Победата на Меркел, която разочарова

Тези избори разбъркаха енергично политическата колода в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Победата на Меркел, която разочарова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"А сред мъжете-избиратели в Източна Германия АзГ дори е номер едно." Или с други думи това означава, че АзГ е партията на белите мангали. Етническите немци, които са на мнение, ЧЕ ИМ СЕ ПОЛАГА, ДА ИМ СЕ ПОМАГА. И разбира се винаги на така наречените патриотични формации основния враг са тъмните мангали - просто , защото са конкуренция за социалните помощи. Повечето от емигрантите от Азия и Африка във Великобритания гласуваха за БРЕКЗИТ, защото емигрантите от Източна Европа "изяждали" социалните придобивки. Освен това точно емигрантите от Африка и Азия държат да не идват нови такива и от техните държави по същата причина.

Този извод на 5 ракии ли е направен или след боцкане с хероин?

Няма отърване от тази седмица. Навремето Кенет Кларк говореше за налудничавите погледи на германците в портретите на Дюрер. Като гледам снимката се замислям дали не е прав. Защото пък Шулц е против експулсирането на имигрантите, така че и него да бяха избрали, нищо нямаше да се промени.

Ориана Фалачи-силата на разума и ще разберете до къде ни доведе политиката на алцхаймерката шмергел. Бог да пази Православна Европа.!

Заливането на Европа с имигранти дължим точно на такива като Ориана Фалачи, като истинска интернационалистка тя им съчувствала и подкрепяла тяхното имигриране в Европа. Но когато една сутрин се изсипали цяла тълпа в родната ѝ Флоренция и опикали площада, тогава става защитничка на християнска Европа.

Браво господа , да поздравим баба Меркел с четвърти мандат. Стремежа и да запази статуквото на всяка цена най - добре ще разруши Евросъюза и Германия .

Днешното управление на Меркел в Германия, ще накара немския народ да потърси двойника на онзи чичко с мустачките за да сложи ред в тази немска машина, защото комунисткта Меркел и такива като нея разбиха немската машина която работеше перфектно!

Вашата наглост и цинизъм са безгранични. Спрете да хулите и да плюете небивалици. В България комунизъм никога не е имало,а социализмът изгради една силна и уважавана държава,която имаше всичко / освен банани и тоалетна хартия/.Това му беше най- глемия пропуск според безумците. Точно вие,които сега плюете,унищожихте всичко,което три поколения градиха. Какво създадахте вие? Фукате се с теснолинейните магистралки или,че пътувате в чужбина? И тогава хората пътуваха. Да с визи и не толкова свободно но ,пътуваха. Стига сте цвилили като примати. Срам нямате.

Според теб сме живяли в една перфектна държава, всички сме били равни, всичко е било справедливо, имали сме право на избор, имали сме право на частна инициатива, имали сме право да живеем и учим където си поискаме, не е имало политическа полиция и политически затворници. Не е имало отнемане на частна собственост, не е имало престъпност, абе страхотно е било като те слуша човек. Като е било толкова хубаво защо излязоха 1 милион души 1990 година на Орлов мост да се радват. Друг е въпроса, че сега живеем в една мутренско олигархична държава с пост комунистическа икономика и нямаме нищо общо нито с капитализъм, нито с демокрация, тези две толкова омразни за вас думи.

Остави бананите - паспорти нямаше. Никога няма да простя на НРБ унижението, че на моите родители беше забранено да напускат държавата БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ. А дори и когато им се разрешеше - трябваше да остане поне един заложник от семейството. Всеки, който защитава НРБ е враг на хората.

Айде, сложиха кръст на Германия, пардон, полумесец...

Скъпи германци, не разбирам как очаквате от една бездетна жена да мисли доброто на вашите деца? Тя е комунистка и интернационалистка. Комунистът обича човечеството по принцип, абстрактно, но не обича конкретни хора. Комунистът е готов да днес да жертва милиони хора за "светлото бъдеще на цялото човечество и за световния мир. Ленин го е правил, Сталин го е правил. Кастро го правеше, Ким Чен Ун и той. Меркел пое щафетата от другите сатрапи и продължава кървавата традиция на Коминтерна в името на уж световния мир. Вероятно има германски градове, където орките не са дошли на тумби и не се набиват на очи. Само така си обяснявам, че Меркел спечели. Но на следващите избори се надявам да я завлекат за косата до Алексардерплац и да я обесят публично за държавна измяна и геноцид над християнска Европа.

