Радев от САЩ:Балансираната ни външна политика се цени високо

Държавният глава подчерта, че България ще продължи да работи за утвърждаването на стабилността и европейската перспектива на нашите съседи от Западните Балкани.

Обратно в новината

Коментари - Радев от САЩ:Балансираната ни външна политика се цени високо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УНИКАЛЕН ТЪПУНГЕР И КУХ ФАТМАК СИ ИМАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. СЛЕД ЕДНА ГОДИНА СРАНЕ В ПРЕЗИДНЕТСТВОТО РАЗБРАЛ, НАЙ-НАКРАЯ РАЗБРАЛ, ЧЕ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЦЕНИ ВИСОКО БОЙКО БОРИСОВ КАТО ПОЛИТИК.

Този прецедент открива всеки де н топлата вода и колелото, наивен ли е, глупак ли е или нас счита за малки деца или глупаци? Исказа му е инфантилен и жалък, не става нкто за политик, нито за държавен глава, по скоро е държавния ташак.

И Буридановото магаре имало балансирана политика докато се мъчело да избере между двете купи сено, и накрая умряло от глад. Всъщност не съм чул някой да дава добра оценка на външната политика на България, освен българите.

Ценяха Плевнелиев и Дани Митов. Но никой не цени тази марионетка и червените червеи около нея.

Мда, ценяха си карикатурите, че им бяха пределно удобни.

Другарю Радев, коя световна медия отрази политиката ти въобще и я оцени като балансирана??? Би ли могъл да я цитираш, мола??

защо не го направихте досега -. мечти, мечти. Боко ви даде няколко пъти сам шанс, ама вие го проиграхте. Не помня колко години не сте на власт, а той сам се отказва от нея и пак пичели трети път под ред. Пиши си-пише, поддържай си духа ха-ха. Смешни сте, за подигравка сте.

По-добре социалдемократ----отколкото тъпо гербаджииско животно----като Расим Потурлиев!:))))) .....или, пази Боже----ЦАЧКА!:))))))) .. Когато победи Комунистическата Революция: Суджук ага Симитлията---отделно ще го съдим, задето избра Чехъла за президент!:)))).... ....сериозно и задълбочено ще го съдим!

Васалната ни и слугинска външна политика се цени високо........

Мда, дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо. Президентът Радев не е като Прецедента, който гледал само на Запад и според когото "България ще страда много, ако Русия и САЩ са в добри отношения и се разберат за сфери на влияние". Случихме на президент с гръбнак. И с мозък... ПП: Държавникът Бате Роско СЪЗНАТЕЛНО не посетил Македония през 5-годишния си мандат. "Балансьор" от класа...

без мъдрите нравоучения на Радев - ние и светът просто не мога да проумея. Добре че сме избегнали катаклизъм политически или икономически.Слава на Бога!!!

До кога ще води тая кранта със себе си! На хората им омръзна да я гледат! Не сме го избрали, за да я разхожда, а работа да върши! До кога ще храним семействата им! До сега никой от президентите ни не е разхождал така семействата си!

Защо държавници, политици и военни зачитат и приемат Радев на всякъде по света като равен. защо Бойко търча до САЩ и чака Обама в парка, за да му дърпа ушите. Защо на Борисов всички се подиграват и се държат като с човек втора ръка, докато той се прави на шут с тях. Явно причината не е в България, а в личността. И все пак защо Борисов е винаги пренебрегнат, поучаван и отритнат леко в страни, никой не го слуша и не говори с него, само му нареждат като на маймуна, а той у дома се прави на велик, прави си каквото пожелае и ни прави всички леш. Това нормално ли е, да страдаме всички заради него.

Не може всички да са толкова плиткоумни за да не разберат, че няма алтернатива... Като се появи алтернатива различна от бсп и дпс, не на верска основа разбира се, тогава може да пляскате обвинения ... Материала ни е такъв, защото всички помним какво се случи през годините и кой ръководеше държавата

ivo10

Да умреш от смях: Балансирана политика от васална държава.

Не съм вярвал, че и тоя е толкова наведен!!И какво разбира под "балансирана външна политика", балансирано навеждане на всички посоки, никакво отстояване на националните интереси!? Уверено вървиш по стъпките на оная амеба, със скъсаните дънки, има време, както е тръгнало, може и да го задминеш!!!

