Плевнелиев:Отидох в Германия със скъсани дънки и стара Лада

Президентът Росен Плевнелиев е живял в Германия повече от осем години и приема страната като втора родина. Той коментира настоящите избори за Бундестаг.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев:Отидох в Германия със скъсани дънки и стара Лада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.... в зората на демокрацията един полуидиот стигнал до зам. Мин. председател в момент на откровение беше изрекъл.... "Щом аз мога да бъда зам, мин. председател.....еб..ти държавата"..... Съдбата не прощава нито на малоумните ....нито на народа избрал подобни недоразумения.....

Облечен по последна мода и ретро кола?! И пак реве! Да си беше стоял там, мизернико!

Скъсани дънки, счупена Лада и благословията и ресурсите на ДКМС Благоевград.

Този човек проявява невероятен мазохизъм! Или не чете коментарите след всяко свое появяване и .... продължава!

Ей - много смях с тия коментари ! - има рядко свежи попадения !

Стига сте натрапвали "недоразумението" по медиите-таман нарнода се поуспокои от тъпотиите и гафовете му!

Търся да закупя изгодно стара Лада и скъсани дънки, с които да отида в Германия.

Ники

Един друг виден "бизнесмен" от зората на демокрацията ни разказваше приказки, как някакъв съветски генерал му дал да нарязва подводници за скраб и от това забогатял. По-начетените ще се сетятза кого става въпрос. Той сега лежи в земята близо до Велико Търново ако въобще е умрял.

Квичи като прасе у кочина..

Съжалявам комунистическата измет, че за някоя и друга рубла е готова да плюе и по майка си..

макар и косвено плюещия по баща си е точно бившия виден комсомолски активист Плевнелиев.

До същото положение да стигнеш.Самозабравил се прес..ник.

бате го усети, че е диво пиле и леко, по английски, го финтира и ето го сега безстопанствен...

Имам чувство, че този човечец след раждането си е бил прокълнат от зла орисница,защото щом си отвори устата от нея започват да излизат змии и гущери.

в Ладата, два чувала комунистически пари.

хора на този малаумник да му купим дънки, а. кажи колко смъкна и как ограби хората от твоя край, които работеха за теб в Германия и как им прибираше заплатите и им даваше трохи, колкото да преживяват, смотаняк забогатял на гърба на отрудените хора от гоцеделчевския край, хората добре те познават скрий се някъде и не замърсявай пространството с лъжите си нещастник, господ те наказа не ти ли стига?

Такива като този Кимчо ги инсталира пред зенитно оръдие.

няма ли снаиперисти в българия бреееее !!!!

Тоа клоун като го видя и ми се повдига. нещастното клоунче-пуделчето на чифутско-соросоядната евроатлантическа клика пак цапа интернет пространството. Марш в дупката вее клоун-предател,нещастник...няма такава дума в Българския език да изразя ненавистта си към този лакей и майкопродавец...Вън от България мършо!!!

Това смешно човече, дето Нора Ананиева му е дала лиценза да краде от труда на работниците ни в Германия, се прави на много успешен. В същност е жалък мошеник, който според мен все повече пропада и ми се струва, че и дъската му яко се е разтропала.

и газ ....

Плевнелиев:Отидох в Германия със скъсани дънки и стара Лада, а се върнах със скъсан задник....

И Бил Гейтс не е забогатял толкова бързо!

"Моторно" известен факт!

На някои хора излагацията никога не им е достатъчна!

Защо пишете "президентът Росен Плевнелиев ..."? Той никога не е бил президент, беше и завинаги ще си остане преЦЕдент.

С изявлението (лъжа) "Отидох в Германия със скъсани дънки и стара Лада" Плевнелиев иска да покаже колко е интелигентен и как се е издигнал самостоятелно до висините на властта! Излязъл от калта и станал президент .... голяма работа е този екземпляр! Явно е тежък комплексар и това му е сериозен психарски проблем. Това обяснява и непрекъснатите му изяви по медиите, след като го освободиха от престижната длъжност, която зае с измама!

Голяма част от нас тогава нямаха ни скъсани дънки, ни Лада! Ама ти откъде да знаеш тези работи, комсомолецо ояден?

Леле, тоя ако беше отишъл със здрава лада и зашити панталони сигурно щеше да изработи целио бизнес, който може да се намери. Паднах от смях, наистина добре е да ги пускате подобни новини. А че пробват да ръгат срещу радев де що зафанат е ясно, ама не им се получава, май читав ще излезе човека. Браво, най-после имаме поне Президент, много добър избор на кроки ли беше корни ли.

ХА, ХА, ХА! Да си беше останал там КРЕТЕН НЕЩАСТЕН!

