В Севлиево протестират заради недостиг на питейна вода

Жители на Севлиево излязоха на протест на главния път София-Варна с настояване да се вземат кардинални мерки по проблема с недостига на питейна вода в общината.

Обратно в новината

Коментари - В Севлиево протестират заради недостиг на питейна вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пред живеещите в Севлиево, още от петнадесетина години!?Оскотялото население, каквото е и навсякъде в България, предпочиташе да избира на власт, държавна и общинска тези, които вместо да застъпят твърдо и да решат проблема с водата на страдащото население, да продължават гаврите с избиращите ги!?Ако в избираните, имаше поне, малко почтеност на управляващи, още преди десетина години щеше да бъде готов язовир за питейна вода, снабдяващ страдащите от безводие поселения в цялата община!?Населението си страдаше от безводието и само примрънкваше тихо срещу гаврещите се с него управляващи мошеници!?Ами, щом ще ми мрънкате и винаги на избори ще избирате най-долнопробните гавраджии, да ви управляват и мъчат с тотално безводие, хак ви е!?

Водата е много силен лост за натиск върху населението. Това трябва веднага да се приватизира, за да може хем да бъдем ограбвани, хем да нямаме право на глас инак суша. Познайте кой стои зад мутренските методи на изнудване на българите с вода в цялата страна. Съгласете се на приватизация и УТРЕ ще имате вода, но за в други ден не обещавам!

Да беше само Севлиево, ама има десетки селища в страната, които имат проблеми с водата. И това в 21 век в Европа. В Израел, в пустиня отглеждат 2 реколти годишно.

СЯКОХА ГОРАТА ОТ ВОДОДАЙНИТЕ ЗОНИ МЪЛЧАХА!

Явно са свикнали да си мълчат, щом ден след протеста има само четири коментара. А може би защото там герберите са на власт.

Пичове, какво ви пука, в София нали има вода. Пък и "да се свети името му" не се е вмирисал от липса на вода. А видите ли, Сидеров взел Деница, а вие стачкувате за вода.