Лавров: САЩ няма да ударят Северна Корея

Външният министър на Русия Сергей Лавров заяви, че САЩ няма да ударят КНДР, защото знаят, че тя може да отвърне с ядрено оръжие.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: САЩ няма да ударят Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се знае.но северна корея стигна до ръба.тръмп предъпреждавс че по добре късно отколкото никога.съгласен съм че трябваше преди това да се вземат мерки.и заплахата е ясна според мен:или го сменяйте(китай,русия) или натискам копчето.предполагам че ще предпочетат да го сменят или поне да спре ядрената програма.това е.след като може да нападне япония и южна корея ким чен ун става заплаха за целия свят не само за америка.китай не иска суматоха на границата си русия също.правилно решение според мен.

Хайде бе, Наш Тръмп, Бай Дончо, натискай го това копче! Едва тогава Господ българина ще Каже: "БАСТА!". А това означава, че доларът ще се обезцени 20 пъти и шушонът на хегемона ще омекне.

тъй, тъй... значи русофобите в САЩ стигнали до нервен срив след победата на Тръмп. Честно казано и не само русофобите, а всички мислещи хора по планетата. НО важното е, че всики русороби за сметка на това получиха толкова силно полово удовлетворение заради Тръмп, че продължават да си пръскат телесните течности из интернет.

може и да има право. Нали дъщеря му до скоро беше в САЩ,може и да знае нещо повече. Иначе що правят децата на ръководителите комунистически в САЩ - вика му се парадокс - хем плюят, хем децата им там на много лошото като на Корнела, на Първата дама, на Лавров - нещо се говори че я бил изтеглил за разлика от нашите.

Че как САЩ? ихтамнет!

какви са тези , ще развалят демокрацията

Корейският народ не засужава да страда повече, зарад този сталински сатрап КИМион. Разстрел с дрон по време на парад или ракета в бункера. Дръннат ли прасето, генералите ще поемат властта и ще смекчат режима. 21 век сме, то бива олигофрения ама Северна Корея направо смазва.

Споко, ве! Ким ---- Китаеца ще го смени!;))))))) ....е бай Дончо---ще попише още малко в "Туитър"---много важно!;)))))

Лавровче,хубаво се подложи на шефа си Путев при все,че не ти е кеф,но лакейска ти е работата. А за това дали ще има промяни в ООН ще каже"Който плаща той поръчва музиката." Русия падна на1,5 трел.д. вътр.продукт под Италия. Живее се зле в 21 в в Русия. 64 % са на социални помощи,що за държава?! Иначе ремонтирайте прескъпо/крадене/ стари оръжия. Никой не Ви сефери за важни за света работи/ти Лавровче сам го призноа,че САЩ не Ви зачитат за коментар/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ей ,не се научиха да си хранят мужиците руските велможи. Само крадене .....

Не давай съвети, ако си неграмотен, защото и съветите ти, са неграмотни!!!

Лавров , Путин, Шойгу----са спокойни и уравновесени хора! ... Нашия вожд, учител и пръв стратегически партньор---Дончо Тръмпов---си е бая луд идиот!:))))))

до тъпака с прозвището "пройчо", личи си че си неудовлетворен,перверзен и имаш сексуални изкривявания, тоест гнусен латентен п...раз, обидите който се пораждат в болната ти психика рефлектират, описвайки най вече твоето душевно състояние ... жалък мизерник

Г-н Фройд---а нещо по темата?:)))) ....мАни го пройчо!:))))

зле си, лягай си!

не е необходимо да си голям стратег, за да отгатнеш какво е на път да се случи, американците ще употребят конвенционално оръжие за да разрушат съоражения и подводни лодки, в резултат Корея ще изгуби възможноста да използва ядрено оръжие на друго место освен собствената си територия и ще претърпи поражение, с това ще рухне и авторитета на руснаците, родните мутро-мириционери ще почнат да се оглеждат като насрани, като Тодор на трибуна, ... и главата на подлеца с прозвището "Горд Европеец" ще усети съприкосновение с винкел, ... П П за скептиците искам да припомня че, подводниците с цел да употребят ракетите си трябва да излезат от прикритие, за повече информация, в Нета: "24 sep 2017, US detects 'highly unusual' North Korean submarine activity ..."

както е казал мъдрия български народ: "и вълка цял и агнето сито"

С това въображение, ще изпратиш говедата не само на Луната, ами и на Слънцето. Дерзай, ненормалник, измисли го! :))

гльей са, първо се осведоми, какъв е военния бюджет на US за отбрана годишно и второ имай предвид че са прагматици и плащат само ако целта е постигната, и после ми говори за фантазии, ... угнетените скотове дето живуркат в комунистическите кочини немат порива изобретателноста на щастливите свободни индивиди в цивилизованите държави

Много северно- корейски филми гледай, байно! :)))

Геополитика, успокой се. Сценарият е ясен отново. САЩ ще си намерят поредния нов враг и раздутия военен бюджет, а С.К. ще си изиграят картите за разоражаване срещу храна и ресурси. Това разиграване го правят няколко пъти.

