Германия не е същата: Меркел губи сила, АзГ е в парламента

Канцлерът Ангела Меркел не можа да каже дали до края на годината ще състави ново правителство на Германия. Крайнодясната АзГ вече е в парламента. ГСДП губи.

Обратно в новината

Коментари - Германия не е същата: Меркел губи сила, АзГ е в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да тръгне да съставя правителство, трябва да преименува партията си на Ислямофилски съюз. Така е коректно с оглед на провежданата политика и налаганите силово на обществото политически доктрини!

Бойко, като подставен човек на путин със сигурност е помогнал на меркел да спечели изборите и да унищожи европа. Цецо, който е възпитъаник на ДС е показал как се печелят избори. Доналд трябва да се заеме с комунистката меркел и да въведе ред в Европа.

Изводът е, че дори в Германия има идеоти, които се връзват на театрите на шепа печлбари, които си играят със страховете на хората. Настройват ни едни срещу други, а те печелят милиони. Пример са така наречените патрЕоти в България, които ходят да бият бабички по границата, а после прекарват нелегални емигранти със сини лампи.

Как успяха една Германия да я приравнят като избори до тези в Булгаристан... :)

Верно ли председателката на крайнодясната, анти0емигрантска и националистическа Алтернатива за Германия е лезбийка, която живее на семейни начала с партньорка от Шри Ланка?! Голяма алтернатива, няма що... Тия дето са гласували за тях са по-тъпи и от нашите фласоподаватели, дето вкарват патрЕотите в парламента.

Дира дира, нещастници сте Вие До вчела писахте за грандиозната победа на баба Меркел то кво се оказа чу фашагите вътре в парламента. То и с националсоциализма така се започне. Не знам на кого слугувате вече

Огледал се Илия - пак в тия. Толкова е "различна" германия. Същата унищожителка на народа си сложена на власт от кукловодите, същите задници, само успели да изтърват "крайнодесните" от единствената партия, дето е срещу това самоубийствено приемане на всякаква паплач. Но заглавието е "Германия не е същата." По-зле си вършите промиването на мозък и от DW (Работническо дело на съвременния ЕСССР2). Но лошо няма: колкото повече лъже овчерчето, толкова по-малко му вярват. А вълците никога не са прекалено далече...

Индустриалците искали от мути инвестиции за бизнеса. Няма вече инвестиции братлета, мангизите вече ще отиват за любимите ви мигранти - да лапат, да се множат и да ви гърмят.

"...предвид занемарените пътища, неадекватната дигитална инфраструктура и многото недостатъци в образованието".Нали управлението на Меркел беше много добро? Германците няма да усетят как бавно и методично мигрантите ще ги завладеят в близките 30-50 години.

Немската икономика е в отлично здраве, а инфраструктурата (пътна и дигитална) е занемарена от прекалена пестеливост. Все пак обаче -много държави могат само да мечтаят за 'занемарени' пътища като немските.

Над 60% от подкрепящите АзГ са руснаци, живеещи в Германия.

Каква част от подкрепящите вещицата Меркел са с мюсюлманско вероизповедание натурализарани "германци", които естествено живеят в западните провинции?

за тръмп...също...!!!

Също така всички видове неудачници - безработни, необразовани, разносвачи на пица и пр. като осъдените от Фрайтал групата - 'крайнодесните' пишман-терористи.

Разносвачите на пица на са безработни, а неудачници - кой знае? Истински неудачници, безработни и необразовани са ПОВЕЧЕТО ПОКАНЕНИ ОТ МЕРКЕЛИЦА. А и на всичкото отгоре - агресивни мързеливци.

Добре си я избрахте отново и като този път на Нова година отново гръмнат камион или се гаврят с жените ви , благодарете на тази одъртяла лайняна торба -хак да ви е , потънали в еснафщина шопари .

Не смее Путлер да праща повече атентатори в Германия. Надява се на Северен поток 2.

