В Германия се очертава коалиция ”Ямайка”

Свободните демократи и Зелените казаха, че имат желание да се присъединят към Ангела Меркел в ново правителство. Социалдемократите вероятно ще са в опозиция.

Обратно в новината

Коментари - В Германия се очертава коалиция ”Ямайка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коалиция Джамайка с основен приоритет, отглеждане на качествена трева и справедливото й разпределение, за всеобщ и цялостен транс в ритъма на реге и малко ислямски маанета.

Да приемеш, цялата зган от ислямистки главорези било "велик акт на човечност" е да де но приетите не знаят какво е това човечност и за това ви колят като прсета...Абе социалист червена гнида мразеща собственият си народ и нашите са същата измет!!!

Е, те сега фрау Шмъркел си намери майстора и че я натикат алтернативно в учи ъз.

В Германиясе очертава коалиция "Джамийка"!

Меркел ще бъде "я" или "майка"-та на таз коалиция, питам щото си мяза много на бащица

Шулц е платен от Путин комунист, добре,че не спечели.

Докато го смяташ за велик акт на човечност, а не, в най-добрия случай, на велика глупост и стоенето в опозиция няма да ти помогне.

" Ние не успяхме да убедим народа, че Германия е достатъчно силна, за да не остави никой извън нея", каза Шулц. " Направо ти повярвахме... Когато източните европейци търсеха по-добър живот не срещаха и 5% от "убеждението" което проявявате към социалните кърлежи от Близкия Изток ... освен ако не са от тъмно зелените де... Квалифицираните и работни козоеби от Ирак, Афганистан и т.н. ще изведат немската индустрия в Космоса...

Великата Германия била достатъчно силна за да не остави никой извън нея?! Защо тогава напоследък ни проглушиха ушите, подпалиха мозъците с техните квоти за мигранти?! Да си ги обгрижват там... Идеята им беше друга, но не им се отвори парашута и сега се чудят как да ги натресат на други, а останалото е просто думи.

В Европа се открояват четири силни народа (а това означава в света като цяло) тяхното подреждане е без значение: немският, българският, руският и английският. И това не е случайно в своите исторически корени те са кръвно свързани. PS. Само дето Меркел и този на снимката не се вписват в тази класация.

българският най вече, да те еба в нещастника жалък дето си въобразяваш че тая изродена мангалска пасмина може да се нарече народ

3-та Руско-германска война. Под Берлин: Немецо предай се! Двама араби се питат: Отде да им намерим немец, че да им го предадем?

Гледах по телевизията предаването с коментарите на партийните лидери, Меркел, Шулц и всички останали палячовци. Всички бяха с покрусени лица гаче са на погребение. ... Залезът на боговете. Богато общество в дълбока политическа криза. Никой не е доволен от резултатите.

"...Ние не успяхме да убедим народа, че Германия е достатъчно силна, за да не остави никой извън нея", каза Шулц.". колко жалко, наистина. инак германия щеше да наброява няколко милиарда души население и по този показател убедително щеше да изпревари китай и индия взети заедно. никой не спомена обаче, колко струва това идими-дойдими на данъкоплатеца. коалиция джа-майка е напълно възможна с талибаните от тези три партии.

Пирова победа за Меркел! Ще е с 80 депутати по-малко. Това си е сериозен удар! Но всички помним какво направи през 2015 г. Сега получава рестото.Ако продължава така на следващите избори ще извади още 80 депутати и ще разруши ХДС!

Партията на Меркел ХДС/ХСС получава 8,5 % по-малко в сравнение с предишните избори,СПД -5,5% по-малко/неокончателни резултати/.Всички останали партии си подобряват резултатите с различни проценти,най-много АфД !

Европа не я чака нищо добро с тези изроди! Германците се оказаха същите овце като бугарите.

Родшилдовци!..

dobrin

гсдп с нещо сякаш ми допада.