По-големи глупости май скоро не съм чел. му ха ха

Проблеми с Аза!

На някои не им е ясно за какво служи властта и как се използва и затова смятат, че победата била разочароваща. Такива са Радан Кънев, Иван Костов и цялата предателска гмеж, които не видяха колко важни неща можеха да направят. Е, някои хора в Германия ще изнесат лекция за какво служи властта и за какво се провежда предизборна кампания.

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни! Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя."

Бойко Борисов, не Иван Костов продаде авиокомпания "Балкан" на Зееви Груп за 200 хиляди долара с всички активи, а само офисите са стрували милиони, Бойко Борисов, а не Иван Костов даде "Лукойл" на руснаците, дъщерята на Бойко Борисов, а не на Иван Костов беше съветничка на КТБ с 30 хиляди евро заплата.

Само аз ли разбрах, че Меркел загуби изборите. Е скоро всички ще го разберете.

рев на русофили.. добре! вие какво очаквахте?? германия е най-стабилната държава на света общо взето

Стабилна, стабилна ... Колко да е стабилна? И за твое сведение, немците не се отличават с голямо русофилство. Не са гласували против Меркел, за да се харесат на Путин.

Общо взето, всички общо е вече взето. Но ти да си здрав в този стабилен свят. И да ни радваш още дълго със задълбочените си коментари. А от германците аз лично очаквах повече ...

Нглостъта е присъща на такива като тая дето се ненаяде на власт:(((( На реална загуба на позиции също като наш боко тая се перчи че е ''спечелила'' и още 4 години ще граби с пълни шепи, ще лъже и ще маже обградена от охранители докато лъганите ще ги изнасилват, убиват и ограбват тия дето тая ги покани в техния живот...

А просто изпълнява поръчения. Досущ като нашето бивше президентче.

Колкото и медиите да промиват главите на хората - реалността може да се отрича само до един момент.

Политически парадокси... Християндемократическият съюз, ХДС, днес воден от комсомолския кадър от ГДР Ангела Меркел, а в миналото водена от изявения нацист Курт Георг Кизингер, израсъл от нацистки пропагандист до Канцлер на ФРГ от 1 декември 1966 г. до 21 октомври 1969 г., днес обвинява в нацизъм Алтернатива за Германия... е, дали си струва да вярваме на ХДС когато с такива твърдения се опитва да сатанизира опонентите си;)

Спрете хищната инвазия на националистическата АзГ!!! Затворете изцяло нейната брутално-ненаситна паст!!! Тази ксенофобско-антиимигрантска ламя с 3 крещящо-надървени глави няма място в германския Бундестаг!!! Нека спасим всички европейци заедно нашата мила и омайна приятелка Меркел!!! Цяла Европа се прекланя пред адекватно-миролюбивата политика на тази русокоса красавица!!! А източногерманските "мъжленца", гласували за долнопробната АзГ в пристъп на перманентна духовна и физическа немощ, показаха нагледно своята мерзка импотентност както в политическото, така и в семейното ложе. Г-жа Меркел прозря отлично тази ужасяваща девиация и затова покани в социално-обществените и семейни покои на неистово зажаднелите германки млади, снажни, мускулесто-религиозно-шоколадови Аполоновци!!!!

:)) Браво! Но се съмнявам, че някои няма да разберат сарказма и иронията...

Другарко Мелиха, това е един от малкото плюсове, които ти забождам с удоволствие.

Добре казано. Само трябва да се пооправят някои детайли, напр. Меркел е майка не само на немците, но и на всички европейци, както и на около 20 млн. африканци и азиатци, желаещи да се заселят в Германия. Може да се отбележи не само майчинската й страна. В същото време е строга към всички търтеи в източната част на страната, живеещи от помощи и Hartz IV.

:))) Майка викаш на около 590-600 милиона човека, а? Брей, голямо... дрън-дрън ... е паднало и сигурно е карала тежка бременност. То й личи де.

Немците много внимаваха да не стъпят накриво и да им трият сол съседите и така комплексирано подходиха към мигрантите, после си затваряха очите за крайната десница. Във всички случаи ще им мрънкат за нещо, но когато те бие парата ти е някак по- спокойно- парите са универсален заместител на всичко и немците вярват в това, а и ние май също, та ето допирна точка

Когато вкараш 2-3 милиона мързеливи, черни маймуни, ТОТАЛНО несъвместими с европейския начин на живот, така става. Това са хора неграмотни, с различна религия, морални ценности и култура. Те НЕ МОГАТ да се адаптират към западния начин на живот. И хората виждат това.

