Нова размяна на заплахи и остри реплики между САЩ и КНДР

Севернокорейският външен министър отправи остри заплахи срещу САЩ. Американският президент отговори в същия дух в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Нова размяна на заплахи и остри реплики между САЩ и КНДР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз им предлагам на Тръмп и Ким да се срещнат във виртуалното пространство с мечове--който победи.

След като бай Дончо се държи по същия начин, като "лудия" бай Кимчо, каква трябва да е причината светът да вземе едната или другата страна за нормална???

Бо Бо

Текстът на швейцарския възпитаник Ким е издържан, интелигентен и сдържан за сметка на туитовете на Тръмп - агресивни, нелогични и празнословни - съчетание м/у стиловете на ББ и Пената (с извинение към ДП, че го намесваме в политиката).

След като усетиха братското рамо дадено им от Путин, жълтурите станаха много нахални. Е, то всяко чудо за три дни, но към момента, заради подкрепата на Китай и Русия КНДР изглеждат недосегаеми.

Тъпи и сега са си недосегаеми.Кой е дал правото на САЩ да казват кой, къде и какво оръжие да има?

Преди има-няма 65 години, на Малкият Човек Ракета дядо му, подкокоросан от СССР и Китай тръгна с армията си да громи капитализма и да разпръсква светлия комунизъм по целия Корейски полуостров. Няколко стотин хиляди убити по-късно, ООН изтика обратно в комунистическия Рай на Ракетчо дядо му. И погледнете къде е сега държавата на Ракетното Момче и къде е Южна Корея. Не на картата... Хората се притесняват, че ненормалник като Ракетчо може по всяко време да тръгне да комунизира отново, като ядреното оръжие ще му е защитата от САЩ. Няма друг държавен лидер, който така открито да заплашва с ядрено оръжие. Единствено Ракетчо и русофилистиците заплашват/желаят изпозлването му.

Да бе.Ще демократизира света.Корейците са на собствената си земя.Чий го дирят там американските педали?

Днес са изборите в Германия, да живее Германия, да живее тази честна и доблестна страна. Да се засрямят американците от това че взеха от германия технологите и ги превърнаха във военна сила и сега заплашват света. Защото никой не може да си позволи да води подобен диалог с ядрената сила КНДР. Само едни каубои могат да репчат ... комплексари

САЩ от години провокират Северна Корея с постоянните си маневри и учения по суша и море около границите й и с многобройните си бази във фактически окупираните от тях Южна Корея и Япония. Просто Северна Корея за да оцелее и не я постигне съдбата на други страни в подобна ситуация е длъжна да се въоръжава с всички видове оръжия, което и прави!

ами ние? ние малките маймунки дето играем по свирката на господарите си? ние кога ще изринем паметниците на чуждите ни владетели?

Ако имаш предвид, МОЧА си абсолютно прав!

Работата е побърката и сгрешена в момента в който лидерите не влизат първи в битка. Имало е едно време, преди лидерите да са лайна, да влизат с меч в битка. Ако я изгубят - губят и живота си. Някъде в историята е станала голямата грешка, лидер на страната да обявява война и да си кротува на безопасно растояние. Не е редно така, хората умират за тоя дето духа, а лидера-лайно-стахливец дупе харема през това време. Както другаря плевналиев, дето вдигал самолетите на тревога, като руските минавали в черно море. Я го товарете този в изтребителя да ходи да си търси съдбата на първа линия. Както и другарят блондин тръмп ... слаба ракия, да се качи на самолета и да респектира като е много отворен. Срам с такива лидери, човечеството е загубено ...

искаше да кажеш, че лидерите трябва първи да влезнат в битка-тръмп да отиде със самолет в пхенян и да се разправи с ким да се сбият на някоя улица и да се реши въпроса. правилно ли съм разбрал

не знам защо тъпите американци бъркат северна африка със северна кореа ... 2 тотално различни по традиции , култура и менталитет хора ...

и по бомби,

...само Hики Xеили и Pекс Tиларсан слушаха в захлас глупустите на Tрамп пред OOH ...

Доживяхме и психопат да управлява краварника. Ако досега от там само миришеше мощно, то скоро, или прасетата ще се разбунтуват, или сами ще си бутнат миризливите бараки!!! ..............Циркаджии и клоуни не са нужни никому!!!

Той разкритикува остро изявленията на американския президент по адрес на страната му и нарече Доналд Тръмп "побъркан човек" , "мегаломан" и "една от най-големите заплахи за мира", като многократно размахваше пръст, за да подсили думите си. "" ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАТИЧНО ВРЕМЕ И КОГАТО КАЗВАМЕ ИСТИНАТА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА НИ СМЯТАТ ЗА ЛУДИ!................ако намериш пари и ги предадеш си луд, ако си свидетел на престъпление и отидеш в съда си луд...........ПРОСТО АКО НЕ ПОДКРЕПЯШ КРАВАРНИКА СИ ЛУД!!!!!!!!

