Коментари - Ангела Меркел отново спечели изборите в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се скри новината за резултатите в Източна Германия? Там АзГ е втора, а сред мъжете избиратели ПЪРВА политическе сила! Явно отново се потвърди факта, че нормално население е останало само в източната част. След референдума в Каталуния като нищо можем да видим референдум за отделяне на Източна Германия и присъединяването й към Вишеградската четворка! Ама нищо чудно Изперкел и Брюкселските евроидиоти да вземат да наложат санкции на Виш-4 за "незаконна анексия" на Източна Германия. Защото при демокрацията законно и правилно е само това, което обслужва интересите на олигархията и смучещия политически елит!

Клана Меркел подкрепян от клановете Клинтъни, Бушове, Тръмпове и Бочковците. ТИЯ ДУМОКРАТИЧНИ МУТРИ ГИ ГЛЕДАМЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

демокрация си е това- няма спор ама е забавно как младежите там друго не били видяли освен Меркел и ме напушва смях, че и 1989г. младежите не бяха виждали друго освен бай Тошо....

като плъзнат орките - през нас, през Черно море, през Италия - нали Меркел е изключително благосклонна към тях. Абе Пера - къде ги спираш! - хващай ги за ръка и през западната ни граница сочиш - тамо са райте - пардон там е Меркел - вървете.

И аз спечелих от тотото една тройка ама никъде не пишете за това макар че и аз очаквах шестица като тая меркелка..Сега се питам дали трябва да дам банкет за тази велика ''победа'' и аз??? 1/3 меркелке ''печалба'' си е срам срещу 2/3 загуба..

Победата на Меркел е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА, Надявам се един ден да има международен трибунал и тя д ае там като едни преди нея за унищожение на Европата.

Меркел спечели, защото е избор на турци и останалата мюсулманска измет. Евреите ще я избират доживотно, защото тя руши Европа, а на Германия вече и видя сметката. Вече за немци и немска нация говорим в минало време...

самоубийците не ги оплакват даже в църквите!

Хакерите на путкин, хибридните рушки лъжи не дадоха резултат ;)) Щото Меркел е умна - като видя как Блядовете се опитаха да се намесят в САЩ създаде кибер армия част в Бундесвера. Хскерите на Пичин нямаха шанс ;)

кво се бъркаме в пилитиката на Германия? Всеки за себе си. Германците бъркат ли се в нашият живот?

Естествено, че се бъркат.

Мъдрия германски народ изпрати 4 категорично послание до простия матриал в задунайская- вън швестерите на рада дълбоката подлоги на америка и червените пидали на лъжкинята - московски роби от Майка Европа! 4 МАНДАТ ЗА ТАНТЕ,4 МАНДАТ ЗА БАЦЕ ! ТАМ КЪДЕТО СА АНДЖИ И БОЙКО- ДОБРУВАНЕ И БЛАГОДАТ, СОРОСИ И РУБЛАДЖИИ - МИЗЕРИЯ И РАЗВРАТ! ВЕЧНА ДРУЖБА МЕЖДУ ТАНТЕ АНДЖИ И БАЦЕ БОЙКО! ГНИДИТЕ НЕКА ПУКНАТ ОТ БЯС СЕГА!

С мускулестото рамо на Сорос, пътуването към ада продължава успешно.

Пак Путин и помогна да спечели Меркел ! Преди месец ходи да и помогне да стане Канцлер и да построят Северен Поток 2 !

И там резултатите от изборите се гласят от Козяк...

Щом тази пак ще управлява Германия , време е България да излиза от ЕС ! Сега ще ни напълнят Държавата с незаконно преминали емигранти ! То и така 99% от Българите нямат полза от ЕС , 1% са тези с Евро -фондове и разни Комисари и Евро депутати и техните помощници с гигантски заплати ! Така че да свалим сегашните тикви и кратуни , то и с тях и без тях нищо хубаво не става и е време за оставка , Афери , Афери !