Така е при Меркел. Щом една партия е против джагалите, тя е или популистка, или крайна, или и двете. Сега не само ще продължават да пълнят Германия с джагали, ами и ще ги разселват из целия континент. Ама такава е директивата: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). Нищо че: "4000 джихадисти от ИД са се вече промъкнали с потока нелегални в ЕС" ("4000 djihadistes de l'Etat islamique ont déjà infiltré le flot des clandestins en UE", 8 septembre 2015, Médias-Presse-Info). И това през 2015г., а сега?! Че и във Франция не е по-различно: "Макрон: ние трябва да приемем бежанците, това е наша традиция и наша чест", заяви франсето на пресконференцията му с баба Меркел, излъчена по BFM TV ("Macron: "Nous devons accueillir des réfugiés car c'est notre tradition et notre honneur", 23/06/2017, BFMTV). Че и яка подкрепа си имат бабичката и макарона: "Социалистите продължават ислямизацията на Франция, започната от предишните правителства" е заглавие на публикация от 9 август 2016 на френския католически сайт Льо салон беж ("Les socialistes poursuivent l'islamisation de la France amorcée par les gouvernements précédents", le 9 août 2016, Salon Beige). "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа,

Добре е че нацизмът се възражда. Този път вече ще затрият азиатската кочина.

И с пълно право. Там е пълно с мусилмани - първи прители на Джуджето.

Благодарим на Господ, че АзГ- Алтернатива за Германия (крайнодясна; антиимигрантска партия) ще бъде в Бундестага, за да са в опозиция на тоталното ислямизиране и унищожаване на Eвропа.

меркел добре ,,работи,, като агент под ,,прикритие,,..??? ,,ямаика...,,??? ,,ямаикастан,,!!! поради липса на ,,боб,,...??? внесохме ,,мехмед,,...!!!

Хиляди излязоха на спонтанни протести по улиците на Германия, след като крайно дясната партия Алтернатива за Германия се превърна в трета политическа сила и влиза в парламента за първи път. Около 700 протестиращи се събраха на площад Алекасадерплац в столицата Берлин скандирайки Расизмът не е алтернатива и Нацистите вън, след като обградиха сградата, в която партията празнуваше историческия си резултат, съобщава Дойче Веле, цитирана от Вести бг. Стотици демонстранти се събраха и в Кьолн (вижте повече във видеото горе), където протестиращите се събраха пред централната гара в града, след което направиха шествие по улиците на града. В Хамбург хората направиха шествие от гарата до местната централа на Алтернатива за Германия, няма информация за сблъсъци. Спонтанни протести имаше още във Франкфурт, Мюнхен, Дюселдорф, Гьоингер, Дрезден, Лайпциг, Майнц и Саалфед. Партията Алтернатива за Германия успя да спечели 13% от гласовете на хората най-вече с критиките си относно политиката за мигрантите на канцлера Меркел, отбелязва Би Би Си. Програмата ѝ е силно антиимигрантска и особено антиислямска. Алтернатива за Германия призовава за забрана на минаретата и смята, че ислямът е несъвместим с германската култура.

Как тъй хиляди са излезли, пък на протеста били ОКОЛО 700? Абе ти нормален ли си да дращиш таквизи небивалици?

Ха сега кажете, Путин колко секции им хакна?

беше събитието на вчерашния ден за българските медии.... Нито изборите в Германия,нито срещите на президента Радев със сънародниците ни в Чикаго бяха отразени така шумно. Даже някои ги отразяваха на живо.... нищо, нека гледа електората им ...как си живеят избраниците им и как са променили живота на тези които ги избраха. Даже в дир ни лишиха от възможността да коментираме това събитие,както и интервюто на Плевналиев чрез т.н. технически причини.

Щели да сменят химна на "Не се страхувам!"

С какво оплакването на "загиващите" Геррмания и ЕС помага на путифилите? Някой да поясни ако обичате.

Пословичната неадекватност, тъпотия и тъсене на изход извън темата са емблематични за соросодомитите! Никой не оплаква германия жмульо къдрав! Народа коментира радостно сриването на Меркелица (бивша комунистка от ГДР) и предвижда нейното окончателно падение поради безумията и вредите които навлече на Германия!

Заяо това ви радва?

Победата на Меркел е пирова. СДП пък направо се срина. Единствените печеливши са Алтернатива за Германия. В източните провинции даже ще са първи скоро. Такива ми ти работи!

От това следва и договор за ненападение с Россия и пак към Москва, този път успешно.

на турски ЕРИК имало някакво недостойно значение и сега не си кръщават децата така, за да не им се смеят в училище...

На мода в Еврогейският съюз е да избират хора с диагнози от психиятрията: -Росен П., Макрон,Меркелица -браво на немските демократични зомбита...