росене кажи как се взимаха явотите и колко пластаче на работниците? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"лукановите". Стига плака бе назначен "капиталист". Я разкажи сега с думи прости как като комсомолски функционер си саботирал комунизЪмЪ чрез повтарянето на тъпи лозунги да дразниш младежта и да я отвращаваш от тоталитаризЪмЪ.

точно

"Да имаш силна армия и военна мощ е важна предпоставка, за да можеш да правиш ефективна дипломация" - това Плевньо, да вземеш да го научиш, че поне нещо да научиш за политиката! Ти явно за Сун Дзъ също не си чувал? Ами те големите играчи на политическия терен затова имат силна армия, за да могат да си правят играта! Дори Ким Чен Ун го знае! А ти си един лилипут, не само в политиката! Поне един умен и образован държавен мъж имаме в лицето на президента!

прост ,тъп некадърник,скрий се в дупката си

Една сълза трепна в окото ми.

Някой тъп джурналист ще не го попите, КОЙ му издаде разрешително да изнася черноработнци от Родопите, говорещи трудно български език за Германия и по времето на кое правителство?! Егаси журналистите! Просто стойки на микрофони!

от президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали де-батът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... в нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Гледайки цирка около откриването на метрото, останах потресен от простотията на първите ни държавни мъже и особено тази на Борисов! А горкият президент, имам чувството, че беше докаран насила там, за фон на Великия строител, горкият, хилеше се неадекватно и клатеше глава като костенурка... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал и без да има слънце винаги. Плевнелиев а ла смей се, палячо копи пейст употреби думите на Бащицата си Бойко Борисов, че уволнението на съдия Мирослава Тодорова било провокация. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевенелиев спешно трябва да се прегледа при видния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно".

Абе този не го ли уволниха, защо продължават да ни занимават с него?

имам 3 сина и не искам да приличам на теб ,държа на семейството и божиите ценности и те соча на децата като лош пример

Съдрали са му дънките от към дупката отзад. Харесало му е, щом се хвали. Бах ти боклука!

Този материал откъде се появи? Иначе не се казва нищо ново. Само "преповтор" както казваше един преводач на Нушич

Ако някой знае телефона на Плевнелиев, да вземе да му се обади и да му каже да влезе в Дир-а, за да си пусне един положителен коментар. Така ще станат 3. Аз от 393 комнтара успях да открия само два положителни.

Сложи и моя за четвърти! Няма да обяснявам защо, правила съм го много пъти, само ще спомена, че всеки път гледам броя на коментарите, когато има статия за Плевнелиев. Винаги са стотици, а това говори много. Една личност, която е нищожна, никога не дразни, тя просто не събира коментари! Това е!

Нима наистина се упивате от авторството на този тъй плитък коментар? Че той е подходящ замо и единствено за подобни Вам ограничени промити главици. Но, за да Ви стане ясно ЗАЩО са плЮвните към ПлЮвнелиев - не личностната му аура на абсолютна мижитурка и палячо, а фактът, че непрекъснато някой натрапва на българите този никаквец е причината за коментари. Та той на практика е реален г-н Никой - да си изчезва безмълвно! Заедно с поддръжниците си!

Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!

"За няколко дни ние плувахме в световната политика. Като човек от другата страна на барикадата, говорих много свободно, изтъкна Плевнелиев. " Добре, че свършва работното време та да се посмея на воля.

"да имаш силна армия и военна мощ е важна предпоставка, за да можеш да правиш ефективна дипломация" Ким ще прави ефективна дипломация и президент Плевньо го приветства. Комунистите идеалисти и труженици днес ги оплюват заради комуниста-продажник "Президент" Плевналиев.

Дааа бе,така си е,всички взеха,че поварвяха в тази "немска мечта". Тук нямат нищо общо партийните връзки на татенцето,дето е лазил,да се докопа до здрав пост в ОК на БКП Благоевград или мафиотските бизнеси с родата на Вероника из Благоевградско и навън. Само "честен,здрав труд".Ха-ха, олигофрен разказва приказки за олигофрени

Дано никога вече нямаме медицински идиот за президент.

Ти такъв ли си?

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

И в Германия , и в България , и като президент , и сега , този човечец си остава зловреден мошеник на дребно!

"Той "скромно" отбеляза, че непрекъснато получавал "огромно международно признание" - То това и преди си беше ясно, че продаде и държавата ни, и народа ѝ на чужди интереси. За което получаваше и потупване по рамото след като прочетеше пред раята готово надиплените щуротии на фона на Скалистите планини!!! А защо не прочете какво мислят основната маса от нашенците дори в един форум като тоя? Ако, впрочем, и международните му признания са като нашенските.... И ДИР-ници, не ви ли омръзна да ни занимавате с това политическо недоразумение и неговите неадекватности?

Кое точно продаде, че аз не се сещам?

скъсан задник? Или там ти го скъсаха а?