Ти нали си от тия 99%? Ще си траеш тогава! И ще бачкаш за нас..тия от единия процент. Ясно? Айде заминавай да работиш!

тишина.... тъга и мъъъкааа...

във връзка с това гяволите дават голем банкет с бал ... с маски!

Тая Меркел пак печели, сигурно разБойко е пратил Цветан да брои бюлетините.

Колкото и да плюете фактите са си факти!Германия е пътница, а влизането на крайно десните не е без причина.Рано или късно глупавите германци ще си изкарат главите от гъза и ще стане лошо.През 30-те е било почти същия сценарии: Бедни германци и богати евреи...бууум милиона в лагери и ебават майката на целия свят.Всичко това е просто страх на германцките да не ги набедят случайно за нацисти, защото още са гузни пред света.

няма никаква вина и никакви нацисти, всичко е измама. На 14.02.1349 само в Страсбург са избити над 2000 евреи, а след година и всички останали. Без изключение. През януари 1349 в базел и фрайбург хората събират евреите и ги изгарят живи пред входа на градовете. Същото се случва в цяла централна европа, въпреки, че юдеите са под специалната протекция на карл четвърти. Те са били кредиторите на златната му прага, както кредитираха и кичовете на хитлер по-късно.. Истината е, че погромът над евреите в средновковието е много по-мащабен от този през миналия век, а причините до голяма степен са същите. Тогава, хората са разбрали, защо евреите преживели чумата, която убила всеки трети и КОЙ е трупал пари от това. А, лечение е имало и чумата е била само оржъжие за масово унищожение. Последното, също е официално доказан факт, между другото.

Отиде коня у ряката.....Много промити мозъци има. Явно не само в България. Малко са им на германците нападенията, изнасилванията, издръжката на бежанците....

Честита ви комсомолка от ГДР, шваби! Живи здрави да са ви арабо-германчетата и афро-немчетата за внуци. Ама ние в България не ги искаме. Не ви искаме сбърканата "европа".

Ама ,,КОЙ,,ли ни пита.Тая Хитлерка ще ни ги изпрати.Като сме външна граница,първо минават през нас ,а тя отчита,че са наши.Българите пет века сме мачкани и продължават да ни мачкат,докато не ни ислямизират и нас няма да мирясат,явно затова са ни приели в ЕС.Ще работим денонощно за тия кърлежи

Има спасение! Пазете Русия!

Това не е никак демократично. Три мандата поред. А после говорят за Путин, че бил управлявал прекалено дълго.

Не три - а ЧЕТИРИ - засега САМО 20 ГОДИНИ!!!

Фюрера се обръща в гроба! Тези наистина са тотално изкукуригали. Да виждаш как държавата ти срива и да продължаваш да си вярваш, че рязаните диваци ще възродят Европа и Германия.

Немците имат нужда не от умни източноевропейски гастербайтери а от обикновени ратай които да вършат най-черната работа на най-ниско ниво. Ратай които никога няма да израстат в службата и ще си останат вечни бачкатори. Само че немците и меркел специално подцениха арабите като си мислеха че те ще им оправят икономиката. Нека погледнат назад в историята на хамерика как белите са карали нон стоп кораби с негри като роби а сега неграта там имат повече права от белите.

Ще работят козоебите, ама друг път... Работещи арабески много малко ще има, точенето на социалната система е там за предпочитане... Коя е тази черна работа която визираш? Почти няма работа в която да не трябва да има акъл съответният работник. Какво, ще им трябват идиоти да копаят с мотика на полето? Дори след няколко поколения работещите няма да покрият и половината от инвестираните пари.. Все едно да ги мятат в черна дупка...

Какви са тия кланове в "демократичните" държави, Меркелци, Клинтъни, Бушове, Тръмпове.

забравих Борисовци.

хажде, братя германци, бегаите да купите следващата партида плушени мечета и да посрещате следващата партида трапнещи да сеинтегрират кум васмуслита. да са ви честити, па и на нас, всички останали европеици в поза наколенка!