Резултатът от изборите е доста добър за Меркелица (бивша комунистка и вероятно агент на ЩАЗИ). След поредицата безумия и безобразия които натвори през мандата си е изненадващо колко много дебили са гласували за нея! Германците тепърва ще сърбат горчивата чорба на Меркелица. повече от сигурно е, че крайно дясната партия Алтернатива за Германия ще спечели следващите избори, което вещае доста масови брожения в Европа!!!

Единственната утеха за Булгаропитека е ,че има и по зомбирани и тъпи същества на земята от него ,а именно германските овце затриващи Европа и светът в момента.

Само да кажа, че Зелените не са толкова екологична, колкото крайнолява анархистка партия. Това съвсем не е вече партията на легендарния политик Йошка Фишер! Не ми е ясно как Баба Меркел ще прави коалиция с такива хора...

партията на зелените е мюсулманска...зеленото е цвета на исляма!

Меркел вече е правила коалиция с тях. Не помниш ли?

След изборите ожем да кажем определено, че България оказва сериозно влияние на политиката в Европа и в частност в Германия, тъй като можем да говорим за "Българизация" на Бундестага! ;-0 След нашите избори социолози и политолози опищяха по всички медии за това, какво ще кажат в Европата, че сме имали крайни партии в парламента!! Ами сега като АзГ е в Бундестага !!!??? А моите прогнози са, че на следващите избори АзГ ще има поне двоен резултат!

Плямпания до дупка а упадъка на Европа във възход благодарение на такива като нея:(((( Тая се ненаяде с власт толкова години а германците май са по заблудени и от нас че гласуват за нея..

няколко съображения отново 1. еврогейовете пак са си заврели главите в задниците и биват облъчвани от пропадналите ибрикчийски медии 2. изперкел съсипа демокрацията и икономиката, великото автомобилостроене бълва евтинджос на завишени цени, качеството постоянно пада, обаче сега, ръ'иш ли, идвала промяната 3. дебелите и малоумни германци да се стягат и да бачкат, че арабите и негрите искат беемвета и мерцедеси, въпреки ниското качество, къщи и яхти, за да могат да ядат на корем и пърдят на воля, а за това си трябва пълнене на бюджета в частта данъци и осигуровки 4. боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла какво още се бави, защо не праща кънгречулейшънс. някой ще вземе да го изпревари, а той и щабът му други думи не знаят приятен ден

5. изперкел е представител на ХДС. иронията е, че точно те потъпкват християнтстово, демокрацията, върховенството на закона и правата на човека.

Медиите упорито наричат Меркеловото ХДС консерватори, което е било адекватно определение пред 60 години, но сега те са обикновени либерали, затова и губят постоянно привърженици.

НО днес не го правите. Пуснете анализа на DW публикуван в ОФ нюз ,който обрисува картината в Германия доста критично. Не е нужно от сутринта всички телевизии да се възторгват,когато в Германия не са такива емоциите. Най -лош резултат на консерваторите от 1949г насам...

да и с.ра в устата на меркел за дето ислямезира европа дано да гори в ада на оня свят

Пак избрали Меркел!? Нищо чудно за народ, избирал 4 пъти Хитлер!А после се били "срамували"!

Хаха, Германия била различна, то по тази логика и България е различна само дето "си смърдим" по същия начин! Все същото неприятно лице (меко казано, а за телосложение да не говорим, че ми прилошава, но нали това не е най-важното) - Меркел! И това ако е различно! Аз си мислех, че ние не сме много стока, ама явно и германците вече не струват, ако са останали такива!

Тръмп трябва и Германия да вкара в списъка с забрана за влизане в САЩ.

Бедна, бедна Европа! На какви пачи яйца се насади! За германците вече не ми е жал (явно имат грешка в чипа), но ние какво сме виновни, че пак да има "мюсюлманско присъствие"! А туземните защитници на вещицата да си размърдат мозъка и да видят какво се задава! Че ще трябва да хрантутят примати, които само ще се размножават!

Чунким светът е същият?!

А какво пише зад Меркел. Дий МУТИ! Това го е написал некой Мигрантчок

има надпис Die Mitte-което означава-СРЕДАТА

И какво от това?

Не разбирам защо путинофилите се тревожат, че Германия пропадала с Меркел? Трябва да се радват, че Путлер пак победи, както в Сирия.

