големи пълномотия в бг та коя е тя левски че ботев та се пише за нея като за светец !!!!!!!!!!!!!!!!!

Циганска работа!

Просто от виолетовите

Абе к'во занимавате хората с тези мангали. Ако е извършил престъпление да го съдят и да се потапя в пандиза: Бил Гринго на Софи Маринова??? Ако ще да е племенник на Уго Чавес, все тая. Малко повече мускули има юнака и бабаит, айде в лево мама ви циганска да ви го зави....рат в затвора.

Какъв фолк изпълнител може да е това нещо с вид на примат

Работя на трудов договор. Мога ли да го използвам като доказателство, че не изнудвам никого? Ако може, ще делим печалбата.

Утрв всички в фейсбук с профил: Джанго без окови !

Не разбрах в коя година живеем?

Сбогом Григно, Младия тъмен каубой (Тошко Давидов) , който изнудва бизнесмен след злополучна сделка с добитък. Докато се опитва да докаже своята невинност и да очисти името си, той се впуска в авантюристични преживявания и любовна афера с и млада красвива циганка Софи.

Утре всички софиянци на концерт в защита на ромите. С участието на Софи Маринова, Азис, Криско и др.

Софке, отивай да береш бакър, #датиебамамата!

Не плачи Софке не тъжи,че Гринго в ареста оставят анала да му оправят! Бели пари събирай Гринго от ареста изкарвай,Гринго жена да не стане!!! Не плачи Софке не тъжи в БГто мангали много,друг левент ще да залюбиш!!!!!!!!!!!!!!

Може ли уточнение? - Софи с какво е марината? Сол, оцет и чесън? Зехтин, естрагон и кардамон? Манго с ром?

Добре, че престъпниците от БСП/ДПС не са на власт, за да може такива изнудвачи да ги хващат и показват. Ако доказаните престъпници от БСП/ДПС бяха заграбили властта отново сега този бизнесмен щеше да се прости с 50 000 като за начало!!

Тъпунгер,бързо забрави за оня отвлечения!!! ХО ХО ХО

Абе ХО ХО бързо забрави за 19 неразкрити отвличания по времето на Станишев ти. Да не говорим за убийствата на съветника на Първанов Сумиста. Въпрос на време е и тази, които сега отвлякоха момчето да ги хванат!!

за съжаление пич ГЕРБ = ДПС. Виж бат ти Бойко как изпълнява всяка прищявка на Прасчо, напълни го с пари, фирми,заводи и т.н. Виж му медиите на прасето дали говорят против Бойко. От други доказателства едва ли има нужда.

Вчера гледах едно предаване, където "VIP" двойката даваше интервю и си зададох въпроса, аджаба тези хора от какво се издържат, че си позволяват лукса да ходят по светски събития?!

Якооо,супер новини днес-Гринго на Софи...Тиквата гледал CNN...:D!!! ХО ХО ХО

Просто селянче нагло се пробвало да гътне кинти и ще го опукат, както си трябва, а простата Софка ще гледа как "свещения" 'и отива за дълго в "Пандел палас" и няма да може да го усвоява.. Та толкова за простите и нагли господари на деня. И пак трябва Софка курбан да прави, защото "Гринго" от простотия щеше да си намери майстора някой ден и да го гръмнат насред мегдана на някое село. Такива "публични личности" обикновено намират своето под формата на хепи енд, а този поне го арестуваха.

там ти е мястото мушлъо, и тая другата да не се прави на света вода да не отиде и тя там. Измекяри такива.

Мутро-чалгарите-в затвора!

И сега Софито ще изпълни песента към "Сбогом, гринго" в маане вариант...;)

с някакви ман пардон роми.

София Марината - звучи направо тузарско. Иначе новина като новина, едни цигани искали да ограбят други цигани, изобщо цигания до шия в тази държава.

Престанете да ни занимавате с миризливи цигани. да ги вкарват в панделата и толкоз...

Отде ги вадите тия мангали бе даеа?

Супер двойка са тези. Римлянка и мексиканеца Гринго, имам предвид, де.

Софи "Марината" е готино...Ама явно имате липса на редактори.

Крастави магарета през цяла България се надушват.

..сега как ще си пусне сиви-то при Слави...?!

От ареста ще го пусне.

Или Боце, ще го покрие, като Брендо

Сега от администрацията на затворите ще приложат на практика е-услугите си за граждани;)

"важна "новина.направо кърти мивки -гринго???????????????????

Оставиха в ареста Гринго - гаджето на Софи Маринова Абе що ни занимавате с тези мангали. Дайте някоя хубава, приятна новина.