Волен се жени за Деница за трети път, шафер е синът им

За трети път - за щастие се жени лидерът на "Атака" Волен Сидеров. На 24 септември той и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева минават под венчило.

Обратно в новината

Коментари - Волен се жени за Деница за трети път, шафер е синът им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога само да добавя ,че всички онези нещастници които са ми писали минус са едни долни чекиджии.Хора които завиждат ,а не могат да си хванат нещо подходящо. Искам само да добавя,на онези драскачи с минусите. Каде бяхте когато Волен събра преди години хора да свалят правителството.С 10000 души и срещу него 8000 полицаи.Тогава се спотайвахме а сега ще давате оценки и ще пишете минуси.Нещастници. Лесно е пред компа да давате оценки.

Мога само да добавя ,че всички онези нещастници които са ми писали минус са едни долни чекиджии.Хора които завиждат ,а не могат да си хванат нещо подходящо.

Попаднах на алфа телевизията му за малко и вървяха надписи да се гледа на живо резила му сякаш някъде бомба е избухнала...Не бяха отбелязали дали боко ще да му е шаферка и за това го пропуснах:)))))

Това не е ли поредния цирк и поредната подигравка с хората с властващите???До вчера се плюхте и съудихте днеска сте първи дружки???И точно тия там насъбраните като на пир по време на чума ще ми говорят за морал, за ценности, за принципи....

Поредният измамник успял да заграби народен вот, доносника от ДС сега може да го удари на .урвалък

Аз сега ще си го преместя...

Бай Валери, кабелжията, доде ли?

Дорде "се бори за свобода" Волeн нe сe утроши да се жени - то не бе Капка, 3 пъти за гаджето на доведения му син... ба маа му, кво е това чудо бе? А и църквата как разрешава 3 кратно женене в храм - ако искат да се напиват всека седмица, ама що в храм бе?

Щот` и църквата ни като държавата - куче влачи рейс...

От заглавието става ясно че за една и съща Деница един Волен се е женил три пъти? Какво не са разбрали от първия път, та втори ,че и трети , чудна работа!

Два пъти гадже, един сидер.

Повръща ми се от този "елит"! С какво се парадира? С простотия и имане! Съжалявам глупавите старци, които толкова време подкрепят идола си волен! Т.н. "патриоти" започнаха много да си вярват. Явно кокъла даден от тиквата им харесва! Скоро ще бъдат пометени всички тези боклуци!!!

Дядо, мама и аз. Кокалаааааааа......

Независимо от поредното "да", Чукулина си остава голямата му любов!

волене вече знаеш как да се държиш затова не се и чуваш, само незабраваите че тихите води са наи дълбоки .

народа гладува, "елита" празнува

Волен не го знам елит ли да го пиша, но мен лично ме разочарова с мутренските подходи в последно време и как затихна като опозиция. Герба го ошамариха със съдебната система под техен котрол и човека вече си гледа семейството и го боли за проблемите, важни за него преди 3-4 години.

е да, те ГРОП всеки неудобен го слагат под контрол. Мутри, кво да ги праиш

и двамата са на далавера. за сега.

Хайде да е честито на младите.

Деница е уникално тъпа , но щастливият ''татко'' се оказа още по тъп.

Поредната показна изява на парвенюта ! Жалки медии показващи поредния български сеир !

От известно време котката на съседите посещава моя двор. Наблюдавам я внимателно. Обзалагам се , че красавицата на Волен няма и 1/10 от акъла на тази котка. Поздрави на всички празноглави красавици!

Няма по-големи чалгари от политиците! Натурални селяндури. До вчера твърдяха, че държавата трябва да вземе детето на Волен и Деница, защото белото и алкохола са заплаха за поколенията. Днес пък ни прожектират звездна сватба на две влюбени гугутки - образец за семейно благополучие. Когато Мосфилм беше заменен с Холивуд, филмът стана цветен и широкоекранен. С истински съраунд звук. Следва продължение...

Да се нарадваме на сватба, платена изцяло със заработени руски пари.

Незнаех че властващите работят с руски пари защото реалността показва че тоя е с властващите и кяра му, невземане на министерство са заплатени полагащо се както се вижда след като целува задника на тоя с когото се плюха преди изборите..Май май парите на сорос и козяк добре са му дошли за да прави такива патърдии...

допускам вероятност за истинска любов, но има и подозрение - тои да иска секс с млада жена, тя да иска пари и власт.