Майната и ЩазиМеркел на Германия, но заради нея и България пак катастрофира...!!! Дааа...!!!

Седнали кьопавите соц. чугуни, които за 50 години едвам сколасали да направят 100 километра магистрала и кирливите им панелки вече се събарят, да коментират Велика Германия?! Акъл да и дават, разииш ли? Глупаците им с глупаци, фалиращи на всеки 10 години..И това, ако не е наглост ?!

Я отивай да пълниш дупките по "магистралата" Му, че то май само те останаха там...!!! :::))) Дааа...!!!

Дебилизъм се нарича това. Като хипопотами са, до гуша в тинята но голяма уста отварят. Хипопотама беше най-подхождащият герб на СССР , а сега на путинова Россия.

чиба,бе

Ей шматко, само по Хемус са 200км.

Тъпак, в Германия строят и реновират над 2000 километра на ГОДИНА!

Трийте, трийте! То които трябваше (чалми) го прочетаха!

важна убаво душко, сто йс ипо магистралите! В соца драги имаше други неща които нямаха в великата ти германия! По-показателно е че в бившата ГДР Алтернатива за Германия е втора по сила! Я се замисли защо е така? А в великата ти ФРГ човек можеше да почине реално чак когато се пенсионираше! И за да бъде спокойно всичко след 70 години на миналия век в ФРГ взеха да се правят доста социални отстъпки! Проблема е какво се случва сега там? Щото работата с разводняването на една "велика нация" води до велик упадък!

Така де, така... То пак Путин е виновен...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

ИДИЛ и Меркел - ГДР комсомолката спечелиха.

А едни млади, умни и красиви толерасти с мургав тен се събрали пред централата на АзГ, и напълно в стила на толерастията и поносимостта към различните скандирали "АзГ вън"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) А все пак ТОЙ БЕШЕ ПРАВ...!!! И сегашната действителност все повече го доказва...!!! Дааа...!!!

сме на това дередже...Заради НЕГО СССР управлява цяла източна Европа 44 години....Ако пък не беше СССР, СЪЩИЯТ щеше да ни види сметката окончателно...Правилно германците со опасяват от AfD- Алтернатива за Германия... Тази партия си е в типичния кафяв цвят...да го наречем... все още НЮАНС...

забравяш нещо важно че Адолф Шикългрубер, австройски евреен не идва то самосебе си! Докато в НСДП не се наливат парите от германските индустриялци тя все си седи слабичка!

Кух си като хралупа...ама ти си го знаеш...

Скоро и мигрантите ще основат партия в Германия и ще присъстват на изборите с мнозинство ! Не е далече времето, когато ще сложат свой рошав канцлер да я "обязди" !

дето за нищо не стават и по цял ден дращат тъпотии и цинизми по форумите, си позволяват да коментират Великата Германия и нейния Канцлер Проф.дхн Фрау Меркел ??? Абе нефелници нещастни, вземайте по една кирка и лопата, и бегом да копаете канала Панчарево - Павлово !!!

Хихихихи..."Велика Германия"..."Мечтания от Шуман"... Велика беше Германия с ония германци,които стигнаха до Сталинград! Сегашните плазмодии не смеят да си изгонят черните навляци,които им чукат жените в задния двор!!!

Велика Германия и Сталинград? От тогава остана фразата " германец след Сталинград"

Стилът ти на писане говори за слабоумие, гарнирано с най-долнопробно слагачество и промита черепна кухина! Такива индивиди, освен да бъдат използвани за латерни на господарите, дори и за копане не стават! Срам за човешкия род!

МЕРКЕЛ не е професор, тя има докторска титла, което отговаря на нашата-кандидат на науките...

а,ти к`ъв си,бе...

Щом Меркел спечели , България да излиза от ЕС и да започне нов живот , без стари политици ! България Вън от ЕС !!!

Рече Юри (Юрий) от Казан?!

Студената война, най-интелигентните Германци се изтеглиха в Западна Германия, а в гедерето останаха най-големите тъпанари, които не ставатха за нищо и те сега гласуват за АзГ.

А тези умните и красивите дато се изтеглиха в Западна Германия навремето създадоха достойно потомство - изборите го доказват.

Негритянино, гласовете за АзГ са от цяла Германия! И на следващите избори ще са 70%!

е 30% в гедерето, инак на Запад са под 5%.