Не, Ким няма да посмее да удари САЩ защото знае, че ще бъде сринат до земята от И от САЩ, И от Япония, И от Южна Корея. И тогава, този дъртия руски мужик няма да има друг избор, освен лукаво да си подвие опашката. Тъй като , както той самия продължава да внушава, че са помогнали на Доналд да стане президент. Оплетоха са в собствените си опити за манипулации, водкаджиите.

Между бейбифейса от Северна Корея и Путин няма голяма разлика. И единия и другия нямат намерение да изпускат властта. Единия наследи властта от баща си, а другия за жалост няма син, на който да я предаде, но ще измисли нещо. Когато бейбифейса започне да изстрелва ракети с ядрени глави насам, натам тогава ще бъде късно. За Северна Корея няма друго време освен военното. Тези хора служат по 7 години и само война им се втълпява в главите. Ако бейбифейса отвори границата само за 24 часа в тази държава няма да остане никой, освен неговото семейство. Дори и този външен министър дето се изказва в ООН и той ще отиде в Южна Корея.

В превод от дипломатически език това означава , че САЩ съвсем скоро ще предизвикат/ударят Ким.

Няма как руснаците да не знаят с какви бомби разполага Ким, след като те самите са им продали технологиите.

Американците са им ги продали. И сега плащат на такива като теб да лъжат.

Живеем в епохата на демарши. Един след друг. Вече става смешно, особенно между Сев. Корея и САЩ. Последните въобще не са в ред, имам предвид правителството и президент. Демарш след демарш във всички посоки на света.

САЩ и Китай определят реда и правото в света,а Лавров се натрапва като Путин,за да прекрие загубеното си влияние в международната политика и видимто и отпадане от великите сили,чийто мнение се зачита!Нещстника ,Лавров си мечтае Ким да удари ,атомно,САЩ,но това е невъзможно,въпреки руската помощ и мераци!

Плакати предлагат Путин за канцлер на Германия ! Това не е ли реклама за Русия че има най-почитания лидер на света ! То се разкуткодякали разни мангали и проскубани курви от Дели Ормана !

Колко милиона руснаци са избягали в германия и живеят там ? Срещу едни 50 хиляди евро можеш да напечаташ и разпространиш каквото си искаш, дори и подобна шега.

че кой беше този селски алкохолик та да му искаме мнението?

има две висши образования, знае четири чужди езика...Дипломат номер едно в света... Не можеш да се намажеш на малкия му пръст...Изразните ти средства говорят единствено за ограниченост, простотия,необразованост,малоценност...с две думи-нещастник...

дирник-а е пуснал пак ДПС-СССР троловете: САМЪЙ ВЕЖЛИВЪЙ ИЗ ЛЮДЕЙ, Горд Европеец, Schilo и т.н. Разбира се не очаквайте да ги махнат, първо пускат новина за СССР, после пускат да тролят всеки коментар, нарича се 'модериране на общественото мнение' , основна опорна точка в хибридната война на пияните миризливи ватенки.

Що ли всички дебили сте лети под калъп.Тъпи и прости и де ли се напирате да правите анализи.От олигофрени-анализи това си направо научно откритие.

ти ли си на смяна бе човек ?! Казвай да си тръгвам, че ни се припокриват опорните точки...

как може да бъде наречен дипломат, и то добър, един пияндурник-кагебеец, прикрепен към диктатор-убиец. това на нищо ме прилича!

Я светни кои са добрите дипломати. Ноланд ли?Хилари? или може да е падала Джонсън.

хаха, пияните свине се опитват да защитят един от последните световни кенефи и диктатори ;)) Даже правят внушения, че имат ядрено оръжие, били много, а САЩ нямали информация за местонахождението им. Какви проститутки са и как върят гъза тея блядове, все пак проституцията им е национална професия, втората най-силна икономика след износа на природни богатства..

Браво. Такава мисъл не е характерна за надрусан третоплов генномодифициран идиот - ти го надминаваш.

След като имат информация защо твоите педали реват като вдовички за к.р.Шубето е голям страх.

След американската атака на Сирия с 59 томахавки, Русия продаде на Турция противоракетни системи С400 за 2,5 млрд. USD. Ако американците нападнат Корея с 200 ракети, Русия за колко млрд. USD оръжия ще продаде?

Атаката беше с 64 томахавки. Пет изобщо не излетяха.

23 още ги дирят къде са паднали.

Важното е, че всичко се смята в долари, в рублЕЙ ако смяташ, няма такъв калкулатор с толкова цифри,а ако плащаш кеш, трябва да си с чувал..