Някои тук твърдят, че ако подкрепяш AfD значи подкрепяш нацизма и Хитлер. Не подкрепям Хитлер, но знам доста неща за онова време. И в музеи и в концлагери съм ходил (Аушвиц и Бухенвалд). Знам напр., че през 1942 г. Хитлер подписва представения му от Валтер Функ (министър на икономиката на Райха) план, съставен от икономисти, банкери, индустриалци и др. Планът е за създаване на Европейска икономическа общност (uropaische Wirtschafts Gemeinschaft), обединяваща и "хармонизираща" икономиките на Европа, с единна валута и управление... Случайна ли е приликата с ЕИО - първообраза на ЕС (Щото общн. за въглища и стомана е началото, но не е първообраза.)? Кой всъщност подкрепя Хитлер в Европа?

1918 г. Германия е съсипана страна победена в Световната Война, с наложени унищожителни репарации. 1940 г. Германия е световна икономическа и военна сила, превзела цяла европа и са необходими усилията на 4 империи за да я спрат. Някои казват, че тези резултати са постигнати под управлението на луд човек, а дали е така наистина?

Глей ся, тук и сега не обсъждаме Хитлер. Но все пак... Той е особена личност. За закачка - много от антисемитските тези в книгата му "Майн кампф" са взаимствани от... идеологията и постановките на Хенри Форд (оня с конвейрите и колите). Това е едно от нещата, които в САЩ са тема табу. :)))

Германия е обвита в мъгла, пронизана от окултни повеи илюминатски конспирации. Само малцина от кукловодите на този свят знаят истината за нея. Немският генерал (името му ми убягва), който е ръководил групата армии, дислоцирани в Румъния за похода им на изток, изрича следните думи пред румънския маршал-президент по това време: Защо се натискате да изпращате ваши войски на изт. фронт като наши съюзници (което румънците и правят при Сталинград), след като Германия ще загуби войната! Това е казано ояще в самото начало на II-рата Св.в. От друга страна, има сведения, че в началото на войната американците са се сдобили с технология за пътуване в бъдещето, и при един от сеансите установяват, че Хитлер печели войната! Веднага се вземат всички мерки това да се предотврати (най-фрапатният пример е разгромът на Ромел в Африка!) и в крайна с/ка немците губят войната като цяло. Мисълта ми е, че нищо не е такова, каквото са ни учили и "знаем", и ни внушават като факти и история!... А истината е там някъде!

Отвсякъде!Най вече у главата.

явно решетников и сие ще се ограничат само до България след толкова лъжи тролове и зор от кгб меркел и проевропейците ще управляват отново това беше най-силното време за крайнодесните приятелчета за путлер икономиката на ЕС върви нагоре войните ще спрат и с тях потока мигранти

Ъхъм. Ей ся спряха. Напротив - даже ще ни ги увеличават. Сега вече ббягат не само от война, но и поради климатични промени, а и икономически проблеми - имали право на (незаработен) добър живот. Прочети изказванията на Гутиериш и на Юнкер от преди дни - сега вече не се говори за приемане бежанци, а на мигранти. Освен пристигащите нелегално, ще трябва да им осигурим и легални канали...

И Меркелана и тя като наш Боко, никой не го иска, той печели. Една позната от Виена вчера е била в Германия, вика, че никой не я иска тая смахната бабушкера, но пак я налагат, както и у нас ни налагат някой идиот и толкова. Или ще затрият Европа тихо и мирно, или ще има страшна война, което си е все същото.

За АзГ са гласували предимно мъже от ГДР. Защо - ами защото жителите на ГДР смятат, че те са единствените, на които цял живот им се полага жителите на ФРГ да ги хранят. Не искат да делят нито с другите източно европейци, нито с който и да е друг. Те са единствените, които трябва да усвояват увеличените данъци на западно германците.

Тъп извод си направил. Аз пък казвам, че са гласували точно хората, които са изживяли комунизма на гърба си могат да го помиришат от километър - в лицето на Меркел, Шулц, зелени, леви и пр. и управляващата в ЕС върхушка.

Оситата почти 30 години са на хранилка. И продължавата да отварят усти. Изводът ми може и да е циничен, но не е тъп.