Изпадналият германец Шулц може да е бивш председател на ЕП,може да е кандидат за канцлер,но по същество е една бюрократична /чиновническа мижитурка като Станишев,който е още по-голяма мижитурка.След подобни хора от т.н. социалистически партии ще остане само скъп спомен в смисъл ,че са стрували на хората много скъпо заради издънките си!Но и в опозиция Шулц пак ще бъде мижитурка!

Какво е консервативното на Меркел точно?

Майка Джамайка, Джамайка, Джамайка, Джамайка цънцърке. Мушки димла майка биличка са-а-а.

си е голем турлю гювеч! Не ,че в БГ не е същата работа. Партии дето реално по идеология трябва да са врагове се гушкат и крадат заедно защото в 21 век под управление се разбира кой колко може да крадне...без значение с кой го прави!

разликата е само че тяхната Атака не са от управляващите, но след десетина години може и те да влязат във властта, като тук

Силна, силна ама иска да разхвърля орки из цяла ЕВропа! Ей това лицемерие и двуличие е отвратително! Нещо спряха посрещанията с флагчета и цветя! Как върви "интеграцията" - хич не се чува!

.. и те са хора синко. И нас така ниодумват в Англия и Америка .. не уважаваш ли хората в беда и тебе ще те подритват като изпаднеш в нужда! Можем ли да се осъзнаем? съзнанието.. то ни отличава от животните, а не употребата на алкохол :).

И ако ние балХар съжалим арабите дето идват со скъпите телафони, то следва ли от това автоматично, че нас ше ни съжалът, ние като идем некаде с претенции за цоциалки. Да ви имам логичното мислене и критичния подход!

Ало нашенеца, тоя път съм абсолютно съгласен с Роксана. Парите, които се въртят с бежанците, са милиарди и то само редовните.... За нередовните няма да отварям дума... С тези хилядарки които плащат на каналджии в родините си могат да живеят доста добре. Откъде ги имат никой не може да ти каже .. "продадох къщата си" казва един уж сириец.. Ама на кого е продал руините и то за такива суми, че с телефони за по 1000 евро ходят, не може да обясни... Колко самолета на ЦРУ трябва да излязат наяве да ви светне? Помните ли го? Началото на 2016, полет от Мюнхен за ЮАР, каца по принуда в Зимбабве с труп на борда и тонове палети с пари .... После уж били на банката, ама летеше не за централата им, а за майната си...

В немските медии, току що нарекоха меркел " Най-силната губеща на вечерта". А дано.

за какво да го избират германците тоя Шулц, като не е никаква алтернатива на Меркел? Същите глупости плещи, че и по-големи.

кандидатурата на шулц беше трик на меркел-тя знае,че тои е неизбираем...

Тоя Шулц като е толкова Дащен, даващ, нека си раздаде всичките Пари и имуществото на истинските германци и да отиде да стане РОБ на някой арабски Шейх в Саудистка Арабия... А ако е на умиране, нека се откаже от политиката и да остави други германци да се занимават с това. Абсолютен Идиот !!!

ко си се загрижил за истинските германци

Дойчовците узряха! Добре дошли в реалността!!!

Кондьо има такава песен - Джамайка.

Дойчланд, Дойчланд, унтер алес!

Шулц: "... Германия е достатъчно силна, за да не остави никой извън нея", Защо са тогава тези разпределения и квоти на мигранти? Приберете ги всичките,и от Гърция,и от Италия.И нашите вземете.

Е бъдещето на Германия. Мултикултурализма и ЕС си отиват бавно но сигурно. Новото поколение в Европа е крайно дясно.

по принцип си прав,но много борба ще има...не се дават лесно глобализаторите

Най добре е да се нарекът бурка или фередже

шарена коалиция. А през 2013 г. Меркел имаше болшинство. Баси регреса. Вече й трябват още 2 партии (с ХСС - даже са три), за да управлява.

Шило

Какква ти Ямайка? Направо са цветовете на дъгата. Да не се бърка със значето на "нетрадиционните"