Кой е Йоахим Зауер - мъжът до Ангела Меркел?

Може би няма човек на света, който да не знае коя е Ангела Меркел. Не така стоят нещата с нейния съпруг - Йоахим Зауер.

Обратно в новината

Коментари - Кой е Йоахим Зауер - мъжът до Ангела Меркел? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schwule.

Се чудя,какъв мъж би бил до Меркел. Като гледам снимката,вече не се чудя.

Всички науки, които започват с "квантова" са си чисти окултни науки. Парадоксът е, че въпреки окултизма на теорията, експерименталните изследвания на нейна основа, бележат напредък.. :)

естеството и специфичните особености в поведението на гей..пардон хер зауер е излишно да се коментират...банално е..

Незная дали на хер Зауер и фрау Меркел им пука от всички идиотии, написани за тях, но едно е ясно - българинът, освен да джафка и плюе, за нищо друго го не бива! Прав е Бисмарк, когато е нарекъл българите "конекрадци от долния Дунав". Е, за Алеко няма д отварям и дума! Обрисувал бита и душевността наша, както подобава!

Како, я стига с тия антибългаризми. :( Някой ден може и да разбереш, че храчиш върху себе си (ако си българка разбира се). :)

Тя е пакистанка с ирландски корени!;))))))

прилича на иврейн:)

Горкият нещастник, половината свят псува жена му, а останалите мислят, че е женена и псуват половинката ѝ.

Нашата госпожа Радева да си вземе поука и да престане да се навира навсякъде до президента,че много се изживява за ЗВЕЗДЪ,и е подлудила цялото НСО.Скромност трябва!

Германските СМИ съобщиха за плановете на баба Ангела по отношение на мигрантите. До 2060 година във ФРГ трябва да дойдат 12 милиона мигранти. Целта е, те да стабилизират намаляващия брой на коренното население. Според баба Ангела, без мигранти, ФРГ от 82 милиона население, ще стане на 67 милиона. Според баба Ангела, при положение, че всяка година във ФРГ идват по 300 000 мигранти, страната ще получи 13 милиона импортиран прираст.

Баба Ангела ще става хилядолетна канцлерка. Хилядолетна като третия райх.

това е най-големият изрод в Европа, изцяло под американо-ционистки контрол и съсипваща Германия и Европа!!!

10+

истинското име на Йоахим Зауер е Йосил Закрауи. малцина го знаят това обаче... сега вече знаити всичко за бежанцити...

Хер Зауер, купи си ,, виагра,,,----и еби бе, твойта мама!:))))))...... ....щот твойта Ангела---еХХа наща мама, на цяла Европа!:))))))))

Йоахим Зауер е като Елена на Станишев и Галя Янчева на Яне Янев. Дхахаххахаххаахаа

причината за развода на мъжа е,че жена му го намирас друг мъж в леглото им.За фрау Меркел се твърди че е лесбийка.Така че имаме фиктивен брак между хомосексуални.

Явно си и светил на фрау Меркел! Повтаряте и преповтаряте какви ли не глупости... па, белким станат истина...

Сандоу, де са ти двата ножа, бре?

При демонокрацията първите две, истинските власти са финансовата, банките, демек и т.нар. "медии". Другите власти - законодателна, изпълнителна, съдебна... са само парлама и прикритие на двете истинските, първите.

Некъв мухъл е!Щом не може да я убеди колко греши.

Двамата поотделно са зле-та, но в комбинация пък са абсолютна, нечовешка отварт. Не знам какви идиоти и зомбита им гласуват, кяфят и връзват на номерата. Даже Боко Тъпото изглежда нормален в сравнение с тея пълни недоразумения. Абе, тия Сергея удрят в земята, та подскача! Три пъти.

Истината е, че Меркел няма реална конкуренция, избраха и много мижави противници. Неприятният амбриаж от ГСДП нарочно е подбран да е неизбираема кандидатура.

По-истината е, че читав човек не е допускан до медиите даже, не до политиката, да не говорим за президент, канцлер... изобщо някакъв върховен пост. Има някакви изключения, като Орбан, примерно, но те единствено потвърждават правилото, ако се поразровиш.

Пропуснали сте да напишете нещо много важно за "господин Меркел" - той подкрепя Германската Социалдемократическа Партия (SPD).

Без да чета отговарям- един нещастник.

Явно и няма как да четеш трудно би ти било:) просто си глу.........к

първо се научи да пишеш,умника.....,та по повод на моя коментар,не ме интересува твоето мнение ,ама изобщо

Защо и от къде на къде Българската Некадърна Телевизия прави подобни пропагандни материали за съпруга на изкукалата немска глобалистка Меркел?

да се изкаже нещо.....за семейните ценности???? Аз лично имам една забележка само... за липса на вратовръзка...ама ..това си е лична работа на професора... Явно в Германия хората са по-широко скроени ..ако беше това у нас.... леле....Десислава Радева я гледат под лупа.

Този явно е ептен мек лизунгер.

Уцели 10-та. Мека китка. Ангелина и тя тя е на отсрещния бряг.

А защо от ДИР- а мислят, че тази статия написана с такава романтика и умиление ни интересува изобщо...? Или просто опорна точка изпълняваме, а .... ? За една приятелка питам....

Истинския мъж и господар на Меркел е бил винаги Дж. Сорос. Тоя есамо за снимките....

Оня, от когото Меркел не иска деца?