Каналджийството е в разцвет с нов път през България

Каналджийството в България е все още в разцвета си и проблемът се премълчава, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - Каналджийството е в разцвет с нов път през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как се преминава от Румъния в Словакия, като нямат обща граница. Има две възможности - Унгария или Украйна. Очевидно не е Унгария - бил съм там и съм видял тежко въоръжените сили на реда около границата. Остава любимата на еврогейовете Украйна, но поради таи причина се мълчи срамежливо. По думите на дирниците излиза, че мигрантите се телепортират от Румъния в Словакия.

Sm3hurk0

А добро утро ! Вие, чак сега ли го проумяхте ? Картинката се повтаря по подобие на Югоембаргото, от преди време.... И преди някои направиха яки пачки и сега някои се облажиха.... Честито на печелившите и на тези които, те първа разбират публичната тайна.

Има един метод от хиляди години-"маймуна на пръчка"- в банановата плантация се убива една маймуна и се за бучва на най-високото дърво .... ако трябва да откриваме велосипеда или топлата вода?

защо няма телефон на който човек да съдейства срещу трафика и превозването на хора, а също и това че много граждани ги приемат в домовете и свободните жилища за пари

И ОБЕСЕНИ!

продължават ли вечер да прекрачват жалката гранична оградка, да я наречем "Борисков-Симеонков"!?Устатия Симеонков, раздаде някои викове и крясъци отначало, но от месеци предпочита да мълчи!?Забележете, че по голямата част от прехвърляните, продължават да са млади афганистанци и пакистанци!?Ей тука, тия дето са с по-аналитично мислене, могат умствено да поработят и вярно да си обяснят, как са нещата!?

Каналджиите, които изкарват нашествениците от България, извършват едно патриотично дело и заслужават награди, а не наказания. Тези , които вкарват в страната нашественици, са гнусни престъпници и заслужават най строги наказания. Властимащите в България не може да не разбират това, но са същите престъпници.

Теково изказване е подмолно лукаво и двузначно. ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ НА МИГРАНТИ НАВЪТРЕ В ЕВРОПА Е НЕЗАКОННО! Не гледай само от тесното си чердже на самовлубен терикат - секи мигрант в европа, е нож в гърба на секи нормален евопеец! 100 пъти ви обесних, че като се напълниЕвропа с мигранти, те шът не щът ше прелеят ив балХар - и ше се озовете от сички страни притиснати от мигранти, а от юг - Турция, и ко ше праите тогива, малоумници????? Ше ви изпапкат на закуска и ше питът за втора закуска .....буквално ше ви изедът! Как може да сте толко малоумни и недалновидни! разберете, че секи мигрант, по тоя или друк начин, смуче и от вас! За какво се плащат вноски към ЕС от балХар - мелярди! за кого ги харчът тея мелярди - не за вас! от вас ги земът, но не ги давът обратно на вас, а на мигрантите! Просто, по-просто, та най-просто - СХВАНЕТЕ, ЧЕ НЕМА ПЕЧЕЛИВША КОМБИНАЦИЯ С МИГРАНТИТЕ - ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНА Е ДА БЪДАТ ИЗРИТВАНИ ЗАВИНАГИ! НАОБРАТНО! ВСИЧКО ЗАД ГРАНИЦАТА НА ЕВРОПА, НЕ Е ТЯХНО! Днеска ги прекарвате, а утре с получения немски пасспорт и пари, не ви давъм ноо, утре ше ви режът гърлата, за разнообразие. Защо им давате да стигнът до вашите пари? от чие име се раздават европейски пари и привилегии на мигрантите? КАТО СТЕ ТОЛКО ТЪПИ - СТОЙТЕ ГЛАДНИ. МИГРАНТИТЕ ДОБРЕ СИ ЖИВЕЪТ С ВАШТЕ ПАРИ! ШЕ ПЛАТЪТ НА КАНАЛДЖИЯ 10 000, И УТРЕ КАТО СТИГНЪТ ТАМ, ШЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 50 000 НА ГОДИНА ПЛУС НЕМСКИ ПАССПОРТ! КАК МОЕ ДА СТЕ ТОЛКО ТЪПИ!

Отворете КПП-та във вътрешността на странат.Проверка на всички МПС идващи от границата към вътрешността-без тезе преминаващи от ГКПП.Махнете гранична полиция ,сложете армията или жандармерията.Във всяка погранична община -жандармерия-участъци сменящи се на пет години ,настанени в държавни жилища ,безплатно за тях и семействата им.Работа за жените им ,високи заплати ,да не мислят за нищо освен за службата.Пиле няма да премине ,а не талибан и контрабандист.

Ало госпожо, Румъния и Словакия нямат обща граница. Маршрута да не включва случайно и някой телепорт?

Каналджиите,каналджиите,каналджиите... арести за тях и в затвора за десетки години!!! Заради тях хиляди изгинаха,те са за бесене дори!! А в България наказанията са никакви,даже не знам да има осъден каналджия на затвор?!???? Тук всякаква престъпност процъфтява!!!

"*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име". Не мога да прочета тези коментари, но се радвам, че са в изобилие щом се отнасят до Йотова и Нинова (без да споменавам по-дребните от обкръжението) - на всички слагам огромни +сове!

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

"Къртицата" кърти, такава й е ролята... Тази мома никога няма да спомене успехи, подобрения, постижения, усилия! За нея, за Нинова и Радев, България е "боксова круша" за мача "следващи избори"! Цяла Европа признава и Ни е благодарна за стопирането на орките, а тази лъвица (по образ!) ръмжи, че не било вярно... Тя би била щастлива каквото и лошо да става у Нас при това правителство... Мизария на духа!

Не е ли време вече "изисканият" термин "каналджийство" да бъде заменен с някой по-нормална дума?

поправка: някоя

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Приятни изживявания! Oтзад. Протект енд бронз! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

1. Всички бежанци (пришълци) трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те сами са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от бежанците, като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра, по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в местните отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши и други боклуци (отпадъци) от Кауфланд, Лидъл, Била и ПроМаркет. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и почистени обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер. 10. А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

защо северните страни не изпратят граничарите си в южна европа,а всеки стой на неговата си граница?

те нямат нито граничари нито граници

Радев каза, че този път е затворен, Йотова, че е отворен..

Прав си, обаче част от някои племена не са се асимилирали и излъчват Народни Представители, които с племенната си визия за живот ни прави племенна нация. Не искам да споменавам, че от тия 1336 години България, то 700 от тях сме били под чуждо управление. Два века Византийско и Пет - Османско.

Ако не сте го гледали, има много готин български игрален филм, как е охранявана границата ни по социализма, как се охранява сега, как двама бивши "соц" граничари, участват в канал за прекарване на бежанци днес, интересен и драматичен е, малко сив, ама такава е действителстотта, казва се "Чистилището", от 2014г., участва Асен Блатечки.

През соца границата се охраняваше с цел българите да не бягат.

vasil

Особено в периода 1956-1989.На много места телените заграждения по границата в горната си част бяха красноречиво наклонени към наша територия -по-голяма пречка за излизане,отколкото за влизане.

Тази Илияна Йотова какви ги дрънка, Българите сме едни от най-нетолерантните племена. Даже едни - други се делим и мразим, пък останало към малцинствата да сме сред най-толерантните в европа. Аман от тези политици, да вземат да си свалят розовите прозорци на бронираните коли и да видят къде се намират!