Другарю Радев ние с вас не вярваме в Бог, но все пак това човечество не струва то е скапано и за това то трябва да се съобразява с нас а не ние с него.

Балансираното лицемерие на българските политици е безгранично, именно за това това двуличие е толкова високо ценено, българия до сега не е подала нито една жалба срещу държавите, които се занимават с производство и разпространение на порнография, а уж била морална и християнска държава. Срам и позор!

до обед по три статии в един саит за краля-слънце, т.е. за нашия ненадминат президент. Живея в чужбина и не чета преса - само интернет - дали само в интернет пише кога е ходил по някаква нужда и кога се е избърсал. А това, че синът на настоящата му съпруга е също в САЩ - нито дума.

ще почне да се изявява като Христос: "оставете децата да дойдат при мене" - а детето на сегашната му жена има ли го на снимката - то бива арогантна наглост, бива... А какво изявление ще даде когто ходи до нужника?

БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ЕДНА МНОГО ЛОША ЧЕРТА,ЧЕ НЕ ЧУВАТ И БЪРЗО ЗАБРАВЯТ.НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ ЯСНО,ЧЕ РАДЕВ Е ПОСТАВЕН ОТ КЛИКАТА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ С ЛИЦЕ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ-ГОЦЕ И ЧЕ НИТО ЕДНА ИЗКАЗАНА ОТ НЕГО ДУМА НЕ Е НЕГОВА...КАКВОТО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ МУ НАРЕДИ,ТОВА ГОВОРИ!РАДЕВ Е ПОРЕДНАТА КУКЛА НА КОНЦИ И НЕ РАЗБРАХ КАКВО ВИ УЧУДВА В КЛИШЕТАТА ,КОИТО ПОЛЗВА И В НЕАДЕКВАТНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ???НЕ ПРОЗРЯХТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е МАРИОНЕТКА,КОГАТО ДАДОХТЕ ГЛАСА СИ ЗА НЕГО??НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ ВИ СЕ ПРЕДЛАГАТ САМО ПОДЛОГИ НА БКП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА И ЕТИКЕТИ.......

За съвет на заминаващите на Запад ще дам съвет:''Стойте далеч от кадрите на Българските посолства-това е най-голямото гнездо на оси и хора,които мразят и в червата си българите в чужбина.Ако ви се наложи да вадите документи и не можете да пътувате до България,направете го в най-близкото посолство,но бъдете дискретни относно статута си в чужбина и местоработата си....Не знаете за какво става дума...За най-долните хора,които от злоба и завист ще навредят и на Вас и на семействата Ви!!!''От опит говоря,мили Българи! По всички посолства са само подлоги или чеда на гадовете от комунистическата държавна сигурност и селяни като Радеви-това не са независими и успели сами хора,а побутвани и лансирани държанки и слуги на комунистическа Държавна сигурност.ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВАТА СИ!Тези хора са МИНАЛОТО,ГРОЗНОТО МИНАЛО НА БЪЛГАРИЯ-НЕ ИМ ЗАВЕЩАВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!!!

имам опит с посолството в Лондон, в което съм ходила няколко пъти. Мога да кажа че хората са доста любезни въпреки натоварената обстановка и условия при които работят. От охраната, до жените на гишетата мнението ми е позитивно.

Точно в посолството в Лондон на своя глава преди години си позволиха да играят ролята на ''кръстници'' и да ми сменят изписването на имената на детето ми.Такава гавра не бях виждала!!!Ако са ги постегнали,може,но от Лондон и Дъблин имам най-лоши впечатления-осите са по-за предпочитане от тях...Банда злобари!

Много правилен съвет.!!! Това е истината.!!!!!

Г-н Президент,нищо балансирано няма напоследък във Външната политика на България.Геройко очерта"реалностите",имено-Русия е враг!Плевнелиев говореше същото през целият си мандат.Що за"баланс"е това!? И аман от тези прословути"Западни Балкани"!Бронебойко ги вкара в лъжливата си риторика.И ги повтаря като папагал.Къде и Вие се бъркате в тази манджа с грозде? Имате време до края на Мандата.Ако Ви покани Путин,какво ще говорите в Москва?