За AfD са гласували провинциите, които посрещнаха първата вълна чалмосани скакалци, които нахлуха в Германия през Полша и Чехия преди последните две да се усетят и да спрат маршрутите през тяхната територия. Т.е. гласували са хората, които са изпитали на гърба си, на живо, първата голяма гнусна вълна от човекоподобни, които крадат, изнасилват и презират хората, които ги посрещат в дома си. Тези които са съпоставили меркеловото willkommen с двете думички, които се чуват от устите на пришълците - Ich will и allah аkbar.

Германия започва да се събужда, но твърде бавно... Меркел е вредна не само за Германия, но и за цяла Европа. В тоя ред на мисли съм разочарован. И не разбирам - имам толкова приятели германци, никой от тях или техните семейства не може да я диша тази бабка.

"Победата на Меркел разочарова" само фашистите и комунистите(ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЕДНО), ПРОЧЕТЕТЕ ПАКТА "Рибентроп-Молотов"

Каква консерваторка е Меркеловица, какви пет пари? Консерватори са тези, които поддържат традиционните християнски ценности - дом, семейство, деца, приятели. Меркеловица е просто алчна за власт точно като Киллари, но за разлиак от Щатите не се намери кой да я изрита.

Само да попитам някой от поддръжниците на Адолф Хитлер в този форум и големите политически експерти стъпвал ли е в някой музей за ВСВ или концлагер, какво знаят за това време?

Аз съм ходил на посещение в Аушвиц, ти ходил ли си? Не ти ли направиха впечатление някои неща? На мен лично ми направиха без да подкрепям който и да е, обиколката ми беше чисто туристическа.

Ми, щото такава им е опорнат точка. Виж лозунгите на AntiFa от Берлин от нощес и ще видиш, че това е опорната точка.

у нас от изборините резултати в Германия,били хора с нездрав интерес.... Това е опорна точка която се ползва от някой писачи по-долу. Нямя как да не ме интересува след като предстои ЕС да бъде реформиран! Няма как да не ме интересува след като мотора на реформите е Германия! Няма как да не ми интересува,след като наште папагали се въртят ха натам,ха насам. Интересува ме и то много! Всички видяхме падението и вчерашния медиен възход на Сидеров.... За това искам стабилен ЕС!

Честно казано, станалото и ме радва, и ме тревожи. От една страна съм доволен от успеха на AfD. Те не са популисти, а по-скоро хора, опитващи се да възродят стандартния и правилен модел на политическа партия - не от комунистически тип (която да управлява стадото), а от демократичен тип - да изразява интресите на част от обществото (колкото и да е голяма тази част). Прочетете документите им и ще видите, че нищо расистко, ксенофобско, а да не говорим за нацистко няма в тях. Нямаше как да не се появи такъв политически субект в Германия - просто да чува хората и да изразява техните интереси, а не като останалата паплач - да налага някакво имагинерно всеобщо, всесветско светло бъдеще (с каквото ни пълнеха главите по времето на соц-а). От друга страна, станалото в Германия не вещае нищо добро за Европа, ЕС и България вкл.). Защото сега елитарната либерастка и глобалистична върхушка вече е убедена, че губи почва. Към изборите в Германия се добавя и първото изборно поражение на Макрон. Единственият възможен вариант за тях е отказът от реална демокрация и да ускорят нещата и да втвърдят политиката за най-бързо отнемане на суверенитет (и независимост) от страните - членки на ЕС, "спешно" федерализиране на Европа и създаване на ЕССР. По-простичко казано, очаквам мракобесието от страна на Меркел и Брюкселската върхушка за се засили неимоверно. Чакат ни тежки времена и ако ние искаме да запазим ЕС, трябва да подкрепим твърдо Вишеградците - ЕС трябва да бъде съюз на свободни и суверенни държави, а не някакъв извратен Четвърти райх, полукомунистически Меркелланд и/или ислямска Еврабия. Така ще се избегне и напълно реалната възможност да се стигне до граждански войни в Европа, което ще е пагубно. Но като знам, какви недуразумения и грешки на природата ни управляват, много се съмнявам, че ще го направят. Уви, ние обичаме да подкрепяме губещата страна.

Хух! Браво!

Благодаря!

АзГ със 100 места в парламента. Честито! Роди се новият десен национализъм. Най-накрая!

Вурстът си е салам, но свободата е по-ценна, драги ми Санчо. Немците имат песен за свободата на мисълта от 17в. - Die Gedanken sind frei... Връщат се полека към корените. Има надежда и за тях, и за нас.

Победата на Меркел, която разочарова Ако Меркел продължава в същият дух, на следващите избори може да се очаква идването на чичко Хитлер.