Не знам дали е споделяно по наша медия но догодина ще дадат право на 400 000 бежънци да изтеглят и семействата си в Германия , определено там ще става все по весело и приятно място за живот. На печелившите както казват - честито , на останалите дето работят и плащат данъци - вече са изтеглили късата клечка.

Меркел ще направи вече четвърти мандат! И не чувам нито един глас на запад да вика: Стига! Промяна! Не е демократично! А чакайте да чуете какъв лай ще се надигне по повод четвъртия мандат на Путин.... Интересно, нали?????? :))

При тоя резултат Меркрл ако има още малко мозък ще се оттегли

Дори да приемем, че машинациите не са били големи, фактът, че 25% от имащите право да гласуват германци са или слепи, или просто глупави. Да не се оплакват после, че страната им се пълни с чалми.

... германскитя паспорт е с наи-малко изискуеми визи... допусни за момент, че просто са били на бизнес-пътуване... поне половината на тези 25%...

Радостна новина за всичкото мюсулман по света. Една развита държава в центра на Европа, ще ги приеме с отворени обятия и ще им позволи да влеят културата си.

За съжаление вече разбраха, че няма да се справят и вече ги канят при съседите си. Елате ни на гости да видите колко е хубаво в комшиите ми!

меркел успя да вземе некой глас... ще има ли разследване за намеса на Путин в изборите на Германия? Или това е помощ от приятел?

аз от кога казвам, че да се отменят всички избори в америка и неолиберастката част на европа, след като путин прави каквото си поиска на тези територии, ама кой да слуша? сега се надявам здравите сили в германия да открият измамата в избора на меркел и да изобличат руските хакери във фацебука!

ЕС бавно, но сигурно потъва.

ъхъ! население на ес 510 000 000 души. бвп на ес 17 578 000 000 000 $ после сащ15 040 000 000 000 $ следват китай, япония, бразилия, и россия с 1 850 000 000 000 $

Не намале ли малко, след като ръбовете си набиха камшиците?

Извади задълженията и ще получиш реалните отрицателни числа. В живота не се смятат само плюсовете, защото някои са изпапкали за следващите две години продукта.

Това виртуално БВП си го сложи там където слънце не огрява.

Хителр взема властта 33 г и 39 г. ( з анпакакви 6 г.) вече е направил най сериозната държава на света и армия, която е готова да го завоюва за него. Меркел вече 4 мандат печели, а ЕС само потъва и потъва и потъва ......и има още идиоти да я избират.... Те това, ако не е парадокс...не знам кво е!

Браво на Алтернатива за Германия! А кога ще има Алтернатива за България?

По-добре си глей алтернативата на Москалския хаганат с емир Кадиров и неговият послушен пекинез ВлВлПутин!

През 2013 г. Меркел имаше болшинство. Баси регреса. Вече й трябват още 2 партии (с ХСС - даже са три), за да управлява. И да ви светна в бившото ГДР Меркел взема само 27%, а втора е "Алтернативата" с ..... 22%. Дишат й във врата.

хахаха ... гледайте немската телевизия ZDF

и през 201з не е взела мнозинство. и беше в коалиzia с спд

ХДС ЩЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА В МДС - МЮСУЛМАН....

Бяхме позабравили ,,,Застоя..,,, от времето на Брежнев. Сега германците ще ни го припомнят,?

от 1947 година наи голямото падение на партията на Меркел.Нема да я бъде защото си е изпяла песента!!

Е, четири пъти я пее тази песен! Колко пъти ти трябва, че да ти пробие бетонната черупка на главата?

Господин Кур това вече не е песен а пъшкане на стара баба

така е 2013 г - 41% 2017 г. - 32%

Следва: 2021 г - 23% 2025 г. - 14% После летоброенето е по мюсюлманския календар...а Меркел ще е с бурка

82 680 000 души -3 467 000 000 000 $ 144 300 000 индивида -1 283 000 000 000 $