В Иран сравниха Тръмп с Гьобелс

Председателят на иранския парламент Али Лариджани сравни президента на САЩ Доналд Тръмп с нацисткия министър на пропагандата Йозеф Гьобелс.

Обратно в новината

Коментари - В Иран сравниха Тръмп с Гьобелс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иран са също като Саддам Хюсеин и Осама бин Ладен.. САЩ и Русия трябва да ги бомбардират (както бомбардираха Ирак между 1997- 2000 г ) и не трябва да ги оставят да имат Голяма армия, ракети и бомби... Щото иначе онези ще нападнат Европа и САЩ.. А Корея са както Япония през 1941 г, когато нападнаха САЩ и бяха напълно РАЗОРЪЖЕНИ.

Днес гледах филм за създаването на САЩ.Около Ню Йорк преобладава италианска кръв,на юг френска, а всички северни щати на запад--преобладаваща е германската.

Тоя дори ходжа толеслам не е, к'во ли остава аятолах. Даже чалма няма. Така че не е интересен.

Незаслужена обида за Гьобелс ! Той е стратегът на хибридната война , а кой е тръмп ?!!!! Леко сенилен клоун с мания за величие и много семпъл интелект :))

нищо подобно! Тръмп е рижавелкото с оредяла слама и изкуствено чене. това е грохналият старчок с когото в момента и калинките се бъзикат. това е пенсионираният тиквеник, който е на прага на Пирогов и всеки миг ще получи инфаркт, защото света го подритва като заспал на пейка бездомник.

Интересно, защо Дира мълчи по повод огласените от МО на РФ разузнавателни данни за взаимодействието на САЩ и ДАЕШ в района на Дейр ез Зор в САР?????

Защото е обратното даеш е създаде от ФСБ

Еййй, че си тъп ... Дори в ЮТуб има клиповете с Хилъри Клинтън и Маккейн които собственоръчно признават и коментират създаването на шибаняците, въоръжаването и тн ... Ама идиоти като теб сигурно ще кажат, че е бил Путин с перука в клипа.... Барем като дрънкаш глупости се осведоми първо дали идолите ти вече не са признали нещо по темата....

Чак пък Гьобелс?! Е, верно, че се случва и бай Дончо да послъгва, но това е неизбежно в страната наследник на гьобелсовата пропаганда, пък и Тръмп още не взел властта и за да не го капичнат му се налага да уйдисва на традиционните настроения и мераци на краварския истаблишмънт. Истината обаче е, че Тръмп казва и истини, с което фактически заклеймява лъжите на истинските гьобелсовци: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times). "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le samedi 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "Тръмп предупреждава, че грипните ваксини са най-голямата измама в историята на медицината" ("Trump Warns Flu Shots Are The Greatest Scam In Medical History", Posted on January 27, 2017, Your News Wire).

ПРЕКРАСНО И ТОЧНО СРАВНЕНИЕ.

Гьобелс----е нямал "Туитър", ефенди!:))))) ....и 300 милиона зомбирани шашкъни---да му вярват!:))))))

Американците твърде много войни започнаха и ще се задавят В Афганистан са закъсали от 16 години и не му се вижда края , да не говорим че са изхарчили на 1 трлн досега В Ирак е същото -над 1 трлн разходи и ефект - никакъв В момента воюват в Сирия , заплашват едновременно С.Корея и Иран Да не говорим за търканията с Русия Ако изплуват от това блато в което сами се набутаха , ще ги призная за големи

ното иран , нито северна кореа са лъжица за американската уста ... за разлика от ирак , либия , югославия и т.н ... така че споко !

Малееее всеки се ибава с Фащ вече:))))

Добро сравнение.Много простотии сътвори Тръмп с тъпите си изявления.Плаши кокошките на Ким.Реално Ким и Тръмп си приличат по характери.ЕДИНИЯТ МАСТИТ БИЗНЕСМЕН,НО НЕ СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА сащ,а КИМ МАСТИТ НАСЛЕДСТВЕН ПАРТИЕН ВЕЛМОЖА ,НО НЕ СТАВА ЗА ШЕФ НА КОРЕЯ.С Буда в България и авторитарният му режим на управление положението е подобно.Хвалби,арогантност,простотии и мизерно съществуване на населението.

Ха-ха-ха...психопатът Тръмп загуби всякаква тежест, щом и циганите от Иран започнаха да се гаврят с него... Няма да се учудя и хотентотите, бушмените, аборигените и зулусите да започнат да се еба-ват с рижавия психопат... Пълен клоун. Палячо.

Не може президент на такава голяма държава да отправя открита заплаха към суверенна държава, че ще я унищожи. Така може да говори Роско Тапета или някой друг шизофреник, но не и Президента на САЩ.

Ама Расим пък заплаши Русия и Путин направо се насра от страх ... да не Роско Плевнята да му иде на гости и да му изпие шампанското..

Усещате ли как всички ключови държави в света са против САЩ??? Май скоро "кралят" ще бъде свален от трона?!?! :))

А ти мислиш ли, че една империя би се предала без бой? Ей така, демократично? Война се задава, световна война.

Безспорно ще се опитат да разпалят война. Дори вече опитаха, засега неуспешно в САР и Украйна...

Змията когато умира най-силно хапе.Та и те така,но вече са отсвирени.Ако не си променят политическите нрави ще ядат тоягата.

Тоя го взеха яко на подбив...оня му вика, че бил мегаломан , психар и луд, тоя вика, че бил Гьобелс, Мадуро каза, че бил Хитлер... Ердоган му вика, много да не се меси за ракетите, които фесовете купиха от Турция... Никой го не е-бава за слива тоя откаченяк , бе.... Само Боката Борисов си маже задника със зехтин, кога чуе, че Тръмп ще идва нанасам...

... всичките от великолепната диктаторска четворка. Скоро може и да търсят четвърти за попълнение

Не се бъзикат, гаврят се.

Досега си правеха каквото им хрумне срещу своите народи и света! Появи се някой, който открито им размаха пръст и те започнаха да квичат! И повечето страни в света не ги подкрепят, доказано е!

САЩ са един спукан световен балон

Капут са...Спукан , използван, капут....

Има база за сравнение. Само че зловещия доктор Гьобелс е бил много по-умен от американския клоун Тръмп

и Иран надигнаха глава в дръзка провокация, тъпаците не разбират че така ограничават кръга от възможности на Тръмп за мирно решение на въпроса. някой ще бъде от Корея или Иран може да се превърне в жертва за назидание срещу оспорване военния монопол на САЩ. Май Третата световна е все по-неизбежна.

Май се заформя интернационален антикраварски фронт, а? И участниците са ядрени държави.... Рижавият ненормалник май ще бъде последният президент на Говедария...

Защото, ако това стане и тебе няма да те имаа, глупак!

Може и мен да ме няма, но и световният тумор вече няма да го има! Война е , войната изисква жертви, нещастна мишко!