На великите САЩ че очистиха светът от боклукът му- Кадафи , Садаам! Да се готвят Башар и Фат Ким Свин ;)

Таз година Коледата ще дойде по- рано. Тръм Велики скоро ще сготви Прасчо. Амин!

След старта на първата корейска ракета, Ким Свин ще е по- умрял от прасе по Коледа. Затова Ким Свин никога няма нападне САЩ. Виж бай Дончо може да го отнесе като диво тиква тиква когато си иска...

Диво прасе тиква...

предлагам всички посрани червени бантускотове които се прехласват по дебелака Ким и контранционния му лагер да се изнесат при кумира си да работят по шест дена като роби а в седмия по желание и да ги хранят с по шепа ориз дажба

За посраните е ясно, но за работниците в България които работят по шест дни, че и по седем и забравят да им платят помисли ли. Щото и те ще отидат като знаят, че поне ориз ще има.

и двамата дедо попе , ама корееца е с една идея по-разумен . дърви св на сащ , защото са му ясни .ама на македонците не смее

И Кадафито се бъзикаше с чичо САМ, но му го вкараха много вътрешно. Садамчо и той не умря в обувките си о т.н., сега прасето ще свърши в кочината си.

и какво според тебе тук е демократичното?

Ами то и Хитлер в началото само са го наблюдавали и всеки се е правил на неутрален. Русия и Франция са се услушвали докато е превзел Полша. Та сега дайте да си бъркаме в носа докато някой създава оръжие за масово унищожение и поданиците са длъжни да умрат за него.. жалко ,че в БГ има доста такива овце дето си мечтаят за такъв вожд като гледам коментарите

Щатите изтърваха Сев.Корея. И без ядрено оръжие имат достатъчно сили да нанесат абсолютно неприемливи щети на всеки агресор. При това щети не само на САЩ, но и на Ю.Корея и Япония. И няма военно решение на този конфликт. Щатите ще отстъпят. Не са готови за война - нямат подходящ президент, нямат пари, нямат международна поддръжка. Боли ги, мятат се, вижда се, но това е положението.

Историята върви по спирала - Никита Серг. Хрушчов би с подметка по банката си пред общото събрание на ООН.

Мит е. Не е бил с никаква обувка. "Снимката" отдавна беше разобличена като фейк, фотомонтаж от дофотошопните времена.

Станков, това кога? по тошково време ?

Стига сте вили като настъпени по опашката помияри. Започвайте се, че да видим чии бомби стават за ядене.

Най-голямата заплаха за световния мир и страната , разпалила най-много военни конфликти, са САЩ. Страната, която единствена е употребила ядрени бомби по време на военни действия, от които пряко са загинали 250 000 мирни граждани, а косвено-милиони от лъчева болест, ракови заболявания- пак са САЩ. Хората, ликвидирали до крак местното население и заграбили земите и имуществото им, и натиквайки в концентрационни лагери, са пак американци от САЩ... Все някога трябваше да се яви някой, който да очисти света от чумата, наречена САЩ. Говедото рие- на гърба му пада.

Кимчо вече е пътник!От ада вече му махат с ръка дядо му и алкохолика който му е баща!А Садам и Кадафи също са му направили място в техният казан!За путин казана е специален метър и двайсе е висок!

Северна Корея и САЩ са Давид и Гулиат на съвремието. Кой за гого е заплаха и кой от кого трябва да се бои? Диктатът на Култа към личността срещу диктатът на култа към долара. Всъщнос,т ако се замислим, войната на САЩ срещу Сев. Корея започната 1950г де факто официално още не е прекратена! Преустановени са само бомбандировките над полуострова. Война в която агресорът е САЩ! Война в която всички северокорейски градове са сринати до основи. Война в която американците хвърлят бомби и напалм по всичко което се движи в продължение на 3 години избивайки по данни на американския генерал Къртис ЛеМей, около 20 процента от населението и това са цивилни! Планът на генерал Дъглас МакАртър предвиждал хвърлянето на "30 до 50 атомни бомби"! И така, кой е агресорът?! Съюз от 50 държави от половината континент срещу народа от половин държава. Северна Кореа- Препъни камъка към апетитния Сибир. Кой е подложил един народ на геноцид? И корейците помнят това, спомен който не е плод на комунистическа пропаганда.

Ами ако вземеш да четеш повече история, може да не излезе точно, както си го мислиш.