швабия все повече заприличва на Индия - и в двете кравата е свещенна :)))

Гледам форумните разбирачи на по бутилка бояришник много жалят Германия. Колко тъпи били, как не ги разбирали нещата.. Ами така е тавариши, като си нямат Фикуса, Каракачанка, Ската, Тиквата, Курнела, Магарешки да им пазят стабилността, да им строят огради, да се грижат за едно Дебело момченце, да правят съдебна реформа... Гният горките германци! Барем един Динко и ПЕрата да си имаха да прокопсат, ама на... Живеят си смачкани, а ние тук си цъфтим. ;) Аах колко жалко е да си продукт на Спутник, Алфа, Скат, Канал , БТВ, Нова, БЛИЗ, ПИГ и прочие медии на истината.

Много добре казано. Всички тук разбирачи от политика никога не са стъпвали в Германия, а още по-малко знаят какво е да живееш там.

Ходил съм там над 10 пъти, макар и отдавна. Меркел е май като кукла на конци. Каквото и каже бизнесът, това прави. Трябвало им евтина работна ръка - хайде да поканят имигрантите. Това реално е решение на бизнес класи. То не е решение в полза на Германия. Странно сутринта един говореше, как още има разглеждането на източногерманците като втора класа хора. Как техните пенсионери, понеже пенсиите им се определят от времето им по ГДР, получавали по 300 евро пенсия, което не им стигало, а мигрантите много повече. И че сега имало още огромна разлика между източната част и другите.

Щото пък ти знаеш...и тая тиква над тебе...

си мислете, нещастни платени соросчета. Ама ако сте ходили преди 5 години и преди 1 година, със сигурност сте усетили разликата. Дори при обикновена разходка по улицата се набиват на очи тъмните физиономии, сбрани на групи, гледащи и държащи се нагло. И това е само една от разликите. Явно и тези, които живеят в Германия започват да ги усещат нещата.

Знаете ли какво е най-лицемерното нещо на земята? Това е ограбен от мафията-държава България българин, който критикува и раздава епитети на Германци, Англичани и Американци!

Родните рублофили се загрижили за "загиващата" Германия с 400 милиарда евро излишък, най-ниската безработица и най-мощната икономика в Европа. Радват се и се надяват на ксенофобска, расистка и крайна партия като алтернатива за Германия, чиято лидерка е лезбийка живееща на семейни начала с емигрантка от Шри Ланка. Кво ли се учудвам, те милите путлерасти се кефят и на сръбската премиерка, дето нали уж сърбия е първа православна сила, крепителка на ценностите..... Целта им всъчност е слаба Европа и Путлер да си развява коня. Но няма да стане тавариши. Провал след провал за черните прокоби за Европа. Франция, Холандия, Германия, всички стари демокрации стоят стабилно и мощно на пътя на путлеризацията, хибридните войни, лъжите, фалшивите новини, разделението и омразата! Айде пръскайте плюнки сега на воля и чакайте залпа на Аврора.

соросоидчо, за теб имам само една дума относно Германия. Кьолн! ама толерастийните чутури и от и сто думи нищо не вдяват, та камо ли от една...

Загрижили сме се за нашите си държави, защото Германия ни се налага.Ако не се налагаха на по-малките държави, нямаше да ми пука какво става там.Ниска безработица?Значи ли,че всичките милион и половина новодошли са се хванали на работа?

Евротолерастите толкова се страхуват от загуба на топли местенца и лапачка, че започват да протестират срещу третата пртия??!! А именно им политиката им спрямо чужденците е причина за поява на такава партия. А и каквва е тази мода и кой финансира подобни прояви - референдум за брекзит, и веднага започват да протестират против брекзита, Тръмп печели изборите и веднага протести срещу него. Все пак тези резултати са получени при избори , никой не го е наложил насилствено. Що за европростотия?

В момента в Европа адекватно се държат само Вишеградската четворка + България, Румъния, Словения и Хърватска. Точно около този формат трябва да се обединим и заедно да отстояваме правата и идеите си.

A като се сетя, как плачеше Меркел на ревера на Кол през 1998 година когато загубиха изборите.... Всички местни телевизии си бяха харесали по няколко кадъра. Надявах се тази година да се повтори шоуто, но явно ще трябва да изчакам още един цикъл

Тези хора си гласуваха за ислямизирането, изнасилването и атентатите.Как може да са толкова заблудени и с промити мозъци?