Престанете да залуждавате хората и да се кичите с чужди лаври по снимки и кадри-това няма да помогне нито на Бълария,нито на българите вътре или извън Бълария.Реална равносметка,честна самокритика и активност в положитела посока са нужни ама НАИСТИНА не само по лозунги и хартия.70 години''градите'' въздушни лозунги на хартия,видео кадри,снимки,фалшиви речи и дклади,а отвътре Ви яде,ако народа недай си Боже заживее добре.Радев и цялата клоака от комунисти до един са МИНАЛОТО на България.Нови хора,сами и реално успели без опашки на Държавна Сигурност са нужни на България!!!Напускането на милиони е своего рода протест към системата,която не се е променила за 70 години.Вместо да баламосвате хората по света дайте на българите заслужените заплати,повишете стандарта на живот в страната и я направете място за бели хора...От 70 години грабите народа и никой няма да посъветва децата си да се върнат ,за да бъдат роби на простащината Ви и на децата Ви.Когато на избори започнат да бъдат допускани нормално успели хора, ане до един представители и слуги на Държавна сигурност тогава можете да искате нещо от българите в чужбина....Засега нямате правото нито да съветвате,нито да им поставяте ултиматуми!!!!!!!!!!Не е лесно навън,но ис тъпи комунисти няма как човек да издържи цял живот!!!

Регистър за да може ли тези които отивали в чужбина да си намират работа . Другарю, бе, ами демографскта криза за която орева орталъка? Аааа, другарю , президент? Така ли спомагаш за решаването на демографската криза, ти, бе? Като и м помагаш да бягат.

За съвет на заминаващите на Запад ще дам съвет:''Стойте далеч от кадрите на Българските посолства-това е най-голямото гнездо на оси и хора,които мразят и в червата си българите в чужбина.Ако ви се наложи да вадите документи и не можете да пътувате до България,направете го в най-близкото посолство,но бъдете дискретни относно статута си в чужбина и местоработата си....Не знаете за какво става дума...За най-долните хора,които от злоба и завист ще навредят и на Вас и на семействата Ви!!!''От опит говоря,мили Българи! По всички посолства са само подлоги или чеда на гадовете от комунистическата държавна сигурност и селяни като Радеви-това не са независии и успели зами хора,а държанки и слуги на комунистическа Държавна сигурност.ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВАТА СИ!Тези хора са МИНАЛОТО,ГРОЗНОТО МИНАЛО НА БЪЛГАРИЯ-НЕ ИМ ЗАВЕЩАВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!!!

"Радев от САЩ:Балансираната ни външна политика се цени високо" Да разбираме ли, че Президентът ДАВА ВИСОКА ОЦЕНКА на външната политика, водена от кабинета на Борисов? (А това съгласувано ли е с другарката Корнелия? Да не му издъпа ушите, след като се върне.....)

И аз това се зачудих! Този няма отношение към външната политика... къде се слага изобщо?!?!?!? Толкова слаб, смешен и патетичен президент не сме имали! Дори предходния успя да надмине по тъпотии!!!

какво са искали да кажат журналята с природен ден?

Преведено на нормален език.. "Заради нашето мижитурско и подлизурско поведение, САЩ ни имат за пълен ташк и въобще не ги ее за нас".. ;)

В тарапаната, когато се избира, кой кого ще ее, е по добре да си невзрачен за да ти се размине.

Радьо, я кажи търмп го покани да ти докара Ф-ове или да харижете я шистов газ да тровят, я уранова мина да им копаме или да си направят база?

Радев , Радев, затова ли те избраха....

за това,ами ти за к'во мислиш,наивник

Всички деца от снимката се радват и са усмихнати. Такъв, въпреки , че му личи усилието да се преструва е и Радев. Но, една жена на снимката е с гримаса на лицето. Кой я обиди? А може би нещо я боли? Болна ли е?

Какво значение е дали една жена е недоволна или я боли зъб, нали не сме избирали нея за президент?

"България е авторитетен член на ООН и нейната балансирана външна политика и ролята на стабилизиращ фактор в нашия регион се ценят високо. " - ни съобщава Радев. Така той дава оценка на Борисов и Плевнелиев, защото тази политика не е от днес, от Радев, а се гради отдавна и въпреки Радев и ортаците му от БСП.

Радев пипа меко, за да не гръмне бомбата, защото в момента всеки иска категоричен избор на страна. За съжаление не сме президентска република за да разберете, че е добър политик.

Радев е зелен за политик и презрял за пилот.