Вчера Тръмп се обадил на Путин и му казал: - Не мога повече Владимир Владимирович, не издържам, наистина. След като прочетох написаната от вас реч пред ООН, станах за смях пред целия свят! - Трябва Щирлиц, трябва - вежливо му отговорил Путин Продължавай с провокациите!.

ама ти сериозно си изперкал другарю соросоидно изпражнение

stan_posta@

Вицът си е добър. Не бива чак толкова да се хващате ...

Тия двамата хулигани вече се оляха.

Изчезнат ли САЩ Ким с лекота ще се справи с останалите джуджета - Китай, Русия, България и други страни изменили на комунистическата идея. хахаха

Северна Корея продължава гаврата си с "великата сила и хегемон, майка на демокрацията и баща на свободата" ФАЩ. САЩ-исаните бълват змии и гущери!

маи правят коур капан за чичо тръмп , утре ще кажат , ще е заплаха за световния мир и ще искат импийчмънт , а на кимчо му е добре цял свят говори за него и корея ,иначе му дреме на дедовия за санкции и други ебаващи трудовия народ международни мероприятия

Прав си, Тръмп стана за смях пред целия свят. С тези малоумни речи и идиотски закани, Тръмп няма бъдеще като президент. Скоро ще го изпратят конферансие в някой цирк.

Америка няма да посмее да използва ядрено оръжие срещу Корея, защото в случая, Южна Корея и Япония директно заминават в небитието, от части и Америка!

Май, май скоро джуджето ракета ще се пресели при дебелия си баща и дядо. То бива да си прост, ама това минава всякакви граници. Управлявай си болшевишкия коптор и не се репчи на хора, които лесно ще те затрият.

Никъде в наши медии не видях пълното изявление на Ким - човек трябва да го търси в Гардиън например. Бедата е, че текстът на швейцарския възпитаник Ким е издържан, интелигентен и сдържан. Туитовете на Тръмп по нелогичност и празнословие са някаква смесица от Б. Борисов и Димитър Пенев (с извинение към Пената, че го набутах при горните двама).

евала на Тръмп, народен човек, не е мухъл. Явно Путин избра Тръмп за да накаже Северна Корея. Русия е безпомощна и затова Тръмп ще оправи нещата. А прасето Ун ще дори с почести няма да го погребат, само три дни ше има сополи памперси и кървави сълзи. Прасето е ходещ труп, въпросът е само кога и как.

Бебчо, да бе да, много филми гледаш!

Смята се, че четири страни, нечленуващи в договора, притежават ядрени оръжия: Индия, Пакистан и Северна Корея открито са тествали ядрени оръжия и са обявили, че притежават такива оръжия, а Израел води двойствена политика спрямо разоръжаването, изразена в собствената и ядрена програма. Северна Корея се присъединява към договора, но го нарушава и през 2003 г. се оттегля от него.

прави впечатление един нюанс в поднесената новина. този от снимката през цялото време размахвал пръст, за да засили думите си. интересно е, че никога това не е писано за презрялата диня (когато презрее динята става куха отвътре). родните телевизии ни облъчват с всяка реч или писание на дядката с изкуственото чене. всички сме виждали как прави едни кръгчета с палец или показалец на дясната си ръка. не знам какво означават тези кръгчета, но може би (само предполагам!) показва с жестовеколко е широк тунела му (онзи в който влизат самолетите на щатите).

Е може всичко да е, ама корейците ме кефят, защото правят Тръмп сам да си говори!

Ако беше Хилари, досега да е размятала томахоците, ама Америка няма късмет!

Хилари може само да размята моселемски забрадки и простотия.

Изкуфял старец се усмирявал с огън. :)))

Дир, какво става със сайта Ви? Ще го закривате ли? По-често е офф, отколкото работещ!

Прилича ми по скоро на хакерски атаки.

Явно, отвреме-навреме им се напомня, че не трябва да се преминават определени граници на... прилично поведение. Превърнали са го този портал в територия на русофилистично сборище. Дори и в Россия няма подобен сайт, където толкова много да се храчи по ЕС, НАТО и България!! Тук се вихри някаква неконтролируема антиевропейска и антибългарска вакханалия! ПП: Сигурно ще ми изтрият този коментар, но това би било само още едно доказателство на написаното от мен!

и да го надуеш,ако ти е трудно ,покани ментора си сорос и го надуйте заедно

Стефчов стана и се обърна към предните столове: - Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям. Нечо Пиронков и трима четворица още го последваха. Но Стефчовият пример нема повече подражатели.

Колко е несериозно да чуруликаш в Туитър по темата за края на цивилизацията. Кимича е по-сериозен пич и ако на истина имаше сили, щеше без да се замисли да опърли рядката косица на Тръмпера.