Още по-важно и интересно е, че ти-чалгопитека квичиш на умрело и ми радваш ушенцето!мбухахаха

Я тъпи напиши 20 трилиона $ и си го гледай щото това е дълга на САЩ. Падат се по 65 000 USD на калпак.

САЩ са умреляци и нещастници. Така че никой небива да се страхува от тях. Само Тиквата и Цецо Гуменката миризлива

Имам усещането ,че лудият е в Белия дом ,а не в хенян...

на тоя боклук още малко и ще му сложaт портрета във всяко българско училище.

Няма да сбъркат, ако му сложат портрета. Ама боклук да квалифицира световно известен и дипломиран политик като Лавров - е вече прекалено.

Действително на този дипломат от класа трябва да му сложат портрета във всяко училище ...

Лавров и за Крим казваше че ще го признаят за руски.....ама НЕ!

Има време.

има време да върнат Крим на Украина и да изтеглятруската войска от Донбас!

Аве и на тебе ти казаха , че ще си у шенгеня и еврозоната ама вместо това те навреха у калната евронива да им бИреш ягодите!

по-добре ягоди вместо като руска та ти майка да лъска църни бастуни на бежанци

Вече млъкнаха никой не споменава Крим , защото е Руски , а не на измислената Държава от Коминтерна , Украйна ! Ей много тъпи тези Хохли ,!

Защо се прави на наивник в трета възраст Лавров! Тръмп е типичен каубой! Ще му е интересно да види, дали военните на САЩ. по-бързо ще се справят с КНДР, отколкото Руснаците със ИДИЛ в Сирия!

цената на бункерите скача до отвъдното, продавай народе, не се занимавай с плява! лумпеноидите от отвъд гьола купуват всичко и навсякъде като на живот и смърт, а тези им разиграват плътен шаш. голям пасаж е, огромен! даже шиптърите се усетиха и ги гледам, че от алчност нямат време за сън.. да не кажете, че не сте осведомени

важното е че ние от маалата ще ударим и европата, и америката и русията, ако продължават все така да играят по свирката на запада! германията премина всякакви граници! изпрати ленин, сталин и путин да тероризират и русяиата и балканите! австрията виленее из балканите! англията се разпорежда из морета и окупира квото и е кеф! ... така не може повече! БЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ АТЛАНТИКА ДО ТИХИЯ ОКЕАН И БАЛКАНСКИ РЕД НА ПЛАНЕТАТА!

абе, тоя лавров да не е оня задник, които помага на дребното диктаторче да управлява земното кълбо?

Каза Лавров и добави наум "надявам се"

Абсолютно прав е Лавров. Говедата са АБСОЛЮТНО НИЩО пред държави, силни във военно отношение. Те могат да горят стотици хиляди живи хора с напалм, да изсипват стотици хиляди тонове бомби върху цивилни жилища, да убиват стотици хиляди с атомни бомби където им е кеф, да пръскат хиляди тонове дефолианти и пестициди в природата, унищожавайки напълно не само хората, но и растенията и животните там, но не могат да направят нищо, ако това може да се случи и на тях. Просто са ГОВЕДА.

Въшкавите колхозници са прави , няма да ги ударят , направо ще ги изпепилят , а вие си продължавайте да го подкрепяте лоеното човече с ихидната усмивка

абе, кои е тоя лавров?

ти кажи къде си бъркахте снощи с Роско капута!

Ам ний със батко снощи бъркахме на майка ти в пуфката , той отпред аз от зад

Ами прочетете статията,а не само заглавието и ще разберете кой е Лавров,вместо да задавате тъпи въпроси.

глупав въпрос. и децата знаят, че лавров е влечуго номер 2 от кремъл.

Лавров ...е дилоат 1 в света !

товариш лавров свири, 5-тата колона пее хахахаха

Прав е Лавров, САЩ няма да нападне С.Корея защото наистина има ядреното оръжие и ако САЩ ще посегве на С.Корея, тогава на САЩ ще изчезне завинаги няколко штата.

тогава вие руснаците с кой ще се оправдавате за вашата некадърност. ШТе ви липсва врагът :)))

Ако САЩ ударят КНДР, то корейците с ядрено оръжие ще ударят американските бази и АЕЦ в Южна Корея.Не е за приказка какво може да стане.Предполагам, че САЩ ще се въздържат този път.

по съвместителство може да изпълнява и функцията външен министър на САЩ. Това ще бъде добре за двете държави, а и за целия свят.

"Външният министър на Русия Сергей Лавров заяви, че САЩ няма да ударят КНДР"..ха.ха.ха щом Лавров заповяда САЩ ще изпълняват..ха.ха.ха

Нали се сещал ,че не е Садам Хюсейн нито Кадафи насреща...А в България казваме куче което лае не хапе ..