Къде ли са първите му дружки Първите му кумове и попа от първия му брак/Доган и отец Саръев първия му брак е сключен в Кърджали в църквата където служи отец Саръев а кумовете са били ДОГАН И СИМЕОНОВ С ПОЛОВИНКИТЕ СИ

Няма случайни неща ! Болен е добър политтеатрал.

има талант.не може да му се отрече.доста наивници завлече...

Доган няма как да е кум - трябва кръщелно. Виж свидетел в гражданското, може.

Много злоба .Само злобари в този сайт. Какво като жена му е по млада като може да ебе халал да му е.А вие нещастници се оглеждате за нещо агнешко ама си лягате със старите мърши и затова злобеете. Аз пък се радвам за човека и аз имам много по млада и красива жена и всички и правят комплименти ,а пък аз съм вече стар и че старите лелки вече не ме поглеждат пак и аз нямам бъз за тях. Пожелавам на всеки който може и има кураж да го направи. Мой приятели ми казваха когато бях на 50 ами тя ще е на 30.ти като си на 60 тя ще е на 40.И ти като си на 70 тя ще е на 50 ,а аз им отговарям :Абе кой ебе 50 годишни.Нали сега карам хубав" мерседес". Ами ти

"Поканени на празника са премиерът Борисов..." - този не беше ли Бойко-Мухобойко? Алчна за власт пасмина, плюят се, че се и прегръщат, ядат и поият на една маса! Не знам за БСП, ама тия всичите са за Сибир!!!

последно помня че беше с него или съм нещо много изостанал с събитията в Атака

Не беше девствена .....ама от мен да мине.

начи няма да има първа брачна нощ..ха.ха.ха освен да проверят дали Волен е девствен..ха.ха

излиза, че тази двойка се е женила и разженвала до три пъти. Само аз ли така го разбирам, или ...?

Абе тая чак толкоз ли обича парите ?

Волен се жени за Деница официално, а неофициално Волен пристана на Ахмед Доган

и новината да мине на заден план да за можем да пишем коментари.... Това обаче не променя нищо....

В България шмекерите живеят като царе,а маргиналите,които гласуват за тях се чудят как да си платят тока :-)

Старецът и момето.Поредното доказателстви ,че е за лудницата. Ама тя знае. Година ,две и веселата вдовица.

Е нека да им е горчиво на тези които гласуваха за патриотите!

ХаТака ще подари скоростен вибратор на младоженката и комплект памперси на младоженеца

Идиоти, карикатура на Хитлер се жени за карикатура на Ева Браун

Волен се жени за Деница за трети път, шафер е синът им А защо медиите ни го натрапват за 33 ти път.

Волен се жени за Деница за трети път не е вярно... За Деница се жени за първи път. Не я научихте тази граматика, брееей

Волен не можа да даде халка на Деница защото още като млад му са я откраднали...

гледай го хулигана му с хулиган. аз го чакам да се подпише при мен ,той при попа отишъл....

Ат. Стоянов и съпругата му пътували за сватбата на Волен Сидеров.Санданският депутат Атанас Стоянов попадна в пътен инцидент на Е-79. Мотористът, който преди малко катастрофира при комплекс Монца край Благоевград, се е ударил в неговия автомобил. Депутатът пътувал със съпругата си, когато внезапно станал инцидентът

Тоя май жена му Капка го направи политик, за да движи и кариерата на синът й. А тоя неблагодарник взе, че би шута на младежа и направи бебе на гаджето му. Сега се венчава, защото е архонт и да е в мир с Бога. Смятате ли, че ще е в мир? Аз лично, не мисля така. Или защото е малодушен шанаджия с ум колкото на гълъб. Тоя задмина и Софи Маринова, дето цялата жълта преса и се подиграва за странните й бракове.

Това е живота в БГ - порнография от най-долно качество....

Кога ще излезе сватбата на двд и колко ще струва,за един преател питам ;-)?!!! ХО ХО ХО

Защо толкова много ни занимават с тези хора?Какво стана с децата в Асеновград, с момичетата от София заплашвани от заместник мюфтията, какво стана със 6 годишният "убиец", побоищата на деца в София,"Люлин", "английските" къщи в Бургаско .... и още колко много може да пишем , но не и журналистите. Защо ли...?

Още едно доказателство за обединеното котило в парламента, където само се разиграва един театър за пред електората простосмъртни.

Е, хайде сега, дърт бил. Ще си помисли човек, че тук пишат само мъже-светци, които никога не се заглеждат по млади девойки и не са си имали взимане-даване с такива :) :) :)

Браво за перфектната граматика!

Благодаря :)