Америка трябва да се примири, че и Северна Корея има ядрено оръжие, както се примири с много други държави имащи такова, иначе ще бере ядове!

Браво на северна Корея ! Независим народ, неподдаващ се на натиска на наглите кравари ! За жалост, ние не сме като тях, а сме пудели на Запада, който, между другото не ни мисли доброто !

Браво викаш, ама освен в Пхенян електричество няма никъде в държавата. Пък виж ти имаш компютър и се правиш на умен.

но си имат държава, а ние вече нямаме

това е един от модерните лозунги на най-модерната лява партия - "след нас и потоп"

Напротив ние съвсем скоро ще имаме държава,а северно корейците тепърва ще я разрушават и след това изграждат,щото за да построиш нещо първо трябва да разрушиш старото!

Деградацията на обществата най-ясно се вижда от деградацията на "елита". Гледаме спор от вида "Ти си дебел! Кой е дебел бе , я се виж! Ти си дебел!" Сталин е обичал да говори колкото се може по-малко, а цял свят е треперел и когато говори и когато мълчи.

Голям цирк,двамата са за връзване...

Я светни народа. 1.Има ли право всяка една държава да изпитва и произвежда оръжие? 2.Може ли всяка една държава да изпитва това производство? 3.Кой е дал право на САЩ да казват кой,какви оръжия може да има и произвежда?

Реплика на неграмотен или нагъл човек. Има международни решения за това кой и защо трябва да има ядрени оръжия и на какво основание. Намери и прочети. Има съответни декларации на ООН по въпроса, Договори за неразпространение на ЯО и др.п. Я си помисли, (ако го умееш, де!) какво би станало, ако всяка държава притежава ЯО? Едно е да имаш ЯО, а съвсем друго е да заплашваш с употребата му. Към момента единствено Россия и КеНеф ДеРе афишират готовност да го употребят ДОРИ И СРЕЩУ ДЪРЖАВИ, НЕПРИТЕЖАВАЩИ такова оръжие!!! САЩ не са зпалашвали и НЕ ЗАПЛАШВАТ с ЯО, за разлика от комунистическата банда, управляваща КеНеф ДеРе!

ако всички ги имат, се обезценяват

За Чен Ун е ясно! Той няма друг път акоиска да остане жив! Но за ръководител на афишираща себе си като най силна държава е малко меко казано странно да влиза в такава селска драма! Защо никой и никъде не се обсъжда какви са доводите и правата на Израел да бъде ядрена сила!?

какви са доводите и правата на САЩ да бъде ядрена сила!?

Неграмотен раштрол, щом задаваш такъв въпрос.

Кой е казал ,че с избори не може да се избере и пълен простак за президент?

си заслужава овчаря

Нали, избрахме Румен Тъпото?...

Ако искаме тъпо дърво ще изберат теб.

Споко.Следващият им президент ще бъде обратен.Само такъв не са имали.

Нещо започва да мяза на водевил....

Какво му трябва на един народ, за да гласува всяка година увеличен военен бюджет, да си плаща данъците без да протестира, че с тези данъци се поддържа най-голямата военна машина на света? Много просто- враг! Отначало за такъв набедиха Руснаците, притова в продължение на много години. Да, ама това се оказа неефективно, Русия предпочете да се придържа към мирна политика. После набедиха Арабите. И тук нищо не излезе, много бързо им избиха ръководителите, назначиха си марионетни правителства, а джихадистите, не знам защо, предпочитат Европа пред Щатите. Сега на мода е Северна Корея. Защото те съвсем официално и напълно безсмислено се заканват директно на Тръмп и на Вашингтон. Даже правят някакви ракетни опити, въпреки че се водят много бедни и нещастни... Как са ги довели до тази степен на ескалация на напрежението? Според мен- много просто, на някого му плащат, за да пикае срещу вятъра. А кой и на кого плаща, предполагам, ще се сетите сами...

Въпросите са ти добри. Питай россиянските нещастни пияндурници, но едва ли ще те разберат, ако не знаеш руски. От български език и бъкел няма да разберат! Нищо, че вие, россофилистиците, твърдите, че езиците ни били... много близки!

Че защо да питам Руснаците? Навремето, когато Доган обединяваше Турците в България, дали не създаде и финансира Атака, за да имат общ враг? А Американците са свикнали да плащат на предатели, примерно на Горбачов, на Костов, на сегашното правителство, че и на Щерев и на теб включително. Добре, че поне ти си признаваш.

Двама имбецили ще запалят света пред погледите на 8 милиарда овце.

Земята има нужда от стерилизиране