на картината след изборите. Така се прави,а не като у нас ...захаросани пуканки в сутрешните блокове.

Снощи гледах едно старо интервю на Фрайке Петри, тя отговаряше на въпроси на някаква международна телевизия на инглиш. На въпрос, на какво се дължи изобщо съществуването на АзГ, Петри отговори, че в продължение на дълги години при тях са идвали обикновени граждани с едно=единствено оплакване - че другите политически партии не взимат под внимание тяхното мнение, и те си търсът партия, в която гласа им да се чува. Петри каза, че тогавашното ръководство на партията е осъзнало, че това е уникална възможност и са я хванали - и че АзГ прави само онова, което нейните избиратели искат, тоест основното, което правят, е да слушат и чуват избирателите си. Същото, което се случив с ТРъмп и после хората се чудеха как било възможно - ами Киларито отказваше да слуша избирателите си. Това е основния проблем, че продажните стари партии които съществуват с зиониЗки пари и подкрепа, се самозабравиха. Искът да правът кото кликата на лидерите им е платено, а не кото избирателите искът от тех. Те там е заровено умрелото куче. А Дзверкел е толко мразена, че не й давам да живее ного от мига, в който слезне от престола и нема веке охрана.

Заради Меркел се роди "Алтернатива за Германия" !

Жена без деца не може истински да мисли за бъдещето, винаги страдат от политическо късогледство.

само пълен идиот може да гласува за този вампир, който съсипва Германия и Европа!

Както казах преди години, политиката на Меркел ще доведе до раждането на новия чичо Ади в Германия.

Азъ, аз живея в Германия и мога да те убедя, че тук хората са много по-толерантни от българите. Германия е шарена и хората в големите градове са широко скроени. Всички избиратели на АФД идват от малки градчета, които преди са били от Източна Германия. Мисля че сам можеш да направиш връзката с Русия :)

Точно тази тяхна толерантност базирана на внушени комплекси от ВСВ ще им бутне държавата. Дано никога не станем толерантни като Меркел.

Нема връзка с Русия. Има едно единствено и ноо просто нещо - и те съветвам да гледаш и слушаш интерюта и мнения от обикновените хора, а не от политиците корумпирани. Следя на инглиш и немски неколко големи и малки медии в Германия - и си правим труда да четем коментарите на хората отдоле. Хората си го заявяват ясно и непоколебимо, че тия изцепки не им харесват и че ше се борът срещу продажната Дзверкел и тия наложени им със сила политики на исламизация. Обикновения немец е ужасен и тероризиран непрекъснато. Хора от Източна Германия казват, че е по-зле, отколкото е било под комунизма. Разбийсе че нормалните хора не го искът. Пак ви се привижда Путин, ама не е! те тека и Киларито се опитва да си омаловажи провала и да го препише на Путин - ама всъщност си е същото явление - самозабравиха се и забравиха, че не те командват гражданите, а е обратното!

Аз също живея в Германия, в бившето ГДР. Ходил ли си натам? В малките селища са останали само старците, липсват работещи предприятия, пълна безперспективност. И на тоя хал управляващите изпадат в умиление от надошлите тарамбуки и ги обгрижват материално и финансово. В Саксония AfD е спечелила около 25 процента от гласовете. Не е случайно.

Ориана Фалачи-силата на разума и ще разберете до къде ни доведе политиката на алцхаймерката шмергел. Бог да пази Православна Европа.!

изключително правилен, макар и много закъснял шамар за комсомолското толерастийно танте. истината обаче е, че източните провинции са по-здравомислещи от западните. което показва колко дълбоко и вредоносно е отровено съзнанието на западняка, защото агресивните завоеватели, търтеи и терористи се настаняват предимно в богатите западни провинции. и пак са гласували по-семпло от оситата за т.нар. популисти, расисти и ксенофоби, които всъщност са РЕАЛИСТИТЕ на Германия.

Малко география: За AfD са гласували провинциите, които посрещнаха първата вълна чалмосани скакалци, които нахлуха в Германия през Полша и Чехия преди последните две да се усетят и да спрат маршрутите през тяхната територия.

расиба европа и ни води към джихадистка еврабия. Амин. Спасение има и то е Русия!

Я напиши в ютюб "Москва Байрям". Ще установиш, че Русия е много по-ислямизирана от Европа. Прост руски трол!

Твърдите избиратели на "Алтернатива за Германия" са незначително малцинство. САМОУСПОКОЙВАЙТЕ СЕ! Дано ви помогне хахаха...